- Konu Sahibi yesil_dostu
-
kalp atışı duyan yok mu kızlaar,çatlıycam,ctesi randevum sabah,sizin ne zaman? bir duyalım,hemen artık anneme hamileyim diycem
hadı ınsalah bakalım.....snın son reglın kaçıydı...
kızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.
kalp atışı duyan yok mu kızlaar,çatlıycam,ctesi randevum sabah,sizin ne zaman? bir duyalım,hemen artık anneme hamileyim diycem
Bende yarın 3 te gideceğim.Çok merak ediyorum sen gibi.Bende adet gecikmesi sürekli olduğu için biraz geç öğrendim.Dün öğrendim.Adet tarihime göre 7 8 haftalık olmuştur heralde.Kalp atışını inş duyarım buraya yazarım doktordan gelince:)))
Saol pinarcim..lekelenmelerim de ınş biter..bhcg 137 cikmiss..2 katından fazla 2gun içinde tabii :)))Hayırlı haberlerini bekliyoruz canim .
Ben de duymadim cnm..nedir bu 4d ???kızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.
Ben de öyle tahmin etmiştim:)) Benim de sertlik ve aşırı şişlik var. Doktora mail attım bakalım ne cevap dönecek. Bilgi veririm sana da canım..
bende 16 temmız ıtıbarıyle 5 haftalık gebeyım rabbım devamını getırsın ınşşşş.rabbım isteyen herkese nasip etsinn
Genelde 5 haftalikken duyuyorlar kalp atışını cnm..ondan bi 10 gün önce de kese gorunuyo..yani.sende ikisi bi arada olceeeekkk .insallah :))))
kızlar 10 gün önce doktora gittim. keseyi normal ultrasonda göremedi doktor. 4dden baktılar ve bebeğim oradaydı 8 mmydi. şimdi bebişle beraber tatildeyim. ama yarın içinde randevu aldım. kalp atışını duyarım inşallah.
Arkadaşlar ben de varıımmm.. Adetim 3 gün gecikti salı günü test yaptım pozitif çıktı inanamadım sabah tekrar yaptım yine pozitif hemen doktora gittim, kan testi yaptı gebelik var hayırlı olsun dedi.. Daha çok yeni olduğu için kese görünmedi 3 hafta sonra tekrar gidicem keseyi görücem inşallah :)) ağzım kulaklarımda 2 gündür rabbim bu sevinci isteyen herkese tattırsın...
Hayırlı uğurlu olsunnn :)) kalp atışlarını duyduk mu kafamız iyice rahat edecek inşallahh:)) güzel haberler bekliyorummm kızlar :))günaydın kızlar...sıze bır sey soracağım. son reglısı 3 temmuz olupta kalp atışı duyan varmı.....yada 2 sı 5 ı gıbıde olabılır....ne zaman gıtsem karar veremedim...
Nerdeyse 3 kat artmııışşş :)) ohh ohhh sağlıkla büyüsün inşallahhh :))Kızlar pzt bhcg 54,5 tù
Crs bhcg 137 cikmissss...sonucu yeni öğrendik..
Lekelenmem az dewam edio..Progestana dewam..
Dr problem yok, crs gel kontrole dedi :))))))))))))))))))))))
İyi dayandın sen söylemeden :)) benim de cumartesi inşallah dıyarız kalp atışlarını da artık daha rahat ederiz :))kalp atışı duyan yok mu kızlaar,çatlıycam,ctesi randevum sabah,sizin ne zaman? bir duyalım,hemen artık anneme hamileyim diycem
Biz pozitifi görür görmez dayanamadık herkese haber verdik :))Bhcg yi alir almaz anneme dedim.ama akraaba ve komsulara demek icin kese kalp atisi gibi adımları bekliyoruz cnm..3 ay sabreden söylemeyen varmış..duramam herhalde o kadar..
kızlar yaaa midem çok kötübazıları normal diyo bazılar erken başlamış bulantılar diyo anlamadım gettii..
