2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor

Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T

arastaaaaaa nasıl gidiyo kilolar neley yapıyosun canım.
ben dikkat etmeye başladım azcık azcık gidiyo. sütüm de azaldı az yiyince
emzirme döneminde çok kilo aldım. 78 idim. şimdi 74 oldum yaza kadar 10 kilo daha gitmesi gerekiyor (

tavsiyelerinizi alayım :))

Ay cocopops senin fikrin miydi canım bakalım umarım işe yarar ... İnciri de denerim Kurabiyem teşekkür ederim :)

geçmiş olsun parmiş ya
kıyamam inciye neyseki şimdi iyiymiş
bundan sonra işimiz dahada zor ayaklanmalar başlıyor el ayak durmuyorrr:18:

ahahaha demler içer benim arkiler hepsi ben gibi obur Hınzır bir arki papatya ekmek alırsın üzerine tereyağ bal sürüp ikram edersin renkler de konsepte uyar dedi Fikirler gelmeye devam ediyor hadi bağalım
Hahah hınzır arkadaşa bak sen
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak
Bizim konsept belli Yavru kartal olcak oğluşum doğum gününde de.
ayy dünüş alemsin valla yine bulmuşsun farklı bişey harika olur ahahaha

direk dalış yaptım valla ama doğumgünü ayy hayali bilegüzell valla süper olcakk :)
nasılsınız kızlar herkes iyidir inş meleklerinizle
Dünüşümm görüşemedik yine, daha sık uğra lütfen.
Canım geçmiş olsun, kıyamam incimee. Oturttugun zaman etrafını yyastıkarla destekle mutlaka canım, biz bayadır oturuoruz ben hala destekliyorum.

Hiiii çok geçmiş olsunn kötü olmuş yaa kıyamam desteksiz mi oturuo artık
Ben daha hiç yere oturtmadım koltuk tepelerinde takılıoz
Mutfakta da pusete
Yer ii fikirmiş aslında bi iki kenardan eestekleyerek

öle düşünüyozz dünüşş bakalım uçucak artık böcükler
ayy yavru kartalım yakışır damadımaa siyah beyaz film gibi birazzz
öle valla dünüş bi türlü fırsat bulamıyom dünde bi türlü giremedim işten güçten poff bıktım artık valla

vaaay büyümüş de emeklermiş topiğimizin minik yaramazı İkracık aferin sana

bende yapıcam bisküviden inş tutturabilirm :)

maşallah güle güle kullanın

çok sevindimmm

ayy maşallahh ya darısı bizlere

HERESERA doğum günün kutlu olsun mutlu huzuru yıllar diliyrum
Herkese Teşekkür ederiz teyzeleri darısı diger kuzularin basina artik hizla buyuyorlar ben sunuda kesfetmis oldum yurutece binen çocuklarında kol kaslari gelisiyormus önce 4 ayak ustunde durup gitmeden yaylandi durdu sonra ellerini atmaya basladi ve simdi gidio gelip bacaklsrimiza yapisio çoook tatlı oluyolar darisi herkese:))

oyyy çok yakışacak Durumuza uğur böceği olmak :) yerler ama o böceği :) benim arkadaşım da kızını 2. yaşında uğur böceği yapmıştı :)

çookk geçmiş olsun canım...bişeyinin olmamasına sevindim...artık kaşla göz arasında ufak tefek kazalar yaşayacağız sanırım

bu Toprak beyin bakışları çok fenaaa :)maşallah ona :) çok memnun olduk tanıştığımıza :)

evet canım inş hoş olur aklımdakileri uygulayabilirsem hoş olur kısmet artık
sen ne düşünüyosun varmı bi fikirrr

selam kızlar dün bizim pazardan siyah havuç aldım parme havucu görünce nasıl atladım görmeliydin itiraf ediyorum siyah havuç daha önceden hiç dikkatimi çekmemişti :) birde yeşil kabak aldım birde kereviz,, şimdiii söyleyin kızlar bunların hepsini birbirine katıp İlkere çorba yapabilirim di mi ? nasıl olur :26: deneyen var mı ?

Dice humana ve hipp de içiyorum yine de sağol

Ayy Allah korumuş İnci'yi ben Aren'e hiç güvenmiyorum nereye gidersem etrafına bir sürü yastık minder dolduruyorum ,mutfakta zaten mama koltuğunda oturuyor isterse düşsün bakalım ... Kızlar Aren plastik ördek sesinden , rendeleme ve diş fırçasının sesinden fena korkuyor sizin bıcırların korktuğu sesler var mı ??

evet canım inş hoş olur aklımdakileri uygulayabilirsem hoş olur kısmet artık
sen ne düşünüyosun varmı bi fikirrr

evet canım bizimki çoktan belli little man olacak paşamız :) öyle hazır bir konsept var görmüşsündür belki bıyıklı :) tabi son ana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum :)

Ayy cnm geçmiş olsun ikrada nezamandir oturuyo ama illa arkasina bi ince yastik battaniye vs koyuyorum ola ki yapisirsa yere yumusak dussun die bizde 2gun once bogazina köfte kaçtı mosmor oldu eşim de vardı allahım çaresizlik ne kötü bi yandan karnina bastirdim bi yandsn elim agzinda bi yandan sırtına vurdum su da icemiyor ama aglamaktan helak oldum esim aldi kucagina bi silkeledi bende parmagimla cektim, cikardim ama tukendik cok kotu olduk Allahim korusyn yavrularimizi

günaydınlar ozaman toprak bey gülücüklerini severim
Teşekkür ederiz teyzeler sizlere bol muhabbetler ben ara ara yine uğramak istiyorum fırsat buldukça... herkese musmutlu günler

evet canım bizimki çoktan belli little man olacak paşamız :) öyle hazır bir konsept var görmüşsündür belki bıyıklı :) tabi son ana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum :)

ayy evet baktım şimdi canım çok hoş olur çikoya gider yerim onu :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…