2013 Ağustos ayında Hamile Olduğunu Öğrenenler

Dostlar.. Yaklaşık 10 gün önce gebeliğimi öğrendiğimiyazmıştım. Hafif kanamam olmuştu ama doktor yerleşme demişti. Ancak kanama koyu olarak az miktarda da olsa yine başladı. Doktora gittiğimde ultrasonda kesenin dış çeperi çok girintili çıkıntılı idi. İçindeki beyaz formda aynı şekilde dağınıktı. Doktorum gebeliğin sağlıklı gelişmediğini ve muhtemelen yakında düşük yaşayacağımı söyledi. Bu sebeple yarın gebeliğim sonlandırılacak. Dün ağlamaktan kahroldum bugünse bir doktora daha görünmeye karar verdim. Yarın da asıl doktorum bir daha bakacak ancak bir düzelme beklemediğini söyledi. İlk gebeliğimdi çok istemiştik ama kısmet değilmiş..

sari_seker_38 olcak canım 34 degil

canımbenim kıyamam sana ben.. rabbim bi an önce toparlman için güç kuvvet versin sana inşallah..

Canımm üzülme lütfen Allah sağlıklı nice bebekler verir inşallah.Başka bir doktora daha gitsen canım belki başka bir şey der.Hakkında en hayırlısı olsun, her zaman.

Allah sabırlar versin canım ( İnşallah Allah en yakın zamanda nasip eder sana da tekrar, sağlıkla...

tesellileriniz için çok teşekkür ediyorum arkadaşlar. artık ağlamaktan gözümde yaş kalmadı artık ağlayamıyorum bile. başka iyi bir doktora daha gösterdim. ama aynı şeyleri söyledi kese büyümüş ama embriyo çok küçük kalmış ve kalbi atmıyo. kendi sağlığın için biran önce aldırman lazım dedi. bugun kürtaj için doktoruma gidip randevu alıcam ve bebeğimle birlikte butun hayallerim umutlarımda gitmiş olucak. rabbim bana o güzel günleri yine yaşatır inşallah. sizlerin mutlu haberlerinizi duydukca mutlu olucam bende. umarım herkes bebeğini sağlıklı mutlu huzurlu bir şekilde kucağına alır. rabbim hiç kimseye böyle acılar yaşatmasın.

Kızlar pit pit atiodu kalbi bebeğimin :)
Allahım ne guzel duyguuuuu
Rabbim herkese tattirsin
Tam 6+4 muş bugun kızlar :)
Ben 6+5 hesaplamistim..neyse..
Diger kontrol 1 ay sonraymis :)

çok çok mutlu oldum canım. hamileliğin bir çırpıda mutlulukla geçsin ve güzel bebişin kucağını doldursun inşallah....

Amin inşallah resmen hayata küsecem artık evimdeki kokulardan bile rahatsız olmaya başladım Mutvagıma hiç girmiyorum bile artık , Allah yardımcımız olsun dediğin gibi

aynı kaderi paylaşıyoruz canım seni çok iyi anlıyor neler yaşadığını biliyorum.benim kesem düzgün ama bebişim gelişimini sağlayamamış. kalbi atmıyo. bütün teselliler boş bütün sözler acı ama rabbim böyle uygun görmüş, vardır elbet bizim içinde güzellikler, mutlu günler. umut ve dua etmekten başka bişey gelmiyor elden.

Bunda da bir hayır olduğunu düşünmekten başka çare yok.. Daha güzel günlere hazırlıyor Rabbimiz bizi..

canım geçmiş olsun. aynı durum bende de var. yarın sonuç belli olacak. bir sürü kişi hamile kalıyor. kimi düşük yapıyor kimi sağlıkla kucağına alıyor. hakkımızda hayırlısı olsun. rabbim ömür versin, sağlık versin yine olur inşallah. teselliler anlamsız. bu bir dönem ve üzüleceğiz, ağlayacağız ama zamanla her şey gibi bu da unutulacak.

Bunda da bir hayır olduğunu düşünmekten başka çare yok.. Daha güzel günlere hazırlıyor Rabbimiz bizi..

inşallah canım. sağlıksız bebek sahibi olmaktansa baştan sonlandırılması en güzeli. benim doktorum da umutsuzdu. yarın da göremezse bana da kürtaj yolu görünecek. ben kürtajdan da korkuyorum. anestezi ile mi yapılıyor? sonrasındaki toparlanma süreci ne kadar sürüyor?

arkadaşlar ben kurtaj oldum.bu kezde omadı.bu üçüncu oldugu içi doktor genetık testı ıstedı.ilaçlı rahım filmi çekilecek dedi.bkalım hayırlısı.anastezi alarak yaptım kurtajı

bende çok korkuyorum canım kürtajdan. Yarın sabah 10 da alıcak doktor. Bugun bir doktora daha gösterdim. Hepsi aynı şeyi söylüyor. Hiç umut yok. Kürtaj kaçılmaz son benim için. Adını duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, çok korkuyorum. Rabbim yardımcım olsun. Ama senın için hala umut var. Olumlu düşünmeye çalış yarın inşallah bu düşündüklerine güleceksin umarım senın için herşey yolunda gider.

bazen böyle durumda yakın olsaydıkta yüz yüze destek olsaydık demek istiyorum, bayıltırlar sanırım
sadece yattığını bi de kalktığını bilirsin

Diyetisyenin bana verdiği hamile diyet listesi.bu diyetle sağlıklı ve minimum kilo alarak besleneceğim.

sabah
peynir, yumurta, süt,ceviz, ekmek, salata, bal, pekmez ( çay istiyorsanız kahvaltıdan en az yarım saat sonra ve acık)

ara
meyve

öğle ve akşam
çorba, etli sebze yemeği,
ekmek veya pilav veya makarna veya börek
yoğurt, salata

ara
meyve

gece
süt meyve

3 litre su
bol yürüyüş
1 litreye eş değer süt , yoğurt , peynir
günlük 4 çeşit meyve
ve hergün mutlaka et, balık, tavuktan biri yemeklerin içinde de olabilir

Canım nezamandir giremedim foruma.Allah yardımcın olsun canım Bugun senin icin dua edeceğim.Her konuda Allah a teslim olmak zorundayız.İnsallah gelecekte sağlıklı bebislerini kucağına alırsın ve bize guzel haberler verirdin.diğer dünyada şefaatçi bir bebeğin melegin olduğu icin dua et.Bugun sana dua edeceğim.Rabbim hepimize güzel kaderler yaşatsın inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…