2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

benim eşimde yeşil bir elma görmüş ama karpuz kadar. sabah bi baktı erkek evlada yoruluyormuş. canım benim her şeyin hayırlısı ama içimdeki his hamilesin diyor:) hamilelerin içine doğarmış.

benim eşimde yeşil bir elma görmüş ama karpuz kadar. sabah bi baktı erkek evlada yoruluyormuş. canım benim her şeyin hayırlısı ama içimdeki his hamilesin diyor:) hamilelerin içine doğarmış.

canım yaa inşallah inşallaahhh :)) ögrenir öğrenmez haber vericem inşallah :))

arkadaşlar kan testi yaptırdım adetime 2 3 gün var ne gatif cıktı erken mi yoksa doğrumu dur bi söleyin...

10 gün varken direk gidip kanda mı baktırdın canım?
Belirtilerin nelerdi de yaptırdın testi? Benim belim ve sağ kasığım çok ağrıyor,birde idrarım çok koyu...

canım benim kasıklarım ağrıyordu. hatta oruçluydum da susuz kaldı diye vücudum ağrı yapıyor sanıyordum ve ateşim yüksekti 37.5 larda seyrediyordu. ben anlamadım eşim anladı. gece idrar testi yaptım silik çizgi çıktı sonra da sabah yaptım çizgi netti. doktora gittiğimde 1 2 gün sonra betam 1015 çıkmıştı. öyle sık idrara çıkma falan olmadı bende midem de bulanmadı. sadece kasık ağrısı vardı.

Benimde gunum 3gun gecti test yaptim silik çıktı kan tahliline gidicem ama cumayi bekluyelim diyo Esim ama hamileyim sanirim :))
Ruyamda gordum bebek emziriyodum esimde gormus onun kucagina cok güzel bir bebek vermisim :)))

Batına 10 gün kala idrar testinde çıkmış ne güzel
Seninde idrarın koyumuydu?

Ah kızlar bı türlü ekleyemedim kendimi tabloya mesajınız en az 15 karakter olmalı diyor. Yardımcı olmak isterseniz. Melake26. 09.07.2013. 7. 15.04.2014. 5. Hafta kese. 2 Eylül inşallah kalp atışı. Teşekkurler

canım teşşeküür ederim inş öyledir ama en son ilşkiye 1 hafta önce grdik geç döllenme old sada şu ana kadar olmamışmıdır kusura bakmayın cok heveslenmiştim çok üzüldüm..

Sağlıcakla kucağına alırsın inşallah canım :)
Batını geçmiş miydi öğrendiğinde? Belirtilerin nelerdi bir de ?

Evet bat 1 gun gecmisti, idrar testi yaptm aksam, cift cizgi cikti, hemn acile gidip kan verdim duramadim :) hcg de pozitif cikti. Cok sukur.. Rabbim kazasz
Belasz saglicakla kucaga almayi da nasip etsin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…