- 18 Haziran 2013
- 374
- 44
- 48
Ay bugünlerde hafızam zayıf bir arkadaş peçeteye sar öyle at dolaba demişti yumuşuyomuş öyle. Sen de yap kız olgunlaşsın yumuşasın bari yedireceğin güne kadar :)
Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak(
hehee aynen öyle canım hatta bir tanesini söyleyim ;
çilekli muzlu burada burada pandaaaaaşarkısını Arduşun altını temizlerken ;
sidikli b.klu burada burada Ardaaaaaaa! şeklinde söylüyorum
Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak(
Araşta cevap yazan oldu mu bilmiyorum ama bu eğitici kitaptan bizde var. Bi düğmesi var ordan müzik çalıyor 4şarkı var. 2si sözlü. Birinde 10a kadar sayıyor. Dört sayfa. Her sayfa bir rakamı anlatıyor. 1 dem 4 e kadar. Örneğin son sayfada dört elma resmi var köşede rakamla 4 yazıyor altta elma yazıyor. Yan tarafta ise ağaçta dört elma var sayenden kumaş üstüne. Onu kaldırınca ağaçta dört kuş gözüküyor. Her sayfada böyle îliştirilmiş farklı kumaşlar var keçe vb. Gözünde bişey canlanmıştır umarım. Dokunma duyusunu geliştiriyormuş bu kumaşlar. Bizimkinin ilgisini çekiyor ama kısa süreli tabii. Yani tavsiye ederim.
Bizimkinim yanaklar yerçekimine karşı koyamıyo,yanaklardan kafa düşüyo aşağıya çok gülüyoruz yaagerçekten her halkeri başka güzel pıtırcıklarımızın
Kızlaarr bi de ben butikbebeden bebek kitapları almıştım onları da yatmadan okuyoruz çok seviyo tavsiye ederimEki Görüntüle 931524
merhabasen o gün linki gönderince bende bakmıştım hiç bir yerde stokta yoktu sanırım başka yerden alacak dedim ama kalmamış demek neyse kusura bakmazsan takibindeyim canım
Kız nasıl da dikkatli dikkatli inceliyor yavrum yaa maşallah sana . Neler almışsınız tebrik ederim yaa ben şimdiye kadar 1-2 çıngırak 1-2 de uyku arkadaşı aldım. En kısa zamanda bişeyler alıcam bakalım
Canım eşim idanın mobilyalarını aldığımız yere telefon etmiş adam da depoları aramış buldum demiş bekliyorum bakalım yakından bakıcam. Bir de ben o ürünün aynısının başka markasını buldum çift minderli bu geleni beğenmezsem büyük ihtimal bunu alıcam)
https://www.google.com.tr/url?sa=i&...KpsQ6f0tP2e8ovtTRP8WDsjA&ust=1389737964667043
engele takılmış( şöyle bişey fiyatı da 189 :)
Eki Görüntüle 931576
Seviyoruz öyle eğitici değişik şeyleri , indirimde bulunca da alıyoruz... Kipadan da koluna bileklik şeklinde çıngırak aldık canım.sizin orda kipa vardı, onu hem inceliyo... Hem de ayağına da çıngıraklı patik aldık hepsini birden takınca uçuyo sanki elini ayağını çırpcam diye çıldırıyoeline çıngırak verînce kafasına falan vuruyo böyle zarar da veremiyo kendine
Merhaba güzel hanımlar! Bugün olaylı bir gündü. Sabah uykusuzluk, oğlumun huysuzluğu vesaire derken geçti. Kızım okuldan eve hasta geldi. Hem başı ağrıyordu hem ateşi vardı. Oğlumun çığlıkları arasında yemek yapmaya çalıştım. Sinir oluyorum şu ıspanağı yıkamasına, yıka yıka, nerdeyse ayıklamak ve yıkamak bir saat sürdü. Ancak bir kap yemek ve tarhana çorbası yapabildim, ne kadar becerikliyim:)) Oğlum çok uykusuz olduğundan yatmak istiyordu, onu yanımda doktora götürsem çok geç olacaktı ve uyuyamayacaktı. Neyse ben de onu uyuttum ve eşim eve gelince ( ne yazık ki geç geliyor) doktora uzun süredir kızımda gördüğüm burun tıkanıklığı vesaire anlatan uzun bir mektup yazarak onları doktora gönderdim. Gece gece sıra varmış hastanede. Her yerde her yerde sıra var İstanbul da her yer kalabalık. Düşünün şehir merkezinden çok uzak yaşıyoruz burda da trafik var, kalabalık var. Tamam pek çok dezavantajı olabilir, ama küçük yerleri bu nedenle seviyorum, daha kısa sürede pek çok işi halledebiliyorsun. Bence insanlar daha anlayışlı ve güleryüzlü. Konudan saptım yine:)) Saat 10 da gidip 11.30 da geldiler yarın okula göndermeyeceğim. Geçmişi tam okuyamadım. Ama oyuncaklardan bahsedilmiş sanırım. Şimdi toparlayıp o konuda da yazmaya çalışacağım.
