bizim ki alarma uyanıyo sanki o gitcek işe :) sonra da sese iyice açıyo gözleri, alıştı artık yanıma yatma vakti olduğunu anlıyo :) Allahtan kendi eeeee eeeee sini söylüyo da öyle uyuyo :)
İda eee ee yi gündüz söylüyo. Gece genelde müzik kutusunu 2 defa dinletmem yetiyor uykuya dalıyo hemen ama sabahın 5 inde yetmedi
sallamadan mı uyutuyosun canım...benim ki sallanmaktan nefret ederdi istanbula gittik geldik sallanmak istiyo artıkçok sinir oluyorum alışkanlığı bozuldu diye
Evet sallamadan 2.5-3 aydır bu şekilde uyuyor. Eğer emme harici uyumamışsa kucağımda uyumaktan da nefret ediyor illa yatağında uyuyacak hanfendiBi de akşam olunca odası harici hiç bi yerde uyumuyor salondaki part yatakta çok denedim ama olmadı. Cadı yaa
oh valla ne guzel alıstırmıssınız kuzuları...bende dogumdan once oyle yapcam dıyordum ama nerdeee..buyukler sagolsun salladılar..ama sımdı uykusu nerde gelse uyuyo...gogsumde,salıncagında,pusetınde vb..imrenmedım degıl..masllahh!!İda eee ee yi gündüz söylüyo. Gece genelde müzik kutusunu 2 defa dinletmem yetiyor uykuya dalıyo hemen ama sabahın 5 inde yetmedi
bız bal kabagı gununu gectık canım benım..idil cok begendı...ınsallah senın kuzunda begenır..Kızlar bu kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyosunuz??
Biz geçen hafta eloşa hipp marka bi kaç çeşit aldık malum mevsiminde değil hiç bir meyve şeftali erik üzüm vs hipp organik birde neyse beğenerek yedi hanımcık hemde çok pratik oluyor dışarıda falan şimdi ben bir miktar sipariş vereyim diyorum çünkü elma püresi falan baydı artık yemıyor bizimki
Şimdide bal kabağı yağptık içine azıcık tarçon kataraktan onu tattrıcam uyanınca merak ediyorum tepki balkabağı çok fayladaymış gerçekten beğenirse gurme bebekte bür sürü bal kabağı türevi tarifler var yeterki yesin hepsini deneriz
Buharda pişirmek için tel süzgeciniz varsa onu küçük bir tencereye hafif su koyup buharda pişirdim oldu hemencik fıotoyu paylaşırım tattırınca bakalım
kız agzından yel alsın :))duusrmeyelımm..! :)) ben zaten evhamlıyım..ALLAH gostermesın hıcbırımızee...Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de hiç bırakamıyorum, dalgınlığa filan gelmesem bariİnsanız sonuçta olur olur yani. Bir defasında İda dizimdeyken uyuyakalmışım daha 2 aylık filandı dizlerim aralanmış İda kafa üstü çakılıyodu zor tuttum. Birden bu geldi aklıma düzeltip yazayım dedim. Ne kadar dikkatli olursan ol oluyo yani. Bebeğini düşürmeden büyüten tek bir anne duymadım. Bakalım benim başıma ne zaman gelicek
Çıkış yapıp tekrar gir canım
http://www.avakado.net/?p=avakado_maskesi
kızlar bebısler avakoda verdıkya..kalan avakodalardan maske yapın ıstersenızz..cıldımız ıcın cok yarralı..ben sımdı yaptım ..beklıyorum... :))
slmm kızlrr doktora gittikkk.. deroşumm dişş çıkarıyormuşş. ondann emmiyormuşşş..dişlerinii de göördümm. ışıkla baktıı damaklarınaa alttan iki pirnç tanesiii almışş başınıı geliyorr..ama ne zamanaa çıkarr belli olmaz dedii. jel verdii onu sürcezzz..
HAhaha cok iyi fikir :) sana da sıhhatler olsun
kızlar bısey sorucam sızlere yaa..bebıslerı sız ev ortamında nasıl gıydırıyorsunuz....ben fazla sıkmak ıstemıyorum..gecelerı coraplarını bıle cıkarıyorum...uuzn kollu badı ve tek alt pıjama..gunduzlerı ısede kulotlu corap ustune kıyafetını goydırıyorum..acaba idili usutuyormuyum..bıde dr evın ortam sıcaklıgı 23 u gecmeısn,nem de 40 45 olsun demıstı..genellıkle evın sıcaklıgını21 22 olarak ayarlıyorumm..
slmm kızlrr doktora gittikkk.. deroşumm dişş çıkarıyormuşş. ondann emmiyormuşşş..dişlerinii de göördümm. ışıkla baktıı damaklarınaa alttan iki pirnç tanesiii almışş başınıı geliyorr..ama ne zamanaa çıkarr belli olmaz dedii. jel verdii onu sürcezzz..
Kızlar bu kavanoz mamaları hakkında ne düşünüyosunuz??
Biz geçen hafta eloşa hipp marka bi kaç çeşit aldık malum mevsiminde değil hiç bir meyve şeftali erik üzüm vs hipp organik birde neyse beğenerek yedi hanımcık hemde çok pratik oluyor dışarıda falan şimdi ben bir miktar sipariş vereyim diyorum çünkü elma püresi falan baydı artık yemıyor bizimki
Şimdide bal kabağı yağptık içine azıcık tarçon kataraktan onu tattrıcam uyanınca merak ediyorum tepki balkabağı çok fayladaymış gerçekten beğenirse gurme bebekte bür sürü bal kabağı türevi tarifler var yeterki yesin hepsini deneriz
Buharda pişirmek için tel süzgeciniz varsa onu küçük bir tencereye hafif su koyup buharda pişirdim oldu hemencik fıotoyu paylaşırım tattırınca bakalım
hayırlı olsunn pırınclerınız....aman gordugunde gormezlıktn gel..babası gorsun yada bı baskası gorsun ılk...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?