2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ay bugünlerde hafızam zayıf bir arkadaş peçeteye sar öyle at dolaba demişti yumuşuyomuş öyle. Sen de yap kız olgunlaşsın yumuşasın bari yedireceğin güne kadar :)

Ben demiştim canım. Peçeteye sar ve dışarda beklesin. yumşuyor macun gibi oluyor zaten.

Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok ( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak (

Canım benim kayınvalidemde kanser tedavisi görmüştü. Allah rahmet etsin. insanların bulaşıcı hastalıklı gibi yaklaşmaları çok zoruna gidiyordu üzülüyordu. Bir tek pet çekildiği günler hamileler ve bebekler yaklaşmasın deniyordu. Gerçi sarılık diyorsun. bulaşıcıysa zaten sizinde yaklaşmamanız lazım. safradan dolayı sarılıksa sadece kendini etkiler. Tam öğren ona göre gidin canım. Kanser çok kötü bir hastalık allahım hem hastaya hem yakınlarına sabır versin. Allah şifalar versin.

Hahahaa bu da çok iyimiş canım tam benim Alptuğ'a layık günde 5-6 kaka yapar da kendileri

Sagolun kizlar.
Gitmeme gibi bir sansim yok ( basta kv konusur gidip gormediler diye...
Hem yakin olunca bende gormek istiyorum belki bu son gorusum olacak (

Canim cok uzuldum insallah fazla aci cekmez. Cok zor ailesi icin aci cektigini gormek. Allah kimseye caresiz dert vermesin. Sonradan pisman olmamak icin gormek en iyisi.

Aaa çok sağol canım oturup eni konu en ince ayrıntısına kadar yazmışsın gözümde fazlasıyla canlandı. Ellerine sağlık. Bebişlerin dikkati hemen dağılıyo bişeyler öğrensin de süresi çok da mühim değil. Kocişle konuşacağım :)

Kız nasıl da dikkatli dikkatli inceliyor yavrum yaa maşallah sana . Neler almışsınız tebrik ederim yaa ben şimdiye kadar 1-2 çıngırak 1-2 de uyku arkadaşı aldım. En kısa zamanda bişeyler alıcam bakalım

her gün kendime söz veriyorum "bugün Arda yı uyuttuğum gibi ben de yatacağım" diye.. ama bir türlü durmuyorum arkadaş sözümde yaaa saat 9 da uyuyor 2 buçukta acıkıp kalkıyor. yani 5 buçuk saat uyuma gibi bir şansım var ama yoook akıllanmycam ben

neyse kızlar ben geçiyorum artık uykuya.. hepinize iyi geceler huzurlu uykular diliyorummm

merhaba sen o gün linki gönderince bende bakmıştım hiç bir yerde stokta yoktu sanırım başka yerden alacak dedim ama kalmamış demek neyse kusura bakmazsan takibindeyim canım

Canım eşim idanın mobilyalarını aldığımız yere telefon etmiş adam da depoları aramış buldum demiş bekliyorum bakalım yakından bakıcam. Bir de ben o ürünün aynısının başka markasını buldum çift minderli bu geleni beğenmezsem büyük ihtimal bunu alıcam)

https://www.google.com.tr/url?sa=i&...KpsQ6f0tP2e8ovtTRP8WDsjA&ust=1389737964667043

engele takılmış ( şöyle bişey fiyatı da 189 :)

Son düzenleme:

Seviyoruz öyle eğitici değişik şeyleri , indirimde bulunca da alıyoruz... Kipadan da koluna bileklik şeklinde çıngırak aldık canım.sizin orda kipa vardı, onu hem inceliyo... Hem de ayağına da çıngıraklı patik aldık hepsini birden takınca uçuyo sanki elini ayağını çırpcam diye çıldırıyo eline çıngırak verînce kafasına falan vuruyo böyle zarar da veremiyo kendine

Son düzenleme:
Kızlar hafiften ben de yatayım. Size de uykuya da doyum olmuyor ama yarın İdoşuma bakmam için biraz uyumam şart. Hepinize tatlı rüyalar, uzun uykulu geceler kızlar :))

Dipnot: Ayşe sabahın köründe görüşürüz canım ahahah

Benden de herkese iyi geceler kızlar...az uyanmalı bir gece olur inş eeee erken uyuyorlar erkenden de kalkıyolar akıllı bıdıklar napalım arastacım buna şükür

