2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Ben de şu an 6+5 günlük hamileyim.20 ağustosta kese göründü bebek yoktu.doktor 15 gün sonra tekrar gel dedi.daha önceki hamileliğimde kürtaj oldum kalbi durduğu için.üç ay dolmadan çok sevinemiyorum. Hayırlısı artık.

cnm kötü şeyler düşünme..iyi düşün iyi olsun..bebeğine hissettir onu ne kadar çok istediğini seni bırakıp hiçbir yere gitmez :)))

cnm önceki msjları okumadım da..kaç haftalık senin bebeğin..adet gunum gecmedi demişsin nasıl anladın hamile oldugunu :)
hamile olduğumu anlamadım ki. 50 tane test var evde. keyfine yapayım bir tane dedim. sonra baktım ikinci çizgi çıktı. şoka girdim. gittim kan testi verdim 90 çıktı. o zaman reglime 4 gün vardı. bugün tekrar ettim testi 283 çıktı. şu an 2 gün kaldı. satım 26 temmuzdu. test yapmasam o gün değil ertesi gün anlarmışım çünkü lekelenmem oldu. aşırı şekilde şiştim. değişik bir kasık ağrım var. daha öncekilere benzemeyen göğüs ağrım var. şu an 4+1 im benim hesaplarıma göre. doktor ne der bilmiyorum. cuma günü gideceğim inşallah.

kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test

nazar değmesin sana kelebekim. böyle kolay geçir hamileliğini.

Sağol tatlım. Keseyi göremezsin muhtemelen henüz ama kan değerini takip et. Çok küçük daha annesi sabırlı olmalısın. Ben kalp atışlarını duyamadım daha bebişin 10 gün sonra gidicem nasipse...

kızlar dua edın ben de hamıle olayım hayırlısı ıle adetıme daha 3 gun var,gecıkme olmadan yapmak ıstemedım test

Canım çok merak edersen kan testinde çıkabiliyor ama sabretmekte fayda var tabi. İnşallah hamilesindir

ilk kan testini ne zaman yaptın peki

canım benim sat 7 temmuz..adetim gecikince ilk 1 hafta 4 tane test yaptım hepsi negatif..12.gün kan testi yaptım negatif..16.gün ultrasonda baktırdım hiçbir şey yoktu ve doktor adet söktürücü verdi..ama almadım ve içmedim..bugun tekrar gittim başka bir doktora artık kullanmaya da razıydım adet sokturucuyu..doktor emin olalım gebelik olup olmadıgından dedi ve test yaptı..sonuç pozitif ve daha cok yeni 3-4 gunluk dedi..beklediğim umutlandıgım zamanlarda alamadıgım bu guzel haberi hic ummadıgım bır anda aldım..bebeğim bana sürpriz yaptı..eger sonucun olumsuz olursa da uzulme en dogru zamanda gelecektir

hesaplamalarıma göre 2000 üzerine çıkacak cumaya kadar. kese görünür herhalde o zaman. biraz da lekelenmelerden dolayı erken gitmek istiyorum.

[MENTION],[/MENTION] Yaaa ne hikaye ama :) demek Dr un dedigini yapsan bebisin reglinle gidecekti...
Rabbim korumus ve icine oyle bir his vermis cnm..
Allaha şükür et..
Bende de mide bulantilari erken oldu cnm..Ben de sasiriyorum hala..2-3 saat icinde bsi yemezsem midem bulanio..biliosun senle satlarimiz ayni.
Cnm kac haftalikken kalbi durdu ?
Buyuk gecmis olsun..
Simdiki gebeligin de hayirli ve daim olsun insallah..
Cnm Ben 28 agustosu bekliorum..
Senden once gidicem dra.
Insallah keseyi goruruz...yazarim..
Insallah hakkinda hayirlisi olsunnn...

Kızlarr napıyosunuzzzzz.......
Taze annecik :)
Sen napiosuunnnnn ??
hesaplamalarıma göre 2000 üzerine çıkacak cumaya kadar. kese görünür herhalde o zaman. biraz da lekelenmelerden dolayı erken gitmek istiyorum.
Lekelenmen icin Progestan kullaniyodun Di mi ?
Dr bana tel den hemen basla dedi..

ben de 30unda gideceğim. mutlaka haber ver canım ya. ben de dün gece açlıktan uyandım. psikolojik diyorum ama dün düşündüğüm tek şey hcg değerimdi. herkeste etkisi farklı oluyor galiba.

slm arkadaslar, aranizda yeniyim. nisan annelerinede yazdim.
Bende bu ayda hamile oldugumu ogrendim, bebegim 5+4 gunluk daha, bir suru endiselerim var? ebeyle kotrolum 4 eylulde, drla kotrolum ise 9 eylulde, ozamana kadar nasil bu stres ve endiselerle yasarim bilemiyorum.. sizde durumlar nasil ?

Son düzenleme:

kendim başladım. sormadım doktora. günde kaç tane içiyorsun sen?

ben de 30unda gideceğim. mutlaka haber ver canım ya. ben de dün gece açlıktan uyandım. psikolojik diyorum ama dün düşündüğüm tek şey hcg değerimdi. herkeste etkisi farklı oluyor galiba.
canım günde 3 tane alıorum.
çok fazla baş donmesı yaptığından 2 tanesını gece, 1 ını gunduz.
ben 100 luk kullanıorum
ama benım görümceme doktoru 200 luk vermıs
o da günde 3 kez alıodu
dr a muhakkak soyle,
muhtemelen rısksiz yerleşme kanamaları yasıyoruz
yıne de tedbırlı olmak lazım
ben de her gun yaptırmak ıstıyorum hcg yı... deli gibi :)))))

hoşgeldın..
5. haftanın ıcındeysen keseyı gormussundur..
embriyo ve kalp atışları da yakındır..
genelde bu tablo çıkıor karsımıza bu haftalarda.
sen keseyı gordun dı mı?

yok canım ben daha doktora gitmedim. senin sat ve bat ne zamandı..ben sadece kan degerine baktırdım düzenli bir şekilde artıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…