- 3 Ağustos 2013
- 1.215
- 974
- 73
- Konu Sahibi yesil_dostu
-
benim daha önce gittigim bir doktor yoktu..daha doktor arayısındayım :)) bu arada gebelik takvimine göre 3+6 görünüyor benim. bende çarşamba yada perşembeye kadar birini bulayım diyorum .. bu arada benim eşimde hekim ..hatta radyoloji uzmanı.. bugün hastanede nöbetçiydi. bende onunla gittim..üstten baktı ama henüz görünmüyor.. gebelik hormonunu besleyen bi kist gibi bişey varmış onu gördü. birde sag yumurtalığımdan hamile kalmışım heralde öyle dedi..muhtemelen kadın dogumcu alltan baktıgında görecek bu hafta içi
HIMMM... desenee kocişten şanslıyız :)))
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
inşallah kesecikleri hemencik görürüz..
bebişler de çok bekletmez bizi..
ben de sağdan kaldım sanırım ...hep sağ kasığımın uzerınde elım..hep sancılar da oraya gelio..
HIMMM... desenee kocişten şanslıyız :)))
hadi bakalım hayırlısı olsun canım
inşallah kesecikleri hemencik görürüz..
bebişler de çok bekletmez bizi..
ben de sağdan kaldım sanırım ...hep sağ kasığımın uzerınde elım..hep sancılar da oraya gelio..
evet ama bebiş biraz rahatsız olabilir :)) özlediğimde sık sık bakmaya gideceğim babasının yanına :)) inş. hemen görebiliiriz daha kimseye söylemedim.. bir aksilik olursa diye. neyse bakalım bu hafta içi gittiğimde sana haber veririm sonucu..
benim daha önce gittigim bir doktor yoktu..daha doktor arayısındayım :)) bu arada gebelik takvimine göre 3+6 görünüyor benim. bende çarşamba yada perşembeye kadar birini bulayım diyorum .. bu arada benim eşimde hekim ..hatta radyoloji uzmanı.. bugün hastanede nöbetçiydi. bende onunla gittim..üstten baktı ama henüz görünmüyor.. gebelik hormonunu besleyen bi kist gibi bişey varmış onu gördü. birde sag yumurtalığımdan hamile kalmışım heralde öyle dedi..muhtemelen kadın dogumcu alltan baktıgında görecek bu hafta içi
evet ama bebiş biraz rahatsız olabilir :)) özlediğimde sık sık bakmaya gideceğim babasının yanına :)) inş. hemen görebiliiriz daha kimseye söylemedim.. bir aksilik olursa diye. neyse bakalım bu hafta içi gittiğimde sana haber veririm sonucu..
bız de sadece anne-baba ve kardeşlere dedık..bır kesedır kalp atışıdır gorelım,duyalım sonra yayarız dedık..ama zor duruyorum avazım cıktıgı kadar bağırmamak ıcınnnn ..heyyy..ben hamıleyıımmmmm....
Ayy ne zormussss ...19.haftaya kadar beklemeekkk.benim ilk kontrolum 28 agustosta ve Ben onu Dar bekliorummm :)))ben norvecteyim burda durum biraz daha baska, sadece bir ultrasyon var, oda 19 haftada, 12-15 haftalar arasindada dopler denen bir makineyle kalp atislarina bakiyorlar..
ama ben saglikci oldugum icin, sistemden az cok haberdarim, erken ultrasyon denen bir sey var, ona girmek icin ebeme gidip zaman ayirdim eylul 4e zaman verdi, ozaman konuscagiz, eger musade ederse bir iki haftaya ultrasyona girer ins herseyi gorurum..
yani suan yaptigim tek sey, kendim yaptigim testlerde, ve hastanede idrar tahlilinden hamileligimin cikmasi..
ayrica bu benim 2. gebeligim :) ilkinde 19+3e kadar ultrasyona girmemistim ..
Cnm illa sifirlanmasi gerekmio negatif olmasi icin.kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/
Simcaa canım gittin mi doktora ? Habersiz bırakma
Hayırlı olsun canım hoşgeldinslm arkadaslar, aranizda yeniyim. nisan annelerinede yazdim.
