2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

öyle canım hangimiz olsa üzülürüz. ama stres üzüntü daha çok engel oluyor gelmesine..bir de bende yorgunluk direk azaltıyor sütü.cocopops denedin mi??

Stres çok etkiliyor farkındayım farkındayım işim çok stresli son günlerde , eve gelince işi unutuyorum ama yine de etkiliyor , yorgunluk en üst seviyede zaten ,hem de uykusuzluk çok fena , bir sürü şey var işte ...

http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html hoşbuldum tekrar araştırma yaparken rastladım gayet iyi bilgiler var gibi...

yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldum

Seyyah tahinin süt getirdiğini duymuştum belki faydası olur ama gelecek kiloların sebebi olmak da istemem...

Seyyah ben de roka tavsiye edebilirim bende çok işe yaradı bi de boza Dr lar bile sölüo ama ben denemedim
Baharat olarak da kimyon koyabilirsin ekstra
Afiyet olsun kuzucuna

Arasta maşallah sen bu azimle o 10 U da halledersin durmak yok yola devamm

Seyyahcım cocopops tavsiyemdir bende çook işe yaradı dneemediysen dene derim..

Cocopops denemedim dün koca bir bardak nesquik içtim nafile ... Boza bile denedim (bile diyorum çünkü hiç sevmedim) Funda söylemişti .. Maden suyu çok iyi süt yapıyordu tahin pekmez falan çok iyi geliyordu ama şimdilerde ne yapsam boş... Sanırım hormonal bir durum ...

Roka da alırım bugün inşallah işe yarar , kimyonu sabahları yumurtamıza koyuyoruz zaten kimyonsuz yemez benim artiz oğlum

Merhaba kızlar

Seyyahçım irmikli tatlıdan önce ıhlamur, boza, kuru incir suyu , cocopops:) , yemeklerin yanında roka ve taze soğan. Bunları bi dene bence. Ek gıdaya geçtiğimzden beri benimde az gibi, dönüşümlü olarak bunları tüketmeye çalışıyorum, umarım sende de işe yarar.

Merhaba hanımlar. işten güçten pek fırsat bulamıyorum girmeye :)
ne zormuş hem çalışıp hem bebiş büyütmek :)

kızımın akşam bayıla bayıla yediği bir tarif vereyim size :))

1 avuç bal kabağını az su ile haşladım sonra içine 1 yemek kaşığı irmik koydum . irmik şişince altını kapattım. içine 1 adet hurma koydum muhallebinin sıcaklığı ile iyice ezildi 1 çay kaşığı da pekmez koydum :))
kızım çokk beğendi. kuzucuklarınıza tavsiye edilir :))
6,5 aylığız 20 Ağustos doğumlu :)

Roka da alırım bugün inşallah işe yarar , kimyonu sabahları yumurtamıza koyuyoruz zaten kimyonsuz yemez benim artiz oğlum

Evet gerçekten stres sinir başlı başına bi etken
Zor biliom ama sakin kalmayı becerebilmemiz lazım
İnş eski haline geri döner

Ben de bugün işteyim yapıcak bişi de yok buralarda olurum artık bi iki saat
Sorularım vardı bi sürü durum bakim hatırlarsam yaziim biraZdan

Ay Dicecim bu kadar kilo aldıktan sonra hiiç önemli değil artık süt olsun da ...
Nasıl unuttum yaaa :44: Evetreklam veriyor gibi olacağım ama olsun herşey yavrular için ; hurmana still tea mutlaka denemelisin günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam bir bardak suya (sıcak soğuk ılık farketmez) 2 tatlı kaşığı at ve iç bence farkı mutlaka farkedeceksin ...

yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldum

Memnun oldukk, birgün resmini koyarsan görelim Toprak'ı :)

Arastacım papatya harika bir fikir, hem doğum günü yaza denk geliyor.
İdaya sarı tütü, papatyadan tac, balondan papatyalar harika olur.
Saat 5'te papatya çayı ikram edersin, hediye olarakta gelenlere cam şişede kurutulmuş papatya hediye edersin.
İsteyen saklar isteyen demler içer

Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldı

Papatya en sevdiğim çiçek İdoş'uma da sana da çok yakışır canım ... Ay biz ne yapsak acaba :44:

öyle canım hangimiz olsa üzülürüz. ama stres üzüntü daha çok engel oluyor gelmesine..bir de bende yorgunluk direk azaltıyor sütü.cocopops denedin mi??

Seyyahcım cocopops tavsiyemdir bende çook işe yaradı dneemediysen dene derim..

Kızlar benim de çok hoşuma gitti. Örnek bir doğum günü partisi inceledim baya hoş yeşillikler üzerinde sarı beyaz :))

Seyyahçım oburluğum bişey keşvetmeme sebep oldu zaten kızlar da yazmışlar cocopopsu mutlaka dene. Ve kızlar sizde işe yaramasına çok ama çok sevindim Oburluğum kırk yılda bi işe yaradı

Kilolar gidiyo kızlar sizin desteğinizle(verdiğiniz gazla) daha çabuk gidecekler inş. 2.5 ay sonra gram yağ kalmayacak öyle hissediyorum. Spora da aynen devam ediyorum tavsiye ederim kızlar

Arastam maşallah kilocuklar gidiyor, ah benimde şu göbeğim
hızlı yazıom hastanedeyim adını unuttun geçmiş olsun cnm krınik bronşit geçicidir terini koru kesinlikle üstünde soğumucak ter
seyyah dereotu incir tahin bol bol süt yapar
muhallebi tatifi güzel fakat çok tatlı geldi bana. bnn bıdık öle tatlı yiyince bidaa sebzelere buryn kuvırıyor.
bende pataloji sonucumu almaya geldim bidaa ultrason çekilcem bi koşu gittim Merti emzirdim uyuttum bida geldim 4 kişi kalmış sırama inş temiz haberler getireceğim size

ahahaha demler içer benim arkiler hepsi ben gibi obur Hınzır bir arki papatya ekmek alırsın üzerine tereyağ bal sürüp ikram edersin renkler de konsepte uyar dedi Fikirler gelmeye devam ediyor hadi bağalım

Evet yaaaa yeşil sarı beyaz çok uyumlu renkler
Yaaa şimdiden heyecan bastı bak
Ben de bi yerde erkek için turkuaz yeşil sarı konsept görmüştüm özel bi başlık altında diildi ama renkler çok güzel görünüodu cıvıl cıvıl

papatya çok hoş olur arasta idoşada yakışır papatya prenses olur
bizde bişeyler bulursak farklı netten paylaşırız canım
ben duru için uğur böcüğü konsepti isityorum ama bakalım canım :)
çok fazla açılamam bende ikramları kendim yapmak istiyorumm

HerkEse selam ,

Heracim dogum gunün kutlu olsun bilsem ben de sana hediye gobderirdim :)

Sareya hayırlı olsun sandalyeniz cok guzel

Alıntılarda bunları gordum kaçırdığım birşey varsa özür .

Gelelim gündeme Arasta kilolar harika gidiyor Süpersin ve papatyaya gelince kır çiçeklerini cok sevdiğimi söylemiştim zaten idayi da cok ama cok seviyorum cok yakisacak :)

ayy dünüş alemsin valla yine bulmuşsun farklı bişey harika olur ahahaha

direk dalış yaptım valla ama doğumgünü ayy hayali bilegüzell valla süper olcakk :)
nasılsınız kızlar herkes iyidir inş meleklerinizle

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…