- Konu Sahibi yesil_dostu
-
Ben de şu an 6+5 günlük hamileyim.20 ağustosta kese göründü bebek yoktu.doktor 15 gün sonra tekrar gel dedi.daha önceki hamileliğimde kürtaj oldum kalbi durduğu için.üç ay dolmadan çok sevinemiyorum. Hayırlısı artık.
hamile olduğumu anlamadım ki.cnm önceki msjları okumadım da..kaç haftalık senin bebeğin..adet gunum gecmedi demişsin nasıl anladın hamile oldugunu :)
sağol kelebekim.. şükür değerim düşmemiş. ilişkiye paydos zatenlekelenmelerim endişelendiriyor beni sadece. o yüzden hiçbir şey yapmıyorum evde. zaten yapacak iş de yok. kırmızıya dönmediği sürece problem etmemeye karar verdim. daha adet günüm bile geçmedi benim. belirtiler nasıl bu kadar erken oldu anlamadım. :44: cuma doktor kontrolüm var. inşallah keseyi görürüm.
sen görmüşsündür canım, kalp atışlarını duydun mu?
nazar değmesin sana kelebekim. böyle kolay geçir hamileliğini.
kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test
hamile olduğumu anlamadım ki.50 tane test var evde. keyfine yapayım bir tane dedim. sonra baktım ikinci çizgi çıktı. şoka girdim. gittim kan testi verdim 90 çıktı. o zaman reglime 4 gün vardı. bugün tekrar ettim testi 283 çıktı. şu an 2 gün kaldı. satım 26 temmuzdu. test yapmasam o gün değil ertesi gün anlarmışım çünkü lekelenmem oldu. aşırı şekilde şiştim. değişik bir kasık ağrım var. daha öncekilere benzemeyen göğüs ağrım var. şu an 4+1 im benim hesaplarıma göre. doktor ne der bilmiyorum. cuma günü gideceğim inşallah.
kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test
ilk kan testini ne zaman yaptın peki
Sağol tatlım. Keseyi göremezsin muhtemelen henüz ama kan değerini takip et. Çok küçük daha annesi sabırlı olmalısın. Ben kalp atışlarını duyamadım daha bebişin 10 gün sonra gidicem nasipse...
Canım çok merak edersen kan testinde çıkabiliyor ama sabretmekte fayda var tabi. İnşallah hamilesindir
Yaaa ne hikaye ama :) demek Dr un dedigini yapsan bebisin reglinle gidecekti...kızlar adetim 18 gün gecikti pazartesi kan testi yaptırdım negatif çıktı..ve adet söktürücü verdi doktor almadım..içimden gelmedi kullanmak bugun tekrar doktora gittim ve yeniden kan testi yaptı sonucum 34.38 çıktı :)))) ama henüz çok yeni dedi..3-4 günlükmüş..perşembe tekrar gidecem umarım bebeğim bana tutunur...Rabbim isteyen herkese versin inşallah.....
Bende de mide bulantilari erken oldu cnm..Ben de sasiriyorum hala..2-3 saat icinde bsi yemezsem midem bulanio..biliosun senle satlarimiz ayni.sağol kelebekim.. şükür değerim düşmemiş. ilişkiye paydos zatenlekelenmelerim endişelendiriyor beni sadece. o yüzden hiçbir şey yapmıyorum evde. zaten yapacak iş de yok. kırmızıya dönmediği sürece problem etmemeye karar verdim. daha adet günüm bile geçmedi benim. belirtiler nasıl bu kadar erken oldu anlamadım. :44: cuma doktor kontrolüm var. inşallah keseyi görürüm.
sen görmüşsündür canım, kalp atışlarını duydun mu?
Cnm kac haftalikken kalbi durdu ?Ben de şu an 6+5 günlük hamileyim.20 ağustosta kese göründü bebek yoktu.doktor 15 gün sonra tekrar gel dedi.daha önceki hamileliğimde kürtaj oldum kalbi durduğu için.üç ay dolmadan çok sevinemiyorum. Hayırlısı artık.
Cnm Ben 28 agustosu bekliorum..hamile olduğumu anlamadım ki.50 tane test var evde. keyfine yapayım bir tane dedim. sonra baktım ikinci çizgi çıktı. şoka girdim. gittim kan testi verdim 90 çıktı. o zaman reglime 4 gün vardı. bugün tekrar ettim testi 283 çıktı. şu an 2 gün kaldı. satım 26 temmuzdu. test yapmasam o gün değil ertesi gün anlarmışım çünkü lekelenmem oldu. aşırı şekilde şiştim. değişik bir kasık ağrım var. daha öncekilere benzemeyen göğüs ağrım var. şu an 4+1 im benim hesaplarıma göre. doktor ne der bilmiyorum. cuma günü gideceğim inşallah.
Insallah hakkinda hayirlisi olsunnn...kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test
Taze annecik :)Kızlarr napıyosunuzzzzz.......
Lekelenmen icin Progestan kullaniyodun Di mi ?hesaplamalarıma göre 2000 üzerine çıkacak cumaya kadar. kese görünür herhalde o zaman. biraz da lekelenmelerden dolayı erken gitmek istiyorum.
