Ben demiştim canım. Peçeteye sar ve dışarda beklesin. yumşuyor macun gibi oluyor zaten.
Benden de herkese iyi geceler kızlar...az uyanmalı bir gece olur inşeeee erken uyuyorlar erkenden de kalkıyolar akıllı bıdıklar napalım arastacım buna şükür
Canım teşekkürler uyarın için ama ben kısa süreli kullanmayı düşünüyorum yine de.Sulozcum bi yerde okumustum yürüteç bacak harekeylerinin gerilemesine sebep oluyormus.bebek kalcadan yürümeye çalisiomus yurutecte.ancak aslnda tam tersi olmaliymis.bilgine cnm
Ben 1 çay kaşığı veriyorum canım bir ölçek fazla gerçekten.Aynen canım.sağlık ocağında da aşıdan sonra calpol ver diyolardı.ben de bir ölçek veriyodum annem ağır gelir bir ölçek dedi.biz nerden bilicez ne kadar verilceğini insan bi söyler... Eşime de anlattım peditus olayını cidden ucuz atlatmışız
Boncuk gözlüü afiyet bal şeker olsun. Bol bol ye emiNolmus foruma boyle kizlar ya :S ben de begenmedim. Basit kullanimi neden zorlastirma geregi duydular ki? Biz tadimlara basladik bugun demistim havuc suyuyla yaptik acilisi. Cok kotu bi tepki vermmedi yarisi iceri yarisi disari gitti zaten ahahaha cok zevkliyEki Görüntüle 931322 Iste bu da fotosu :)
Kaka değişmi oluyor cnım malesef evet, hem kıvamında hem kokusundaEk gıdaya geçince kakada değişme oldumu kızlar. daha katı yapıyor. normal mi acaba
Canım bence götürme, bırak konussun kv. Bebeğinden önemli değil kvnin dedikleri.Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak(
Canım ben geçen geldiğinde almıştım bimden güzeldi ama 9 ay almama rağmen hemen küçüldü. Birde çok pamuklu balon gibi giydirmesi zor biraz. Kullndım ama yine baya. Bu seferki farklı mıdır bilmiyorum :)Bende almıştım iptal ettiler stok sıkıntısı varmış, ben kampanyanın ilk gününde aldım ürünü, stokta olmyan ürünü mü satıyorsun kardeşim çook sinirlendim çook
bende son gününde almıştım ama bana da aynı şeyi söylediler. bu arada cuma günü bime geliyor bir de onu inceleyeceğim
Ohh keyfe baak. Bakıyo birde bişey anlıyomuş gibiBizimkinim yanaklar yerçekimine karşı koyamıyo,yanaklardan kafa düşüyo aşağıya çok gülüyoruz yaagerçekten her halkeri başka güzel pıtırcıklarımızın
Kızlaarr bi de ben butikbebeden bebek kitapları almıştım onları da yatmadan okuyoruz çok seviyo tavsiye ederim Eki Görüntüle 931524
Geçmiş olsun canım kuzuna, iyileşir inşallah çabucakMerhaba güzel hanımlar! Bugün olaylı bir gündü. Sabah uykusuzluk, oğlumun huysuzluğu vesaire derken geçti. Kızım okuldan eve hasta geldi. Hem başı ağrıyordu hem ateşi vardı. Oğlumun çığlıkları arasında yemek yapmaya çalıştım. Sinir oluyorum şu ıspanağı yıkamasına, yıka yıka, nerdeyse ayıklamak ve yıkamak bir saat sürdü. Ancak bir kap yemek ve tarhana çorbası yapabildim, ne kadar becerikliyim:)) Oğlum çok uykusuz olduğundan yatmak istiyordu, onu yanımda doktora götürsem çok geç olacaktı ve uyuyamayacaktı. Neyse ben de onu uyuttum ve eşim eve gelince ( ne yazık ki geç geliyor) doktora uzun süredir kızımda gördüğüm burun tıkanıklığı vesaire anlatan uzun bir mektup yazarak onları doktora gönderdim. Gece gece sıra varmış hastanede. Her yerde her yerde sıra var İstanbul da her yer kalabalık. Düşünün şehir merkezinden çok uzak yaşıyoruz burda da trafik var, kalabalık var. Tamam pek çok dezavantajı olabilir, ama küçük yerleri bu nedenle seviyorum, daha kısa sürede pek çok işi halledebiliyorsun. Bence insanlar daha anlayışlı ve güleryüzlü. Konudan saptım yine:)) Saat 10 da gidip 11.30 da geldiler yarın okula göndermeyeceğim. Geçmişi tam okuyamadım. Ama oyuncaklardan bahsedilmiş sanırım. Şimdi toparlayıp o konuda da yazmaya çalışacağım.
