2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

fark atıyosunn şekerim boşversene nerden bilceksin hem
ii olmuş bence dün akşamki yemek için hazırlık yapman kimseye olmasa sana ii gelmiştirrr

Amaaan içinden ne geliyosa onu giyersin bence hiç rezil olunacak bişey değil Veda dediğin bekarlığa veda dimi? Helen topuzunu da ilk kez duydum Çok ilk duyuyorum ben burda

Bisuru sey yazicktm eylus izn vermiyo PARMIS yildonumunz kutlu olsn git rabi cnm degisiklik super olur.GUNEBAKN asucumu yerim yerimm :-D ARASTA idos cokkkk tatli olms citir cerez:-D SEYYAH dis bugdaynz cok guzel olms

Hahayy kokoş seni çok havalıymışsın Eminim bütün herkes size hayran hayran bakmıştır

kokoşumm benim ya güzelliğe bakın tütütüüüüüüüüüü maşallah sen gerçek bi prensessin valla heleniko ismin boşa koyulmadı

İdoşcaaaan çok tatlısın sen

Canım kuzenine de naile de geçmiş olsun. Daha hepimizin dişleri çıkmadı merak etme geç kalmış sayılmazsınız

ayy maşallahh minik süslüü seniii

Nasıl güzelsin sen İda, güneş gibi parlıyorsun, gözlerim kamaştı! O etek, o stil, ayakkabılar sen olmuşsun bebeğim benim:))

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847

günaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))

Kızımı beğenen tüm teyzoşlara teşekkürler Çok öpüyo İda ellerinizden Verdiğiniz moral için de teşekkürler kızlar bi dahakine hastanedeki kızları arayıp bilgi aliciğim Yoksa herkes gider mersine ben giderim tersine durumlarına devam edeceğimden eminim kociş sayesinde

Heraseracım doğum günün kutlu olsun güzelim. Tatlı kızınla, yakışıklı oğlunla ve eşinle mutlu nice yıllara canım

Tarif veren arkadaşlar çok sağolun tarifler harika görünüyür

Sereya mama sandalyesi çok güzel güle güle kullanın bol bol mamişler yesin onda minik kuşun :))

Duruselcim ben o İkranın emekleyen poposunu yerim maşallah benim kızıma

Dice oto koltuğu ben hiç bakmadım daha ama eşim maxi cosi diyodu sanırım. Aklımda öyle kalmış bizim ana kucağı oto koltuğuna sığıyor daha bakalım haziranda filan alıcaz biz sanırım

evet hergün yoğurt yemeli, ben yediriyorum

maşallah arduşa ve merte ama bizim veled sevmedi yoğurdu sabah yine mayaladım bakalım napıcaz :S

Herkes Nerede kiii
Cidden bugün sayımız çok az. Pazartesi sendromu sanırım canım:)) Hafta sonu herkes gezdi şimdi iş zamanı sanırım :))

Evet yaz geliyor canım yaa bütün ağaçlar çiçek açtı cıvıl cıvıl heryer. Burada şükürler olsun ki yağmur da var. Ama hava çok ılık :))

Kız Günebakan insanın Helen diye kızı olunca Helen topuzunu da biliyor haliyle Büyüyünce saçını hep öyle yaptırır sanırım bizim Heleniko

Tandora teşekkür ederim hoşbuldum Arasta yorumun için Sağol benim Oğlum artık ana kucağında çok iyi seyahat edemiyor maalesef .araştırmalara devam :44:

Kızlar dün Asu pancar yedi :) Pancarı hiç araştırmadım diye küçük bir dilimi ezip yedirdim. Tadına bayıldı resmen ağzını kocaman açıp bekliyo. Kafasını sallayarak elime saldırıyo Şimdi baktım 8. ayda verilmeli diyor. 8. aydakilere duyurulur siz de deneyin çok faydalıymış

Kız Günebakan insanın Helen diye kızı olunca Helen topuzunu da biliyor haliyle Büyüyünce saçını hep öyle yaptırır sanırım bizim Heleniko

bakmıştım hemen netten en sevdiğim topuz modeli yani isminin hakkını vermesi lazım

bende yapıcam bisküviden inş tutturabilirm :)
Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
maşallah güle güle kullanın

