- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Ama yoğun değil dimi kanaman?evet bide regl dönemindeyim oda var erkenmi sevindim acaba
Ama yoğun değil dimi kanaman?
hayır regl dönemi biterken olurya kahverengi akıntılar o şekilde
Doktor bana regl döneminde lekelenme şeklinde kanama olabilir demişti. Senin de öyledir bence. Doktora gittiğinde bilgilendir mutlaka. Senin de güzel haberlerini bekliyoruz..
Kızlaarr size bir şey sorucam ama gülmek yok
Benim göbişim baya belirginleşti desemYarın daha 7. haftama giricem, ben mi abartıyorum diyorum ama karnım değişik yani En kilolu halimde bile böyle görünmemişti gözüme. Alt taraftaki tamam benim göbiş o :)) Ama göğüs altından itibaren değişik bir şişlik var. Belki de gazdır Bilemiyorum Siz de durumlar nasıl
Gaz olabilir canım bendede aynı şeyler var hemen hemen karnımda sertlik falanda var
Ben de öyle tahmin etmiştim:)) Benim de sertlik ve aşırı şişlik var. Doktora mail attım bakalım ne cevap dönecek. Bilgi veririm sana da canım..
bende 16 temmız ıtıbarıyle 5 haftalık gebeyım rabbım devamını getırsın ınşşşş.rabbım isteyen herkese nasip etsinn
Kızlaarr size bir şey sorucam ama gülmek yok
Benim göbişim baya belirginleşti desemYarın daha 7. haftama giricem, ben mi abartıyorum diyorum ama karnım değişik yani En kilolu halimde bile böyle görünmemişti gözüme. Alt taraftaki tamam benim göbiş o :)) Ama göğüs altından itibaren değişik bir şişlik var. Belki de gazdır Bilemiyorum Siz de durumlar nasıl
Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımmCanim bende de şişlik var gibi..ama senin gebeligin benimkinden 3 hafta kadar ileri..benim şişlik sebebi sürekli Su içmem :) esim bile dio, ne oldu karnına bakiim ole..büyüdü heeee die :) Allahım inşallah test sonucu hayirli çıkar..sadece bi kaç saat kaldı......
Amiinn canım, gözün aydın...bende 16 temmız ıtıbarıyle 5 haftalık gebeyım rabbım devamını getırsın ınşşşş.rabbım isteyen herkese nasip etsinn
Benim de bugün indi karnım canım, rahat nefes aldım :)) ileriki aylarda bu durum yaşanacağı için şimdiden antrenman oldu bize :))hoşgeldiin,gözünaydıın
Günaydıın,ben şişlikten patlamak üzereyim,zaten göbeğim var,fazla kilom yüzünden ama bu başka,anne olan biraç arkadaşım adet olmadığımız için ve hormonal değişiklikler yüzünden başlarda şişlik oluyo dedi,bugün ilk kez azıcık indi gibi hissettim,gaz zaten hyli hayli var bende maşallah hamile kaldığımdan beri
Gözün aydıınnn :)) 8. Haftandasın o zaman sen canım.. Ne güzel belki de gittiğinde kalp atışını bile duyacaksın.. Bizim gibi o stresleri belki de hiç yaşamıcaksın.. Geç kaşmış değilsin tahlil verir doktor onları yaptırırsın. Zaten ilk 3 ay beslenme depolardan olduğu için sorun olmuyor..Merhaba kızlar benimde daha çok yeni öğrendim.Dün idrar testi pozitif çıktı yarın doktora gitçem kan testi için.
Ama benim büyümüştür galiba.Çünkü son sat tarihim 29 haziran.Benim adetlerim düzensiz old için pek önemsemedim.Bi kaç gün geçince test yapmıştım ama negatifti sonrada hiç belirti yok diye yapmadım.Dün 25 gün oldu geçeli test yaptım ve ikinci çizgi hemen beliriverdi.
Sizce ne kadarlıktır bebişim?Bide bi sorun olur mu geç farkettiğim iiçn?
arkadaşlar yarın doktor randevum var 16 ağustosta hcg 228 di. 23unde gel alttan ultrasyonla keseye bakalım dedi. yarın sabah işe gelmeden direk doktora gitcem. çok su filan içmem gerekiyor mu gitmeden önce.
hoşgeldiin,hayırlı olsuunArkadaşlar ben de varıımmm.. Adetim 3 gün gecikti salı günü test yaptım pozitif çıktı inanamadım sabah tekrar yaptım yine pozitif hemen doktora gittim, kan testi yaptı gebelik var hayırlı olsun dedi.. Daha çok yeni olduğu için kese görünmedi 3 hafta sonra tekrar gidicem keseyi görücem inşallah :)) ağzım kulaklarımda 2 gündür rabbim bu sevinci isteyen herkese tattırsın...
kızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?