öğle yemediği yidim 5 dk sonra gitti hepsi :26:
uff ne yapacam büle yaaa
evde de herif yardım etmese garibim makarna çorba pilav vb talim ediyor, çok kokuyor yaa normal yemek yapamıyorum..
Allah yardımcımız olsun inş.
ama salı günü kalp atışlarını duydum ve gördüm yaa offf hepsine değer yaa canım meleğiiimm
bi de kucağımıza alsak alllaaaaaa
kızlar yaaa midem çok kötübazıları normal diyo bazılar erken başlamış bulantılar diyo anlamadım gettii..
uff ne yapacam büle yaaa
evde de herif yardım etmese garibim makarna çorba pilav vb talim ediyor, çok kokuyor yaa normal yemek yapamıyorum..
ama salı günü kalp atışlarını duydum ve gördüm yaa offf hepsine değer yaa canım meleğiiimm
Bhcg yi alir almaz anneme dedim.ama akraaba ve komsulara demek icin kese kalp atisi gibi adımları bekliyoruz cnm..3 ay sabreden söylemeyen varmış..duramam herhalde o kadar..
Hayırlı uğurlu olsunnn :)) kalp atışlarını duyduk mu kafamız iyice rahat edecek inşallahh:)) güzel haberler bekliyorummm kızlar :))
Nerdeyse 3 kat artmııışşş :)) ohh ohhh sağlıkla büyüsün inşallahhh :))
İyi dayandın sen söylemeden :)) benim de cumartesi inşallah dıyarız kalp atışlarını da artık daha rahat ederiz :))
Biz pozitifi görür görmez dayanamadık herkese haber verdik :))
Canım belirtiler beni de hiç üzmüyor aksine bebeğimin sağlıklı olduğunu gösteriyor diye seviniyorum :))
Canim benim daha 4.hafta.bende bile aç kaldigimda direkt mide yanmasi ve bulantisi karışımı bsiler oluyo..mecburen az ve sık yiyorum..mide bulantisina yoğurt ve kraker iyi geliyormuş.deniyorum.sen kalp atışlarını duyduguna göre (maşallah) yaklaşık 5-6 haftaliksin..belki 7..coooookk normal bence..ekmek içi yiyorum bi de..evdeki tüm ekmekleri delik deşik ettim :))))) o da iyi gelip..her sey bebisler icin..napcaaan mecbuuuuurkızlar yaaa midem çok kötübazıları normal diyo bazılar erken başlamış bulantılar diyo anlamadım gettii..
uff ne yapacam büle yaaa
kızlar merhaba aranıza bugün katıldım daha.inşallah hepimiz sağlıklı bi hamilelik geçirip bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza alırız.bende ağustos başında hamd olsun hamile olduğumu öğrendim.ancak ilk doktora gittiğimde kese yoktu ve b-hcg 1588 di doktor keseyi göremediği için değeri önemsemedi.2 hafta sonra çağırdı kese vardı bu sefer bebeğin görünmesi gerekirdi neden yok dedi ve biraz moralimi bozdu. öncesinde bi düşük yaşadığım için üzüldüm ama şuan rahat olmaya çalışıyorum dua ediyorum.sat 27 haziran ama bebek 12 temmuzdan 5+3 sanırım.doktora bunu kabul ettiremedim bunun önemi yok 27 hazirandan hesaplarım diyip durdu.bi dahakine başka doktora gideceğim inşallah ama sizinde düşüncelerinizi sormak istedim.
Canım hoşgeldin,benin bildiğim sat'a göre hesaplanıyor gebelik haftası,yani 27 Haziran.12 Temmuz da benim sat.Ben keseyi geçen hafta 15'inde gördüm.Neden yok demesi saçma olmuş,sanki biz bilicez hem de öyle moral bozulur mu,adam gibi anlatsın durumu.İnşallah bir dahakine görürsün.Haberdar et
bende bugün itibari ile hamiş olduğumu öğrendim:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?