2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

çok şükür Allaha her şey yolunda gidiyor bir de doktor bulursam sevincim artacak
Çok sevindim canım, artık doktor arayışına başlayabilirsin :)
Rabia benim 3. haftam okulda, alıştım iyice.. İlk hafta devirmişti beni de.. (Mide bulantısı yok bende ama uyku frna halsizlik yapmıştı.) kolaylıklar diliyorummm.. :))) Çok özletme kendiniiii
çok mutluyum sadece bunu belirtmek istedim :)
Ne güzeeelll :)))
Canımm kilolarını takma artık kafana, en azından 'o göbiş değil bebiş ' diceksin herkese :)) bebişin doğduktan sonra sıkı bir diyetle hepsinden kurtulursun.. Öyle düşün,. Zaten şu dönemde depresifiz) bir de çözüm bulamayacağın şeyler için üzülme, bebişini de üzme canımm.. Olabildiğince protein ağırlıklı beslen ki fazlaca kilo almayasın.. İlaç konusunda ben de senin gibi düşünüyorum, doğal yollarla çözmeye çalışmak en iyisi...
Canımm hayırlı uğurlu olsunn :)) bende de kanama oldu 1-2 gün progestana devam ediyorum.. Umarım bir daha uğramaz ) mantat konusunu bilmiyorum ama sorayım arkadaşlara belki vardır bitkisel bir çaresi..
Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik
:))) ne mutluuu, o nasıl güzel bir duyguuu.. Allah isteyen herkese yaşatsın..
kızlar kilo vermeye başladım bi şey yiyemiyorum ki midem de yanma var aslında çıkartmıyorum ama yiyemiyorum da benim gibi olan var mı?
Canım ilk 3 ay zaten etkilemiyormuş yediklerimiz bebişlerimizi. Ben yine de özellikle ceviz ve süt tüketiyorum her gün.. Sen de onları yemeye çalış.. Ağır yersem yanma bende de oluyor
merhaba
bende ağustosta öğrendim çoooook şükür. sat 1 ağustos.benide alın aranıza keseyi nezaman görebilirim çok heyecanlıyım kızlaaar
Aramıza hoşgeldiiinnnn :)) ben 6. Haftada görmüştüm keseyi.. Haberlerini bekliyoruuzz
Allah kolaylıklar versin canıımm,, bitkisel çözümler bulmaya çalışmak en iyisi. Artık bebişlerimiz için katlanıcaz bu durumlara...
gözün aydın kelebekim... darısı duymayanların başına. yarın randevum var. 5+6 olacağım yarın ben de görebilir miyim acaba?
Biz o dönemde görmüştük, darısı başına inşallah :))
bulantının olması cok iyi, en azından bebişlerinin bizimle olduğunu hissediyoruz.
bulantının kesildiği zaman da tuhaf bir psikoloji içine giriyorum hadi yine bulan, sana kızmıyorum çocuğum :)
Aynen :)) bende bulantı yok ama hafif ağrı oluyor hareket ettiğimde.. Varlığını hissedebilmek için ağrı olsun isitorum bende arada:))

Canım aynı sayılırız biz dr 7+6 benim de.. Benden de doktorum kan+ idrar istedi. Ama kanamam olduğunda farklı bir doktora daha gitmiştim. O birşeyler daha ekledi testlere.. Belki kendi doktorumda sonradan hepsi ister diye düşünüyorum..

çok tşk ederim yanımda olduğunuz için. Bunda da vardır bir hayır. İnşallah sizlere tekrar güzel haberler verebilirim. umarım sizlerin bebeşleri sımssıkı tutunur annelerine ve göbişler çok tatlı büyür.. Sağlıkla...

slm kızlar aranızda yeniyim ,bu pazartesi dr a gittim ,ultrasonda kese göründü ama bebek daha yok dedi ,2 hafta sonra yine gel dedi .aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ,sizce beklemeli miyim ?

slm kızlar aranızda yeniyim ,bu pazartesi dr a gittim ,ultrasonda kese göründü ama bebek daha yok dedi ,2 hafta sonra yine gel dedi .aranızda böyle bir durum yaşayan var mı ,sizce beklemeli miyim ?