Bende bu ayda hamile oldugumu ogrendim, bebegim 5+4 gunluk daha, bir suru endiselerim var? ebeyle kotrolum 4 eylulde, drla kotrolum ise 9 eylulde, ozamana kadar nasil bu stres ve endiselerle yasarim bilemiyorum.. sizde durumlar nasil ?
kızlarr ben bugün kasık ağrılarıma dayanamayıp kan testi yaptırdımm beta hcg 1.69 çıktı değerim.. hamilemiyim değilmiyim bilmiyorumm.. çünkü en son yaptırdığımda 9. 15 çıkmıştı ve tam 25 gün geçti yanii beta hcg çoktan sıfırlanmış olması gerekmiyor mu? düşükten sonra doktor bişiy değerin düşmüş gelme dedi tamam dedi ama eşim sen hamilesin diyoo çünkü 9.15 beta hcg değerim çıktuğındn bu yana tam 25 gün geçti çooktan sıfırlanmış olması lazımdı bence ben tekrar hamile kalmış olabilir miyim? adet günüm 3-4 eylük gibi olmam gerekiyoo sizce 3 gün sonra tekrar kan testi yaptırıp emin olmalımıyım eğer gebelik varsa değer 2 ye katlanmış olur.. fikirlerinizi bekliyorumm yardımcı olun.. :/
ben norvecteyim burda durum biraz daha baska, sadece bir ultrasyon var, oda 19 haftada, 12-15 haftalar arasindada dopler denen bir makineyle kalp atislarina bakiyorlar..
ama ben saglikci oldugum icin, sistemden az cok haberdarim, erken ultrasyon denen bir sey var, ona girmek icin ebeme gidip zaman ayirdim eylul 4e zaman verdi, ozaman konuscagiz, eger musade ederse bir iki haftaya ultrasyona girer ins herseyi gorurum..
yani suan yaptigim tek sey, kendim yaptigim testlerde, ve hastanede idrar tahlilinden hamileligimin cikmasi..
ayrica bu benim 2. gebeligim :) ilkinde 19+3e kadar ultrasyona girmemistim ..
Pınaar biz de duyduk dün kalp atışlarını,dönüşte eşime seni anlattım ay onun da bugündü,inşallah o da duymuştur dedim
çok sevindim senin de duymana
ben tahlilleri götürdüm,guatr değerim azıcık fazlaymış,endokrine gidicem bu hafta,ilaca başlıycakmışım,eksik bikaç test vardı,onları da yağtır,sonra tekrar gel kalp atışlarını da kontrol ederiz dedi.
en son minik kese vardı,şimdi bak şu gördüğümüz yer bebiş diye gösterince mutluluktan uçtum,bakalım kalp atışlarını duyabilir miyiz dedi,blup blup blup diye bi ses.ayy başladım ağlamaya senin gibi,bi de göbüş zıplıyo ultrasondan sesler çıkıyo,kadın ağlamam geçsin diye bekliyo,
Allah herkese yaşatsın,çok şükür duyduk.
Sonra eşimin ailesine söyledik,fotoğraf çekiyoruz hadi diyip herkes poz verirken ultrason kağıdını verdim anneme,aslında video çekiyodukbir güzel hatıra oldu ağlamalarımız
rahatladık vallainş hep böyle devam eder güzel haberler
işte böyle,yeni hamişler de hoşgelmişşş
canım günde 3 tane alıorum.
çok fazla baş donmesı yaptığından 2 tanesını gece, 1 ını gunduz.
ben 100 luk kullanıorum
ama benım görümceme doktoru 200 luk vermıs
o da günde 3 kez alıodu
dr a muhakkak soyle,
muhtemelen rısksiz yerleşme kanamaları yasıyoruz
yıne de tedbırlı olmak lazım
ben de her gun yaptırmak ıstıyorum hcg yı... deli gibi :)))))
hoşgeldın..
5. haftanın ıcındeysen keseyı gormussundur..
embriyo ve kalp atışları da yakındır..
genelde bu tablo çıkıor karsımıza bu haftalarda.
sen keseyı gordun dı mı?
KESEYİ 4.HAFTANIN ICINDEYKEN GORENLER VAR
4+5 MESELA GOREN VAR
AMA EMBRIYO VE KALP ATIŞI ICIN UZERINE BIR 10 GUN DAHA EKLEMEK GEREKIYO..
KIZ NASIL SABREDIOSUUUNNN :)))
DR BENI TAM 4 + 6 DA CAGIRDI
HERALDE KESE GORUNEBILSIN DIYE
BEN DR U TELDEN 19 AGUSTOSTA ARADIM GEBEYIIMMMM DIE :)
BHCG 54,5 CIKMISTI
O DA 28 AGUSTOSTA GEL TAMAM DEDI :)
SAT 25 TEMMUZ
BAT 28 AGUSTOS BENIM.
bacım senin sat 25 temmuzsa bat 25 ağustos olmalı değil mi? benim adetlerim de hep 7-10 gün geçerdi. o zaman benim bat 6 eylül
ben de her gün b hcg yaptırmak istiyorum. en ufak bir sızı olsa bebeğim orda mı diye düşünüyorum hemen. gerçi o daha bebek bile değil.ben de soldan yumurtlayıp hamile kaldım galiba. hep sol tarafım sızlıyor.
bendeki progeston da 100lük. lekelenmelerim günde 4-5 damla oluyor. cumaya kadar artmaz inşallah. eğer artarsa hemen doktora gideceğim. yoksa cumaya kadar bekleyeceğim. nasıl geçecek günler bilmiyorum. eşim araba kullanmama da izin vermiyor artık. sinir stres yokmuş. evde oturarak geçiremem ki ben günlerimi. işim de tatil. :44: çalışsam gene geçirirdim.
