2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

ben de tablo oluşturalım diyecktim çok iyi olmuş.Yalnız kacıncı hafta ve son durum da eklenirse daha açıklayıcı olabilir.Tablo yapmayı bilen varsa yardımcı olabilir mi,birbirimizi takip ederiz.

beyza30 08.07.2013 7 hafta kese göründü

Satwa ....................... 25.07.13........................01.05.2014
irem ...........................16.07.13........................22.04.2014
beyza30 ... 08.07.13 ..... 14.04.2014

Haydi kizlaaarrr...dewammmm.... Sat ve tahmini dogum tarihleriniz hadiiii
:)

Canım aslında doktoru bilgilendirseydin lekelenmelerden daha iyi olabilirdi. Mesela ben hala progestan içiyorum ama 2 kere de iğnesi vuruldu bana. Belki seni de yönlendirirdi. İnşşallah sağlıkla görürsünn bebişinii
Tebrikler... allah kucagina almayi asip etsin..
tanimiyorum ama cok sevindim..
darisi bana eylulde bakalim.. ilk calismalar bu ay..
Hayırlısııı

İyi ki almamışsın Allahın işi işte, maşallah bebişinee
Güzel şeyler düşün, bebişine güzel enerji gönder ki güzel şeyler olsun canım :))
kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test
İnşşallah canım, Allah gönlünü göre versin..
Ben de çok çok sabırsızdım, tatlı heyecanlar bunlar :))

Çok iyi dayanıyorsunuz :)) İyi tarafından da bakarsınız kese, yolk sac vs beklemeden. Kalp atışını, hareketlerini hatta cinsiyetini bile topluca göreceksin ne güzel

Simcaaaa dün merakla bekledim mesajınıı, gözün aydın canımmm Çok farklı bir duygu, Allahım isteyen herkese yaşatsın inşşallahh..
Sizin dün bayram havası varmış, ne mutluu

SAT: 12/07/2013 Ne zaman doğum yaparım ki doktor bişey demedi bana bende keseyi görünce biraz heyecanlandım ağladım filan bişey soramadım Bidahaki randevuma notlar hazırlayarak gidicem
bu benim ilk gebeliğim..hamilelik konusunda henüz çok bilgili sayılmam :44: lekelenme ne zaman oluyor..sanırım benim bebeğim 5 günlük..şuan için öyle bir durum olmadı..olma ihtimali var mı :/

Canım lekelenme olmayabilir. Bende olmadı en azından

benim SAT 07.07.2013 ama tahmini doğum tarihimi bilmiyorum :S çünkü daha 2 gün öncesine kadar kan testi negatifti..bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplayacağım bilen var mı kızlarr...

benim SAT 07.07.2013 ama tahmini doğum tarihimi bilmiyorum :S çünkü daha 2 gün öncesine kadar kan testi negatifti..bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplayacağım bilen var mı kızlarr...

senin sat tarihin benden önce ben 6 haftalık hamileyim anlamadım.google den hamilelik hesaplama diye aratıyorsun.

Canım son adet tarihi baz alınarak hesaplanıyor ama ultrason ölçümlerine de bakıyor doktor. Nisanda kesin doğarlar Allah ın izniyle

lekelenme herkeste olcak gibi bir kaide yok arkadasim, benim ilk gebeligimde hic olmamisti, bundada daha minigiz, inslahta kimsede ve bendede olmaz.. benim bir kac arkadasim, doguma kadar adet gorur gibi her ay kanama yasiyorlardi, cok sukur bebekleride cok saglikli.

bu arada bisey daha, ben ilk gebeligimde cok heycanliydim, hamile oldugumu anlar anlamaz, saglikli beslenmeye calistim, bebege faydali olan herseyden aldim ve yemeye basaldim, bir kac hafta sonra bulantilarimin olcagini hesaplamamistim, ve yedigim herseyden tiksindim dr bana keske boyle yapmasaydin, ilk bir kac ay bebek zaten senden beslenmiyor, kendini tiksindirmissin dedi, ve 6, aya kadar hic bisey yemedim, 6-7 kilo kadarda dustum.. bebegin tam beslencegi siralardada ben o saglikli seylerden tiksinmistim

bu aylarda kendinizi pek zorlamayin arkadaslar, bu bebegimde tecrubeliyim cok sukur, kendimi sute, cevize filan daha zorlamiyorum.. zamani gelsiin ozaman ins, tiksinmeden :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…