- 24 Aralık 2012
- 4.308
- 758
- 173
Aramıza hoşgeldin canımcım
ARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam
Dişleriniz hayırlı olsun.Yapılsın diş buğdayları:)Bu arada İnci dönüyor ama kolunu altndan çekemiyor sinirleniyor:) Döndükten sonra da ağız üstü debeleniyor biraz sonra çeviriyorum.Doğru mu yapıyorum.hemen çevirmeli miyim
canım hepımız acemıyız aramızda bı kac deneyımlı anne var sagolsun ogrenıyoruz onlardan bıseyler bu sıte sayesınde bazen kendımı kırk tane cocuk buyutmus gıbı hıssedıyorum annemle kvde bana sasırıyo bısey oldugu zaman kızım gırde bı sor kadınlar kulubune dıolar onlarda alıstı hehe :)
Kızlar ya dişimiz gelmiş ya da gelmek üzere emin olamadım ama var bi şişlikİşin garibi üstte de var gibi geldi bana. Çok bi husyuzluğu yok ama kucak istiyor kızçem :))
En az yirmi dk kendi basına oturamayan cocuğumuzu sandalyeye oturtmamak gerekiyormuş . Yoksa yorulur ve rahatsız hissedermiş .boylelikle sandalye ile ilgili olumsuz duygular edinirmiş .
bu konuyu ben de doktora sordum canım aynı şekilde kendi başına oturmadığı müddetçe mama sandalyesine oturtma dedi. kucağımızda oturtmanın bir sakıncası var mı dedim, yok dedi. şu an desteksiz en fazla 10 saniye oturabiliyor sonra hooop yana doğru yatıyor :)
benim eşim bile evle ilgili, ya da bebekle ilgili kısacası kadınların işine yarayan herşeyi kadınlar kulübünden araştırıyor.onlardan iyi kimse bilemez diyormesela mama sandalyesi mi araştıracak, google a şöyle yazıyor 'mama sandalyesi kadınlar kulübü '
ben de üye olduğumu ona söylemedim, aylardır yazıyorum, ona sadece okuyorum diyorum. malum kv yi dönem dönem çekiştirinceama bu yüzden fotoğraf da paylaşamıyorum imreniyorum burda fotoğraf paylaşanları görünce
hayırlı olsun ilk dişiniz arastacım inşallah çok huzursuzlanmadan atlatırsınız. inci gibi dişleri olsun kuzunun
kendi heyecanımdan seni kutlamayı unutmuşum hayırlı olsun dişleriniz kırt kırt havuçlar yesin minik davşanın o dişlerle
ARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam
Nasıl başardın canımbende ılk defa sallamadan uyutmayı basardım oleyy
slmm kızlrr doktora gittikkk.. deroşumm dişş çıkarıyormuşş. ondann emmiyormuşşş..dişlerinii de göördümm. ışıkla baktıı damaklarınaa alttan iki pirnç tanesiii almışş başınıı geliyorr..ama ne zamanaa çıkarr belli olmaz dedii. jel verdii onu sürcezzz..
Ooh dişler geliyorKızlar ya dişimiz gelmiş ya da gelmek üzere emin olamadım ama var bi şişlikİşin garibi üstte de var gibi geldi bana. Çok bi husyuzluğu yok ama kucak istiyor kızçem :))
Himm esın aktif bir Kk kullanıcısı ve sen burda olduğunu bilmesini istemiyorsan resim sakat is haklisintuh ama keske görebilseydik meleğini .
Hosbulduk canım evt senin Eylusun nasıl :)
En az yirmi dk kendi basına oturamayan cocuğumuzu sandalyeye oturtmamak gerekiyormuş . Yoksa yorulur ve rahatsız hissedermiş .boylelikle sandalye ile ilgili olumsuz duygular edinirmiş .
Canim ne kusuru bende balik hafizali oldum herseyi unutuyorum. :)) bol bol balik yemek lazim.
Gecmis olsun canim. Ben hic koltuga koymuyorum. Yere minder koydum. Onun ustunde altini degistiriyorum. Birakmam gerekirse orda birakiyorum. Allah koruyor bu mininkleri...
Hayirli olsun dişiniz ne yavrucugun huzursuzlugu ondanmis demekki. Ishal oluyor mu ? Bizimkide dis mi diyecem ama ishal degil.
