2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

3 gün var canım 30 agustosta olmam lazım normalde

canım hemen moralini bozma daha varmış gününe.yarın git kan testi ver.ben sabah vericem kan testini ögleden sonrada belli oluyor.aslında şimdi gidicektim fakat yarına kalıcağı için sonuç yarın vericem.benim de bat 2 eylül.hemen üzme kendini idrar tahlili geç sonuç verir

Bu arada adet gunum gecene kadar hicbi belirti hissetmedim. Gecikmenin ilk gunu mide bulantim, ishalim ve kasik agrim vardi.
Kasiklarimda yanma baslamisti.

inş senın dediğin gibi olur canım :) nedense bu ay içimde ekstra bir umut var.yarın gidip test yaptırmak için biraz erken cıkarım işten olmadı ... senınde işe pozitif cıkar canım.kacıncı denemeniz bu?

benim daha ilk aslında daha dogurusu geçen adetime 10 gün kala korunmayı bıraktık.yumurtlama günüm geçtiği için olmıcagını biliyordum.bu ay ilk ve belirtlerim oldug için ümitliyim tabii herşey Allah tan en dogrusunu o bilir canım.sen kan testi yaptır kesin sonuç alırsın inşallah.yarın sabah yaptırıcam ben artık birlikte güzel haberlerimizi veririz inşallah :)

:) hadı inş canım haberlerini bekliyorum bende

Evet bat 1 gun gecmisti, idrar testi yaptm aksam, cift cizgi cikti, hemn acile gidip kan verdim duramadim :) hcg de pozitif cikti. Cok sukur.. Rabbim kazasz
Belasz saglicakla kucaga almayi da nasip etsin :)

hayırlısı olsun canım. Allah hepimizin bebeklerini kucağımıza sağlıklı olarak almayı nasip eder inşallah.

merhaba kızlar,
öncelikle rabbim hepimize bebeklerimizi kucağımıza alıp mis kokularını içimize çekmeyi nasip etsin.
bende 12 Ağustosta hamile olduğumu öğrendim. şuan 6+4 günlüğüz. keseyi gördük, c.tesi kalp atışlarını dinlemeye gideceğiz.
hikayem çoook uzun ama bu olumsuzlukları hiç düşünmüyorum ve konuşmuyorum bu kez.( bu kez dedim çünkü bu 3. gebeliğim )
hiç olmaz mümkün bile değil, bu ilk ay dediğim anda hamile kaldım.
çalışıyorum bulantılarım çok kötü ama razıyım yeterki bebişim hep benle olsun

Daha oncede basıma boyle garıp bırsey geldı ıkı kez kan tahlılı yaptırdım ıkısındede hamılesın dedıler ama doktora gıttıgımde kese oluşmadı dedıler ve hep 15-20 gun somra kanmalarım oldu.sonrada deger sıfırlandı.evlenelı 2 yıl 1 ay oldu 2 gun oldu

canım gönlünü ferah tut. her şeyin iyi olacağına inan ve bu inşallah farklı olur

Bayanlar Herkese çok selam. 3 yıllık evliyim 2 ay önce çocuk düşünmeye başladık.İlk ayımızda olmadı. Bu ay öğrendim ki hamileyim :) Ağustosun 20 sinde öğrendim..Bugün tam 6. haftayı dolduruyor :) benimle aynı olan var mı ? Nasıl hissediyorsunuz ? Kalp atışını duyan var mı ? Çok heyecanlıyım :)

bende dün öğrendim hamile olduğumu.aslında 5gün önce idrar testinde gördüm ama ihtimal vermedim taki kanda çıkana kadar.bende çok mutluyum çok şükür RABİME.ALLAH olmayanlara nasip etsin inş

ben de bugün öğrendim arkadaşlar :) 5 hafta 5 günlük. kesesini gördüm ama kalp atışları için henüz erken dedi doktor acaba kalbi çalışmayabilir mi çok korkuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…