öyle canım hangimiz olsa üzülürüz. ama stres üzüntü daha çok engel oluyor gelmesine..bir de bende yorgunluk direk azaltıyor sütü.cocopops denedin mi??
öyle canım hangimiz olsa üzülürüz. ama stres üzüntü daha çok engel oluyor gelmesine..bir de bende yorgunluk direk azaltıyor sütü.cocopops denedin mi??
evet canım vücudunda kırmızı lekeler oluştu. dikkat et sen de...
aynen canım çok iyi geldi..çikom çokk mutluyu bugün :)
vayyyy bıdığa bak sen emeklemeler de başladı artık
canım bizde de aynı sorun var maalesef sığamıyoruz artık... ama ben maxi cosi iyi diye duymuştum hatta bugün baktık baya güzel görünüyordu...
saol canım :)
saol kuzum artık rahatım :)
maalesef iyi değildi AVMde takıldık...olsun o bile yetti bize :)
http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html hoşbuldum tekrar araştırma yaparken rastladım gayet iyi bilgiler var gibi...haydii gözün aydın Ayşecan evinin hükümranlığı yeniden senin tekelinde demek :))
İkraaa maşallah kuşum sana yaa gelecek ay da yürüdüğünün haberini alırsak şaşırmycaz artık
hoş geldin dicebiz de henüz oto koltuğu almadık ama kulağıma hep maxi cosi çalınmıştır çoğu kişinin favorisi olarak
ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. merakla bekliyoruz dönmeni
yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldumAlerjik bronşitle ilgili bir fikrim yok ama yaşadıpınız aksilikler için geçmiş olsun üzüldüm. Allah korusun risk var demeleri bile çok üzücü. Korkarak okuyordum ki tahlillerin temiz çıktığını gördüm çok sevindim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Evet Selim de 17 Temmuz doğumlu :)
Ah ahh azcık saçımız olaydı bizde denerdik
Seyyah tahinin süt getirdiğini duymuştum belki faydası olur ama gelecek kiloların sebebi olmak da istemem...Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....
Seyyahcım cocopops tavsiyemdir bende çook işe yaradı dneemediysen dene derim..
Seyyah ben de roka tavsiye edebilirim bende çok işe yaradı bi de boza Dr lar bile sölüo ama ben denemedim
Baharat olarak da kimyon koyabilirsin ekstra
Afiyet olsun kuzucuna
Arasta maşallah sen bu azimle o 10 U da halledersin durmak yok yola devamm
http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html hoşbuldum tekrar araştırma yaparken rastladım gayet iyi bilgiler var gibi...
yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldum
Seyyah tahinin süt getirdiğini duymuştum belki faydası olur ama gelecek kiloların sebebi olmak da istemem...
Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....
Roka da alırım bugün inşallah işe yarar , kimyonu sabahları yumurtamıza koyuyoruz zaten kimyonsuz yemez benim artiz oğlum
Nasıl unuttum yaaa :44: Evetreklam veriyor gibi olacağım ama olsun herşey yavrular için ; hurmana still tea mutlaka denemelisin günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam bir bardak suya (sıcak soğuk ılık farketmez) 2 tatlı kaşığı at ve iç bence farkı mutlaka farkedeceksin ...Ay Dicecim bu kadar kilo aldıktan sonra hiiç önemli değil artık süt olsun da ...
yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldum
Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldı
Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....
canım çok çok geçmiş olsun... neyse ki bişey çıkmamış... alerjik bronşit hakkında benim de bir bilgim yok ama umarım o da yanlış teşhistir....
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)
sabah öptüm kokladım mıncırdım senin için teyzesi :)
aynen canımm... alışmışız çikom da ben de yalnızlığa fazlası sıkıyor ikimizi de....
vayyyyy kucak dolusu tebrik gönderiyorum canım sana... ben de başlıyorum artık gerçi tatlı da yemem ben ama neyden kısacağım bakacağız artık ...
benim de göbişim gitsin sadece başkada bişey istemiyorum...
bizde yok ki o sırma saçlar:) inş. tesadüf değildir canım...
süper bir fikir... papatya en sevdiğim çiçek :) gerçekten de az kaldı yavaştan başlanmalı kendimiz yapmak istiyoruz çoğu şeyi anca yaparız :)
olsun canım üzülme artık gelmese bile yeterince aldı anne sütünü..
