- 30 Ocak 2013
- 5.848
- 2.479
- 373
fark atıyosunn şekerim boşversene nerden bilceksin hem
ii olmuş bence dün akşamki yemek için hazırlık yapman kimseye olmasa sana ii gelmiştirrr
ah canım yaa eşinin yanlış bilgilendirmesiyle böyle olmuş ama fena da olmamış. Kimbilir ne zamandır kuaföre gitmemişsindir saçını yaptımak için vesile olmuş boşver iyi yönünden bak. Kıskanmışlardır seni
Amaaan içinden ne geliyosa onu giyersin bence hiç rezil olunacak bişey değilVeda dediğin bekarlığa veda dimi? Helen topuzunu da ilk kez duydum Çok ilk duyuyorum ben burda
Güzel idoşum benım hemde ne şık of bunu evde saklamalı kimseye göstermemeli
Arastam eşler malesef o konularda yanıltıcı oluyorlar benımkıde öyle ama ben daha fazla araştırıp ortak arkadaşlarım eşleri ile görüşüp çözüyorum işi ama emınım bütün kadınlar çatlamıştır senin güzelliğin karşında
Bisuru sey yazicktm eylus izn vermiyo PARMIS yildonumunz kutlu olsn git rabi cnm degisiklik super olur.GUNEBAKN asucumu yerim yerimm :-D ARASTA idos cokkkk tatli olms citir cerez:-D SEYYAH dis bugdaynz cok guzel olms
Hahayy kokoş seni çok havalıymışsınEminim bütün herkes size hayran hayran bakmıştır
Hazırlık yapıyorum sadece okuycam yazamiycam dedim ama nafile idayi görünce dayanamadım .
İdacim düşler ülkesinin guzel prensesi , ay ışığını yüzüne toplayıp bir de cicileri giyinip dünyaya neyi gösteriyorsun sen Canim benim
kokoşumm benim ya güzelliğe bakın tütütüüüüüüüüüü maşallahsen gerçek bi prensessin valla heleniko ismin boşa koyulmadı
İdoşcaaaan çok tatlısın sen
Canım kuzenine de naile de geçmiş olsun. Daha hepimizin dişleri çıkmadı merak etme geç kalmış sayılmazsınız
Öykümm güzel gözlüm nice mutlu sağlıklı ayların sonra da yılların olsun
oohh çok iyi yapmışsın nasyamdeğişiklik iyidir candır valla.. en kısa sürede foto da isteriz ammaa söyleyim :)
hoş geldiinnnn canımcımm seni tekrar görmek çok güzel
heyyy kurbişiimm gelip seni kocamann öperimm ama maalesef ben prenses değilim
yarım yaşında olmuş Çikocuk maaşallah ona annesi mutlu olun hep
canım hadi geçmiş olsun atlatmışsınız diş krizini.. bizim de sanırım yeni başlıyor bir kaç belirti gösterdi çünkü Arduş korkuyla bekliyoruz valla :18:
ve evet yazın daha rahat olacağımıza eminim en azından Arda artık çok az kusuyoro konuda hala ayyy naptı öyle yaaa diye düşünüp duruyorum seyyahım :)) ilerde sorarsın hesabını teyzesi
gülünce gözlerinin içi gülüyor
kendimi senden alamıyoruummbu şarkı benden Asu kuşuma gelsin.. bu nasıl bir tatlılıktır yarabbim ya içim açıldı baktıkça tokasına ayrı bittim zaten :) maşallah canım ya
ayyy harika görünüyor hediğiniz canım ya tabaklar da iştah açıcı çookkinci inci dişleri olsun Arenimin
kendileri utanmıştır arastam yaa seni öyle görünce içten içe kıskanmışlardır emin olbu da senin farkın olsun dünüşcann güzel kadın seni :))
İdooşş Arduş un gözleri kamaştı kendinden geçti amaaa naptın oğluma a gelin kızım yaa
senin güzelliğine kurban ya maşallah sana on yüz bin milyon kere
canım senin adına çok sevindim.. mutlu oldugun anlaşılıyor buradankeşke herkes nerede mutluysa orada yaşayabilse
kuzenin için de çok geçmiş olsun hastalığı atlatması çok güzel bir haber. keşke öyle bir sonucu da olmasaydı ama buna da şükür denmeli..
