2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

bugün doktor gebeliği sonlandırma kararı aldı. embriyo geliştiği halde kalp atışı gelişmediği için.. cuma günü kürtaj olacağım. genetik bi problem olabilir dedi doktor. sonucu incelemeye gönderecek.. Herkese sağlıklı bir gebelik geçirmesi diliyorum. allah herkese bebeğini sağlıklı bir şekilde kucağına almayı nasip etsin.

Pınarcım günaydıın,

Ben güncelledim ama benim güncellediğim liste geride kaldı,ikili test 4 Ekim yazabilir misin?

çok sağol

2 kilo vermişim hiçbişey yiyemiyorum yediğimde geri geliyor

canım benim geçmiş olsun.. serum almalısın canım .. kusmaların yogun anlasılan 2 kilo giittiğine göre... ihmal etme serum olayını... ben yiyemiyorum ama kusamıyorum da benim de sıkıntım böyle kusssam rahatlarım diyorum ama yok kusamıyorumm...

Rabiaaaaa Gözün aydıınnnn

Çok sevindiimmm:))Allahım isteyen herkese yaşatsın bu duyguyu..

1 ay sonra ikili test zamanına denk geliyor senin. Ben de haftaya cumartesi gidicem ikli test için..

Pınar haftaya erken değil mi ikili test için? 12.haftada bakılıyor diye biliyorum da ben.
bir de doktorunun dediklerini okudum,kedi köpekten uzak dur demiş ya,ona şaşırdım.benim evde ikisi de var .doktorum aşılı oldukları için hiçbişey olmaz dedi.ama özellikle köpekten bize hiçbişey geçmediğini,kedinin de (sokaktakilerin yani) dışkısında toxoplasma olabiliceğini söyledi,dışkısını elimle alıp,elimi yıkamadan yemek yapmam gerekiyomuş bana geçmesi için.Sokak kedilerini sevmemi yasakladı nolur nolmaz diye,dayanamaz seversem de elimi yıkamam gerekiyo hemen.8 yıldır onlarlayım,hele sokaktakileri hep kucağıma falan da alırım.toxoplasma geçirmemişim hala.çok kolay bişey değilmiş onlardan geçmesi,iyi yıkanmamış yeşillikten geçiyomuş genelde.kedi,köpek bakıp edip,merak edenler varsa diye de yazmak istedim böyle..

Benim doktorum da mesela hiç seninki gibi şunu yapma demedi,hayatına devam et,bebek sağlıksızsa zaten tutunmaz,sağlıklıysa hiçbişey olmaz dedi özetle.ben de kararsız kaldım,açıklama yapması mı önemli,yoksa tam tersi böylesi mi iyi, evham yapmamak için.:18:

çok şükür ki kalp atışını gördüm bugün.

çok endişeli gittim. gece de uyuyamamıştım. karından hem bebeği hem de kalp atışını gördüm. daha çok küçük. 6+2 çıktım ultrasona göre. normalden 4 gün daha geri. geç döllenme olmuş olabilir. 4 gün geri ileri fark etmez o kalp hep atsın yeter ki.

Bebişlerini kaybedenler olmuş,çok üzüldüm,Allah sabır versin,en kısa zamanda tekrar sağlıkla kavuşun bebeğinize inşallah

inşallah genetik bir şey yoktur canım. en kısa zamanda rabbim sağlıklı bir gebelik nasip etsin.

geçmiş olsun, bende düşük yaptım.

geçmiş olsun, bende düşük yaptım.

Allah yardımcın olsun bende 8 ağustosta öğrendim hamile olduğumu şuan 10 haftalığım ama dün kontrole gittim ve doktor kafatası oluşmamış dedi 2 hafta verdi gelişmezse alacaklar bebğimi dünden beri ağlıyorum. folik asit yüzünden olmuş sanırım benim hamileliğim planlı değildi ve dolayısyla öncesinde içemedim folik asit ( inşallah iki haftaya düzelir bebeğim ani bir şekilde gelmişti şimdide öyle gidecek diye çok korkuyorum. miniğimin kalbi hala atıyor ama ben ölü gibiyim dünden beri neredeyse hiç bir şey yiyemedim (((((

Planlamadan yaşadığım gebeliği 9 Ağustos gece saatlerinde test yaparak öğrendim.Eşim sanki doğum kapısında bekler gibi haberi odanın dışında bekledi.Kalabalık bir koro baba oluyorsun dedi ailemiz, biz ve bebek haberi.... mutluluk ve şaşkınlıktan eşime bakarak ağlıyordum

bende ağustos ayında öğrendim hamile olduğumu çok mutlu oldum , ama düşük yazılarını okudukça üzülüyorum bebeklerimiz sağlıkla büyüsün kucağımıza hayırlısıyla alalım inşallah..

Bebeğini kaybeden arkadaslar olmuş.Allah en Hayirli zamanda sağlıklı bebekler nasip etsin inşallah.Doktorlarin hep söylediği şey sağlıksız bebekler tutunamazmis ve hamileligin sonraki evrelerinde daha büyük bir travmayla kaybedilmesi daha olumsuz karsilaniyor.Hamileliği devam eden arkadaslar bizim de ikili testimiz 2 Ekim'de.O zamana kadar vakit nasil geçecek bilmiyorum.Hareketliligi hissetmek istiyorum bazen unutuyorum hamile oldugumu acaba orda mı gercekten diye düşünüyorum.İdrarda Cok az epitele rastlanmış doktor bol bol su iç dedi.Var mı bu konuda bilgisi olan?????

hayırlı olsun canım aynen bende düşük haberlerini duyduğumda çok üzülüyorum çunku kolay değil ve bizi,m hamileliğimizden korkuyorum ben daha işyerındekılere solemedım hoş onlar anlıyo ama nolur olmaz diye çunku heran herşey olabılır dıye korkuyorum

allah'ım bebeğini korusun sağlık versin, kötü düşünme bebeğin etkilenmesin, dua et sadece, allah hayırlısını nasip etsin, dualarım seninle, bişeyler ye kendine daha iyi bakmalısın bebeğin için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…