- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.001
Sen rahatsızsın diye halledeyim dedim canım, ne demek :)
Canım benim bir sebep göstermedi doktor. 'düşük tehdidi' dedi sadece. Dikkat etmemi söyledi. Beyza'nın sebep neymiş? Gözümden kaçmış
cnm duzelttım ben 2 eylül
4+4 yaptım senı :))))
Canım ara doktoru tabii, en doğrusunu o söyler ,, haberdar et bizi de..
Günaydın kızlar.Bizde geçen cuma gittik bebişi gördük küçücük daha.4+4 deyim.Haftaya cuma kalp atışları için gitcez. geçmez bu günler:))))
Bide dün bulantım vardı hafif bugün hiçbişey yok.Bi günüm bi günümü tutmuyo
Günaydın kndrlk aynen bende senin gibiyim ama ben daha kontrole yarın gideceğim inşallah bende görürüm keseyi ve kalp atışlarını.
hayırlı olsun güzelim yaa inş kucağımıza da alırız sağlıklaSlm kızlar bende ayın 20'sinde öğrendim hamile olduğumu hcg değerim 754 çıktı 4 haftalık falan perşembe günü kalp atışlarını duyucaz inş. bebişimizin. bende hiç miğde bulantısı falan yok çok şükür normal hayatıma devam ediyorum senin ne kadarlık bebiş.
bende sabahları ve gece yatmaya doğru tavan yapıyo canımm yaa, nasıl başedeceğim bilemiyorum.canım bugun bende de başladı. Feci mide bulantısı ve baş dönmesi. Saat 3 e kadar çok kötüydüm şimdi hafifledi biraz ama genede var.
Beta hcg 301 çıktı kızlarr bugün itibariyle:))
canım benim günüme 10 gün varken öğrendim ben. bence günün geçmesini bekleme. inşallah sende hamişsindir:)
tam gitmekten vazgeçmiştim msjını görünce kararımı değiştirdim :)) çok erken ögrenmişsin içime su serptinnnn :)) ögleden sonra gidildiğinde devlet hastasinde kaç saatte belli oluyor canım biliyo musun
canım benim günüme 10 gün varken öğrendim ben. bence günün geçmesini bekleme. inşallah sende hamişsindir:)
canım bende devlet hastanesinder öğrendim ama sabah gitmiştim. yarına da kalabilir. benim biraz ateşim yüksekti ve kasık ağrılarım vardı. eşim anladı:) git bence umarım hamilesindir.
evet canım Samsunluyum. çok ilginç bi şey ama benim de eşim bundan 2 ay önce rüya görmüştü. o da bana malum oldu diyordu. inşallah bakalım sende de sonuç olumlu olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?