- Konu Sahibi yesil_dostu
-
irem ...........................16.07.13........................22.04.2014Ad //////////////////////// Sat /////////////////////// Beklenen Dogum Tarihi
Satwa///////////////////// 25.07.13 //////////////// 01.05.14
Ad. Sat. Beklenen dogum tarihi
Satwa. 25.07.13. 01.05.2014
satwaaa senin de lekelenmem olmuş. benim de dün lekelenmem oldu. senden bir gün sonra :26: ben doktora söylemedim. evde progestan vardı. içitim hemen. bugün de tekrar kan tahlili verdim. sonuç inşallah ikiye katlamıştır. eğer katlarsa 10 gün sonra doktorum çağırdı. rabbim bebeklerimizi korusun.
HayırlısıııTebrikler... allah kucagina almayi asip etsin..
tanimiyorum ama cok sevindim..
darisi bana eylulde bakalim.. ilk calismalar bu ay..
İyi ki almamışsın Allahın işi işte, maşallah bebişineekızlar adetim 18 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı..ve adet söktürücü verdi doktor almadım..içimden gelmedi kullanmak bugun tekrar doktora gittim ve yeniden kan testi yaptı sonucum 34.38 çıktı :)))) ama henüz çok yeni dedi..3-4 günlükmüş..perşembe tekrar gidecem umarım bebeğim bana tutunur...Rabbim isteyen herkese versin inşallah.....
Güzel şeyler düşün, bebişine güzel enerji gönder ki güzel şeyler olsun canım :))Ben de şu an 6+5 günlük hamileyim.20 ağustosta kese göründü bebek yoktu.doktor 15 gün sonra tekrar gel dedi.daha önceki hamileliğimde kürtaj oldum kalbi durduğu için.üç ay dolmadan çok sevinemiyorum. Hayırlısı artık.
İnşşallah canım, Allah gönlünü göre versin..kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test
Ben de çok çok sabırsızdım, tatlı heyecanlar bunlar :))slm arkadaslar, aranizda yeniyim. nisan annelerinede yazdim.
Bende bu ayda hamile oldugumu ogrendim, bebegim 5+4 gunluk daha, bir suru endiselerim var? ebeyle kotrolum 4 eylulde, drla kotrolum ise 9 eylulde, ozamana kadar nasil bu stres ve endiselerle yasarim bilemiyorum.. sizde durumlar nasil ?
Kese 5-6 . haftada görülüyor canım,
Cnm Ben 28 agustosu bekliorum..
Senden once gidicem dra.
Insallah keseyi goruruz...yazarim..
merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucagına almak nasıp olur insallah.. benim sat 28 temmuz bugün kan degerim 185 cıktı.. henuz doktora gitmedim.. keseyi ne zaman görebiliriz acaba..
Hadi bakalım hayırlısııbenim daha önce gittigim bir doktor yoktu..daha doktor arayısındayım :)) bu arada gebelik takvimine göre 3+6 görünüyor benim. bende çarşamba yada perşembeye kadar birini bulayım diyorum .. bu arada benim eşimde hekim ..hatta radyoloji uzmanı.. bugün hastanede nöbetçiydi. bende onunla gittim..üstten baktı ama henüz görünmüyor.. gebelik hormonunu besleyen bi kist gibi bişey varmış onu gördü. birde sag yumurtalığımdan hamile kalmışım heralde öyle dedi..muhtemelen kadın dogumcu alltan baktıgında görecek bu hafta içi
ben norvecteyim burda durum biraz daha baska, sadece bir ultrasyon var, oda 19 haftada, 12-15 haftalar arasindada dopler denen bir makineyle kalp atislarina bakiyorlar..
ama ben saglikci oldugum icin, sistemden az cok haberdarim, erken ultrasyon denen bir sey var, ona girmek icin ebeme gidip zaman ayirdim eylul 4e zaman verdi, ozaman konuscagiz, eger musade ederse bir iki haftaya ultrasyona girer ins herseyi gorurum..
yani suan yaptigim tek sey, kendim yaptigim testlerde, ve hastanede idrar tahlilinden hamileligimin cikmasi..
ayrica bu benim 2. gebeligim :) ilkinde 19+3e kadar ultrasyona girmemistim ..
Ahhh Canim..
Simca..
Nolur bize de dua et.
Birak kalp atisini keseyi gorsem rahatlicam bu haftalik :))))
Video olayi ne guzel olmusssss...
Harika anilar
:)))
Seni de bebisini de Allahim korusun..
Canim Walla sabir gosteriosun buyuk..
Allah yardımcınız olsun..
Bi sorun olursa yaz buraya,
Yardimci olmaya calisiriz..
Kiz dozunu nasil ayarliosun ?
Daha 5 gun var cumaya.
Bi Dr a Sat ve bat ink soyleyip sor.
En azindan saglik ocagina git
Eczaneye git
Muhtemelen dewam ilaca derler AMA
Boyle icin nasi rahat edio ?
Benim sat 25 temmuz
Bat 28 agustos
Hep 1-2 gun ileri atiodu..o sebepten Canim..
Ben de ogretmenim..
1 eylul is basi..
Aksine raptor mu alsam dinlensem diorum
Agrilarim dewam ediooo...
Ben de öğretmenim, meslektaşmışız :)) Biz geçen pazartesi başladık, progestan da kullanınca baya zor olduu
Benim 2 gün sürdü ama kahverengi lekelenmeyi pek sorun etmiyor doktorlar.. Adet döneminde üstüne görme de olabilir.canım senın ne zaman durdu kanaman.benim bugun 4.gun hala çok acık kahve şeklinde geliyor sinirleirimide bozuyor ilaç içtiğim halde.
