Günaydn ayşe teyzesi cok tşk.ederiz.
Buarada dün ateşin rota olmstu.hiç uyuyamadi sipam nasil calusicm bugn bilmiorumm.ilki bole yapmamsti.rota deilde baska biseymidr acaba damla yapmamistr demi aysecim.zira cok ikiniodu gece
bizimki de normalde 1 defa kalkıyordu da bugün 2 oldu..ama uykusunda da mızıldandı.eee zor uyudu tabi çocuğum.uyurken huzursuzduIdoş 1 kez uyandı sonra da sabah 8de kalktı. Sizde durumlar ne canım?
Günaydn ayşe teyzesi cok tşk.ederiz.
Buarada dün ateşin rota olmstu.hiç uyuyamadi sipam nasil calusicm bugn bilmiorumm.ilki bole yapmamsti.rota deilde baska biseymidr acaba damla yapmamistr demi aysecim.zira cok ikiniodu gece
canımm gece yazdığın hikaye çok iyiymiş yaa...hiç böyle bi son beklemiyordum...akşam hemen eşime okuyacağım ama kesin o biliyordur :)
Gunaydinnn kuzular ;-)
gerçekten çok garip yaratıklarız canım :)Buna benzer çok şeyler var canım çok ilginç psikoloji hastaları var insan beyni enteresan olmayan bişeyi varmış gibi gösterebiliyor maalesef.
Gunaydinnn kuzular ;-)
Günaydın canım Busiş nasıl uyuttu mu seni
Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
Cnm eh iste diyelim.sabah 6da kaka yapti uyandi ;-)
iyi geceler kızlar
sabahtan beri bakamadım haliyle çok sayfa birikmişalıntı yapamadım bir girip bir çıktığım için karıştı ortalık
Duruselcm çok geçmiş olsun canım neyse ki kötü bişey olmamış Allah korumuş İkra kuzuyuhepimiz bi gün yaşayacğz sanırım bu sinir bozucu olayı ama bakalım ne zaman :/ umarım yumuşak düşüşler olur ama
jeway beyaz güzelliğiniz hayırlı olsunnnbuğdayından bir tabak isterim ona göree
arastackm İdoşum da çıkarmaya hazırlanıyomuş incileri ayy hadi hayırlısı sorunsuz bi şekilde çıkarlar inşallah
sta hoş geldin canım.. topiğin 2.eylüşü nasıl bakalım. umarım herşey yolundadır
bebikoları nasıl giydirğininizden bahsetmişsiniz.. benim de ev 21-22 derece oluyor genelde.. 2 kat uzun kollu çıtçıtlı, külotlu çorap ve patikli pijama giydiriyorum gündüz.. gece de uyku tulumuyla yatırıyorum. sorun yaşamadık şimdiye kadar
bugün kararlıyım saat 11 olmadan yatağa girmiş olcamçookk uykum var ve bu bugün 2 saat öğle uykusuna yatmış halim Arda 3 gecedir saat 9 da uyuyup 4 de acıkarak uyanıyor. sonra da 6 buçuk 7 gibi kalkıyoruz.. normalde 2 bucuk civarı uyanırdı bu aralar neden böyle yapıyor anlamadım.. acaba çok mu aç durmuş oluyor böyle yaa ? bugün de böyle yaparsa müdahale etmeli miyim kızlar bir fikir verin pls :44: :26:
Teşekkürler Angym
Eş durumu tehlikeliymiş canım
Amin canım çok sağol hepimizin bebişlerinin inci gibi dişleri olsun
Teşekkürler tatlım sağolasın darısı başınıza :)))
Aaa yeni bişey öğrendim meğersem Eylüşümüz bi de Busişmiş :))
Teşekkürler canım amin:))
Pekmez koymayı denedin mi :26:
Ay kıyamam çikoya seslere ne kadar da kolay tepki veriyolar yaa. Hiç ses olmadığı zaman uyuyolar anca.
Darısı Arduşuma fundacım :)) İyi geceler sana da :)
ahahah Allah tependen bakmasın çok iiymiş ben bi atlet bi takım gezdiriorum kızımı uyanıncada ince bi yelek acaba benmi az giydiriiorum...slm güzel annişler..çok yorgunum bugün yoğurdumu yapıp hemen yatıcam pek geçmişe bakamadım..bu altta görmüş olduğunuz canavaryus benim sıpamdır :)) özendim paylaşanlara bende pylaşayım dedim :)
bir tek arasta ile furuzan ilişti gözüme ..arastacım hayırlı uğurlu olsun canım dişiniz.darısı başıma :)
furuzancım Allah tependen bakmasın kaloriferli evde o kada r giydirilmi o minnakım:) soy onu az soy :))
İyi geceler kızlar! Bugün nerdeyse hiç giremedim. Bir girdim çıktım, okuyabildiğim kadar okudum ama yarım yamalak.
Öncelikle kızıma geçmiş olsun mesajlarınız için sağ olun tatlışlar. Oğlumun dişi için tebrikleriniz için de, gerçekten ne tatlısınız yahu!
Ben de diş çıkaran ve çıkarmak üzere olan bebişlere kolaylıklar diliyorum. Dilerim sorunsuz olur.
Bebekler gerçekten çok kolay düşüyorlar. Yani her an herşey olabilir. Ben bu düşme olayını hem kızımda hem de oğlumda yaşadığımdan tecrübeliyim. Böyle bir şey yaşanırsa önce sakin olun ve gözlerini kontrol edin. Sizi takip ediyorsa ve bilinç kaybı vs. yoksa, daha da sakinleyin. Kussa bile korkmayın, çünkü bazı bebekler korkudan da kusabiliyor. Yani çok farklı bir kusma, fışkırarak falan olmadıkça. Eğer bir şeylerin ters gittiğine inanıyorsanız hastaneye gidin derim ben nacizane.
Mylovel eşine yavaştan yavaştan kk ile ilgili "aman saçmalama, ne bakıyorsun oraya yalan yanlış bilgiler var, ben de artık girmeyeceğim" demeye başlasan, bence tutar, bir daha da bakmaz çok:)) Şaka bir yana ben de görmek isterdim kuzucuğunu. Foto paylaşamaman kötü olmuş.
Arasta oyuncaklar konusunda yazacağım ama, inan fırsat olmadı.
Derya oğlun çok yakışıklı, şimdiden ne bakışlar atmaya başlamış kuzu:))
Unuttuklarım vardır kesin ama bunlar uykusuz ve yorgun bir kafanın toparlayabildikleri:))
Kabak yedirip de bebeği kabız olan var mı. Ida hergün 5-6 kez yapardı dün ve bugün performansı iyi değil.1çay kaşığı şey kabız yapar mı ki
Günaydın canım.5,6 kez fazla bence azalıyorsa normale dönüyordur. İnci çoğu zaman iki defa bazen üç defa yapıyor. Kabız da değil.Büyüyorlar canım ondan azalır kaka sıklığı
kabız mı bilmiorum dün bizde yedik hiç kaka yapmadı en az 2 kere yapardı
günaydın hepinize bol enerjili dinamik bir gün olsun inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?