2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam

Bu incilerin sadece isimleri degil hareketleri de es zamanlı gidiyor :)) ben de izin veriyorum debelenmesine .

En az yirmi dk kendi basına oturamayan cocuğumuzu sandalyeye oturtmamak gerekiyormuş . Yoksa yorulur ve rahatsız hissedermiş .boylelikle sandalye ile ilgili olumsuz duygular edinirmiş .

Son düzenleme:

benim eşim bile evle ilgili, ya da bebekle ilgili kısacası kadınların işine yarayan herşeyi kadınlar kulübünden araştırıyor.onlardan iyi kimse bilemez diyor mesela mama sandalyesi mi araştıracak, google a şöyle yazıyor 'mama sandalyesi kadınlar kulübü '
ben de üye olduğumu ona söylemedim, aylardır yazıyorum, ona sadece okuyorum diyorum. malum kv yi dönem dönem çekiştirince ama bu yüzden fotoğraf da paylaşamıyorum imreniyorum burda fotoğraf paylaşanları görünce

Kızlar ya dişimiz gelmiş ya da gelmek üzere emin olamadım ama var bi şişlik İşin garibi üstte de var gibi geldi bana. Çok bi husyuzluğu yok ama kucak istiyor kızçem :))

hayırlı olsun ilk dişiniz arastacım inşallah çok huzursuzlanmadan atlatırsınız. inci gibi dişleri olsun kuzunun

En az yirmi dk kendi basına oturamayan cocuğumuzu sandalyeye oturtmamak gerekiyormuş . Yoksa yorulur ve rahatsız hissedermiş .boylelikle sandalye ile ilgili olumsuz duygular edinirmiş .

bu konuyu ben de doktora sordum canım aynı şekilde kendi başına oturmadığı müddetçe mama sandalyesine oturtma dedi. kucağımızda oturtmanın bir sakıncası var mı dedim, yok dedi. şu an desteksiz en fazla 10 saniye oturabiliyor sonra hooop yana doğru yatıyor :)

Cok sagol Canim bilgi verdigin icin , hepimizin deli gibi sandalye aradığı su günlerde cok önemli bir bilgi bu

Himm esın aktif bir Kk kullanıcısı ve sen burda olduğunu bilmesini istemiyorsan resim sakat is haklisin tuh ama keske görebilseydik meleğini .

kendi heyecanımdan seni kutlamayı unutmuşum hayırlı olsun dişleriniz kırt kırt havuçlar yesin minik davşanın o dişlerle

problemm değill canımmm.. teşekkr ederimmm.. tavşann bebişilerimizz yesinn havuçlarııı.. idoşunda hayırlıı olsun canımm..

ARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam

teşkkr ederizanz canımm. bişlerin dişi çıkınca teyzoşlarıı ısıracaklarmışş :18::18: hebrinn olsunn :))

bende ılk defa sallamadan uyutmayı basardım oleyy
Nasıl başardın canım

Kızlar ya dişimiz gelmiş ya da gelmek üzere emin olamadım ama var bi şişlik İşin garibi üstte de var gibi geldi bana. Çok bi husyuzluğu yok ama kucak istiyor kızçem :))
Ooh dişler geliyor İnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.

Himm esın aktif bir Kk kullanıcısı ve sen burda olduğunu bilmesini istemiyorsan resim sakat is haklisin tuh ama keske görebilseydik meleğini .

evet canım sizlerle oğlumu ve beni tanıştıramadığım için üzgünüm

Bu gün kendimi çok yorgun bitkin hissdiyorum. yaptığım da hiç bir şey yok oysa ki. evde oturmaktan iyice tembelleştim sanırım. 3 aydır ücretsiz izindeyim.1 şubatta işe başlayacağım ve her gün sabah 6 da kalkıp eve 6 da geleceğim.iş yerim uzak olduğu için süt iznimi toplu olarak haftanın bir günü kullanmayı talep edeceğim bakalım umarım sorun çıkarmazlar.
oğlum da bu aralar annesini üzmüyor. hatta gündüzleri memede ya da kucağımda pışpışla uyutoyurum gece uykusuna geçerken de öyle.ama 4 gündür kendi kendine uyuyor. şöyle ki, saat 10 gibi emziriyorum gece lambasını yakıp yatağıma koyuyorum ben de yanına uzanıyorum,zorla uyutmaya çalışmıyorum. oynuyoruz gülüyoruz, o etrafa bakıp aaauu sesler çıkarıyor cırlıyor falan. sonra bir baktım bu gözlerini kapattı ve uykuya daldı. sonraki 3 akşam da denedim aynı şekilde uyudu.bazen biraz huysuzlanınca kucağıma almadan poposuna hafif hafif vurarak pişpişledim ve uyudu. bunu alışkanlık edinirse benim için çok rahat olur. denemeye devam edeceğim bu yöntemi.

