- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.701
kızlar birşey soracam bulantısı olmayan varmı? ya benim neden miydem bulanmıyor anlamadım.Geçen cuma keseyi gördük dr o kadar ilgisiz ki ne haftasını söyledi ne bişey bir ay sonra gel dedi.Şimdi ben strese girdim neden bulantım yok ters bişey mi var diye Sat:23 temmuz du 6 haftalık gebeyim internete göre..
merhaba selın,oglun hangı ay doğumlu benım kuzum da 2 yasında
benim kereta 30 ağustos da geldi ..senin bebiş...
cevap için teşekkür ederim selincim. inşallah geçer. perşembe doktor randevum var bakalım bebek görünecek mi[/QUOT
günaydın cnm rica ederim ..geçer geçer hiç sıkma canını...bende bebeğimin kesesini 6+3 de karından ultrasonla çok rahat görmüştü..ama bebek içinde öyle pekte gözükmemişti..ama bir hafta sonra gidince hem kalp atışlarını hemde bebişi çok rahat bir şekilde gördük..yani bu doktor randevunda keseyi görüpte bebeği göremezseniz hiç telaş etme tamam canım...
canım benim de bel agrım var kuyruk sokumuma doğru normal diye biliyorum :)
Merhaba arkadaşlar .Bende ağustos ayında hamile olduğumu öğrendim.Son adet tarihim 23 temmuzdu.
Geçen hafta doktora gittim ama göremedi keseyi.Yarın tekrardan gidicem .
Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik
kızlar kilo vermeye başladımbi şey yiyemiyorum ki midem de yanma var aslında çıkartmıyorum ama yiyemiyorum da benim gibi olan var mı?
geçmiş olsun canım hepsi birden gelmişlerselam arkadaşlar... bende yoğun bir şekilde mide bulantı ve öğürmeyle uğraşıyorum. bununla bitse gene şükür ayağımdaki egzama kaşıntısı ayrı, yarası ayrı çıkdırcam. bir yandan diş etim şişti ağrıyo, veee kulağımdan başıma ara ara nasıl bir sızlama sonrada zonklama giriyo anlatamam... ilaç kullanmamak için uğraşıyorum ama hergün başka bişey çıkıyo. rabbim yardımcımız olsun inşallahh.....
Kızlar çok mutluyum 6+2 günlük bebeğim ve kalbinin attığını gördüm. Bana dinletmedi doktorum ama oldun pıt pıt atıyordu minicik
selam arkadaşlar... bende yoğun bir şekilde mide bulantı ve öğürmeyle uğraşıyorum. bununla bitse gene şükür ayağımdaki egzama kaşıntısı ayrı, yarası ayrı çıkdırcam. bir yandan diş etim şişti ağrıyo, veee kulağımdan başıma ara ara nasıl bir sızlama sonrada zonklama giriyo anlatamam... ilaç kullanmamak için uğraşıyorum ama hergün başka bişey çıkıyo. rabbim yardımcımız olsun inşallahh.....
geçmiş olsun canım hepsi birden gelmişlerbende de bulantı ve diş eti şişliği var...
selam arkadaşlar... bende yoğun bir şekilde mide bulantı ve öğürmeyle uğraşıyorum. bununla bitse gene şükür ayağımdaki egzama kaşıntısı ayrı, yarası ayrı çıkdırcam. bir yandan diş etim şişti ağrıyo, veee kulağımdan başıma ara ara nasıl bir sızlama sonrada zonklama giriyo anlatamam... ilaç kullanmamak için uğraşıyorum ama hergün başka bişey çıkıyo. rabbim yardımcımız olsun inşallahh.....
Canım benim de Bugun itibariyle 7+5 seninle aynı görünüyorSelam kızlar
Son zamanlarda foruma giremedim görmeyeli aramıza yeni hamişler katılmış hepside hoşgelmişler, Allah sağlıkla bebişlerinizi kucağınıza almayı nasip etsin.
Bizim bugün doktor kontrolümüz vardı 7+4 olduk bugün. Kalp atışlarınıda duyduk çok şükür
Doktorumuz herşey yolunda normal gebelik dedi. Bir sonraki randevumuz 7 Ekim'de o gün 12+3 olacağız inşallah
gözün aydın canım :) sağ sağlim kucağına alacağın günleri de görmeyi nasip etsin Rabbim
gözün aydın kelebekim...darısı duymayanların başına. yarın randevum var. 5+6 olacağım yarın ben de görebilir miyim acaba? :44: günlerimiz birbirine çok yakınmış seninle.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?