http://tuntican.blogspot.com.tr/2011/12/oto-koltugu-secimi.html hoşbuldum tekrar araştırma yaparken rastladım gayet iyi bilgiler var gibi...
yaşasın oğlum Toprak'a arkadaş buldum
Seyyah tahinin süt getirdiğini duymuştum belki faydası olur ama gelecek kiloların sebebi olmak da istemem...
Nasıl unuttum yaaa :44: Evetreklam veriyor gibi olacağım ama olsun herşey yavrular için ; hurmana still tea mutlaka denemelisin günde 2-3 bardağa kadar içilebiliyor yanlış hatırlamıyorsam bir bardak suya (sıcak soğuk ılık farketmez) 2 tatlı kaşığı at ve iç bence farkı mutlaka farkedeceksin ...
Kızlar benim de çok hoşuma gitti. Örnek bir doğum günü partisi inceledim baya hoş yeşillikler üzerinde sarı beyaz :))
Seyyahçım oburluğum bişey keşvetmeme sebep oldu zaten kızlar da yazmışlar cocopopsu mutlaka dene. Ve kızlar sizde işe yaramasına çok ama çok sevindimOburluğum kırk yılda bi işe yaradı
Kilolar gidiyo kızlar sizin desteğinizle(verdiğiniz gazla) daha çabuk gidecekler inş. 2.5 ay sonra gram yağ kalmayacak öyle hissediyorum. Spora da aynen devam ediyorum tavsiye ederim kızlar
Ay cocopops senin fikrin miydi canım bakalım umarım işe yarar ... İnciri de denerim Kurabiyem teşekkür ederim :)Arastam maşallah kilocuklar gidiyor, ah benimde şu göbeğim
hızlı yazıom hastanedeyim adını unuttun geçmiş olsun cnm krınik bronşit geçicidir terini koru kesinlikle üstünde soğumucak ter
seyyah dereotu incir tahin bol bol süt yapar
muhallebi tatifi güzel fakat çok tatlı geldi bana. bnn bıdık öle tatlı yiyince bidaa sebzelere buryn kuvırıyor.
bende pataloji sonucumu almaya geldim bidaa ultrason çekilcem bi koşu gittim Merti emzirdim uyuttum bida geldim 4 kişi kalmış sırama inş temiz haberler getireceğim size
Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T
Hahah hınzır arkadaşa bak senahahaha demler içer benim arkiler hepsi ben gibi obur Hınzır bir arki papatya ekmek alırsın üzerine tereyağ bal sürüp ikram edersin renkler de konsepte uyar dedi Fikirler gelmeye devam ediyor hadi bağalım
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaakpapatya çok hoş olur arasta idoşada yakışır papatya prenses olur
bizde bişeyler bulursak farklı netten paylaşırız canım
ben duru için uğur böcüğü konsepti isityorum ama bakalım canım :)
çok fazla açılamam bende ikramları kendim yapmak istiyorumm
ayy dünüş alemsin valla yine bulmuşsun farklı bişey harika olur ahahaha
Dünüşümm görüşemedik yine, daha sık uğra lütfen.direk dalış yaptım valla ama doğumgünü ayy hayali bilegüzell valla süper olcakk :)
nasılsınız kızlar herkes iyidir inş meleklerinizle
Canım geçmiş olsun, kıyamam incimee. Oturttugun zaman etrafını yyastıkarla destekle mutlaka canım, biz bayadır oturuoruz ben hala destekliyorum.Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T
Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Ay cocopops senin fikrin miydi canım bakalım umarım işe yarar ... İnciri de denerim Kurabiyem teşekkür ederim :)
Hahah hınzır arkadaşa bak sen
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak
Bizim konsept belli Yavru kartal olcak oğluşum doğum gününde de.
Dünüşümm görüşemedik yine, daha sık uğra lütfen.
Canım geçmiş olsun, kıyamam incimee. Oturttugun zaman etrafını yyastıkarla destekle mutlaka canım, biz bayadır oturuoruz ben hala destekliyorum.
evet canım vücudunda kırmızı lekeler oluştu. dikkat et sen de...
aynen canım çok iyi geldi..çikom çokk mutluyu bugün :)
vayyyy bıdığa bak sen emeklemeler de başladı artık
canım bizde de aynı sorun var maalesef sığamıyoruz artık... ama ben maxi cosi iyi diye duymuştum hatta bugün baktık baya güzel görünüyordu...
saol canım :)
saol kuzum artık rahatım :)
maalesef iyi değildi AVMde takıldık...olsun o bile yetti bize :)
sareya çok teşekkür ederiz canım..
tarifinde çok güzel deneyeceğim ilk fırsatta
ayy çok tatlısın ama sen maşallah sana
geçmiş olsun canım
oooo aceleci ikraa maşallah sana
çok çok geçmiş olsun canım down sendromundan nasıl şüphelendiler ki? down sendromu kendini fiziksel olarak belli ediyor zaten
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhhh .......
haydii gözün aydın Ayşecan evinin hükümranlığı yeniden senin tekelinde demek :))
İkraaa maşallah kuşum sana yaa gelecek ay da yürüdüğünün haberini alırsak şaşırmycaz artık
hoş geldin dicebiz de henüz oto koltuğu almadık ama kulağıma hep maxi cosi çalınmıştır çoğu kişinin favorisi olarak
ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. merakla bekliyoruz dönmeni
Kızlar misafirim vardı bugün o yüzden anca bakabildim topice. Herkes iyidir umarım.