kızlarr nasılsınız ya yine gitmiş beğenme butonu oysa sizi ben çok beğeniyorum

geçmişi okusam eminimki neler neler çıkar beğenmek için ama o kadar zaman yok uşak uyuyor fırsat bu fırsat girdim hemen :)

Bugün 5. ay kontrolüne gittik genel durumu iyi şükür..
Salyası var mı dedi çok var dedim reflü diyerek gavıscon verdi. (ama nasıl kullanılacağını anlattı ben ilkeri giydirirken pek dinleyemedim bi kısmını unuttum burda hatırladığım birkaç kişinin bebeklerininde gaviscon kullandığını hatırlıyorum,doktor 1x1 yazmış bir poşetin tamamını vericem sanırım di mi :26:

İçeri girer girmez doktor dediki,inşallah normal seviyede kilo almıştır, ben bu kilo işini takmaya başladım birazcık dotkor öyle deyince .. hem öyle dedi hemde ilker i soyup kollarını ısırdı bi güzel resminide çekti kızlarıma göstercem dedi hey yarabbimm :)

Ek gıda için,yoğurt ver dedi bende sordum açık süt mü günlük şişe süt mü keçi sütü mü diye güvendiğin bir yer varsa açık süt verebilirsin dedi. su ver dedi emzirme aralığını 3 saat diyor ama ilker i çok iyi oyalamam lazım yoksa 3 saat onun için çok fazla normalde 2 saat anca dayanıyor emzik veriyoruz bizde

dişler çıkmış sanırım kızlar hayırlı olsun darısı bize olsun inşallah :) seviliyorsunuz öpücükler

oo ıyıkı yazmısın buraya...yoksa mama sandalyesını aldıktan sonra dırek oturtacaktık,bızde

saol cnm bende koymuyordum 1 kere koydum düştü bana ders oldu
Geçmiş olsun canım.Sabah bizimki de düştü düşecekti aynı şekilde. Demek ki bu dönemde hepsi aynı eyi yapıyor.Dikkat etmek lazım

ayy Allah korusun cnm çok kötü bişeymiş düşmesi ne yapacağımı şaşırdım

evet düşürmeyen yoktur haklısın cnm emanetleri Allaha inşallah bi daha düşürmem

ayy bende kardeşimi beşikte ters döndürdüm hep anlatırız o da burdaydı ikra düşünce korkma dio bana bişe olmadıysa onada olmaz:)))

cnm bilgisayrda öle olunca F11 e basınca düzelio ama telde nasıl olur bilemem

ayy geçmiş olsun canım ya çok üzüldüm. şimdi nasıl keyfi?
saol cnm ii çok şükür keyfi hatta düştükten sonrada ağladı sustu çığlık atmayı öğrendi çok keyifli oldu cadı kızım:)))

Gunaydinn kizlar..bol gülücüklü bi gün olsun hepimize..DURUSELCM dalginkz uykusuzuz allah esirgesin..eylulde cok hareketli ayni sekilde ittiriyo kendini bnde cok korkuyorum

aynen öyle cnm 3 gündür pek uykum yok ama yinede dikkatli olmaya çalışıorum umarım kimsenin basına gelmez..

Günaydın herkese

Durusel gecmis olsun ben de inciyi hep son anda tutuyorum bu ara

Hera Canim prensese gecmis olsun My Lovely nin dediği gibi tam Nazlı prenses

Allah korusun cnm düşmez inşallah teşekkür ederiz.

bu arada arasta ve jevay dişler çıkmış hayırlı olsun inşallah inci gibi dişler olurr

Nasıl başardın canım

Ooh dişler geliyor İnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.

teşkrler canmm darısı sizzze inş..

teşekkr ederimm canımm. sizdedee çook çook geçmiş olsunnn..ben de çok korkuyorum düşmesindnn bide benm kii çok hareketlii geri geri gidiyor dönüyor yuvarlanıyorr dünden beridee srıt üstüykenn tek ayağının üsütündee kendinii gerii kaldırmayıı öğrendii onu yapıyor delii olacmm. ben hep tere koyuyorumm minderde biile durmuyor battaniye seriyorumm 2 kat. eskiden 4 kattı yuvarlanmaya başlayıncaa iice açtıkk battaniyeyi..

Offf 7den beri uyumaya çalışıyo çikom bi gaz uyandırdı bi sağolsun yönetici gelip böğüre böğüre konuştu uyandırdı...nihayet yeni yeni dalıyo ...babamızı da geldiğinden beri göremedim içerde surat yapıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…