iyi geceler kızlar
sabahtan beri bakamadım haliyle çok sayfa birikmişalıntı yapamadım bir girip bir çıktığım için karıştı ortalık
Duruselcm çok geçmiş olsun canım neyse ki kötü bişey olmamış Allah korumuş İkra kuzuyuhepimiz bi gün yaşayacğz sanırım bu sinir bozucu olayı ama bakalım ne zaman :/ umarım yumuşak düşüşler olur ama
jeway beyaz güzelliğiniz hayırlı olsunnnbuğdayından bir tabak isterim ona göree
arastackm İdoşum da çıkarmaya hazırlanıyomuş incileri ayy hadi hayırlısı sorunsuz bi şekilde çıkarlar inşallah
sta hoş geldin canım.. topiğin 2.eylüşü nasıl bakalım. umarım herşey yolundadır
bebikoları nasıl giydirğininizden bahsetmişsiniz.. benim de ev 21-22 derece oluyor genelde.. 2 kat uzun kollu çıtçıtlı, külotlu çorap ve patikli pijama giydiriyorum gündüz.. gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. sorun yaşamadık şimdiye kadar
bugün kararlıyım saat 11 olmadan yatağa girmiş olcamçookk uykum var ve bu bugün 2 saat öğle uykusuna yatmış halim Arda 3 gecedir saat 9 da uyuyup 4 de acıkarak uyanıyor. sonra da 6 buçuk 7 gibi kalkıyoruz.. normalde 2 bucuk civarı uyanırdı bu aralar neden böyle yapıyor anlamadım.. acaba çok mu aç durmuş oluyor böyle yaa ? bugün de böyle yaparsa müdahale etmeli miyim kızlar bir fikir verin pls :44: :26:
Teşekkürler AngymARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam
Eş durumu tehlikeliymiş canımbenim eşim bile evle ilgili, ya da bebekle ilgili kısacası kadınların işine yarayan herşeyi kadınlar kulübünden araştırıyor.onlardan iyi kimse bilemez diyormesela mama sandalyesi mi araştıracak, google a şöyle yazıyor 'mama sandalyesi kadınlar kulübü '
ben de üye olduğumu ona söylemedim, aylardır yazıyorum, ona sadece okuyorum diyorum. malum kv yi dönem dönem çekiştirinceama bu yüzden fotoğraf da paylaşamıyorum imreniyorum burda fotoğraf paylaşanları görünce
hayırlı olsun ilk dişiniz arastacım inşallah çok huzursuzlanmadan atlatırsınız. inci gibi dişleri olsun kuzunun
Teşekkürler tatlım sağolasın darısı başınıza :)))Nasıl başardın canım
Ooh dişler geliyorİnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.
Aaa yeni bişey öğrendim meğersem Eylüşümüz bi de Busişmiş :))Benim eylusumde iyi teyzesi..iki isime cok karsiydimm bende buse ismini bi ara soylemistim esime..o da gtmis eylul buse yazdrmis...bzmki eylul buse :-D
saol cnm bende koymuyordum 1 kere koydum düştü bana ders oldu
ayy Allah korusun cnm çok kötü bişeymiş düşmesi ne yapacağımı şaşırdım
evet düşürmeyen yoktur haklısın cnm emanetleri Allaha inşallah bi daha düşürmem
ayy bende kardeşimi beşikte ters döndürdüm hep anlatırız o da burdaydı ikra düşünce korkma dio bana bişe olmadıysa onada olmaz:)))
cnm bilgisayrda öle olunca F11 e basınca düzelio ama telde nasıl olur bilemem
saol cnm ii çok şükür keyfi hatta düştükten sonrada ağladı sustu çığlık atmayı öğrendi çok keyifli oldu cadı kızım:)))
aynen öyle cnm 3 gündür pek uykum yok ama yinede dikkatli olmaya çalışıorum umarım kimsenin basına gelmez..
