2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/

ben norvecteyim burda durum biraz daha baska, sadece bir ultrasyon var, oda 19 haftada, 12-15 haftalar arasindada dopler denen bir makineyle kalp atislarina bakiyorlar..

ama ben saglikci oldugum icin, sistemden az cok haberdarim, erken ultrasyon denen bir sey var, ona girmek icin ebeme gidip zaman ayirdim eylul 4e zaman verdi, ozaman konuscagiz, eger musade ederse bir iki haftaya ultrasyona girer ins herseyi gorurum..

yani suan yaptigim tek sey, kendim yaptigim testlerde, ve hastanede idrar tahlilinden hamileligimin cikmasi..

ayrica bu benim 2. gebeligim :) ilkinde 19+3e kadar ultrasyona girmemistim ..

Ayy ne zormussss ...19.haftaya kadar beklemeekkk.benim ilk kontrolum 28 agustosta ve Ben onu Dar bekliorummm :)))
Cnm Allah sabir versin ve ikinci gebeligin de hayirli olsun..
Cnm illa sifirlanmasi gerekmio negatif olmasi icin.
Kimi hastanelerde bhcg 0 - 5 arasi ise,
Kimisinde bhcg 0 - 8 arasi ise negatif sayiliyo..
Emin olmak istiyosan, dedigin gibi ,
2 gunde 2 katina cikmali..bi baktir yine..gecmis olsun..

Bu Arada HERKESE GUNAYDDDDDIINNN !!!!
Haydi topik, hamişleeerrr hayirli sabahlar..
Uyanin da minik Bebisleri doyurun bakalimmmmmm :))))

Simcaa canım gittin mi doktora ? Habersiz bırakma

Pınaar biz de duyduk dün kalp atışlarını,dönüşte eşime seni anlattım ay onun da bugündü,inşallah o da duymuştur dedim
çok sevindim senin de duymana

ben tahlilleri götürdüm,guatr değerim azıcık fazlaymış,endokrine gidicem bu hafta,ilaca başlıycakmışım,eksik bikaç test vardı,onları da yağtır,sonra tekrar gel kalp atışlarını da kontrol ederiz dedi.

en son minik kese vardı,şimdi bak şu gördüğümüz yer bebiş diye gösterince mutluluktan uçtum,bakalım kalp atışlarını duyabilir miyiz dedi,blup blup blup diye bi ses.ayy başladım ağlamaya senin gibi,bi de göbüş zıplıyo ultrasondan sesler çıkıyo,kadın ağlamam geçsin diye bekliyo,

Allah herkese yaşatsın,çok şükür duyduk.

Sonra eşimin ailesine söyledik,fotoğraf çekiyoruz hadi diyip herkes poz verirken ultrason kağıdını verdim anneme,aslında video çekiyodukbir güzel hatıra oldu ağlamalarımız
rahatladık valla inş hep böyle devam eder güzel haberler

işte böyle,yeni hamişler de hoşgelmişşş

Hayırlı olsun canım hoşgeldin

Beta HCG negatif canım 0 olması gerekmiyor 5 in aşağısı negatif deniyor Sen yine yaptır bir kan testi dilersen.

O zaman orada bu tarama testleri filan yapılmıyor mu:26:

Ayyyyyy Maşallah minik bebeğe ve annesine. Bende duysam artık kalbini bebeğimin. Mucize gibi bir şey bu

tsk ederim canim, ALLAh razi olsun.

ALLAh hepimizin gebeliklerini kazasiz belasiz tamamina erdirsin ins..

ilkinde bekledim ozamana kadar, cok zordu ama bunda bekleyemiyorum.. ins 4 eyluldeki ebe kotrolumde biseyler yaparlar, olmazsa 9 eylulde dr kotrolumde drla konusur biseyler yapmasini soylerim.. bebegimi gormeden rahatlamiycam.

hb kelebek cok tsk ederim..

evet tarama testleri yapiliyor, ilk dr kotrolunu o yuzden veriyorlar, ins o kotrolum 9 eylulde.
Zaten o kan testlerinde orda bir hayat oldugunu, herseyin yolunda oldugu, hangi vitaminlerin yetersiz oldugunu soyluyor.. biraz o rahatlatiyor..

Ahhh Canim..
Simca..
Nolur bize de dua et.
Birak kalp atisini keseyi gorsem rahatlicam bu haftalik :))))
Video olayi ne guzel olmusssss...
Harika anilar
:)))
Seni de bebisini de Allahim korusun..
Canim Walla sabir gosteriosun buyuk..
Allah yardımcınız olsun..
Bi sorun olursa yaz buraya,
Yardimci olmaya calisiriz..

Kizlar alinti yapip hep alt Alta yazalim
Ad. ///// Sat. ///// Beklenen dogum tarihi. dieeee....
:))
E haydiii :)))

Ad //////////////////////// Sat /////////////////////// Beklenen Dogum Tarihi
Satwa///////////////////// 25.07.13 //////////////// 01.05.14

canım senın ne zaman durdu kanaman.benim bugun 4.gun hala çok acık kahve şeklinde geliyor sinirleirimide bozuyor ilaç içtiğim halde.

canım senın ne zaman durdu kanaman.benim bugun 4.gun hala çok acık kahve şeklinde geliyor sinirleirimide bozuyor ilaç içtiğim halde.

Benim ilaci aldigim 2. Gunu kesildi.bozma moralini.
Akrabamin tam 3 ay Surdu.
Hem de 200 luk Progestan aliodu..
Simdi 2 aylik bebegi var..masallah..

Ya Kizlaaaaar nanac,sebebisensin,...hadi takvim yapalim yaaaa
:))))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…