2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

iyi geceler kızlar

sabahtan beri bakamadım haliyle çok sayfa birikmiş alıntı yapamadım bir girip bir çıktığım için karıştı ortalık

Duruselcm çok geçmiş olsun canım neyse ki kötü bişey olmamış Allah korumuş İkra kuzuyu hepimiz bi gün yaşayacğz sanırım bu sinir bozucu olayı ama bakalım ne zaman :/ umarım yumuşak düşüşler olur ama

jeway beyaz güzelliğiniz hayırlı olsunnn buğdayından bir tabak isterim ona göree

arastackm İdoşum da çıkarmaya hazırlanıyomuş incileri ayy hadi hayırlısı sorunsuz bi şekilde çıkarlar inşallah

sta hoş geldin canım.. topiğin 2.eylüşü nasıl bakalım. umarım herşey yolundadır

bebikoları nasıl giydirğininizden bahsetmişsiniz.. benim de ev 21-22 derece oluyor genelde.. 2 kat uzun kollu çıtçıtlı, külotlu çorap ve patikli pijama giydiriyorum gündüz.. gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. sorun yaşamadık şimdiye kadar

bugün kararlıyım saat 11 olmadan yatağa girmiş olcam çookk uykum var ve bu bugün 2 saat öğle uykusuna yatmış halim Arda 3 gecedir saat 9 da uyuyup 4 de acıkarak uyanıyor. sonra da 6 buçuk 7 gibi kalkıyoruz.. normalde 2 bucuk civarı uyanırdı bu aralar neden böyle yapıyor anlamadım.. acaba çok mu aç durmuş oluyor böyle yaa ? bugün de böyle yaparsa müdahale etmeli miyim kızlar bir fikir verin pls :44: :26:

canım bence müdahele etme. Artik bebeklerimiz kucuk degil. O kadar saat uyumalari normal. Zaten aciksa uyanir annesi merak etme
hadi kos bakiyim sen de yataga, saat 11 i geciyor uyu hadi uykunu al tatlim iyi geceler sana

ARASTA JEWAY disler cikmiss ayyy heyecanlandimmm hayirli olsunn diyelim..STA hosgeldn..sennde kizinin adi eyluldu ynlis hatrlamiyosam
Teşekkürler Angym
Eş durumu tehlikeliymiş canım

Amin canım çok sağol hepimizin bebişlerinin inci gibi dişleri olsun
Nasıl başardın canım

Ooh dişler geliyor İnci gibi dişler olsun, kolaycacık az acıyla çıkarsınlar inşallah.
Teşekkürler tatlım sağolasın darısı başınıza :)))
Benim eylusumde iyi teyzesi..iki isime cok karsiydimm bende buse ismini bi ara soylemistim esime..o da gtmis eylul buse yazdrmis...bzmki eylul buse :-D
Aaa yeni bişey öğrendim meğersem Eylüşümüz bi de Busişmiş :))

Teşekkürler canım amin:))

ne yaptıysam bu kız yoğurdu yemio napmam lazımmm(
Pekmez koymayı denedin mi :26:
Ay kıyamam çikoya seslere ne kadar da kolay tepki veriyolar yaa. Hiç ses olmadığı zaman uyuyolar anca.

Darısı Arduşuma fundacım :)) İyi geceler sana da :)

slm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)

bir tek arasta ile furuzan ilişti gözüme ..arastacım hayırlı uğurlu olsun canım dişiniz.darısı başıma :)
furuzancım Allah tependen bakmasın kaloriferli evde o kada r giydirilmi o minnakım :) soy onu az soy :))

Eklentiler

• $20140111_115539.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 70
  • $20140111_115551.webp
    16,8 KB · Görüntüleme: 64

hosgeldın cnm paylasımın ıcın tskler sana katılıyorum bende öyle kendı yedıklerımızden tattırıyorum zaten tattırmamam ımkansız bız yemek yıcemız zaman uyanıksa kıyamet kopuyo resmen ıstıyor elıne ekmek verıyorum sert koy ekmeklerınden kemırıyor cok fazla pure gıbıde yedırmek ıstemıyorum puturlu puturlu yedırmeye ozen gosterıyorum

hımm tskler 7, ayı beklerım ozaman cnm

ewt cnm bencede bırazcık da annelık ınsıyatıfımızı kullanalım cok uzun sure koymadıktan sonra sorun olmaz sanırım

Canım bence hiçç müdahale etme.benim çiko da 4-5 arası uyanıyo.aç olsa uyanır zaten...ne güzel işte düzene giriyo uykusu.uyuyan devi uyandırma

