- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.021
canım benim günüme 10 gün varken öğrendim ben. bence günün geçmesini bekleme. inşallah sende hamişsindir:)
benim eşimde yeşil bir elma görmüş ama karpuz kadar. sabah bi baktı erkek evlada yoruluyormuş. canım benim her şeyin hayırlısı ama içimdeki his hamilesin diyor:) hamilelerin içine doğarmış.
hayırlı olsun güzelim yaa inş kucağımıza da alırız sağlıkla
7. haftadayım ama bakalım artık rabbim güç veriyo bebişi düşündükçee offf
10 gün varken direk gidip kanda mı baktırdın canım?
Belirtilerin nelerdi de yaptırdın testi? Benim belim ve sağ kasığım çok ağrıyor,birde idrarım çok koyu...
arkadaşlar kan testi yaptırdım adetime 2 3 gün var ne gatif cıktı erken mi yoksa doğrumu dur bi söleyin...
canım benim kasıklarım ağrıyordu. hatta oruçluydum da susuz kaldı diye vücudum ağrı yapıyor sanıyordum ve ateşim yüksekti 37.5 larda seyrediyordu. ben anlamadım eşim anladı. gece idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sonra da sabah yaptım çizgi netti. doktora gittiğimde 1 2 gün sonra betam 1015 çıkmıştı. öyle sık idrara çıkma falan olmadı bende midem de bulanmadı. sadece kasık ağrısı vardı.
Benimde gunum 3gun gecti test yaptim silik çıktı kan tahliline gidicem ama cumayi bekluyelim diyo Esim ama hamileyim sanirim :))
Ruyamda gordum bebek emziriyodum esimde gormus onun kucagina cok güzel bir bebek vermisim :)))
canım buyuk gecmıs olsun
bı cok sey sığdırmışsın bu genç yaşında hayatına..
Rabbim bugebeliğine sağlık sıhhat versin inşallah..
canım senin için araştırdım oku bakalım:
Embriyo, endometrium adı verilen rahim içi tabakaya yerleştiği andan itibaren (döllenmeden 5-6 gün sonra yerleşir) HCG (human chorionic gonadotropin) adı verilen gebelik hormonu, embriyoyu çevreleyen hücrelerce salgılanmaya başlar. Gebelik testlerinde esas, bu gebelik hormonunun saptanmasıdır.
Gebelik ilerledikçe kanda giderek artan β-HCG, belli bir eşik düzeyini aştıktan sonra idrarda da çıkmaya başlar ve idrarda gebelik testinin pozitifleşmesini sağlar. Kandan yapılan gebelik testi de kandaki B-HCG'nin miktarını saptar. Onun için kan testi, daha adet gecikmesi bile olmadan gebeliğin varlığı veya yokluğunu saptayabilir. İdrar testi hiçbir zaman kan testinin güvenilirliğine ulaşamaz. İdrar testinde gebeliğin varlığı saptandığında yanlışlık olasılığı düşüktür; ancak yokluğu saptandığında erken gebelik olasılığı göz önüne alınarak testin bir süre sonra tekrarlanması gerekir. (Çok erken gebeliklerde idrar testi gebeliği gösteremeyebilir. Bu durum kan testi için de çok çok düşük bir ihtimalle geçerli olabilir.)
tmm canım ekliicemm
canım ne kadar dewam eder bılmıorum
ama bende yemk yedıgım ve ac kalmadığım surece olmuyo bulantı
daha 4.haftanın ıcındeyım
4 + 4 bu gun...5.haftaya yaklaşıorum.belkı de ondan..geçmiş olsun
kraker ve yoğurt tavsıye edlıo dıe okumuştum bu bulantılar ıcın.
canım kaç günde bır regl oluosun bılmıorum
eger duzennlı oluosan ve adetıne 1 hafta fln kaldıysa
ya da bır haftadan az, kan testınde çıkar bence
benım bu gun 4+ 4 canım gebelıgım
sen perşembe 4 hafta kaç günlük olacaksın?
kalp atışları ıcın erken dııl mı?
hayırlı olsunnn canımm :)))
hoşgeldinnnn:)
Ah canım
ayrılıllar cok zor bılıorum
ben eşımle evlendıgımde 6 yıldır bırlıkteydık ve sureklı sehır ve ülke ayrılıkları yaşıyorduk
evlılık tek çözümümüzdü..
çok şükür kavuştuk..
ama sizinki bir yaşam biçimi anladığım kdarıyla..
artık bebeğin için daha da güçlü olmalısın biliyosun dı mı?
bebegımız her seyımızı hıssedıyo
üzme bebişini..
koy elini karnına
moral ver melegıne de kendıne...
tez zamanda kavuşun inşallah..
canım adetim çok düzenlidir çok şükür 28 günde bir olurum.Dun idrar testi yaptım sonuc negatifacaba kan testinde değişirmiki?
Batına 10 gün kala idrar testinde çıkmış ne güzel
Seninde idrarın koyumuydu?
canım ne yaptın kan testi yaptırdın mı
24 agustos aksami hamile oldugumu ogrendim, cok sukur Rabbime... Rabbim herkese nasip etsin :)
idrar testi yaptım canım sonuc negatif
canım idrar testi yanıltabiliyo geç döllenmelerde.adetina kaç gün vardı senin
Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım :)
Batını geçmiş miydi öğrendiğinde? Belirtilerin nelerdi bir de ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?