şekerim kaç haftalık ? ona göre cvp vereceğim 4+6 haftalıkken keseyi gördük 7+3 haftalıkken de bebek

canım sagol ya içime su serptin benimde bat 35 gunde olur en son 13 temmuz kese var kan artısı düzgün ama henüz bebek yok bu cuma kontrolüm var insallah bende hem bebişimi hem kalp atışını duyarım.

Hoşgeldin canım bende cunartesi öğrendim hamileliğimi benim değerde 300 lerde cumartesi kontrolüm var :))

Sat 6 Ağustos:))

Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik

merhaba
bende ağustosta öğrendim çoooook şükür. sat 1 ağustos.benide alın aranıza keseyi nezaman görebilirim çok heyecanlıyım kızlaaar

dün doktora gittim keseyi gördüm 20 gün sonra canlanıcakmış yavrum acaip heyecan yaptım

Yeni hamişler hoşgelmiişşş :)) son düzenlemeleri yaptım, eksik bilgilerimize göz atalım )

Son düzenleme:

sat 20 temmuz. tahmini doğum tarihi 25 nisan 5+5te kese göründü bir sonraki randevu 9 eylül

Kızlar dün kofte biber kızartması aşerdim
Yanina soğan bile kırdık
Tuza banip banip yedim...
Sabah namazında kusmaya götürecek derecede bulantı vardı
Hala da var..
Sadece muz yiyorum simdi kahvaltıda..
Dün yediklerimi düşününce bile midem bulaniyorr

Mantar problemi olqn arkadaş,
Adını unuttum,
Ben de 7-8 yildir mantar hastasıyım
Drum travacort kremin zararı olmadığını söyledi
Eski dr um da aynısını demişti.

Pinarcim tablo satırı mi tükendi
Bi problem var yazmissin?
Emeklerine sağlık..
Problemi yaz,
Halledelim cnm insallah..

canım geçmiş olsunn ne olacak bu midelerimiz bulantılarımız.. benm canım hiç bişey yemek istemiyor sadece meyve de sıkıntı yok..

doktordan geldim. 5+6 bugün. kalp atışını duyamadık. haftaya görünür dedi doktor. 13 milim olmuş kesem. 18in üstüne çıkınca bebek ve kalp atışı görünüyormuş. mecbur haftaya kadar bekleyeceğim inşallah görürüm.

benim de midem çok bulanıyor. aş ermiyorum, her şeyi yiyorum. midem bulansa da zorla yiyorum. kalp atışını görseydik bebeklerimizin iyiydi. 12 eylüle kaldı benimki...

benim de midem çok bulanıyor. aş ermiyorum, her şeyi yiyorum. midem bulansa da zorla yiyorum. kalp atışını görseydik bebeklerimizin iyiydi. 12 eylüle kaldı benimki...
canım ben daha kesemi göremdim düşün 4+5 te gittiğimde karından bakılmıstı.. bugun gidicez inş kesem görünür kalp atışını da görebilmeyi umuyorum ama sanırım erken onun için..

canım ben daha kesemi göremdim düşün 4+5 te gittiğimde karından bakılmıstı.. bugun gidicez inş kesem görünür kalp atışını da görebilmeyi umuyorum ama sanırım erken onun için..

karından zor görünüyor vajinal ultrasondan görebilirdin. gelince haber ver mutlaka.

ben de 4+6 da gittiğimde karından net göremedik vajinaldan net gördük. şimdi karından çok net görünüyor ama bebeği görmedik daha. kesemin büyümesi normalmiş. çok nadir durumlarda boş gebelik olabiliyor dedi doktor. haftaya kendi doktorum izinden dönüyor ona gideceğim. ona daha çok güveniyorum.

tamam canım veririm haber.. bebeişine de maşallah :) vajinale dr um gerekli olmadıkça başvurmuycak sanırım bende öyle bi izlenim yarattı :) şu boş gebelik bni tırsıtımıyor değil

tamam canım veririm haber.. bebeişine de maşallah :) vajinale dr um gerekli olmadıkça başvurmuycak sanırım bende öyle bi izlenim yarattı :) şu boş gebelik bni tırsıtımıyor değil

benim de kafam takıldı. canım sıkkın baya. neden bebeği göremedik hala diye. normal mi değil mi bilmiyorum. 18 milimin üstüne çıkınca görürüz dedi doktor ama gene de erkenden görenler var. ultrason fotoğrafına bakıyorum hiçbir şey anlamıyorum.

sen inşallah görürsün bugün. saat kaçta randevun?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…