Maşallah bu gaz bombası çok yakışıklıymış ama

İyi geceler kızlar! Bugün nerdeyse hiç giremedim. Bir girdim çıktım, okuyabildiğim kadar okudum ama yarım yamalak.
Öncelikle kızıma geçmiş olsun mesajlarınız için sağ olun tatlışlar. Oğlumun dişi için tebrikleriniz için de, gerçekten ne tatlısınız yahu!
Ben de diş çıkaran ve çıkarmak üzere olan bebişlere kolaylıklar diliyorum. Dilerim sorunsuz olur.
Bebekler gerçekten çok kolay düşüyorlar. Yani her an herşey olabilir. Ben bu düşme olayını hem kızımda hem de oğlumda yaşadığımdan tecrübeliyim. Böyle bir şey yaşanırsa önce sakin olun ve gözlerini kontrol edin. Sizi takip ediyorsa ve bilinç kaybı vs. yoksa, daha da sakinleyin. Kussa bile korkmayın, çünkü bazı bebekler korkudan da kusabiliyor. Yani çok farklı bir kusma, fışkırarak falan olmadıkça. Eğer bir şeylerin ters gittiğine inanıyorsanız hastaneye gidin derim ben nacizane.
Mylovel eşine yavaştan yavaştan kk ile ilgili "aman saçmalama, ne bakıyorsun oraya yalan yanlış bilgiler var, ben de artık girmeyeceğim" demeye başlasan, bence tutar, bir daha da bakmaz çok:)) Şaka bir yana ben de görmek isterdim kuzucuğunu. Foto paylaşamaman kötü olmuş.
Arasta oyuncaklar konusunda yazacağım ama, inan fırsat olmadı.
Derya oğlun çok yakışıklı, şimdiden ne bakışlar atmaya başlamış kuzu:))
Unuttuklarım vardır kesin ama bunlar uykusuz ve yorgun bir kafanın toparlayabildikleri:))

Funda ya yazmışsın ya, uyuyan devi uyandırma diye, sesli güldüm:))
Funda cım ben de Ayşe ye katılıyorum, kesinlikle uyandırma, zaten artık yavaş yavaş tüm gece uyuyabilme yetisi kazanmaya başlamaları gerekiyor. Keşke benim oğlan da böyle uyusa. Önceden arada yapardı, ilk uyuduktan sonra bazen 5, bazen 6 saat uyurdu. Ama bu günlerde kötü gidiyor uykusu. Her iki saate uyanıyor ve uyumak istemiyor tekrar, konuşup duruyor, her seferinde emzirmeli miyim, bilmiyorum. Emzirdikçe de kusuyor bu sefer. Ya da çok aşırı yüklenme olup rahatsız oluyor diye düşünüyorum. Mesela dün gece o kadar çok kalktı ve emdi ki, sabah uyandığında büyük bez kullandığım halde çiş geçmişti giysilerine, kaka da vardı, olay olmuştu yani:))

Bir üye, o bendeniz oluyor ve beş ziyaretçi an itibarıyla:))
Ne yazacaktım ben yahu, hah, bazı mesajları beğeneceği mesela, bana diyorki diğer mesajları da değerlendirmeniz gerekiyor. Ne yapmaya çalışmıilar anlamıyorum. Bu sistemi beğenmediğimizi nasıl iletebiliriz yetkililere acep:))
PS.Mesajı gönderdim, bir de baktım 5 saygıdeğer üye gelmiş, kiz nerden çıktınız gece gece:))
Kızlar siz geldiniz ama ben gitmek zorundayım, bu gece de dün kü gibi sürekli kalkarsa oğlum, yandığımın resmidir, gündüz ayakta uyudum resmen, sabah çay bile içmedim, bir ara fırsat bulur bir saat kıvrılırım diye ama, tam dalacakken iki kez, çığlık çığlığa uyandırdı Dylan. Halbuki kızım uslu uslu duruyordu.

Son düzenleme:
Arasta oyuncaklar konusunda yazacağım ama, inan fırsat olmadı.

Çok sevinirim heracım ne zaman fırsat bulursan o zaman yaz. Biz de bu akşam eşimle baya bir oyuncak inceledik aşağı yukarı karar verdik gibi. Aldığımızda ben de yorum yapıcam. Ivır zıvır almamak için baya derin bir araştırmadayım:)))

Seni yalnız bırakacak değiliz gece gece ziyaretçilere karsı :))

Canım bizden misafirperver topik mi var Allasen çikilatayla kolonyayla karşılıyoruz. Ondan canım :)) Bize gelmiycekler de nereye gidecekler

Canım süt sağma şeysi noldu merak ettim:26:
makınayı degıstırdık yenısını verdıler ama bende ıse yaramıyor cunku sutum yok naptıysam olmadı ıkı saate bır sagıyorum ama gelmıyor gunde bı defa ıyıce sut bırıkınce emıyor yemedıgım ıcmedıgım kalmadı mamaya basladık motılum mu ne ole bı mıde bulantısı ıcın ılac varmıs uyarıyomus sut gelıyomus onuda denesemmı dıye dusunuyorum
Ama uyuman gerektiğini bilmek ne kotu dimi

ewt cnm malese bugun cok yorucu gectı hem sut sagmaay ugrastım mama derdı desen alısmaya calısıyorum bı su kaynat sonra sogut ah gozunu seveyım emzırmenın bugun cok huysuzdu oglum delı gıbı elıne ne geczse kemırıyo resmen dıs mı gelıyo ne cok yorucu bı gundu ama uyuyamıyorum

Hiç duymadım öyle bişey canım yaa araştır bakalım neymiş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…