2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar :))

İda sabah 5 te uyandı ve tekrar uyutana kadar canım çıktı ama 6 gibi başardım sonra tekrar vurdum kafayı ve 9 a kadar uyudum ohh iyi geldi :)) Enerjik hissediyorum kendimi uykum kandığı için :))) Herkese enerjik bir gün diliyorum :87::118:

Ben demiştim canım. Peçeteye sar ve dışarda beklesin. yumşuyor macun gibi oluyor zaten.

Haa evet sen demiştin hatırlayamadım canım birden yaa kusura bakma hafızam bazen bi gidiyo sonra geli gelmiyo ayyy hamilelikten hatıra kaldı bana

Benden de herkese iyi geceler kızlar...az uyanmalı bir gece olur inş eeee erken uyuyorlar erkenden de kalkıyolar akıllı bıdıklar napalım arastacım buna şükür

Ne erkeni canım yaa bu sabah resmen sabahın köründe kalktı neyse ki uyutabildim yoksa 6 da damlıycaktım buraya

Sulozcum bi yerde okumustum yürüteç bacak harekeylerinin gerilemesine sebep oluyormus.bebek kalcadan yürümeye çalisiomus yurutecte.ancak aslnda tam tersi olmaliymis.bilgine cnm
Canım teşekkürler uyarın için ama ben kısa süreli kullanmayı düşünüyorum yine de.
Ben 1 çay kaşığı veriyorum canım bir ölçek fazla gerçekten.
Boncuk gözlüü afiyet bal şeker olsun. Bol bol ye emi
Ek gıdaya geçince kakada değişme oldumu kızlar. daha katı yapıyor. normal mi acaba
Kaka değişmi oluyor cnım malesef evet, hem kıvamında hem kokusunda
Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok ( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak (
Canım bence götürme, bırak konussun kv. Bebeğinden önemli değil kvnin dedikleri.
Sen görmek istiyorsan yalnız git mümkünse, yada birlikte gidin biri dısarıda 15-20 dk oyalasın ama aynı ortama sokma bence.
Canım ben geçen geldiğinde almıştım bimden güzeldi ama 9 ay almama rağmen hemen küçüldü. Birde çok pamuklu balon gibi giydirmesi zor biraz. Kullndım ama yine baya. Bu seferki farklı mıdır bilmiyorum :)
Ohh keyfe baak. Bakıyo birde bişey anlıyomuş gibi
Geçmiş olsun canım kuzuna, iyileşir inşallah çabucak

Geçmiş olsun canım felaket bir salgın var aman Dylan a da bulaşmaz inşallah. Ispanak için sana bir taktik vereyim belk sen de yapıyorsundur ama eğer yapmıyorsan belki işin kolylaşır.Ben üst kısımdaki minik sapları ayıklayıp oldukçe geniş bir mutfak leğeninde sirkeye basıyorum. Eğer üzerinde börtü böcek varsa onlar gidiyor, üzerindeki çamurların kayda değer bir kısmı dibe çöküyor. Sonra üstten ıspanakları alıp suyu döküp aktara aktara 3 su kadar yıkıyorum yetiyor

Gelsin yazıcam canım cidden ha dediğinde alınmıyo böyle şeyler araştırmak şart

Son düzenleme:
Bu gece sadece üç kere uyandı. Biraz dinlendim.Meğer ne çok ihtiyacım varmış.Kuş gibiyim:) Sabah altını değiştireyim dedi.baktım Islak mendil bitmiş .Ben de bırakıp diğer odaya gittim mendil almak için.Geldiğimde ne göreyim bacakları koltuktan sarkmış düştü düşecek.Dönemiyor ama göbeğini kaldırıp kendini öne doğru atıyor. Çok korktum.Aman dikkat edin ne zaman ne yapacakları belli olmuyor:)

Bak çok üzüldüm şimdi yaaa. Sen tecrübeli bir annesin bu oyuncak muammasında ışık tutardın bize eğer üşenmezsen tekrar bekleriz canım worlde yazıp buraya yapıştır olmazsa

