2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

cnm duzelttım ben 2 eylül
4+4 yaptım senı :))))

sağolasın kuzum. aslında alta eklenti de ekleyeceğim ama ben keseyi görmeden eklemeyim diyorum. kese görünmez dış gebeliktir falan allah korusun... kaldırırken çok üzülürüm.

Canım ara doktoru tabii, en doğrusunu o söyler ,, haberdar et bizi de..

haklısın valla ama doktora da ulaşabilirsem ne ala..

Günaydın kızlar.Bizde geçen cuma gittik bebişi gördük küçücük daha.4+4 deyim.Haftaya cuma kalp atışları için gitcez. geçmez bu günler:))))
Bide dün bulantım vardı hafif bugün hiçbişey yok.Bi günüm bi günümü tutmuyo

Günaydın kndrlk aynen bende senin gibiyim ama ben daha kontrole yarın gideceğim inşallah bende görürüm keseyi ve kalp atışlarını.

bilmiyorum ki en son sat 13 temmuz benim adetim 32-35 günleri arası olur canım o yüzden bu cuma ve dün idrar testinde pozitif çıktı yarın kontrolüm var

Kızlar bu sabah bişey öğrendim bilenler vardır içimizde elbet benim gibi bilmeyen varsa onlar için paylaşmak istedim. Doktor bana ultrason ölçümünü söylemişti 9mm diye ama bebeğin kaç haftalık olduğunu söylemedi (muhtemelen ben o sırada ağladığımdan kadın da ne söyleyeceğini unuttu) Neyse doktorla bebeğin kaç haftalık olduğunu ultrason ölçümüne 30 ekleyip 7 ye bölerek buluyormuş. Yani benim muayne olduğumda 9mm idi. 39/7 5+4 günlükmüş Bu arada kalp atışları 7 haftalıkken mi duyuluyor????

hayırlı olsun güzelim yaa inş kucağımıza da alırız sağlıkla
7. haftadayım ama bakalım artık rabbim güç veriyo bebişi düşündükçee offf

canım benim günüme 10 gün varken öğrendim ben. bence günün geçmesini bekleme. inşallah sende hamişsindir:)

tam gitmekten vazgeçmiştim msjını görünce kararımı değiştirdim :)) çok erken ögrenmişsin içime su serptinnnn :)) ögleden sonra gidildiğinde devlet hastasinde kaç saatte belli oluyor canım biliyo musun

canım bende devlet hastanesinder öğrendim ama sabah gitmiştim. yarına da kalabilir. benim biraz ateşim yüksekti ve kasık ağrılarım vardı. eşim anladı:) git bence umarım hamilesindir.

canım bende devlet hastanesinder öğrendim ama sabah gitmiştim. yarına da kalabilir. benim biraz ateşim yüksekti ve kasık ağrılarım vardı. eşim anladı:) git bence umarım hamilesindir.

o ateş yükselmesini hiç deme bana ah ahh yanıyorum resmen.kasıklarımda ince sızılar var bir de sarı akıntım oluyor azar azar.ya ben rüyamda gördüm bi de o yüzden çok sbaırsızımm

evet canım Samsunluyum. çok ilginç bi şey ama benim de eşim bundan 2 ay önce rüya görmüştü. o da bana malum oldu diyordu. inşallah bakalım sende de sonuç olumlu olur.

evet canım Samsunluyum. çok ilginç bi şey ama benim de eşim bundan 2 ay önce rüya görmüştü. o da bana malum oldu diyordu. inşallah bakalım sende de sonuç olumlu olur.

bende samsunluyumm :) ben yumurtlama günümün gecesi gördüm rüyamda bir kız bebek emziriyodum ahh o duyguyu anlatamammm :) eşim gelip alıcak beni gidicez bakalım hayırlısı inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…