Günaydın fıstık anneler nasılsınıız?
ECEERDOGAN çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına çok sevindim.. Allah meleklerimizi korusun..
ARASTA valla süpersin çok iyi gidiyorsun. Dün itibariyle bende tatlıyı,abur cuburu bıraktım. Bakalım bende kurtulabilecekmiyim..
GÜNEBAKAN inşalla güzzel haberlerle geliceksin..
AYSEERB gözünüz aydın :)
Buarada 2 martta bizde tam 7aylık olduk.. O günden beri benim koca kafalı oğluşum desteksiz oturmaya başladı.. Ama çok uzun süre değil bir iki dakika :)
Papatya en sevdiğim çiçek İdoş'uma da sana da çok yakışır canım ... Ay biz ne yapsak acaba :44:
Seyyahcım cocopops tavsiyemdir bende çook işe yaradı dneemediysen dene derim..
Seyyah ben de roka tavsiye edebilirim bende çok işe yaradı bi de boza Dr lar bile sölüo ama ben denemedim
Baharat olarak da kimyon koyabilirsin ekstra
Afiyet olsun kuzucuna
Arasta maşallah sen bu azimle o 10 U da halledersin durmak yok yola devamm
Cocopops denemedim dün koca bir bardak nesquik içtim nafile ... Boza bile denedim (bile diyorum çünkü hiç sevmedim) Funda söylemişti .. Maden suyu çok iyi süt yapıyordu tahin pekmez falan çok iyi geliyordu ama şimdilerde ne yapsam boş... Sanırım hormonal bir durum ...
Merhaba kızlar
Seyyahçım irmikli tatlıdan önce ıhlamur, boza, kuru incir suyu , cocopops:) , yemeklerin yanında roka ve taze soğan. Bunları bi dene bence. Ek gıdaya geçtiğimzden beri benimde az gibi, dönüşümlü olarak bunları tüketmeye çalışıyorum, umarım sende de işe yarar.
Merhaba hanımlar. işten güçten pek fırsat bulamıyorum girmeye :)
ne zormuş hem çalışıp hem bebiş büyütmek :)
kızımın akşam bayıla bayıla yediği bir tarif vereyim size :))
1 avuç bal kabağını az su ile haşladım sonra içine 1 yemek kaşığı irmik koydum . irmik şişince altını kapattım. içine 1 adet hurma koydum muhallebinin sıcaklığı ile iyice ezildi 1 çay kaşığı da pekmez koydum :))
kızım çokk beğendi. kuzucuklarınıza tavsiye edilir :))
6,5 aylığız 20 Ağustos doğumlu :)
Memnun oldukk, birgün resmini koyarsan görelim Toprak'ı :)
Arastacım papatya harika bir fikir, hem doğum günü yaza denk geliyor.
İdaya sarı tütü, papatyadan tac, balondan papatyalar harika olur.
Saat 5'te papatya çayı ikram edersin, hediye olarakta gelenlere cam şişede kurutulmuş papatya hediye edersin.
İsteyen saklar isteyen demler içer
Kızlar benim de çok hoşuma gitti. Örnek bir doğum günü partisi inceledim baya hoş yeşillikler üzerinde sarı beyaz :))
Seyyahçım oburluğum bişey keşvetmeme sebep oldu zaten kızlar da yazmışlar cocopopsu mutlaka dene. Ve kızlar sizde işe yaramasına çok ama çok sevindimOburluğum kırk yılda bi işe yaradı
Kilolar gidiyo kızlar sizin desteğinizle(verdiğiniz gazla) daha çabuk gidecekler inş. 2.5 ay sonra gram yağ kalmayacak öyle hissediyorum. Spora da aynen devam ediyorum tavsiye ederim kızlar
Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))
Memnun oldukk, birgün resmini koyarsan görelim Toprak'ı :)
Arastacım papatya harika bir fikir, hem doğum günü yaza denk geliyor.
İdaya sarı tütü, papatyadan tac, balondan papatyalar harika olur.
Saat 5'te papatya çayı ikram edersin, hediye olarakta gelenlere cam şişede kurutulmuş papatya hediye edersin.
İsteyen saklar isteyen demler içer
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?