Selim kabız, o yüzden birkaç gündür ek gıda vermiyorum, tarif paylaşamadım.
Ahh bi yapabilse çocukum kakasını rahatlasa
gözün aydın ayşecim, sonunda seni bzie bırakacak kv.
İkraya bak sen başı çekiyo yine, ne güzel olur şimdi pıtır pıtır dolaşır etraftaa. ayy büyüdüler duygusala bağladım yine
Hoşgeldin, şimdi farkettim bizim bebek takvimlerimiz aynı, kimsede yoktu topicte, üstelik günleri de aynı, aynı gün doğum yapmışız sanırım
Kızımı beğenen tüm teyzoşlara teşekkürlerÇok öpüyo İda ellerinizden Verdiğiniz moral için de teşekkürler kızlar bi dahakine hastanedeki kızları arayıp bilgi aliciğim Yoksa herkes gider mersine ben giderim tersine durumlarına devam edeceğimden eminim kociş sayesinde
Heraseracım doğum günün kutlu olsun güzelim. Tatlı kızınla, yakışıklı oğlunla ve eşinle mutlu nice yıllara canım
Tarif veren arkadaşlar çok sağolun tarifler harika görünüyür
Sereya mama sandalyesi çok güzel güle güle kullanın bol bol mamişler yesin onda minik kuşun :))
Duruselcim ben o İkranın emekleyen poposunu yerim maşallah benim kızıma
Dice oto koltuğu ben hiç bakmadım daha ama eşim maxi cosi diyodu sanırım. Aklımda öyle kalmış bizim ana kucağı oto koltuğuna sığıyor daha bakalım haziranda filan alıcaz biz sanırım
vaaay büyümüş de emeklermiştopiğimizin minik yaramazı İkracık aferin sana
Herkese Teşekkür ederiz teyzeleri darısı diger kuzularin basina artik hizla buyuyorlar ben sunuda kesfetmis oldum yurutece binen çocuklarında kol kaslari gelisiyormus önce 4 ayak ustunde durup gitmeden yaylandi durdu sonra ellerini atmaya basladi ve simdi gidio gelip bacaklsrimiza yapisio çoook tatlı oluyolar darisi herkese:))bende yapıcam bisküviden inş tutturabilirm :)
maşallah güle güle kullanın
çok sevindimmm
ayy maşallahh ya darısı bizlere
HERESERA doğum günün kutlu olsun mutlu huzuru yıllar diliyrum
oyyy çok yakışacak Durumuza uğur böceği olmak :) yerler ama o böceği :) benim arkadaşım da kızını 2. yaşında uğur böceği yapmıştı :)papatya çok hoş olur arasta idoşada yakışır papatya prenses olur
bizde bişeyler bulursak farklı netten paylaşırız canım
ben duru için uğur böcüğü konsepti isityorum ama bakalım canım :)
çok fazla açılamam bende ikramları kendim yapmak istiyorumm
çookk geçmiş olsun canım...bişeyinin olmamasına sevindim...artık kaşla göz arasında ufak tefek kazalar yaşayacağız sanırımDün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Eki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
Eki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
oyyy çok yakışacak Durumuza uğur böceği olmak :) yerler ama o böceği :) benim arkadaşım da kızını 2. yaşında uğur böceği yapmıştı :)
çookk geçmiş olsun canım...bişeyinin olmamasına sevindim...artık kaşla göz arasında ufak tefek kazalar yaşayacağız sanırım
bu Toprak beyin bakışları çok fenaaa :)maşallah ona :) çok memnun olduk tanıştığımıza :)
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak
Bizim konsept belli Yavru kartal olcak oğluşum doğum gününde de.
QUOTE]
oyss Selim'i atlamışımona da yavru kartal olmak çoookk yakışacak :) konseptler yavaş yavaş beliriyor :)
evet canım inş hoş olur aklımdakileri uygulayabilirsem hoş olur kısmet artık
sen ne düşünüyosun varmı bi fikirrr
oyyy çok yakışacak Durumuza uğur böceği olmak :) yerler ama o böceği :) benim arkadaşım da kızını 2. yaşında uğur böceği yapmıştı :)
çookk geçmiş olsun canım...bişeyinin olmamasına sevindim...artık kaşla göz arasında ufak tefek kazalar yaşayacağız sanırım
bu Toprak beyin bakışları çok fenaaa :)maşallah ona :) çok memnun olduk tanıştığımıza :)
Teşekkür ederiz teyzelergünaydınlar ozaman toprak bey gülücüklerini severim
evet canım bizimki çoktan belli little man olacak paşamız :) öyle hazır bir konsept var görmüşsündür belki bıyıklı :) tabi son ana kadar fikrim değişir mi bilmiyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?