Merhaba güzel hanımlar! Bugün olaylı bir gündü. Sabah uykusuzluk, oğlumun huysuzluğu vesaire derken geçti. Kızım okuldan eve hasta geldi. Hem başı ağrıyordu hem ateşi vardı. Oğlumun çığlıkları arasında yemek yapmaya çalıştım. Sinir oluyorum şu ıspanağı yıkamasına, yıka yıka, nerdeyse ayıklamak ve yıkamak bir saat sürdü. Ancak bir kap yemek ve tarhana çorbası yapabildim, ne kadar becerikliyim:)) Oğlum çok uykusuz olduğundan yatmak istiyordu, onu yanımda doktora götürsem çok geç olacaktı ve uyuyamayacaktı. Neyse ben de onu uyuttum ve eşim eve gelince ( ne yazık ki geç geliyor) doktora uzun süredir kızımda gördüğüm burun tıkanıklığı vesaire anlatan uzun bir mektup yazarak onları doktora gönderdim. Gece gece sıra varmış hastanede. Her yerde her yerde sıra var İstanbul da her yer kalabalık. Düşünün şehir merkezinden çok uzak yaşıyoruz burda da trafik var, kalabalık var. Tamam pek çok dezavantajı olabilir, ama küçük yerleri bu nedenle seviyorum, daha kısa sürede pek çok işi halledebiliyorsun. Bence insanlar daha anlayışlı ve güleryüzlü. Konudan saptım yine:)) Saat 10 da gidip 11.30 da geldiler yarın okula göndermeyeceğim. Geçmişi tam okuyamadım. Ama oyuncaklardan bahsedilmiş sanırım. Şimdi toparlayıp o konuda da yazmaya çalışacağım.
selam kızlar geçmişi okudum gelddim
yine ende gelen sorunlardan biri uyumama ve emmeme
çok şükür ki ikiside bizde mevcutdeliriciimmm
dün eve temizlik yaptık eşimle ve yorgunluktan öldüm tabi gece benim cadı beni uyutmadı ve yorgunluğunda etkisiyle saat 1 de eşim aldı cadıyı 02:30 a kadar uyutmaya çalıştı ben o ara dinlenmişim biraz ama zilli uyumamış eşim kaldırdı beni emzirdim ve 3 de uyuttum tam oh bende yatayım dedim ki 03:40 da geri kalktısabaha kadar delik deşik bi uyku uyudum sabah eşim uykusuz uykusuz işe gitti ona da üzülüyorum sonra ben sinir krizinin eşiğine gelince tatatataaaaaaa kv yetişiyor imdadıma ona verdim kzı ve iyi bi uyku çektim....
kızlar gülüyorum ama gerçekten psikolojim çok bozuldu artık
doğduğundan beri gece uykularımız sorunlu bünyem kaldırmıyo artık, ben dayanmak istesemde vücut iflasın eşiğinde artık
ne zaman gece uyucaz bilmiyorum
bide bunların üstüne emmeme sorunumuz başladı
sabır yarabbi
Massallah canm ya aman nazar değmesin küçüğüne..bunun tozuda kapagindaydi calkalayip siviya karismasini sagliosun öncelikle.sonra veriyosun 0.5 ml olarak.şöle gözumu kapasam bi açsamda ateş 1 yaşina gelmiş olsa anne dese diyorum bazen.bazende gazi için ağlamak bile cok ii hisettirebilio işte.deli manyak bi duygu işte...napalim cekiorum çekioruz.bugün bi tanidigimin bebeginde bi rahatsizlik duydum da şükrettim Allah hiç birimize dermansiz dert vermesin ne diim..ben yatar çok ii gclr bizleri beklio biliosunuz.bol uyanışlı =)) ii gclr herkese
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?