Merhaba güzel hanımlar! Bugün olaylı bir gündü. Sabah uykusuzluk, oğlumun huysuzluğu vesaire derken geçti. Kızım okuldan eve hasta geldi. Hem başı ağrıyordu hem ateşi vardı. Oğlumun çığlıkları arasında yemek yapmaya çalıştım. Sinir oluyorum şu ıspanağı yıkamasına, yıka yıka, nerdeyse ayıklamak ve yıkamak bir saat sürdü. Ancak bir kap yemek ve tarhana çorbası yapabildim, ne kadar becerikliyim:)) Oğlum çok uykusuz olduğundan yatmak istiyordu, onu yanımda doktora götürsem çok geç olacaktı ve uyuyamayacaktı. Neyse ben de onu uyuttum ve eşim eve gelince ( ne yazık ki geç geliyor) doktora uzun süredir kızımda gördüğüm burun tıkanıklığı vesaire anlatan uzun bir mektup yazarak onları doktora gönderdim. Gece gece sıra varmış hastanede. Her yerde her yerde sıra var İstanbul da her yer kalabalık. Düşünün şehir merkezinden çok uzak yaşıyoruz burda da trafik var, kalabalık var. Tamam pek çok dezavantajı olabilir, ama küçük yerleri bu nedenle seviyorum, daha kısa sürede pek çok işi halledebiliyorsun. Bence insanlar daha anlayışlı ve güleryüzlü. Konudan saptım yine:)) Saat 10 da gidip 11.30 da geldiler yarın okula göndermeyeceğim. Geçmişi tam okuyamadım. Ama oyuncaklardan bahsedilmiş sanırım. Şimdi toparlayıp o konuda da yazmaya çalışacağım.
Hadi al artık. Memnun musun değil misin yaz .:) Bizde memlekete gidince magzaları gezeceğiz araba koltuğu ve mama sandalyesi alacağız. Görmeden almayalım diyoruz.
ne güzel şeyler alıyorsunuz canım. Çıngıraklı patikte değişikmiş. Şimdi sen diyince bende butikten baktım. Kitap alı verdim kızıma :))
bende yatayım artık. Kuzucuğum mışıl mışıl uyurken. Herkese iyi geceler kuzucuklarınızda tüm gece tatlı tatlı mışıl mışıl uyur inşallah.
Oyuncaklar hakkında o kdar uzun yazmıştım, detaylı detaylı. Ne yazık ki o sırada nette bağlantı kopmuş yine ve bütün yazdıklarım uçtu gitti, tekrar bulamadım da. Ya keşke kaydetseydim bir yere. Üzüldüm cidden.
öyle 5te 6da kalkınca daha iyi oluyo, geri uyuyo bir saat içinde 10a doğru kalktığımız bile oldu bizim canım :) bak sen de misler gibi uykunu almışsın:)bizim babamız çok gürültücü işe giderken muhakkak uyandırıyo çocuğu beni de çıldırtıyo, neysi ki geri uyuyo yanıma alıyorum da:)Ne erkeni canım yaa bu sabah resmen sabahın köründe kalktı neyse ki uyutabildim yoksa 6 da damlıycaktım buraya
anlamaz mı benim oğlum...orda tavuk var, inek varr, kaz varr hepsini biliyoBen 1 çay kaşığı veriyorum canım bir ölçek fazla gerçekten.
Ohh keyfe baak. Bakıyo birde bişey anlıyomuş gibi
Bu gece sadece üç kere uyandı. Biraz dinlendim.Meğer ne çok ihtiyacım varmış.Kuş gibiyim:) Sabah altını değiştireyim dedi.baktım Islak mendil bitmiş .Ben de bırakıp diğer odaya gittim mendil almak için.Geldiğimde ne göreyim bacakları koltuktan sarkmış düştü düşecek.Dönemiyor ama göbeğini kaldırıp kendini öne doğru atıyor. Çok korktum.Aman dikkat edin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor:)
Günebakancım kızın pek tatlı, gözleri çok güzel, ek gıdayı bol bol yesin inşallah ve vitaminlerini alıp hasta olmasın.