Merhaba güzel hanımlar! Bugün olaylı bir gündü. Sabah uykusuzluk, oğlumun huysuzluğu vesaire derken geçti. Kızım okuldan eve hasta geldi. Hem başı ağrıyordu hem ateşi vardı. Oğlumun çığlıkları arasında yemek yapmaya çalıştım. Sinir oluyorum şu ıspanağı yıkamasına, yıka yıka, nerdeyse ayıklamak ve yıkamak bir saat sürdü. Ancak bir kap yemek ve tarhana çorbası yapabildim, ne kadar becerikliyim:)) Oğlum çok uykusuz olduğundan yatmak istiyordu, onu yanımda doktora götürsem çok geç olacaktı ve uyuyamayacaktı. Neyse ben de onu uyuttum ve eşim eve gelince ( ne yazık ki geç geliyor) doktora uzun süredir kızımda gördüğüm burun tıkanıklığı vesaire anlatan uzun bir mektup yazarak onları doktora gönderdim. Gece gece sıra varmış hastanede. Her yerde her yerde sıra var İstanbul da her yer kalabalık. Düşünün şehir merkezinden çok uzak yaşıyoruz burda da trafik var, kalabalık var. Tamam pek çok dezavantajı olabilir, ama küçük yerleri bu nedenle seviyorum, daha kısa sürede pek çok işi halledebiliyorsun. Bence insanlar daha anlayışlı ve güleryüzlü. Konudan saptım yine:)) Saat 10 da gidip 11.30 da geldiler yarın okula göndermeyeceğim. Geçmişi tam okuyamadım. Ama oyuncaklardan bahsedilmiş sanırım. Şimdi toparlayıp o konuda da yazmaya çalışacağım.

Hadi al artık. Memnun musun değil misin yaz .:) Bizde memlekete gidince magzaları gezeceğiz araba koltuğu ve mama sandalyesi alacağız. Görmeden almayalım diyoruz.

ne güzel şeyler alıyorsunuz canım. Çıngıraklı patikte değişikmiş. Şimdi sen diyince bende butikten baktım. Kitap alı verdim kızıma :))

bende yatayım artık. Kuzucuğum mışıl mışıl uyurken. Herkese iyi geceler kuzucuklarınızda tüm gece tatlı tatlı mışıl mışıl uyur inşallah.

Günebakancım kızın pek tatlı, gözleri çok güzel, ek gıdayı bol bol yesin inşallah ve vitaminlerini alıp hasta olmasın.
Oğlumun dişi için tebriklerini yollayan bütün arkadaşlarım sağolun varolun. Ailem o kadar çekirdek ve akraba çevresi o kadar az kişiyle sınırlı ki, siz de olmasanız, kime bu dönemsel gelişmeleri anlatacağım. Zaten baba tarafı bize en uzak ülkeden olduğundan kafadan yoklar:))
Arasta cım İda sonunda sevdiği bir yiyecek buldu demek, çok sevindim.
Furuzan kafa çevresi konusunda haklısın canım. Kızımda da kafa çevresi büyüklüğünü sorun etmişti bazı doktorlar, bizi çok endişelendirdiler. Profa gidip MR bile çektirmek zorunda kaldık, maddi manevi yıpratıcı. Aslında ben ve eşim o kadar koca kafalı değiliz ama. Ya da bana mı öyle geliyor:))
Çekirge anlattıklarına çok üzüldüm. Çok yorucu bir gece ve gündüz geçirmişsin. Sen çok sabırlı bir annesin. Umarım tekrarlanmaz bir daha.
Anca bunları toparlayabildim.

Canım sen çok pozitif bir insandın ne oldu sana ya ( Sen haledersin herşeyin üstesinden gelirsin. Geçmiş olsun kuzucugunada.

Burasıda küçük trafikte var hiçte güler yüzlü değiller canım. Mağzaya giriyorsun hiç ilgilenmiyorlar bile aradığımızıda bulamıyoruz. Doktor hastane seçeneğide çok yok. :)

Oyuncaklar hakkında o kdar uzun yazmıştım, detaylı detaylı. Ne yazık ki o sırada nette bağlantı kopmuş yine ve bütün yazdıklarım uçtu gitti, tekrar bulamadım da. Ya keşke kaydetseydim bir yere. Üzüldüm cidden.

