2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydn ayşe teyzesi cok tşk.ederiz.
Buarada dün ateşin rota olmstu.hiç uyuyamadi sipam nasil calusicm bugn bilmiorumm.ilki bole yapmamsti.rota deilde baska biseymidr acaba damla yapmamistr demi aysecim.zira cok ikiniodu gece

Deryacım günaydın bu rota aşısı direkt bağırsakları etkilediği için gaz da yapar, ishal de yapar canım. 2.doz biraz daha ağır ilkine göre o yüzden ıkınmıştır.2 -3 gün sürebilir hazırlıklı ol

Son düzenleme:
Idoş 1 kez uyandı sonra da sabah 8de kalktı. Sizde durumlar ne canım?
bizimki de normalde 1 defa kalkıyordu da bugün 2 oldu..ama uykusunda da mızıldandı.eee zor uyudu tabi çocuğum.uyurken huzursuzdu sabah kaçta uyandı bilmiyorum da beni 8 de uyandırdı

Günaydn ayşe teyzesi cok tşk.ederiz.
Buarada dün ateşin rota olmstu.hiç uyuyamadi sipam nasil calusicm bugn bilmiorumm.ilki bole yapmamsti.rota deilde baska biseymidr acaba damla yapmamistr demi aysecim.zira cok ikiniodu gece

yok canım bizde huzursuzluk gibi bişey yapmamıştı ama rotanın yan etkileri olduğunu duymuştum...

canımm gece yazdığın hikaye çok iyiymiş yaa...hiç böyle bi son beklemiyordum...akşam hemen eşime okuyacağım ama kesin o biliyordur :)

canımm gece yazdığın hikaye çok iyiymiş yaa...hiç böyle bi son beklemiyordum...akşam hemen eşime okuyacağım ama kesin o biliyordur :)

Buna benzer çok şeyler var canım çok ilginç psikoloji hastaları var insan beyni enteresan olmayan bişeyi varmış gibi gösterebiliyor maalesef.

Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki

Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki

Günaydın canım.5,6 kez fazla bence azalıyorsa normale dönüyordur. İnci çoğu zaman iki defa bazen üç defa yapıyor. Kabız da değil.Büyüyorlar canım ondan azalır kaka sıklığı

teşekkür ederiz kuzusum umarım yumuşak yumuşak düşerler cnm bırak uyusun ikra uyusa dünyayı durdurur müdahale ettirmem:)))

pekmez koymadım bi deneyeyim cnm bugün biraz şeftali koyup deneyim diorum bahçeden toplayıp satın almıştım eylül gibi derin dondurucuya attım çıkarım bakalım umarım işe yarar

ahahah Allah tependen bakmasın çok iiymiş ben bi atlet bi takım gezdiriorum kızımı uyanıncada ince bi yelek acaba benmi az giydiriiorum...

tecrübe tecrübe aynen kustu ikra rengi bembeyaz oldu korkudan 2 saat fln uyutmadım baktım keyfi yerinde rahatladım

kabız mı bilmiorum dün bizde yedik hiç kaka yapmadı en az 2 kere yapardı

bu arada herkese günaydınlar bugün ikra uyudu ben gece 2 ye kadar döndm durdum cinsmiyim neyim

Günaydın canım.5,6 kez fazla bence azalıyorsa normale dönüyordur. İnci çoğu zaman iki defa bazen üç defa yapıyor. Kabız da değil.Büyüyorlar canım ondan azalır kaka sıklığı

Bak bu hiç aklıma gelmedi. Hergün bu saate kadar 2 kez yapmış olurdu ama hala tık yok. Alışmışım hergün bu duruma şimdi böyle olunca garip hissettim kendimi. Bu eller illa o boka girecek girmeden rahat edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…