- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.741
yeni hamişler hoşgelmiişşş :)) son düzenlemeleri yaptım, eksik bilgilerimize göz atalım)
normal tabi canı9m daha çok küçük bebişin dr da demiş 18 mm üstünr çıkınca görülür diye diye takıyosun kafana ki... herkezin rahmi hamileliği farklı oluyor.. aklına kötü şeyler getirme bence.. 16.40 da randevum canımbenim de kafam takıldı. canım sıkkın baya. neden bebeği göremedik hala diye.normal mi değil mi bilmiyorum. 18 milimin üstüne çıkınca görürüz dedi doktor ama gene de erkenden görenler var. ultrason fotoğrafına bakıyorum hiçbir şey anlamıyorum.
sen inşallah görürsün bugün. saat kaçta randevun?
Slm herkeze aranıza yeni katıldım daha önce uzaktan takib ediyordum bu cmtsi ögrendim 4 haftalık hamileyim hcg degerim 356,69 çıktı bu hafta sonu ultrasonda kontrole gidicez inş sağlıkla bebişlerimize kavuşuruz allah isteyen herkeze yaşatsın bu duyguyuu :):26:
bi hamiş daha geldi aranıza :)
hoşgeldin canım :) sat tarihini ve son kontrol durumunu yazda senide tabloya eklesinler şimdi açılmıyo ama açılınca eklerler
Yeni hamişler hoşgelmiişşş :)) son düzenlemeleri yaptım, eksik bilgilerimize göz atalım)
benim de kafam takıldı. Canım sıkkın baya. Neden bebeği göremedik hala diye.Normal mi değil mi bilmiyorum. 18 milimin üstüne çıkınca görürüz dedi doktor ama gene de erkenden görenler var. Ultrason fotoğrafına bakıyorum hiçbir şey anlamıyorum.
Sen inşallah görürsün bugün. Saat kaçta randevun?
Hepimize inşallah canım benim
doktor işini ne yaptın canım hangi hastaneye gidiyorsun.
canım daha çok küçük endişelenme. Ben 6+4 te bile göremedim. Hem karından baktı hem vajinal baktı. şiştim ağlarken ama rabbim inşallah salı günü gittiğimde göstersin bebişimin kalp atışları bana. Hiç sıkma canını inşallah göreceksin 12 sinde sende bebişini canım.
kaç haftalık kese gözüktü?
4 hafta ilk etapta gözükmedi gittim su içtim çay içtim yarım saat sonra bi daha baktık gözüktü
kızlar slm.yarın doktor randevum var.5.haftanın içindeyim keseyi görürüz insallah.
inş görürsün stres yapma iyi düşün herşey güzel olsun:). Bende bu pazar görücem allahın izniyle inş.
Allah hepimize sağlıklı bebişler nasib etsinn..
su içincemi görünüyor yani:44:
hımmmmm şöyleki doktor şimdi gözükmüyo sıvı tüket yarım saat sonra gel bakalım dedi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?