Ne erkeni canım yaa bu sabah resmen sabahın köründe kalktı neyse ki uyutabildim yoksa 6 da damlıycaktım buraya
öyle 5te 6da kalkınca daha iyi oluyo, geri uyuyo bir saat içinde 10a doğru kalktığımız bile oldu bizim canım :) bak sen de misler gibi uykunu almışsın:)bizim babamız çok gürültücü işe giderken muhakkak uyandırıyo çocuğu beni de çıldırtıyo, neysi ki geri uyuyo yanıma alıyorum da:)
Ben 1 çay kaşığı veriyorum canım bir ölçek fazla gerçekten.
Ohh keyfe baak. Bakıyo birde bişey anlıyomuş gibi
anlamaz mı benim oğlum...orda tavuk var, inek varr, kaz varr hepsini biliyo
yaa sorma annem dedikten sonra çok vicdan azabı duydum söylemedi ki hemşire ben de her şeyi anneme sorarım onu sormayacağım tuttu

oyyy yaa kıyamıyorum hiç size 3 kere uyandığında bile mutlu oluyorsunuz.çokk zor işiniz uykusuzluk insanı çok kötü yapıyor Allah tez zamanda minnoşlarınızın uykusunu düzene soksun...bizim çiko da daha dönemiyo oma geri geri atıyo kendini :)

Son düzenleme:
günaydın kızlar bol dönmeli bi gecenin sabahından ikra sabaha kadar topaç gibi dönmek istedi ve ağladı en son yanıma aldım döne döne uyuduk.dünde kötü bi kaza atlattık maalesef altını değiştirdim koltukta tepiniodu yüzüstü masadan suyu aldım bardağı koyarken popoyu kaldırıp dönmüş hoop yerde Allahımmm nasıl korktum nasıl ağladıaslında çok dikkat ederim çok hareketli bi bebek olduğundan asla koltuğa koymam ama 1snlik bi dalgınlıkla böle oldu

ooo dişiniz mi çıktı cnm geçmişe bakamadım hayırlı olsunn

Geçmiş olsun canım.Sabah bizimki de düştü düşecekti aynı şekilde. Demek ki bu dönemde hepsi aynı eyi yapıyor.Dikkat etmek lazım

Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de hiç bırakamıyorum, dalgınlığa filan gelmesem bari İnsanız sonuçta olur olur yani. Bir defasında İda dizimdeyken uyuyakalmışım daha 2 aylık filandı dizlerim aralanmış İda kafa üstü çakılıyodu zor tuttum. Birden bu geldi aklıma düzeltip yazayım dedim. Ne kadar dikkatli olursan ol oluyo yani. Bebeğini düşürmeden büyüten tek bir anne duymadım. Bakalım benim başıma ne zaman gelicek

Son düzenleme:

İyi oldu bi taraftan evet daha fazla uyuyabildim. Bizim de babamız uyandırdı sabahın 5 inde gelmiş çestırı tuvalete çıkardın mı diyor. İdaya bu kadar şey duymak yetti bi açtı gözlerini agular oyunlar. Repertuarımdaki bütün şarkıları saydım döktüm de öyle uyudu

Geçmiş olsun canım ne kadar dikkatli olursan ol olacağı varsa oluyo canım... benim kardeşim de çok hareketliydi kapıyı açık bırakmaya gelmiyordu kaşla göz arasında kaçıyordu yuvarlanıyordu sürekli :) hatta hep dalga geçeriz çok zekidir, diyoruz sen merdivenlerden yuvarlanmasan lys de türkiye birincisi olurdun herhalde diye :)

Slm kızlar.
Sayfanın sonundaki full site yazısına bastım, halt ettim. Dünden beri site normal bilgisayar ekranı gibi açılıyor.
Telden böyle takip etmek çık zor oluyor.
Mobil ekrana nasıl geri döneceğim bana bir yardım edin.
Dünden beri bu sayfayı zor buldum.sinir oldum.

Çıkış yapıp tekrar gir canım

ayy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. şimdi nasıl keyfi?

Gunaydinn kizlar..bol gülücüklü bi gün olsun hepimize..DURUSELCM dalginkz uykusuzuz allah esirgesin..eylulde cok hareketli ayni sekilde ittiriyo kendini bnde cok korkuyorum

bizim ki alarma uyanıyo sanki o gitcek işe :) sonra da sese iyice açıyo gözleri, alıştı artık yanıma yatma vakti olduğunu anlıyo :) Allahtan kendi eeeee eeeee sini söylüyo da öyle uyuyo :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…