Ahhh Canim..Pınaar biz de duyduk dün kalp atışlarını,dönüşte eşime seni anlattım ay onun da bugündü,inşallah o da duymuştur dedim
çok sevindim senin de duymana
ben tahlilleri götürdüm,guatr değerim azıcık fazlaymış,endokrine gidicem bu hafta,ilaca başlıycakmışım,eksik bikaç test vardı,onları da yağtır,sonra tekrar gel kalp atışlarını da kontrol ederiz dedi.
en son minik kese vardı,şimdi bak şu gördüğümüz yer bebiş diye gösterince mutluluktan uçtum,bakalım kalp atışlarını duyabilir miyiz dedi,blup blup blup diye bi ses.ayy başladım ağlamaya senin gibi,bi de göbüş zıplıyo ultrasondan sesler çıkıyo,kadın ağlamam geçsin diye bekliyo,
Allah herkese yaşatsın,çok şükür duyduk.
Sonra eşimin ailesine söyledik,fotoğraf çekiyoruz hadi diyip herkes poz verirken ultrason kağıdını verdim anneme,aslında video çekiyodukbir güzel hatıra oldu ağlamalarımız
rahatladık vallainş hep böyle devam eder güzel haberler
işte böyle,yeni hamişler de hoşgelmişşş
Canim Walla sabir gosteriosun buyuk..tsk ederim canim, ALLAh razi olsun.
ALLAh hepimizin gebeliklerini kazasiz belasiz tamamina erdirsin ins..
ilkinde bekledim ozamana kadar, cok zordu ama bunda bekleyemiyorum.. ins 4 eyluldeki ebe kotrolumde biseyler yaparlar, olmazsa 9 eylulde dr kotrolumde drla konusur biseyler yapmasini soylerim.. bebegimi gormeden rahatlamiycam.
bacım senin sat 25 temmuzsa bat 25 ağustos olmalı değil mi? benim adetlerim de hep 7-10 gün geçerdi. o zaman benim bat 6 eylül
ben de her gün b hcg yaptırmak istiyorum. en ufak bir sızı olsa bebeğim orda mı diye düşünüyorum hemen. gerçi o daha bebek bile değil.ben de soldan yumurtlayıp hamile kaldım galiba. hep sol tarafım sızlıyor.
bendeki progeston da 100lük. lekelenmelerim günde 4-5 damla oluyor. cumaya kadar artmaz inşallah. eğer artarsa hemen doktora gideceğim. yoksa cumaya kadar bekleyeceğim. nasıl geçecek günler bilmiyorum. eşim araba kullanmama da izin vermiyor artık. sinir stres yokmuş. evde oturarak geçiremem ki ben günlerimi. işim de tatil. :44: çalışsam gene geçirirdim.
Kiz dozunu nasil ayarliosun ?
Daha 5 gun var cumaya.
Bi Dr a Sat ve bat ink soyleyip sor.
En azindan saglik ocagina git
Eczaneye git
Muhtemelen dewam ilaca derler AMA
Boyle icin nasi rahat edio ?
Benim sat 25 temmuz
Bat 28 agustos
Hep 1-2 gun ileri atiodu..o sebepten Canim..
Ben de ogretmenim..
1 eylul is basi..
Aksine raptor mu alsam dinlensem diorum
Agrilarim dewam ediooo...
tsk ederim nergiz, iste bu yuzden buraya uye oldum :)
İnşallah canımm ben de aynı şeyleri yaşadım. Progestan kullanıyorum şu an.. Aklına kötü şeyler getirme. Pozitif enerji gönderelim her zaman :)
Allahın izniyle güzel haberlerini bekliyoruz canım..
Aynı durumlar bende de olmuştu, yerleşirken çok kasık ağrısına sebep oluyor bebişler :)) ben öğrendiğimde değerim 58 di:)
Progestan beni de fena yapıyor, leyla gibi dolaşıyorum :)) ama içicez mecbur, bebişlerimizi için :)
canım senın ne zaman durdu kanaman.benim bugun 4.gun hala çok acık kahve şeklinde geliyor sinirleirimide bozuyor ilaç içtiğim halde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?