2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

normal tabi canı9m daha çok küçük bebişin dr da demiş 18 mm üstünr çıkınca görülür diye diye takıyosun kafana ki... herkezin rahmi hamileliği farklı oluyor.. aklına kötü şeyler getirme bence.. 16.40 da randevum canım

canım daha çok küçük endişelenme. Ben 6+4 te bile göremedim. Hem karından baktı hem vajinal baktı. şiştim ağlarken ama rabbim inşallah salı günü gittiğimde göstersin bebişimin kalp atışları bana. Hiç sıkma canını inşallah göreceksin 12 sinde sende bebişini canım.

kızlar bugün aile hekimime gittim yarın orada da kan ve idrar vericem. geniş çaplı bi inceleme yapılacak dedi. artık onlarda sürekli takipte olacakmış.

ben 8. haftamda görmüştüm rahat olun içinizi ferah tutun normal bunlar

merhaba benim 2. bebeğim 10. haftaya yeni girdik yaklaşık 3 haftadır bulantı ve kusma şikayetim var ölüyorum diyebilirim, 3 öğün yiyip en az 10 kez çıkartıyorum ağzımda sürekli acı bi tat konuşamıyorum bile bulantıdan dr metamed verdi işe yaramadı ne önerirsiniz..

4 yasında bir oğlum var.bu hamileliğimden öncede bir kürtaj oldum.bebgimin kalbi durduğu için aldılar.insallah aynı acıları yasamam.cok korkuyorum su an

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…