Allah korusun cnm düşmez inşallah teşekkür ederiz.
bu arada arasta ve jevay dişler çıkmış hayırlı olsun inşallah inci gibi dişler olurr
Pekmez koymayı denedin mi :26:ne yaptıysam bu kız yoğurdu yemio napmam lazımmm(
Ay kıyamam çikoya seslere ne kadar da kolay tepki veriyolar yaa. Hiç ses olmadığı zaman uyuyolar anca.Offf 7den beri uyumaya çalışıyo çikombi gaz uyandırdı bi sağolsun yönetici gelip böğüre böğüre konuştu uyandırdı...nihayet yeni yeni dalıyo ...babamızı da geldiğinden beri göremedim içerde surat yapıyo
iyi geceler kızlar
sabahtan beri bakamadım haliyle çok sayfa birikmişalıntı yapamadım bir girip bir çıktığım için karıştı ortalık
Duruselcm çok geçmiş olsun canım neyse ki kötü bişey olmamış Allah korumuş İkra kuzuyuhepimiz bi gün yaşayacğz sanırım bu sinir bozucu olayı ama bakalım ne zaman :/ umarım yumuşak düşüşler olur ama
arastackm İdoşum da çıkarmaya hazırlanıyomuş incileri ayy hadi hayırlısı sorunsuz bi şekilde çıkarlar inşallah
bebikoları nasıl giydirğininizden bahsetmişsiniz.. benim de ev 21-22 derece oluyor genelde.. 2 kat uzun kollu çıtçıtlı, külotlu çorap ve patikli pijama giydiriyorum gündüz.. gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. sorun yaşamadık şimdiye kadar
bugün kararlıyım saat 11 olmadan yatağa girmiş olcamçookk uykum var ve bu bugün 2 saat öğle uykusuna yatmış halim Arda 3 gecedir saat 9 da uyuyup 4 de acıkarak uyanıyor. sonra da 6 buçuk 7 gibi kalkıyoruz.. normalde 2 bucuk civarı uyanırdı bu aralar neden böyle yapıyor anlamadım.. acaba çok mu aç durmuş oluyor böyle yaa ? bugün de böyle yaparsa müdahale etmeli miyim kızlar bir fikir verin pls :44: :26:
Nasıl başardın canım
Ooh dişler geliyorİnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.
Ooo hanımlar buraya taşındığınizi yeni görüyorum hayırlı olsun ek gida döneminiz bizde ek gıdaya erken baslayanlardaniz bazılarıniz bilir anne sutu yerine devam sutu ile beslendik sutumuz kesildiği için. Zor bir süreç yeni başlayan arkadaşlara bi kaç tavsiyede ben bulunmak istedim ben kızımı eşimle benim hatta ailemin beslenme seklimiz doğrultusunda büyütmek ıstiyorum yoksa ileride cok büyük sıkıntı yaşarım düşüncesindeyim ilk olarak meyvelerii tattirdim ama rende vs kullanmadan çay kaşığı ile kazıyıp puturlu olarak verdim elma armut mandalina kivi ve muz ama muz vazgeçilmezimiz corba sebzeleri haslayarak yapmadım tarhana çorbası ve evde kurutulmuş çekilmiş olarak yaptığım domates corbasi veriyorum yoğurdu keci sutu vs ile değil pastorize sütle günlük mayalayip bi tatlı kaşığı pekmezle karıştırıp veriyorum tahılli muhallebi milupanin arada ondan veriyorum demir ilacı veriye siyah üzümü ıslatıp suyundan veriyorum suyu bile biberonla degil çay bardagiyla icirmeye çalışıyorum kendim ne yersem acı vs değilse bir cimdik ağzına sürüyorum öyle cok ozentili yada cok organik surdan burdan biseyler getirtip vermiyorum evde bulunan ve kendi yaptığımiz şeylerle beslemeye dikkat ediyorum çünkü çocuk çevrenin farkina varmaya başladığı andan itibaren anne ve babayı model alıyor özellikle yemek konusunda o yüzden şimdi ne yaparsam yapayım ileride bizim yediklerimizden yemek isteyecek he birde dikkat ettiğim ogunlerimizi özellikle akşam ogununu ailecek aynı anda yiyoruz bizle beraber çiğniyormus gibi yapıyor bizden bukadar bol iştahlı günler :)
hımm tskler 7, ayı beklerım ozaman cnm7 aydan önce önermiyorlar canım.7 ayan sonra da ara ara yürütece koyun diyorlar.Bence biraz daha bekle. Çünkü 6 aylık bebeği çok ayakta tutmayın diyordu tv da bi uzman.bacakları bedenlerini taşayacak güçte değilmiş daha
canımm ben kızımı koymayıı düşünyrmm.. çünküü zaptetmekk gün geçtikçee zorlaşıyorrr... ve çokk çabuk sıkılıyor herşeydenn. dediğin gibi en azından yemek yapmakiçin bile koymamlazımm.
