- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.041
3 gün var canım 30 agustosta olmam lazım normalde
canım hemen moralini bozma daha varmış gününe.yarın git kan testi ver.ben sabah vericem kan testini ögleden sonrada belli oluyor.aslında şimdi gidicektim fakat yarına kalıcağı için sonuç yarın vericem.benim de bat 2 eylül.hemen üzme kendini idrar tahlili geç sonuç verir
inş senın dediğin gibi olur canım :) nedense bu ay içimde ekstra bir umut var.yarın gidip test yaptırmak için biraz erken cıkarım işten olmadı ... senınde işe pozitif cıkar canım.kacıncı denemeniz bu?
benim daha ilk aslındadaha dogurusu geçen adetime 10 gün kala korunmayı bıraktık.yumurtlama günüm geçtiği için olmıcagını biliyordum.bu ay ilk ve belirtlerim oldug için ümitliyim tabii herşey Allah tan en dogrusunu o bilir canım.sen kan testi yaptır kesin sonuç alırsın inşallah.yarın sabah yaptırıcam ben artık birlikte güzel haberlerimizi veririz inşallah :)
Evet bat 1 gun gecmisti, idrar testi yaptm aksam, cift cizgi cikti, hemn acile gidip kan verdim duramadim :) hcg de pozitif cikti. Cok sukur.. Rabbim kazasz
Belasz saglicakla kucaga almayi da nasip etsin :)
kan degerim 157 hamılemıyım tam bılmıyorum bugun oğrendim
kan degerim 157 hamılemıyım tam bılmıyorum bugun oğrendim
Yarın olmam lazımdı ama tatıle gııdcez dıye dayanamadım gıdıp yaptırdım kan testı ınternetten baktım şimdi
Daha oncede basıma boyle garıp bırsey geldı ıkı kez kan tahlılı yaptırdım ıkısındede hamılesın dedıler ama doktora gıttıgımde kese oluşmadı dedıler ve hep 15-20 gun somra kanmalarım oldu.sonrada deger sıfırlandı.evlenelı 2 yıl 1 ay oldu 2 gun oldu
hayırlı olsun :) günün geçerek mi kan testi yaptırdın? benim 5 gün daha var ama dayanamıcam gidip yaptırıcam ögleden sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?