bu arada foto isteriz bakalım büyüdünüz mü naptınız dimi ama
ayy maşallahh minik süslüü seniii
sağol canım sağlıkla yaşlarını da görürüz inşallah
yarı yaşın kutlu mutlu olsun asucukk
hehe çok tatlı olmuş bu kurbaanice nice aylara
amin canım çok sağol
büyüdük valla ne çabuk geçti 7 ay :S
oy oyy maşallah sana asuu çok yakışmış tokan yarı yaşında kutlu olsun cimcime
güzel sözlerin için çok teşekkür ederiz arastacım
aynen canım büyüyoruz zaman akıp gidiyor valla
amin canım inşallah hep beraber olur :)) kocaman olduklarını da görürüz inşallah
oy oyy helen prenses gibisin maşallah sanaa saç bandına bittim harikaa siyahlar bu kadar mı yakışır bir insana yaa
hediğiniz hayırlı olsun canım masa harika aren onlardan harika :)) kocaman olmuş maşallah bizde daha diş miş yok huzursuzluğu çok
parmecim sizinde yıl dönümünüz kutlu olsun bence git canım değişiklik her zaman eyidir
Aynen öyle canım.Birde ben ona diyorumki ne güzel ayağının dibinde spor salonu var.Bence başla.Benim öyle bir şansım yok.Birlikte kilo veririz diyordum.
Hakikaten öyle canım.
Canım inşallah gerek kalmaz.Allah tez zamanda ablana ve tüm bebek isteyenlere hayırlısıyla sağlıklı,sıhhatli, hayırlı evlatlar varsin.
Yıldönümünüz kutlu olsun canım.Bence gidin.Bu fırsat kaçmaz.
Allahım yerim ben onu.Maşşallah supanallah.Melek bunlar melek.
Iııııııııııı rengarenk cıvıl cıvıl görünüyor.Bizim daha dişimiz çıkmadı.
.
Ay valla okurken gülerek kokudum.Tutturamadınız yani.Valla annesi senin nasıl giyinip süslendiğini tahmin edebiliriz ama bu kokoş seni sollar.Takma kafana yanında bu prenses varken çuvalda giysen bu meleğe bakmaktan seni unuturlar
Canıım kuzeninin hastalığını atlatmasına çok svindim.Ama o buruk kalmıştır.Herşeyden önce onun sağlığı önemli.İnşallah eşide hep anlayışlı ve destek olur.
Kızlarr tlfndan tek tek alıntılamaya sînir oluyorum. Çikom hepinizi tek tek öpüyormuştabi bıdıklarınızı da
GÜNEBAKAN canım nerden istersen ordan alırız çikiletayıistediğin de iskender olsun canım o Asuyu yerim ama ben maşallah parlıyor resmen kuzum çok güzelin çokkk diyor çîkom
SEYYAHH nasıl güzel bir görüntü o rengarenk
ARASTA misafirim vardı dinletenedim şarkıyı ama yarın ilk iş onu dinleteceğimİdoş da çok tatlı çoookk kokoş olmuş yerim ben bu güzelliği
PARMECİM nice nice güzel yıllara umarım bol bol eğleniyorsundur.... Çok güzel bir süpriz olmuş valla eşine tebrikler
CEMİLE amin canım Allah aratmasın kimseye
Kizlar nasilsiniz?
Biz iyiyiz cok sukur.Bu hafta cok cabuk gecti.1 gun misafir agirladim,sonraki gun bwn gittim 2 gunde annem bizdeydicabucak ve iyi gectigini soyleyebilirim.
Gecmise bir goz attim.
Ayse,arasta,mutluluk,gunbakan bebisleriniz cok tatli cikmis 41 kere masallah.
Ben bebis dusunmedigim zamanlar baska bebekler pek dikkatimi cekmezdi sarisin ve mavi gozlu olanlar haricama simdi butun bebekler dikkatimi cekiyor ve inanilmaz icim kayniyor mucize bunlar.
Seyyah bizde hedik deriz disbugdayina.Resimler cok guzel gorunuyor.Darisi basima 2 hafta sonra yapiyorum ins.
Nasya saclarin hayirli olsun gule gule kullan.Cok merak ettim.
Parmis yildonumuz kutlu olsun esin cok iyi dusunmus super olur degisiklik.
Cemile bebisin bobreklerine bakilacakti ne oldu canim?
Kilo konusunda bende cok dertliyim 10 kg fazlam var( ve kizkardesim 3 ay sonra evleniyor.Butun dikkatler bizde olur ben simdi ne yapicam acil,sok,expres biseyler yapmam lazim. Ameliyatan korkmasam yag aldiricam.
Nasıl güzelsin sen İda, güneş gibi parlıyorsun, gözlerim kamaştı! O etek, o stil, ayakkabılar sen olmuşsun bebeğim benim:))
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim kızlar inşallah hepimizin böcüklerinin dişleri sorunsuz çıkar ...
Fundacım takılma Arda imzasını attı daha ne isteyin
Herasera doğum günün kutlu olsun..
