2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ben icine kolsuz bir bady ile ince üst tulum giydiriyorum genelde . Gazli bir bebek olduğu icin icine çoğunlukla kulotlu corap ya da corap giydiriyorum

acaba kulotlu corap sıkıyomukıı...bızlerı sıkıyor yaa..bambu olanlardan kulllnıyorum ben kendıme...ama idile gore bulamadım ..haaa organık olması sartt degılmıı... :)))

acaba kulotlu corap sıkıyomukıı...bızlerı sıkıyor yaa..bambu olanlardan kulllnıyorum ben kendıme...ama idile gore bulamadım ..haaa organık olması sartt degılmıı... :)))

Yok Canim naylon olmamasına dikkat ediyorum genişleyen sıkmayan olmasına dikkat ediyorum organik olsun diye takmıyorum

doğalgazı 23 e ayarladım. içe uzun kollu çıtçıtlı badi altta kilotl çorap onun üstüne penye tulum tlumun üstüne de ince penye bir alt giydiriyorum.uyanıkken de hırka oluyor sırtında mutlaka. çok mu giydiriyorum acaba.ha bi de ayaklarında mutlaka çorap oluyor.

ben gündüzleri ince bir üst altına da eşofman giydiriyorum, geceleri de ince bir pijama...en başından beri sıcağa alıştırmadım....dışarı çıkarken külotlu çorap giydiririm ama...

hadi canım gözünüz aydın :)umarım çok süründürmez sizi....

Hay Allah dur bakalım yeni bir şey daha duycam sanırım o nedenmiş :)
kız dişi ilk goren hedıye alır kuzucuguna...bılmıyormuydunn...

oo bende sana gore cok az gıydırıyormuusm...

O hırka biraz fazla bence nasil alışirsa öyle gider ya , yeni uyandığında bir yarim saat Giydirmek fena olmaz da surekli hırkaya alışmasa daha iyi olur sanki

kız dişi ilk goren hedıye alır kuzucuguna...bılmıyormuydunn...

oo bende sana gore cok az gıydırıyormuusm...

Yok bilmiyordum duydugum iyi oldu :))

O hırka biraz fazla bence nasil alışirsa öyle gider ya , yeni uyandığında bir yarim saat Giydirmek fena olmaz da surekli hırkaya alışmasa daha iyi olur sanki

Yok bilmiyordum duydugum iyi oldu :))

şimdi başından beri öyle alıştı çıkarmaya da korkuyorum hırkayı. bizim ki biraz küçük doğdu. bacakları buz gibi oluyordu yazın bile. ondan biraz giydirmeyi abarttım galiba

şimdi başından beri öyle alıştı çıkarmaya da korkuyorum hırkayı. bizim ki biraz küçük doğdu. bacakları buz gibi oluyordu yazın bile. ondan biraz giydirmeyi abarttım galiba

Oy Canim benim kıyamam herkes kendi cocuğuna gore davranıyor tabi , benim prameture dogan arkadaşına doktoru si ne giyiyorsanız onun bir kat fazlası demişti yeni doğduğunda su an fark yok tabi bizimle aynı giydiriyor

Haklisin alisti ise usuyebilir inci , söyle yapabilirsin belki her gun biraz daha ince hırkaya geçerek penye mesela kullanırsın hırka yerine Yelek kullanırsın zamanla alisir çıkarırsın

dediğin doğru yavaş yavaş azaltayım. bi de izmirdeyim havalar ılık gidiyor zaten. doğuda olsam ne yapardım Allah bilir:)

ben cıtcıtlı body uzerıne ınce bı penye altına esofman ayaklarına corap gıydırıyorm dısarı cıkarkende kılotlu corap bu kadar yatırıcagım zaman da uzerınde bodye cıkartıp tulumunu gıydırıyorum suana kadar hasta olmadık cok sıcaga alıstırmadım ama babaaneye gıttıgımızde bn mutfaga fln gectıgım de hemen uzerıne bı hırka altınapı kulotlu corap ayagına tekrar coraop yelek gıydırılmıs buluyorm :) bı kerede polarla uyutmus ınanmazsnz cıtcıtlı bodysı resmen suydu kac defa soyledım anne ben böle alıstuırdım cok gıyınce terlıyo dıyorum tmm kızım ben usuyo sanıyorm sen daha ıyısını yapıyon dıyo ama ertesı gun sonuc gene aynı bende bısey demıyorum artık napayım

cnm cok gıydırmen ılerde sıkıntı yaratır sıcaga alısmasın bence cok sonra en ufak usutmede hastalanır allah korusun parmenın dedıgı gıbı yavas yavas azalt bu arada kılotlu corabınuıda arada cıkar tek pıjama gıydır kan dolasımını yavaslatıyormus ben ara ara cıkartıyorum hem bacakları hava alsın bız bıle uzun sure gıyınce daralıyoz

çıkardım şimdi.acemi anne ben . yazık bebişime :)

çıkardım şimdi.acemi anne ben . yazık bebişime :)

canım hepımız acemıyız aramızda bı kac deneyımlı anne var sagolsun ogrenıyoruz onlardan bıseyler bu sıte sayesınde bazen kendımı kırk tane cocuk buyutmus gıbı hıssedıyorum annemle kvde bana sasırıyo bısey oldugu zaman kızım gırde bı sor kadınlar kulubune dıolar onlarda alıstı hehe :)

inş. canmm. teşkkr ederzzz.. darısıı sizeee

Oy Canim benim hadi bir an once patlar da rahatlarsınız umarım

teşkkr ederzz darısıı sizeee

hayırlı olsunn pırınclerınız....aman gordugunde gormezlıktn gel..babası gorsun yada bı baskası gorsun ılk...

bunu öğrendiğimm iyi olduu teşkkr ederimmmm.. :)

hakatten öyle:) Bi de bu topik çok aktif maşallah.Girdiğinde mutlaka konuşacak birileri oluyor.Sağolsun herkes çok iyi niyetli içten...

kızlar yurutec hakkında ne dusunuyosunz bıze hedıye bır tane geldı ama koymak konusunda kararsızım gunde en azından bı yarım saat bı saat yemegımı yapana kadar koysammı dıye dusunuyorum tabı 6. ayımızı doldurunca

7 aydan önce önermiyorlar canım.7 ayan sonra da ara ara yürütece koyun diyorlar.Bence biraz daha bekle. Çünkü 6 aylık bebeği çok ayakta tutmayın diyordu tv da bi uzman.bacakları bedenlerini taşayacak güçte değilmiş daha

canımm ben kızımı koymayıı düşünyrmm.. çünküü zaptetmekk gün geçtikçee zorlaşıyorrr... ve çokk çabuk sıkılıyor herşeydenn. dediğin gibi en azından yemek yapmak için bile koymamlazımm.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…