şöyle bir bakip cikacaktim ama görünce yazmadan edemedim. Senin o hassas naif prensesine çok çok geçmiş olsun diliyorum canim inşallah yarin guzelce dinlenir ve iyileşir.
Rahat bir gece geçirmeniz dilegiyle..

Gunaydin sizlere...

Oncelikle Masallah fotolari olan butun kuzular cok tatlilar...

kizlar benim oglumun sirti yere degince basiyor çigligi, artik ciddi ciddi sorunmu var bir yerlerimi aciyor yoksa sadece sirt ustu yatmakmi istemiyor anlayamadim ama su varki surekli kalkmak istiyor hep oturayim veya kucakta gezeyim istiyor... Tabi birde hep ilgilensem onunla ondan mutlusu yok :)

ha birde bugun meyve filesi aldim bebek kendi tutabiliyor ucunda filesi var onun içine meyve koyuyorsun filesi sayesinde bebek yalayarak yiyor meyveyi yani bogazinda kalmasini engelliyor... Ek gidaya hic baslamadik ama dayanamadim bu aparatin içine bir dilim elma koydum bizimki cok severek yaladi :) hemde biraz oyalanmasini sagladi...

Aklimda cok sey vardi ama unuttum ya simdilik gorusmek uzere...

Canim ayni hizim bu gece ve her gece yasadiklarimizi anlatmissin cinarda 8de yatti 11de kalkti salladim uyudu 12de kalkti salladim uyudu sonra sabaha kadar 10ar dk yarimsar saat arayla uyandi ve 4de en son iflas etti bunyem esim girdi devreye 6ya kadarda o salladi 2 saat uyudum bu neden boyle ne zamana kadar surer hic bir bilgim yok ama ben artik cok yoruldum gunduz halim olmadigi icin ne yemek yapabiliuorum nede yiyebiliyorum zaten cinar 3 aylikken memeyi almadi sutum gitti emmeyince ama kendimce sana cozum degilde azda olsa faydasi olacak kesiflerimi soyliyim canim yatmadan once aptamilin gece icin doyurucu kasik mamalarindan 2 yemdk kasigini sulandirip mama kivsmina getiirip yediriyorum ve uyuyunca uykusundsda 130 cc devam sutu veriyorum ve yatmadan once her gece mutlaka yikiyorum ama bi gece sampuan yapiyorsam bi gece yapmıyorum sadece suyla yikiyorum. Ve son 2 haftadir besikte degilde dizimde sallayip ysninda yattigimda daha uzun uyudugunu farkettim annr kokusumu ariyorlar kendilerini daha guvende mi hissediyorlar bilmem ama oncedrn saat basi uyanirken simdi bi yatmada 3 saat araliksiz uyuyor bende o arayi yyuyarak degerlendiriyorum ama gel gelelim hic bir sosyal yasantim kalmadi gibi bisey esim geliyor biz ystmaya gidiyoruz cinarla cinar uyaniyor esim ise gidiyor anliyicagin bizim halimiz boyle bugun 2012 agustos anneleriyle konusucam bizim gibi olupta sonradan uykusu düzelen bebeklerin ne zaman duzene girmis uykulari sanada yazarim canim... bu ne yaaa dizilerimi ozledim ahhhh fatih harbiye ahhhh:))

Günaydın kızlar
Of dün gece 20 dakikada bir uyandı abartısız yatağa yatıyorum kalkıyorum sayısız kere artık sayamadımda haftaya annem gelicek vallahi iple çekiyorum sürekli yalnız bakıyorum çok yoruldum yaw uyusana çocuk niye uyanıyosun ikide bir

Herasera canım geçmiş olsun şirineye inşallah hemen iyileşir canım benm

Arasta herzamanki gibi alemsin ya kptum süpürge olayına seviyorum sizleri

Suba canım yakınıza geçmiş olsun dikkatli ol tabi yavrun için çok yakın durma

Ayse o kitap okuyan yavruyu yerim maşallah(alıntılayamadım umarım ismi doğru yazmışımdir)

tabiki de canım gaz sorunu, uyku sorunu elbette yaşını doldurmadan geçecek...Allah'ım dermansız dert vermesin yeter ki... umarım damla işinizi görür...biz bir su bardağına yapıyorduk tozu, istediği kadar içiyordu gün içinde.zaten sorunu geçtikçe kendisi içmemeye biberonu ağzında gevelemeye başlamıştı....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…