- Konu Sahibi yesil_dostu
-
- #1.961
bende kalp atışını duyamadım henüz. gecen cuma 5+5 te doktora gittik.kalp atışını göremedi. olması gerekirdi dedi. vaginal muayene ile sadece kalp hareketini gördü o da cok az dedi. bhcg takibi istedi. çarşamba tekrar gideceğim. daha erken gibi geldiği için cok kafama takmadım . 3 gün sonra yani 6+1 de eşimin yanına gittim belki degişiklik olmuştur birde sen bak diye..o da ultrasonla baktı. hiçbir gelişme göremedi.. tedirginim acıkcası gecen cuma bana erken gelmişti ama 3 gün sonra bir gelişmede olmayınca panık oldum.. 7 hafta diye sayıyorlar sonuçta...
senin yaşadıkların okuyunca cok üzüldüm . allah sabır versin . sanırım yeniden hamilesin. umarım kalp atışlarını duymuşsundur. daha önceki gebeliklerde en geç ne zamana kadar beklediler. birde kalp hareketi var mıydı? bhcg düzenli artıyor muydu..
5+5te kalp atışı olması gerekirdi diyen doktor bence diplomasını yırtsın atsın arkadaşım. 5+5te kalp atışı olması gerek zaten ama 5+5te kalp atışı duyulmaz makineler o kadar hassas değil. bende 5+5te gittim kese göründü sadece 6+1de kalp atışı duyuldu. bebeğine zarar verme. başka doktora git bence.[/QUOTE
gittiğim doktorda üni. prof. riskli gebelik uzmanı zaten bu yüzden kafamı karıştırdı. bu bildiği vardır heralde dedim. cuma günü cok az kalp hareketi gördü.. 6+1 de de eşim baktı. eşimde radyolog..dopplerle baktı kan akışını gösteriyor.. oda cuma ile aynı deyince tedirgin oldum.. 3 gün geçti biraz daha hareketlenmeliydi.. yarın tekrar doktora gideceğim bakalım..
bende kalp atışını duyamadım henüz. gecen cuma 5+5 te doktora gittik.kalp atışını göremedi. olması gerekirdi dedi. vaginal muayene ile sadece kalp hareketini gördü o da cok az dedi. bhcg takibi istedi. çarşamba tekrar gideceğim. daha erken gibi geldiği için cok kafama takmadım . 3 gün sonra yani 6+1 de eşimin yanına gittim belki degişiklik olmuştur birde sen bak diye..o da ultrasonla baktı. hiçbir gelişme göremedi.. tedirginim acıkcası gecen cuma bana erken gelmişti ama 3 gün sonra bir gelişmede olmayınca panık oldum.. 7 hafta diye sayıyorlar sonuçta...
senin yaşadıkların okuyunca cok üzüldüm . allah sabır versin . sanırım yeniden hamilesin. umarım kalp atışlarını duymuşsundur. daha önceki gebeliklerde en geç ne zamana kadar beklediler. birde kalp hareketi var mıydı? bhcg düzenli artıyor muydu..
5+5te kalp atışı olması gerekirdi diyen doktor bence diplomasını yırtsın atsın arkadaşım. 5+5te kalp atışı olması gerek zaten ama 5+5te kalp atışı duyulmaz makineler o kadar hassas değil. bende 5+5te gittim kese göründü sadece 6+1de kalp atışı duyuldu. bebeğine zarar verme. başka doktora git bence.[/QUOTE
gittiğim doktorda üni. prof. riskli gebelik uzmanı zaten bu yüzden kafamı karıştırdı. bu bildiği vardır heralde dedim. cuma günü cok az kalp hareketi gördü.. 6+1 de de eşim baktı. eşimde radyolog..dopplerle baktı kan akışını gösteriyor.. oda cuma ile aynı deyince tedirgin oldum.. 3 gün geçti biraz daha hareketlenmeliydi.. yarın tekrar doktora gideceğim bakalım..
canım bence bebişin daha çok küçük. zaman ver ona toparlayacaktır Allahın izniyle kalbi attığı müddetçe korkma. benim önceki gebeliğimde herşey mükemmeldi ama kalbi durdu. belli olmaz bu işler bence başka bir doktora daha git. gebelikte annenin psikolojiside önemli
canım benide eklermisin sat 24 temmuz 6+5 :) ben bugun sadece karından(usg) keseyi görebildim içi gözükmüyor henüz Allah Allah sorun mu var ki :S:26:
canım özelden yazamadım tşk ederim ilgilendiğin için SAT:17/07/2013 MUHTEMEL DOĞUM :23/04/2014 7 Haftalık hamileyim şuan kalp sesini duyduk çok şükür.haftaya kontrol var beklıyoruz.
bende agustosta öğrendim 12sinde şimdi 8+1 iz sat 15 temmuz ekimin 7 sinde 2 li test randevum var kiliom 46 yas 21 benide listeye eklermisiniz
Bizimde kese gözüktü 10 gün sonra kalp atışı için gidecğiz inşaallah:))
Çiğ etler bebeğe zarar verecek bakteriler barındırabiliyorlarmış. Elimi iyice yıkamadan ağzıma götürürsem tehlikeli olacağına söyledi doktor.canım cidden çok iyi bir doktormuş benim doktorumda iyi ama bunların hiçbirini solemedi.sen neyaparsan yap bebek düşmek istemezse düşmez dedi sen normal hayatına devam et dedi .ben şu çiğ ete dokunma olayını anlamadım canım neden boyle bişey solemiş ki yanı dokunsan nolurmuş ki...?
