Ben icine kolsuz bir bady ile ince üst tulum giydiriyorum genelde . Gazli bir bebek olduğu icin icine çoğunlukla kulotlu corap ya da corap giydiriyorum
acaba kulotlu corap sıkıyomukıı...bızlerı sıkıyor yaa..bambu olanlardan kulllnıyorum ben kendıme...ama idile gore bulamadım ..haaa organık olması sartt degılmıı... :)))
kızlar bısey sorucam sızlere yaa..bebıslerı sız ev ortamında nasıl gıydırıyorsunuz....ben fazla sıkmak ıstemıyorum..gecelerı coraplarını bıle cıkarıyorum...uuzn kollu badı ve tek alt pıjama..gunduzlerı ısede kulotlu corap ustune kıyafetını goydırıyorum..acaba idili usutuyormuyum..bıde dr evın ortam sıcaklıgı 23 u gecmeısn,nem de 40 45 olsun demıstı..genellıkle evın sıcaklıgını21 22 olarak ayarlıyorumm..
ben gündüzleri ince bir üst altına da eşofman giydiriyorum, geceleri de ince bir pijama...en başından beri sıcağa alıştırmadım....dışarı çıkarken külotlu çorap giydiririm ama...kızlar bısey sorucam sızlere yaa..bebıslerı sız ev ortamında nasıl gıydırıyorsunuz....ben fazla sıkmak ıstemıyorum..gecelerı coraplarını bıle cıkarıyorum...uuzn kollu badı ve tek alt pıjama..gunduzlerı ısede kulotlu corap ustune kıyafetını goydırıyorum..acaba idili usutuyormuyum..bıde dr evın ortam sıcaklıgı 23 u gecmeısn,nem de 40 45 olsun demıstı..genellıkle evın sıcaklıgını21 22 olarak ayarlıyorumm..
slmm kızlrr doktora gittikkk.. deroşumm dişş çıkarıyormuşş. ondann emmiyormuşşş..dişlerinii de göördümm. ışıkla baktıı damaklarınaa alttan iki pirnç tanesiii almışş başınıı geliyorr..ama ne zamanaa çıkarr belli olmaz dedii. jel verdii onu sürcezzz..
kız dişi ilk goren hedıye alır kuzucuguna...bılmıyormuydunn...Hay Allah dur bakalım yeni bir şey daha duycam sanırım o nedenmiş :)
doğalgazı 23 e ayarladım. içe uzun kollu çıtçıtlı badi altta kilotl çorap onun üstüne penye tulum tlumun üstüne de ince penye bir alt giydiriyorum.uyanıkken de hırka oluyor sırtında mutlaka. çok mu giydiriyorum acaba.ha bi de ayaklarında mutlaka çorap oluyor.
Yok Canim naylon olmamasına dikkat ediyorum genişleyen sıkmayan olmasına dikkat ediyorum organik olsun diye takmıyorum
doğalgazı 23 e ayarladım. içe uzun kollu çıtçıtlı badi altta kilotl çorap onun üstüne penye tulum tlumun üstüne de ince penye bir alt giydiriyorum.uyanıkken de hırka oluyor sırtında mutlaka. çok mu giydiriyorum acaba.ha bi de ayaklarında mutlaka çorap oluyor.
kız dişi ilk goren hedıye alır kuzucuguna...bılmıyormuydunn...
oo bende sana gore cok az gıydırıyormuusm...
O hırka biraz fazla bence nasil alışirsa öyle gider ya , yeni uyandığında bir yarim saat Giydirmek fena olmaz da surekli hırkaya alışmasa daha iyi olur sanki
Yok bilmiyordum duydugum iyi oldu :))
şimdi başından beri öyle alıştı çıkarmaya da korkuyorum hırkayı. bizim ki biraz küçük doğdu. bacakları buz gibi oluyordu yazın bile. ondan biraz giydirmeyi abarttım galiba
Oy Canim benim kıyamam herkes kendi cocuğuna gore davranıyor tabi , benim prameture dogan arkadaşına doktoru si ne giyiyorsanız onun bir kat fazlası demişti yeni doğduğunda su an fark yok tabi bizimle aynı giydiriyor
Haklisin alisti ise usuyebilir inci , söyle yapabilirsin belki her gun biraz daha ince hırkaya geçerek penye mesela kullanırsın hırka yerine Yelek kullanırsın zamanla alisir çıkarırsın
cnm cok gıydırmen ılerde sıkıntı yaratır sıcaga alısmasın bence cok sonra en ufak usutmede hastalanır allah korusun parmenın dedıgı gıbı yavas yavas azalt bu arada kılotlu corabınuıda arada cıkar tek pıjama gıydır kan dolasımını yavaslatıyormus ben ara ara cıkartıyorum hem bacakları hava alsın bız bıle uzun sure gıyınce daralıyozdoğalgazı 23 e ayarladım. içe uzun kollu çıtçıtlı badi altta kilotl çorap onun üstüne penye tulum tlumun üstüne de ince penye bir alt giydiriyorum.uyanıkken de hırka oluyor sırtında mutlaka. çok mu giydiriyorum acaba.ha bi de ayaklarında mutlaka çorap oluyor.
cnm cok gıydırmen ılerde sıkıntı yaratır sıcaga alısmasın bence cok sonra en ufak usutmede hastalanır allah korusun parmenın dedıgı gıbı yavas yavas azalt bu arada kılotlu corabınuıda arada cıkar tek pıjama gıydır kan dolasımını yavaslatıyormus ben ara ara cıkartıyorum hem bacakları hava alsın bız bıle uzun sure gıyınce daralıyoz
çıkardım şimdi.acemi anne ben . yazık bebişime :)
ben gündüzleri ince bir üst altına da eşofman giydiriyorum, geceleri de ince bir pijama...en başından beri sıcağa alıştırmadım....dışarı çıkarken külotlu çorap giydiririm ama...
hadi canım gözünüz aydın :)umarım çok süründürmez sizi....
Oy Canim benim hadi bir an once patlar da rahatlarsınız umarım
hayırlı olsunn pırınclerınız....aman gordugunde gormezlıktn gel..babası gorsun yada bı baskası gorsun ılk...
canım hepımız acemıyız aramızda bı kac deneyımlı anne var sagolsun ogrenıyoruz onlardan bıseyler bu sıte sayesınde bazen kendımı kırk tane cocuk buyutmus gıbı hıssedıyorum annemle kvde bana sasırıyo bısey oldugu zaman kızım gırde bı sor kadınlar kulubune dıolar onlarda alıstı hehe :)
kızlar yurutec hakkında ne dusunuyosunz bıze hedıye bır tane geldı ama koymak konusunda kararsızım gunde en azından bı yarım saat bı saat yemegımı yapana kadar koysammı dıye dusunuyorum tabı 6. ayımızı doldurunca
kızlar yurutec hakkında ne dusunuyosunz bıze hedıye bır tane geldı ama koymak konusunda kararsızım gunde en azından bı yarım saat bı saat yemegımı yapana kadar koysammı dıye dusunuyorum tabı 6. ayımızı doldurunca
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?