2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Gaz olabilir canım bendede aynı şeyler var hemen hemen karnımda sertlik falanda var

Ben de öyle tahmin etmiştim:)) Benim de sertlik ve aşırı şişlik var. Doktora mail attım bakalım ne cevap dönecek. Bilgi veririm sana da canım..

Canim bende de şişlik var gibi..ama senin gebeligin benimkinden 3 hafta kadar ileri..benim şişlik sebebi sürekli Su içmem :) esim bile dio, ne oldu karnına bakiim ole..büyüdü heeee die :) Allahım inşallah test sonucu hayirli çıkar..sadece bi kaç saat kaldı......

Halk arasında üstüne görme olarak da bilinen implantasyon kanaması gebeliğin en erken belirtilerinden biridir. Döllenmiş yumurtanın rahim duvarına yerleşmesi sırasında meydana gelir ve döllenmenin ardından yaklaşık 6-12 gün sonra görülür. Kanama genellikle lekelenme şeklindedir ve birkaç gün sürer. Gerçekleşme zamanı adet döneminden bir hafta öncesinde olabileceği gibi tam olarak adet döneminizin başlangıç tarihlerine de denk gelebilir. Bu sebepten birçok kadın implantasyon kanamasını adet dönemiyle karıştırabilmektedir

bende 16 temmız ıtıbarıyle 5 haftalık gebeyım rabbım devamını getırsın ınşşşş.rabbım isteyen herkese nasip etsinn

hoşgeldiin,gözünaydıın

Günaydıın,ben şişlikten patlamak üzereyim,zaten göbeğim var,fazla kilom yüzünden ama bu başka,anne olan biraç arkadaşım adet olmadığımız için ve hormonal değişiklikler yüzünden başlarda şişlik oluyo dedi,bugün ilk kez azıcık indi gibi hissettim,gaz zaten hyli hayli var bende maşallah hamile kaldığımdan beri

Merhaba kızlar benimde daha çok yeni öğrendim.Dün idrar testi pozitif çıktı yarın doktora gitçem kan testi için.
Ama benim büyümüştür galiba.Çünkü son sat tarihim 29 haziran.Benim adetlerim düzensiz old için pek önemsemedim.Bi kaç gün geçince test yapmıştım ama negatifti sonrada hiç belirti yok diye yapmadım.Dün 25 gün oldu geçeli test yaptım ve ikinci çizgi hemen beliriverdi.
Sizce ne kadarlıktır bebişim?Bide bi sorun olur mu geç farkettiğim iiçn?

arkadaşlar yarın doktor randevum var 16 ağustosta hcg 228 di. 23unde gel alttan ultrasyonla keseye bakalım dedi. yarın sabah işe gelmeden direk doktora gitcem. çok su filan içmem gerekiyor mu gitmeden önce.

Hayırlı haberlerini bekliyoruz canımm
bende 16 temmız ıtıbarıyle 5 haftalık gebeyım rabbım devamını getırsın ınşşşş.rabbım isteyen herkese nasip etsinn
Amiinn canım, gözün aydın...
Benim de bugün indi karnım canım, rahat nefes aldım :)) ileriki aylarda bu durum yaşanacağı için şimdiden antrenman oldu bize :))
Gözün aydıınnn :)) 8. Haftandasın o zaman sen canım.. Ne güzel belki de gittiğinde kalp atışını bile duyacaksın.. Bizim gibi o stresleri belki de hiç yaşamıcaksın.. Geç kaşmış değilsin tahlil verir doktor onları yaptırırsın. Zaten ilk 3 ay beslenme depolardan olduğu için sorun olmuyor..
arkadaşlar yarın doktor randevum var 16 ağustosta hcg 228 di. 23unde gel alttan ultrasyonla keseye bakalım dedi. yarın sabah işe gelmeden direk doktora gitcem. çok su filan içmem gerekiyor mu gitmeden önce.

Alttan muayenede idrar torbası tamamen boş olursa daha rahat görülüyor canım, haberlerini bekliyoruz..:)

kızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.

Arkadaşlar ben de varıımmm.. Adetim 3 gün gecikti salı günü test yaptım pozitif çıktı inanamadım sabah tekrar yaptım yine pozitif hemen doktora gittim, kan testi yaptı gebelik var hayırlı olsun dedi.. Daha çok yeni olduğu için kese görünmedi 3 hafta sonra tekrar gidicem keseyi görücem inşallah :)) ağzım kulaklarımda 2 gündür rabbim bu sevinci isteyen herkese tattırsın...

günaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...

Kızlar pzt bhcg 54,5 tù
Crs bhcg 137 cikmissss...sonucu yeni öğrendik..
Lekelenmem az dewam edio..Progestana dewam..
Dr problem yok, crs gel kontrole dedi :))))))))))))))))))))))

hoşgeldiin,hayırlı olsuun

ayy keşke biz de 4d baktırsaydık ne güzel,süper,sağlıkla geçsin

kalp atışı duyan yok mu kızlaar,çatlıycam,ctesi randevum sabah,sizin ne zaman? bir duyalım,hemen artık anneme hamileyim diycem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…