Oğlumun dişi için tebriklerini yollayan bütün arkadaşlarım sağolun varolun. Ailem o kadar çekirdek ve akraba çevresi o kadar az kişiyle sınırlı ki, siz de olmasanız, kime bu dönemsel gelişmeleri anlatacağım. Zaten baba tarafı bize en uzak ülkeden olduğundan kafadan yoklar:))
Arasta cım İda sonunda sevdiği bir yiyecek buldu demek, çok sevindim.
Furuzan kafa çevresi konusunda haklısın canım. Kızımda da kafa çevresi büyüklüğünü sorun etmişti bazı doktorlar, bizi çok endişelendirdiler. Profa gidip MR bile çektirmek zorunda kaldık, maddi manevi yıpratıcı. Aslında ben ve eşim o kadar koca kafalı değiliz ama. Ya da bana mı öyle geliyor:))
Çekirge anlattıklarına çok üzüldüm. Çok yorucu bir gece ve gündüz geçirmişsin. Sen çok sabırlı bir annesin. Umarım tekrarlanmaz bir daha.
Anca bunları toparlayabildim.
günaydın kızlar bol dönmeli bi gecenin sabahından ikra sabaha kadar topaç gibi dönmek istedi ve ağladı en son yanıma aldım döne döne uyuduk.dünde kötü bi kaza atlattık maalesef altını değiştirdim koltukta tepiniodu yüzüstü masadan suyu aldım bardağı koyarken popoyu kaldırıp dönmüş hoop yerde Allahımmm nasıl korktum nasıl ağladıaslında çok dikkat ederim çok hareketli bi bebek olduğundan asla koltuğa koymam ama 1snlik bi dalgınlıkla böle oldu
günaydın kızlar bol dönmeli bi gecenin sabahından ikra sabaha kadar topaç gibi dönmek istedi ve ağladı en son yanıma aldım döne döne uyuduk.dünde kötü bi kaza atlattık maalesef altını değiştirdim koltukta tepiniodu yüzüstü masadan suyu aldım bardağı koyarken popoyu kaldırıp dönmüş hoop yerde Allahımmm nasıl korktum nasıl ağladıaslında çok dikkat ederim çok hareketli bi bebek olduğundan asla koltuğa koymam ama 1snlik bi dalgınlıkla böle oldu
öyle 5te 6da kalkınca daha iyi oluyo, geri uyuyo bir saat içinde 10a doğru kalktığımız bile oldu bizim canım :) bak sen de misler gibi uykunu almışsın:)bizim babamız çok gürültücü işe giderken muhakkak uyandırıyo çocuğu beni de çıldırtıyo, neysi ki geri uyuyo yanıma alıyorum da:)
Slm kızlar.
Sayfanın sonundaki full site yazısına bastım, halt ettim. Dünden beri site normal bilgisayar ekranı gibi açılıyor.
Telden böyle takip etmek çık zor oluyor.
Mobil ekrana nasıl geri döneceğim bana bir yardım edin.
Dünden beri bu sayfayı zor buldum.sinir oldum.
ayy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. şimdi nasıl keyfi?günaydın kızlar bol dönmeli bi gecenin sabahından ikra sabaha kadar topaç gibi dönmek istedi ve ağladı en son yanıma aldım döne döne uyuduk.dünde kötü bi kaza atlattık maalesef altını değiştirdim koltukta tepiniodu yüzüstü masadan suyu aldım bardağı koyarken popoyu kaldırıp dönmüş hoop yerde Allahımmm nasıl korktum nasıl ağladıaslında çok dikkat ederim çok hareketli bi bebek olduğundan asla koltuğa koymam ama 1snlik bi dalgınlıkla böle oldu
bizim ki alarma uyanıyo sanki o gitcek işe :) sonra da sese iyice açıyo gözleri, alıştı artık yanıma yatma vakti olduğunu anlıyo :) Allahtan kendi eeeee eeeee sini söylüyo da öyle uyuyo :)İyi oldu bi taraftan evet daha fazla uyuyabildim. Bizim de babamız uyandırdı sabahın 5 inde gelmiş çestırı tuvalete çıkardın mı diyor.İdaya bu kadar şey duymak yetti bi açtı gözlerini agular oyunlar. Repertuarımdaki bütün şarkıları saydım döktüm de öyle uyudu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?