İki kere yazılmışsın canım :)) Gözden kaçmış demek ki,,Tatlım gözünden kaçmış olmalı listede vardım yukarıda gerekli eklemeyi yaptım teşekkür ederim ilgine
Canım 8. haftanın sonuna kadar beklemek en mantıklısı, umarım sağlıklı haberlerini alırız..bende kalp atışını duyamadım henüz. gecen cuma 5+5 te doktora gittik.kalp atışını göremedi. olması gerekirdi dedi. vaginal muayene ile sadece kalp hareketini gördü o da cok az dedi. bhcg takibi istedi. çarşamba tekrar gideceğim. daha erken gibi geldiği için cok kafama takmadım . 3 gün sonra yani 6+1 de eşimin yanına gittim belki degişiklik olmuştur birde sen bak diye..o da ultrasonla baktı. hiçbir gelişme göremedi.. tedirginim acıkcası gecen cuma bana erken gelmişti ama 3 gün sonra bir gelişmede olmayınca panık oldum.. 7 hafta diye sayıyorlar sonuçta...
Göbisler meydana cikmaya basladi mi? =) bende hafiften belirtirler var...
Canım bende zaten iri bir ayva göbeği vardı,, üstüne yoğun gazda eklenince anlayamıyorum henüz göbiş şişliği mi bebiş şişliği mi :)) Ama gören herkes hamile olduğumu anlıyor :))
Kızlar pit pit atiodu kalbi bebeğimin :)
Allahım ne guzel duyguuuuu
Rabbim herkese tattirsin
Tam 6+4 muş bugun kızlar :)
Ben 6+5 hesaplamistim..neyse..
Diger kontrol 1 ay sonraymis :)
herşeyin hayırlısı olsun cnm..benim de düşük tehlikem var şuan..kanamam hiç olmadı..lekelenmem bile olmadı..ama kasık agrılarım oluyor..progestana basladım dun..herşeyin hayırlısını dılıyorum bende..senın kanaman mı oldu cnm ılac kullanmıs mıydın..kac haftalıktı bebegın
canım bence bebişin daha çok küçük. zaman ver ona toparlayacaktır Allahın izniyle kalbi attığı müddetçe korkma. benim önceki gebeliğimde herşey mükemmeldi ama kalbi durdu. belli olmaz bu işler bence başka bir doktora daha git. gebelikte annenin psikolojiside önemli
haklısın psikoloji cok önemli.bu arada doktor sana 6+1 de vaginal mi bakıp kalp atışlarını gördü
haklısın psikoloji cok önemli.bu arada doktor sana 6+1 de vaginal mi bakıp kalp atışlarını gördü
yok canım benim 5+5te kese bile karından göründü. beta hcg çok yüksekti bu gebeliğimde. o herkese göre değişiyor. bazı bebişler önce geriden gelip sonra arayı kapatıyor. kalp atışı göründüğü müddetçe sorun yok. azmış çokmuş o sorun değil bireysel farklılıklar var her bebeğin kalbi aynı hızda atmak zorunda değil. benim bebişte 4 hafta geriden geliyor doktor hiç moral bozmuyor olabilir böyle durumlar sen olumlu düşün diyor. kendini rahat bırak çok dinleme kendini. unutma kısmetinde varsa o bebiş kucağını doldurur.
kalp atışlarını yüksek ihtimalle duyacaksınızdır içinizi ferah tutun. ben 8. haftamda kalp atışlarını duymuştum. olurda gittiğinizde kalp atışı alamazsanız kürttajdan önce başka bir doktora daha görünmenizi tavsiye ederim
Rabbim sağ sağlim bebeklerimize kavuşmayı nasip etsin. lütfen olumsuz hiç birşey düşünmeyin :)
selam canım ,ben de 6 haftayı 2 gün geçtiğinde dr gittim dr bebek yok daha dedi ,halbuki 6 haftada kalp atışını duyarım diye ümit ediyordum ,ben de heves edemiyorum şimdi ,kese var ,13 mm miş ,ama bana yolk kesesinden bahsetmedi ,o olunca bebek de oluşuyormuş ,ultrason kağıdında görünür mü ki o ?... bebeğimiz inşallah bizimledir ,
Rabbim herkese tattirsin
benim kesem de son gittiğimde 13 milimdi. doktor boş gebelikten bahsetti moralimi bozdu. hemen ertesi gün başka doktora gittim. o da tesadüf orta okul arkadaşım çıktı. vajinal ultrasondan baktı.bi arkadaşımın görmediği kalmıştı zaten. boş gebelik değil dedi. dikkatlice baktı. diğer doktor pek dikkatli bakmamıştı. gelişmesi için bekleyeceğiz olumsuz bir şey söylemek için erken dedi. perşembe gideceğim tekrar. 6+6 olacağım. gideceğim doktor doçent. bakalım o ne diyecek.