Canım bence hiçç müdahale etme.benim çiko da 4-5 arası uyanıyo.aç olsa uyanır zaten...ne güzel işte düzene giriyo uykusu.uyuyan devi uyandırmaiyi geceler kızlar
slm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)
bir tek arasta ile furuzan ilişti gözüme ..arastacım hayırlı uğurlu olsun canım dişiniz.darısı başıma :)
furuzancım Allah tependen bakmasın kaloriferli evde o kada r giydirilmi o minnakım:) soy onu az soy :))
Arasta oyuncaklar konusunda yazacağım ama, inan fırsat olmadı.
Bir üye, o bendeniz oluyor ve beş ziyaretçi an itibarıyla:))
Ne yazacaktım ben yahu, hah, bazı mesajları beğeneceği mesela, bana diyorki diğer mesajları da değerlendirmeniz gerekiyor. Ne yapmaya çalışmıilar anlamıyorum. Bu sistemi beğenmediğimizi nasıl iletebiliriz yetkililere acep:))
PS.Mesajı gönderdim, bir de baktım 5 saygıdeğer üye gelmiş, kiz nerden çıktınız gece gece:))
Bir üye, o bendeniz oluyor ve beş ziyaretçi an itibarıyla:))
Ne yazacaktım ben yahu, hah, bazı mesajları beğeneceği mesela, bana diyorki diğer mesajları da değerlendirmeniz gerekiyor. Ne yapmaya çalışmıilar anlamıyorum. Bu sistemi beğenmediğimizi nasıl iletebiliriz yetkililere acep:))
PS.Mesajı gönderdim, bir de baktım 5 saygıdeğer üye gelmiş, kiz nerden çıktınız gece gece:))
pasam uyuyor ama bende uyku muyku yok
pasam uyuyor ama bende uyku muyku yok
makınayı degıstırdık yenısını verdıler ama bende ıse yaramıyor cunku sutum yok naptıysam olmadı ıkı saate bır sagıyorum ama gelmıyor gunde bı defa ıyıce sut bırıkınce emıyor yemedıgım ıcmedıgım kalmadı mamaya basladıkCanım süt sağma şeysi noldu merak ettim:26:
Ama uyuman gerektiğini bilmek ne kotu dimi
makınayı degıstırdık yenısını verdıler ama bende ıse yaramıyor cunku sutum yok naptıysam olmadı ıkı saate bır sagıyorum ama gelmıyor gunde bı defa ıyıce sut bırıkınce emıyor yemedıgım ıcmedıgım kalmadı mamaya basladıkmotılum mu ne ole bı mıde bulantısı ıcın ılac varmıs uyarıyomus sut gelıyomus onuda denesemmı dıye dusunuyorum
ewt cnm malese bugun cok yorucu gectı hem sut sagmaay ugrastım mama derdı desen alısmaya calısıyorum bı su kaynat sonra sogut ah gozunu seveyım emzırmenın bugun cok huysuzdu oglum delı gıbı elıne ne geczse kemırıyo resmen dıs mı gelıyo ne cok yorucu bı gundu ama uyuyamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?