Bende evin ısısını hiç olcmedim. Kaloriferle ısınıyoruz. Bende uzun kollu cit citli bady altina kilotlu corap yada patikli ince picama ustunede bir takim picama giydiriyorum. Ustunede yelek. Kalin mi giydiriyorun bende acaba
Gunduz sorun yasamiyoruzda gece ne giydirecegimi sasiriyorum. Sicaktan mi uyumuyor acaba gece cok sicak oluyor. Uyku tulumu giymiyor sevmedi. Battaniye pazen battaniyeyi iki kat yapip ortuyorum icim rahat etmiyor birde ustune ici elyaf olan battaniyelerden ortuyorum.
Sizler gece nasil yatiriyor sunuz? Kac derece oluyor eviniz bir derecede ben alayim bari :))
Bugun platese basladim. Basladigimla kaldim. Evde ebru salli dvd si vardi. Ebru kendi yapti platesi biz kizimla oyun oynadik onla oynayacakmissim. :)) sonra uyudu tam yapayim dedim kocis kalkti. Kahvalti yapalim dedi. Yine ebru yalniz plates yapti :))) yarina kismet
Geçmiş olsun canım.Sabah bizimki de düştü düşecekti aynı şekilde. Demek ki bu dönemde hepsi aynı eyi yapıyor.Dikkat etmek lazım
Günaydın canım geçmiş olsun. Ben de hiç bırakamıyorum, dalgınlığa filan gelmesem bariİnsanız sonuçta olur olur yani. Bir defasında İda dizimdeyken uyuyakalmışım daha 2 aylık filandı dizlerim aralanmış İda kafa üstü çakılıyodu zor tuttum. Birden bu geldi aklıma düzeltip yazayım dedim. Ne kadar dikkatli olursan ol oluyo yani. Bebeğini düşürmeden büyüten tek bir anne duymadım. Bakalım benim başıma ne zaman gelicek
ayy bende kardeşimi beşikte ters döndürdüm hep anlatırız o da burdaydı ikra düşünce korkma dio bana bişe olmadıysa onada olmaz:)))Geçmiş olsun canımne kadar dikkatli olursan ol olacağı varsa oluyo canım... benim kardeşim de çok hareketliydi kapıyı açık bırakmaya gelmiyordu kaşla göz arasında kaçıyordu yuvarlanıyordu sürekli :) hatta hep dalga geçeriz çok zekidir, diyoruz sen merdivenlerden yuvarlanmasan lys de türkiye birincisi olurdun herhalde diye :)
Slm kızlar.
Sayfanın sonundaki full site yazısına bastım, halt ettim. Dünden beri site normal bilgisayar ekranı gibi açılıyor.
Telden böyle takip etmek çık zor oluyor.
Mobil ekrana nasıl geri döneceğim bana bir yardım edin.
Dünden beri bu sayfayı zor buldum.sinir oldum.
saol cnm ii çok şükür keyfi hatta düştükten sonrada ağladı sustu çığlık atmayı öğrendi çok keyifli oldu cadı kızım:)))ayy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. şimdi nasıl keyfi?
Gunaydinn kizlar..bol gülücüklü bi gün olsun hepimize..DURUSELCM dalginkz uykusuzuz allah esirgesin..eylulde cok hareketli ayni sekilde ittiriyo kendini bnde cok korkuyorum
Günaydın herkese
Durusel gecmis olsun ben de inciyi hep son anda tutuyorum bu ara
Hera Canim prensese gecmis olsun My Lovely nin dediği gibi tam Nazlı prenses
Nasıl başardın canım
Ooh dişler geliyorİnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.
saol cnm bende koymuyordum 1 kere koydum düştü bana ders oldu
ayy Allah korusun cnm çok kötü bişeymiş düşmesi ne yapacağımı şaşırdım
evet düşürmeyen yoktur haklısın cnm emanetleri Allaha inşallah bi daha düşürmem
ayy bende kardeşimi beşikte ters döndürdüm hep anlatırız o da burdaydı ikra düşünce korkma dio bana bişe olmadıysa onada olmaz:)))
cnm bilgisayrda öle olunca F11 e basınca düzelio ama telde nasıl olur bilemem
saol cnm ii çok şükür keyfi hatta düştükten sonrada ağladı sustu çığlık atmayı öğrendi çok keyifli oldu cadı kızım:)))
aynen öyle cnm 3 gündür pek uykum yok ama yinede dikkatli olmaya çalışıorum umarım kimsenin basına gelmez..
Allah korusun cnm düşmez inşallah teşekkür ederiz.
bu arada arasta ve jevay dişler çıkmış hayırlı olsun inşallah inci gibi dişler olurr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?