Arasta İda bir elime geçerse kurtuluşu yok kokoşum benimmmmm
Godofmercy kız buralara gelmişsin haberim olmadı aşk olsun
Suba 200 gr düşüyorlar kıyafetlerden
Kızlar hepinizi öpüyorum ben çıkıyorum bugün arkadaşlarımla buluşacağım kendime çeki düzen vereyim hoşçakalın
Merhaba anneler herkese iyi hafta sonlarıKaç günlerden beri takipteyim ama yazamıyorum çalışan anneliğe alışamadım daha:)Gelelim hatırlayabildiklerime..
Angy geçmiş olsun canım bizimki de düşmüştü öğreniyorlar düşe kalka büyümeyi..
Herasera senin doğum günün,parme sizin de yıldönümünüz kutlu olsun..Bebişlerinizle nice güzel yıllara..
Cemileyd geçmiş olsun size de canım sonuçlar iyi çıkar inş..
Güzel fıstık İda,Minik kuş Asu,kurbağa prens Çiko,güzeller güzeli Öykü,Aren bebiş çok güzelsiniz maşallah hepinize...Atladıklarım varsa k.bakmayın kızlar..
Kızlar ben kahvaltı için oğluşa bebe bisküvisi yaptım rondodan çekip pekmez ve devam sütüyle karıştırdım sevdi kuşum sizle de paylaşmak istedim.
2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu(istenirse konmayabilir)
Yarım çay bardağı irmik
4 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı yoğurt
Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Kızlar ben geldim kociş işe başlar fırsat buldum okudum ama, eltim çocukları dünbendeydi yoğun geçti baya ama mert sevinçli heyecanlıydı ev kalabalık olunca Coşuo örümceğe bindirdik hoşuna gitti tepinio
geçmişe süzüldüm aklımdakiler
angy cemıleyd geçmiş olsun cnm
bizimkide sepet beşikten düşecekti
idrar sonucunuza sevindim
parmecim yıldönümünüz kutlu olsun tadını çıkarın
idoşuma mşllh süslü kuzum
heracım doğum günün kutlu olsun sağlıkla uzun yıllar dilerim bebişinizle
kurbik çiko o göbüşü yerim
diğer bebişler birbirinden güzel mşllh
seraye mama sand çok güzel bıdık bol bol yesin büyüsün bisk tarifini not ettim tşkler
mönü
khvltı: 1 kaşık pirinç unundan yapılan muhallebi yanında ceviz tereyağ çökelek yumurta
yoğurt
tavuk parçalı tarhana
kendimize tavuk haşlamıştım çok az çorbasına kattım
8 tahıllı meyveli kaşık maması
takipteyim özlüyom kızlar sizi
bu arada mertin dili siyah oluo öğrendimki cevizdenmiş sizde bu şekilde oldumu? 🍼
CEMİLE sonuçların iyi çıkmasına sevindîm
ARASTA çikocan şarkıyı çok sevdi bittikçe tekrar izledikçikocan çoookkk teşekkür etti kocaman da öpmüş seni
HERASERA ailenle ve sevdiklerinle güzel yaşlara iyi ki doğmuşsun
Kızlar çikom 6. Ay hediyesi olarak bi de desteksiz oturmaya başladı
sareya mama sandalyeniz hayırlı olsun ne tatlı maviş maviş :)
arastacık :) ida helen kızım senin o tatlı duru güzelliğine bayılıyorum maşallahhh
Cemileyd sizede çok geçmiş olsun canım
heraa canım doğum günün kutlu olsun,mutlu yıllara ailenle... kızların alıntılarında gördüm geç oldu ama :)
Diğer arkadaşlar öpüyorum sizleridee
günaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))
MerhabaKızlar sizi fırsat buldukça takip ediyorum.(altta kullanıcı adımı yakalayanlar vardır ) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oluyor; öğünler,gelişim,Nerde ne kullanmalı.... Hepiniz sağolun Belki daha önce konuştunuz ben görmediim bilmiyorum ama oto koltuğu için araştırma yapan yada fikri olan var mı? Ben kararsız kaldım römer mi maxi cosi mi yada başka bir marka mı...? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
Kızımı beğenen tüm teyzoşlara teşekkürler
Heraseracım doğum günün kutlu olsun güzelim. Tatlı kızınla, yakışıklı oğlunla ve eşinle mutlu nice yıllara canım
Tarif veren arkadaşlar çok sağolun tarifler harika görünüyür
Sereya mama sandalyesi çok güzel güle güle kullanın bol bol mamişler yesin onda minik kuşun :))
Duruselcim ben o İkranın emekleyen poposunu yerim maşallah benim kızıma
Dice oto koltuğu ben hiç bakmadım daha ama eşim maxi cosi diyodu sanırım. Aklımda öyle kalmış bizim ana kucağı oto koltuğuna sığıyor daha bakalım haziranda filan alıcaz biz sanırım