2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

6. haftanın ilk günlerinde biraz oldu ama son günlerde hiç birşeyim yok hele bugün o kadar iyiyim ki bu kadar iyi olmam beni rahatsız etti birden (

Günaydıın herkese,

Ya benim depresif hallerim geçmedi,dün akşam yemek yerken birden ağladım,nasıl bir mutsuzluk çöktü içime anlatamam size.
Sinirlilik hallerim depresyona çeviriyo sanki..canını mı sıkıyosun diyolar,tek üzüntüm,göbeğim 7 aylık gibi,en kilolu halimde hamile kaldım,tiroid,hashimoto hastalığı çıktı,hadi ilaca başladım ama bu göbek öyle böyle değil.100 kg doğurcam diye çok korkuyorum.Her yanım genişliyo,hızlı kilo da almadım,2 ay biticek yakında,dikkat ediyorum da.ama anlayamıyorum bu göbüşü ve depresif halleri..kimyasal değişimler vs etkilermiş,depresyon etkisi yapar diye okumuştum,ondan mı ki bilemedim.
Mide bulantısı şükür hala yok.baş ağrılarım var 2 gündür.Nane yağı sürüyorum öyle geçirmeye çalışıyorum.Doktorum parol,minoset olur dedi ama 3 ay ilaç almamaya azmettim.
Sizin nasıl geçiyo kızlar?

Günaydın herkese 6+5 günlük gebeyim. Bir oğlum var bu da 2.sıpam olacak. Oğluma hamileykende bu forumda yazışıyorduk arkadaşlarla. Şimdi de sizlerle, yeni arkadaşlarla paylaşıcam herşeyi. Öncelikle hepinize hayırlı, uğurlu olsun. Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin.
Benim biraz kesenin yanında kanama var ama dışarıya çıkan bir sızıntı yok çok şükür, vücudun kendi kendine emmesini bekliyoruz dedi dr. Şimdide mantar oldum klasik... kaşıntıdan ölücem, bitkisel bir çare bilen var mı acaba?

Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik

kızlar kilo vermeye başladım bi şey yiyemiyorum ki midem de yanma var aslında çıkartmıyorum ama yiyemiyorum da benim gibi olan var mı?

merhaba
bende ağustosta öğrendim çoooook şükür. sat 1 ağustos.benide alın aranıza keseyi nezaman görebilirim çok heyecanlıyım kızlaaar

selam arkadaşlar... bende yoğun bir şekilde mide bulantı ve öğürmeyle uğraşıyorum. bununla bitse gene şükür ayağımdaki egzama kaşıntısı ayrı, yarası ayrı çıkdırcam. bir yandan diş etim şişti ağrıyo, veee kulağımdan başıma ara ara nasıl bir sızlama sonrada zonklama giriyo anlatamam... ilaç kullanmamak için uğraşıyorum ama hergün başka bişey çıkıyo. rabbim yardımcımız olsun inşallahh.....

geçmiş olsun canım hepsi birden gelmişler bende de bulantı ve diş eti şişliği var...

Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik

gözün aydın kelebekim... darısı duymayanların başına. yarın randevum var. 5+6 olacağım yarın ben de görebilir miyim acaba? :44: günlerimiz birbirine çok yakınmış seninle.

kaç haftalık oldu ki bebeğin? :44: çubuk kraker ye durmadan. hiç aç kalma. işe yarar herhalde. ben çok acıkıyorum, midem bulanıyor, bir şeyler yiyorum bu sefer de ağzımda çok kötü bir tat kalıyor.

baş ağrısı da normal sanırım. benimki de zonkluyor çünkü. ama diş etin ve ayağındaki kaşıntı kötü olmuş. hepsi bir araya gelince bir de psikolojik durumumuzu ekleyince zor canım ya. annelik hamile olduğumuzu öğrendiğimiz an başlıyor galiba.

Son düzenleme:

bulantının olması cok iyi, en azından bebişlerinin bizimle olduğunu hissediyoruz.
bulantının kesildiği zaman da tuhaf bir psikoloji içine giriyorum hadi yine bulan, sana kızmıyorum çocuğum :)

Canım benim de Bugun itibariyle 7+5 seninle aynı görünüyor sen tetkiklerle ilgili bir şey yazmamissin Dr benden 4 tüp kan ve idrar tahlili istedi.Sonuclarimi yarına alacağım.12 Ekim'den önce senden Baska tahlil istenmedi mı???Merak ettim simdi

gözün aydın canım :) sağ sağlim kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim

Hepimize inşallah canım benim

gözün aydın kelebekim... darısı duymayanların başına. yarın randevum var. 5+6 olacağım yarın ben de görebilir miyim acaba? :44: günlerimiz birbirine çok yakınmış seninle.

Yakınmış evet Çok ama çoooookk mutluyum inşallah sende görür duyarsın kalbini bebeğinin. Çok değişik karnında bir kalp nasıl güzel bişey. Aynı bedende 2 kalp

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…