- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.721
Çok sevindim canım, artık doktor arayışına başlayabilirsin :)çok şükür Allaha her şey yolunda gidiyor bir de doktor bulursam sevincim artacak
Rabia benim 3. haftam okulda, alıştım iyice.. İlk hafta devirmişti beni de.. (Mide bulantısı yok bende ama uyku frna halsizlik yapmıştı.) kolaylıklar diliyorummm.. :))) Çok özletme kendiniiiiKızlar okulların acilmasi beni fena etkiledi
Sabahlari midem yanio ve bulanıo
Halsiz oluyorum ve yataktan hemen dogrulamiorum
Eve gelince de dinleniorum
Cok giremedim nete
Ve geçmişi de pek okuyamadım
Progestani artık bıraktım cok şükür
Kanama da yok
Ağrılar da azaldı
Haftaya kalp atışı icin gidicez ya,
Gün sayıyorum :)))))
Pinarcim tabloya yardım icin çoook Saol
Dimaam Prs günkü randevunu ben de heyecanla bekliorummmmm :)
Efeada kalp atışlarini duymussun hayirli olsun bize de dua ett esin izne geldi mi cnm
Yeni gelen arkadaşlar da hoş gelmişler :)
Insallah daha sık girerim foruma kızlar..
Hepinize hayirli geceler..
Ne güzeeelll :)))çok mutluyum sadece bunu belirtmek istedim :)
Canımm kilolarını takma artık kafana, en azından 'o göbiş değil bebiş ' diceksin herkese :)) bebişin doğduktan sonra sıkı bir diyetle hepsinden kurtulursun.. Öyle düşün,. Zaten şu dönemde depresifizGünaydıın herkese,
Ya benim depresif hallerim geçmedi,dün akşam yemek yerken birden ağladım,nasıl bir mutsuzluk çöktü içime anlatamam size.
Sinirlilik hallerim depresyona çeviriyo sanki..canını mı sıkıyosun diyolar,tek üzüntüm,göbeğim 7 aylık gibi,en kilolu halimde hamile kaldım,tiroid,hashimoto hastalığı çıktı,hadi ilaca başladım ama bu göbek öyle böyle değil.100 kg doğurcam diye çok korkuyorum.Her yanım genişliyo,hızlı kilo da almadım,2 ay biticek yakında,dikkat ediyorum da.ama anlayamıyorum bu göbüşü ve depresif halleri..kimyasal değişimler vs etkilermiş,depresyon etkisi yapar diye okumuştum,ondan mı ki bilemedim.
Mide bulantısı şükür hala yok.baş ağrılarım var 2 gündür.Nane yağı sürüyorum öyle geçirmeye çalışıyorum.Doktorum parol,minoset olur dedi ama 3 ay ilaç almamaya azmettim.
Sizin nasıl geçiyo kızlar?
Canımm hayırlı uğurlu olsunn :)) bende de kanama oldu 1-2 gün progestana devam ediyorum.. Umarım bir daha uğramazGünaydın herkese 6+5 günlük gebeyim. Bir oğlum var bu da 2.sıpam olacak. Oğluma hamileykende bu forumda yazışıyorduk arkadaşlarla. Şimdi de sizlerle, yeni arkadaşlarla paylaşıcam herşeyi. Öncelikle hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim biraz kesenin yanında kanama var ama dışarıya çıkan bir sızıntı yok çok şükür, vücudun kendi kendine emmesini bekliyoruz dedi dr. Şimdide mantar oldum klasik... kaşıntıdan ölücem, bitkisel bir çare bilen var mı acaba?
:))) ne mutluuu, o nasıl güzel bir duyguuu.. Allah isteyen herkese yaşatsın..Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik
Canım ilk 3 ay zaten etkilemiyormuş yediklerimiz bebişlerimizi. Ben yine de özellikle ceviz ve süt tüketiyorum her gün.. Sen de onları yemeye çalış.. Ağır yersem yanma bende de oluyorkızlar kilo vermeye başladımbi şey yiyemiyorum ki midem de yanma var aslında çıkartmıyorum ama yiyemiyorum da benim gibi olan var mı?
Aramıza hoşgeldiiinnnn :)) ben 6. Haftada görmüştüm keseyi.. Haberlerini bekliyoruuzzmerhaba
bende ağustosta öğrendim çoooook şükür. sat 1 ağustos.benide alın aranıza keseyi nezaman görebilirim çok heyecanlıyım kızlaaar
Allah kolaylıklar versin canıımm,, bitkisel çözümler bulmaya çalışmak en iyisi. Artık bebişlerimiz için katlanıcaz bu durumlara...selam arkadaşlar... bende yoğun bir şekilde mide bulantı ve öğürmeyle uğraşıyorum. bununla bitse gene şükür ayağımdaki egzama kaşıntısı ayrı, yarası ayrı çıkdırcam. bir yandan diş etim şişti ağrıyo, veee kulağımdan başıma ara ara nasıl bir sızlama sonrada zonklama giriyo anlatamam... ilaç kullanmamak için uğraşıyorum ama hergün başka bişey çıkıyo. rabbim yardımcımız olsun inşallahh.....
Biz o dönemde görmüştük, darısı başına inşallah :))gözün aydın kelebekim...darısı duymayanların başına. yarın randevum var. 5+6 olacağım yarın ben de görebilir miyim acaba?
Aynen :)) bende bulantı yok ama hafif ağrı oluyor hareket ettiğimde.. Varlığını hissedebilmek için ağrı olsun isitorum bende arada:))bulantının olması cok iyi, en azından bebişlerinin bizimle olduğunu hissediyoruz.
bulantının kesildiği zaman da tuhaf bir psikoloji içine giriyorum hadi yine bulan, sana kızmıyorum çocuğum :)
Canım benim de Bugun itibariyle 7+5 seninle aynı görünüyorsen tetkiklerle ilgili bir şey yazmamissin Dr benden 4 tüp kan ve idrar tahlili istedi.Sonuclarimi yarına alacağım.12 Ekim'den önce senden Baska tahlil istenmedi mı???Merak ettim simdi
Canım aynı sayılırız biz dr 7+6 benim de.. Benden de doktorum kan+ idrar istedi. Ama kanamam olduğunda farklı bir doktora daha gitmiştim. O birşeyler daha ekledi testlere.. Belki kendi doktorumda sonradan hepsi ister diye düşünüyorum..