Taze annecik :)
Sen napiosuunnnnn ??
Lekelenmen icin Progestan kullaniyodun Di mi ?
Dr bana tel den hemen basla dedi..
,
Bende de mide bulantilari erken oldu cnm..Ben de sasiriyorum hala..2-3 saat icinde bsi yemezsem midem bulanio..biliosun senle satlarimiz ayni.
Cnm Ben 28 agustosu bekliorum..
Senden once gidicem dra.
Insallah keseyi goruruz...yazarim..
Insallah hakkinda hayirlisi olsunnn...
[MENTION],[/MENTION]
Senden once gidicem dra.
merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucagına almak nasıp olur insallah.. benim sat 28 temmuz bugün kan degerim 185 cıktı.. henuz doktora gitmedim.. keseyi ne zaman görebiliriz acaba..
kendim başladım. sormadım doktora. günde kaç tane içiyorsun sen?
canım günde 3 tane alıorum.ben de 30unda gideceğim. mutlaka haber ver canım ya. ben de dün gece açlıktan uyandım. psikolojik diyorum ama dün düşündüğüm tek şey hcg değerimdi. herkeste etkisi farklı oluyor galiba.
hoşgeldın..slm arkadaslar, aranizda yeniyim. nisan annelerinede yazdim.
Bende bu ayda hamile oldugumu ogrendim, bebegim 5+4 gunluk daha, bir suru endiselerim var? ebeyle kotrolum 4 eylulde, drla kotrolum ise 9 eylulde, ozamana kadar nasil bu stres ve endiselerle yasarim bilemiyorum.. sizde durumlar nasil ?
canım günde 3 tane alıorum.
çok fazla baş donmesı yaptığından 2 tanesını gece, 1 ını gunduz.
ben 100 luk kullanıorum
ama benım görümceme doktoru 200 luk vermıs
o da günde 3 kez alıodu
dr a muhakkak soyle,
muhtemelen rısksiz yerleşme kanamaları yasıyoruz
yıne de tedbırlı olmak lazım
ben de her gun yaptırmak ıstıyorum hcg yı... deli gibi :)))))
hoşgeldın..
5. haftanın ıcındeysen keseyı gormussundur..
embriyo ve kalp atışları da yakındır..
genelde bu tablo çıkıor karsımıza bu haftalarda.
sen keseyı gordun dı mı?
[MENTION],[/MENTION]
Senden once gidicem dra.
merhaba öncelikle bebeğini sağlıkla kucagına almak nasıp olur insallah.. benim sat 28 temmuz bugün kan degerim 185 cıktı.. henuz doktora gitmedim.. keseyi ne zaman görebiliriz acaba..
KESEYİ 4.HAFTANIN ICINDEYKEN GORENLER VAR
4+5 MESELA GOREN VAR
AMA EMBRIYO VE KALP ATIŞI ICIN UZERINE BIR 10 GUN DAHA EKLEMEK GEREKIYO..
KIZ NASIL SABREDIOSUUUNNN :)))yok canım ben daha doktora gitmedim. senin sat ve bat ne zamandı..ben sadece kan degerine baktırdım düzenli bir şekilde artıyor
DR BENI TAM 4 + 6 DA CAGIRDI
HERALDE KESE GORUNEBILSIN DIYE
BEN DR U TELDEN 19 AGUSTOSTA ARADIM GEBEYIIMMMM DIE :)
BHCG 54,5 CIKMISTI
O DA 28 AGUSTOSTA GEL TAMAM DEDI :)
SAT 25 TEMMUZ
BAT 28 AGUSTOS BENIM.
KESEYİ 4.HAFTANIN ICINDEYKEN GORENLER VAR
4+5 MESELA GOREN VAR
AMA EMBRIYO VE KALP ATIŞI ICIN UZERINE BIR 10 GUN DAHA EKLEMEK GEREKIYO..
KIZ NASIL SABREDIOSUUUNNN :)))
DR BENI TAM 4 + 6 DA CAGIRDI
HERALDE KESE GORUNEBILSIN DIYE
BEN DR U TELDEN 19 AGUSTOSTA ARADIM GEBEYIIMMMM DIE :)
BHCG 54,5 CIKMISTI
O DA 28 AGUSTOSTA GEL TAMAM DEDI :)
SAT 25 TEMMUZ
BAT 28 AGUSTOS BENIM.
benim daha önce gittigim bir doktor yoktu..daha doktor arayısındayım :)) bu arada gebelik takvimine göre 3+6 görünüyor benim. bende çarşamba yada perşembeye kadar birini bulayım diyorum .. bu arada benim eşimde hekim ..hatta radyoloji uzmanı.. bugün hastanede nöbetçiydi. bende onunla gittim..üstten baktı ama henüz görünmüyor.. gebelik hormonunu besleyen bi kist gibi bişey varmış onu gördü. birde sag yumurtalığımdan hamile kalmışım heralde öyle dedi..muhtemelen kadın dogumcu alltan baktıgında görecek bu hafta içi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?