Pınaar biz de duyduk dün kalp atışlarını,dönüşte eşime seni anlattım ay onun da bugündü,inşallah o da duymuştur dedim
çok sevindim senin de duymana
ben tahlilleri götürdüm,guatr değerim azıcık fazlaymış,endokrine gidicem bu hafta,ilaca başlıycakmışım,eksik bikaç test vardı,onları da yağtır,sonra tekrar gel kalp atışlarını da kontrol ederiz dedi.
en son minik kese vardı,şimdi bak şu gördüğümüz yer bebiş diye gösterince mutluluktan uçtum,bakalım kalp atışlarını duyabilir miyiz dedi,blup blup blup diye bi ses.ayy başladım ağlamaya senin gibi,bi de göbüş zıplıyo ultrasondan sesler çıkıyo,kadın ağlamam geçsin diye bekliyo,
Allah herkese yaşatsın,çok şükür duyduk.
Sonra eşimin ailesine söyledik,fotoğraf çekiyoruz hadi diyip herkes poz verirken ultrason kağıdını verdim anneme,aslında video çekiyodukbir güzel hatıra oldu ağlamalarımız
rahatladık vallainş hep böyle devam eder güzel haberler
işte böyle,yeni hamişler de hoşgelmişşş
Ad. Sat. Beklenen dogum tarihi
Satwa. 25.07.13. 01.05.2014
irem ...........................16.07.13........................22.04.2014
beyza30 08.07.13 14.04.2014
Pınar ..................... 11.07.2013 ..................... 17.04.2014
Satwa ....................... 25.07.13........................01.05.2014
irem ...........................16.07.13........................22.04.2014
beyza30 ... 08.07.13 ..... 14.04.2014
Haydi kizlaaarrr...dewammmm.... Sat ve tahmini dogum tarihleriniz hadiiii
:)
bu benim ilk gebeliğim..hamilelik konusunda henüz çok bilgili sayılmam :44: lekelenme ne zaman oluyor..sanırım benim bebeğim 5 günlük..şuan için öyle bir durum olmadı..olma ihtimali var mı :/
SAT: 12/07/2013 Ne zaman doğum yaparım ki doktor bişey demedi bana bende keseyi görünce biraz heyecanlandım ağladım filan bişey soramadımBidahaki randevuma notlar hazırlayarak gidicem
Canım lekelenme olmayabilir. Bende olmadı en azından
benim SAT 07.07.2013 ama tahmini doğum tarihimi bilmiyorum :S çünkü daha 2 gün öncesine kadar kan testi negatifti..bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplayacağım bilen var mı kızlarr...
benim SAT 07.07.2013 ama tahmini doğum tarihimi bilmiyorum :S çünkü daha 2 gün öncesine kadar kan testi negatifti..bebeğim henüz çok yeni..nasıl hesaplayacağım bilen var mı kızlarr...
Çok iyi dayanıyorsunuz :)) İyi tarafından da bakarsınız kese, yolk sac vs beklemeden. Kalp atışını, hareketlerini hatta cinsiyetini bile topluca göreceksin ne güzel
Ahhh Canim..
Simca..
Nolur bize de dua et.
Birak kalp atisini keseyi gorsem rahatlicam bu haftalik :))))
Video olayi ne guzel olmusssss...
Harika anilar
:)))
Seni de bebisini de Allahim korusun..
Canim Walla sabir gosteriosun buyuk..
Allah yardımcınız olsun..
Bi sorun olursa yaz buraya,
Yardimci olmaya calisiriz..
Ben de öğretmenim, meslektaşmışız :)) Biz geçen pazartesi başladık, progestan da kullanınca baya zor olduu
Benim 2 gün sürdü ama kahverengi lekelenmeyi pek sorun etmiyor doktorlar.. Adet döneminde üstüne görme de olabilir.
evet pinar:) ilk bebegimde ultrasyona 19+5 te girmistim, ultrasyondaki goruntu tamamen bitmis, olmus bir bebek goruntusuydu, cinsiyeti bile ortadaydi :)) ben bile erkek oldugunu gordum :)))
bunda okadar dayanamiycam, ne kadar bilirsen okadar evham oluyor, bu yuzden erken ultrasyon hakkimi kullanmayi deniycem, sartlarimi zorluycam :))
bu benim ilk gebeliğim..hamilelik konusunda henüz çok bilgili sayılmam :44: lekelenme ne zaman oluyor..sanırım benim bebeğim 5 günlük..şuan için öyle bir durum olmadı..olma ihtimali var mı :/
Çok iyi dayanıyorsunuz :)) İyi tarafından da bakarsınız kese, yolk sac vs beklemeden. Kalp atışını, hareketlerini hatta cinsiyetini bile topluca göreceksin ne güzel
evet pinar:) ilk bebegimde ultrasyona 19+5 te girmistim, ultrasyondaki goruntu tamamen bitmis, olmus bir bebek goruntusuydu, cinsiyeti bile ortadaydi :)) ben bile erkek oldugunu gordum :)))
bunda okadar dayanamiycam, ne kadar bilirsen okadar evham oluyor, bu yuzden erken ultrasyon hakkimi kullanmayi deniycem, sartlarimi zorluycam :))
Bizi de gelişmelerden haberdar et canım.. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :)
Bizi de gelişmelerden haberdar et canım.. Allahım hepimize bebişlerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsinn :)
amin cnm ins.. tabiki ederim:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?