ultrason kağıdında yolk kesesi görünmüyor. benim ultrason kağıdıma bakacak olursak bence boş gebelik.ama dikkatlice bakmaları lazım o keseyi görmeleri için.
hamilelik konusunda konsantrasyonum bozuldu iyice. kendimi hasta hissediyorum sadece. hiç hamile gibi değilim. sadece üşüttüm midem bulanıyor birkaç güne geçecekmiş gibi. ama inşallah dediğin gibi bebeklerimiz bizimledir.[/QUOTE
bende daha kalp atışını duyamadım.5+5 günlükken doktora gittim. duyamayınca doktor biraz tereddütlü yaklaştı.tekrar bhcg takibi istedi.dün de 6+1 de eşim baktı karın ultrasonu ile o da duyamadı. yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim. bende aynı dediğin psikolojideyim..kendimi hasta gibi hissediyorum..işe zor gidiyorum. canım sen ne son kaç günlükken doktora gitmiştin
yok canım benim 5+5te kese bile karından göründü. beta hcg çok yüksekti bu gebeliğimde. o herkese göre değişiyor. bazı bebişler önce geriden gelip sonra arayı kapatıyor. kalp atışı göründüğü müddetçe sorun yok. azmış çokmuş o sorun değil bireysel farklılıklar var her bebeğin kalbi aynı hızda atmak zorunda değil. benim bebişte 4 hafta geriden geliyor doktor hiç moral bozmuyor olabilir böyle durumlar sen olumlu düşün diyor. kendini rahat bırak çok dinleme kendini. unutma kısmetinde varsa o bebiş kucağını doldurur.
haklısın..biraz rahatlamam lazım. sanırım doktorda cok önemli..daha pozitif olabilirler..hemen en kötü senaryo ile cıkıyorlar karşına.. sonra günler geçmek bilmiyo..
Rabbim herkese tattirsin
haklısın..biraz rahatlamam lazım. sanırım doktorda cok önemli..daha pozitif olabilirler..hemen en kötü senaryo ile cıkıyorlar karşına.. sonra günler geçmek bilmiyo..
benim ilk gebeliğimi öyle zehir etmişti doktorum sıkıntılı stresliydi takmamakta elde olmuyor rahme düşünce direk annelik duyguları başlıyor onu kaybetme korkusu o yüzden pozitif kişilerle birlikte ol gerekirse doktorunu değiştir sonuçta 9 ay çekeceksin inan hiç kolay değil 34 haftalıkken bana erken doğabilir demişti ama 40+2 sezeryan olmak zorunda kaldım gelmedi ve daha neler neler cnm
bende daha kalp atışını duyamadım.5+5 günlükken doktora gittim. duyamayınca doktor biraz tereddütlü yaklaştı.tekrar bhcg takibi istedi.dün de 6+1 de eşim baktı karın ultrasonu ile o da duyamadı. yarın tekrar kendi doktoruma gideceğim. bende aynı dediğin psikolojideyim..kendimi hasta gibi hissediyorum..işe zor gidiyorum. canım sen ne son kaç günlükken doktora gitmiştin
Hamişler inanılmaz miğde bulantım oluyor , herşeyden tiksiniyorum heleki kokulara dayanamıyorum su bile içemez haldeyim zorluyorum kendimi tabiki, bu arada 8+2 yim
benim kesem de son gittiğimde 13 milimdi. doktor boş gebelikten bahsetti moralimi bozdu. hemen ertesi gün başka doktora gittim. o da tesadüf orta okul arkadaşım çıktı. vajinal ultrasondan baktı.bi arkadaşımın görmediği kalmıştı zaten. boş gebelik değil dedi. dikkatlice baktı. diğer doktor pek dikkatli bakmamıştı. gelişmesi için bekleyeceğiz olumsuz bir şey söylemek için erken dedi. perşembe gideceğim tekrar. 6+6 olacağım. gideceğim doktor doçent. bakalım o ne diyecek.
ultrason kağıdında yolk kesesi görünmüyor. benim ultrason kağıdıma bakacak olursak bence boş gebelik.ama dikkatlice bakmaları lazım o keseyi görmeleri için.
hamilelik konusunda konsantrasyonum bozuldu iyice. kendimi hasta hissediyorum sadece. hiç hamile gibi değilim. sadece üşüttüm midem bulanıyor birkaç güne geçecekmiş gibi. ama inşallah dediğin gibi bebeklerimiz bizimledir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?