çok sevindimmm

ayy maşallahh ya darısı bizlere

HERESERA doğum günün kutlu olsun mutlu huzuru yıllar diliyrum

bız burcumuzun butun ozellıklerını tasıyoruz :)
Ben şıktım ama kızım benden daha şıktı kızlar
Eki Görüntüle 1000021

oyyy yavrum sen ne güzel olmussun masallah sana fıstık :) ne zamandır gıremıyorum arastacım bı kofte vtarıfı vermıswtın nasıl sevdımı kuzun bız pek bır sevdık hatta annesı yedıkce verdı kabız olduk :) nerdeyse aglıcaktım cocuga uc tane kofte yedrdım ondan oldu dıye dusunuyorum neyse kı atlattık :)

herasera dogum gubub kutlu olsun cnm sevdıklerınle nıce yıllara

kızlar dun oglusumu kvdeye bırakıp uludaga gıttık esımle neyse hersey guzeldı ama ewe bır geldım kı oglum pısık olmus cıger gıbı olmus resmn poposu pıpısı ılk defa pısık oldu yavrum cok uzuldum kvde bekletmedım hemen degıstrıdm ılk de bır sey yokdu bı kaka yaptı ıkındı sonra bole oldu dedı ama bence unuttu degıstırmeyı kakadan sonra hemen degıstırse o kadar olmazdı sudocrem var onu kulklanıyorum bıde zeytınyagı surdum krem pek ıyı gelmedı sankı onerınız var mı

Kızlar misafirim vardı bugün o yüzden anca bakabildim topice. Herkes iyidir umarım.
Selim kabız, o yüzden birkaç gündür ek gıda vermiyorum, tarif paylaşamadım.
Ahh bi yapabilse çocukum kakasını rahatlasa

Günaydın kızlarr!! Bugün kvyi uğurluyorum eşim de izin almış. Kvyi bırakıp bi güzel gezeriz
gözün aydın ayşecim, sonunda seni bzie bırakacak kv.
İkraya bak sen başı çekiyo yine, ne güzel olur şimdi pıtır pıtır dolaşır etraftaa. ayy büyüdüler duygusala bağladım yine
Tandora teşekkür ederim hoşbuldum Arasta yorumun için Sağol benim Oğlum artık ana kucağında çok iyi seyahat edemiyor maalesef .araştırmalara devam :44:
Hoşgeldin, şimdi farkettim bizim bebek takvimlerimiz aynı, kimsede yoktu topicte, üstelik günleri de aynı, aynı gün doğum yapmışız sanırım

ı ıhh erkekim var bi tanecikkkk
Aa ben hatırlıom senin nicki yine bi doğum topiğindendi heralde
Henüz ben de almadım hiç bi fikrim de yok be yazık ki sizden kopya çekerim artık çünkü benim oğlum da sığamıo pusete ya da anakucağı adı her neyse
Günaydın kızlarr!! Bugün kvyi uğurluyorum eşim de izin almış. Kvyi bırakıp bi güzel gezeriz
Aa gözün aydın ama hava orda ii mi merak ettim burası yağmur çamur şimşek fln yıkılıo da sabahtan beri...
Hemmen gugıl amcama danıştım ve tahmin ettiğim Topuz'u gördüm arastaya çok yakışır o topuz diodum eminim yakışmıştır ve eminim ida ya da çokkkk yakışacak ilerde

Bizde çok pişik sorunu yaşadık sudocream desitin büchen hepsini denedik ama en iyi bepanten ve popolin kesinlikle öneririm...

Merhaba minnakların güzel anneleri;

1 ay önce falan yazmıştım daha sonra yazamadım ama hep takipteyim:))

Bu bir ay da bayağı sorunlar yaşadık bebeğime down sendromu şüphesi dediler çok üzüldüm çok yıprandım testler tahliller ama çok şükür bişey yokmuş

Bugünde dünden beri çok sık öksürüyordu annem sabah dr götürdü (ben çalıştığım için izin alamadım malesef )alerjik bronşit demiş dr 3 kere hava vermişler akşam yine çağırmışlar akşam nöbetçi olduğu için annesi babası gelsin detaylı anlatırım demişçok moralim bozuldu sanki herşey üst üste geliyor bu bebeklerde alerji konusunda bilgisi olan var mı ?:26:

Canlar kusuruma bakmayın bugün çok bakamadım. İşlerimi toparladım yarın için işten izin aldım yokum. Kardiyolojide kontrolümüz var ve aşılarımızı olucaz. İşimiz çok yani yarın da giremeyebilirim. Size güzel haberlerle dönücem inşallah öpüldünüz hepiniz

Teşekkür ederiz minkm teyzesi İda şuan maalesef hala sadece anne sütü alıyo canım ve 3. gün oldu kabız. Yani anne sütü bile kabız yapıyo o yüzden sakın üzülme yedir gitsin. Oh ne güzel hoşuna da gitmiş yemiş çok sevindim vesile olduğum için. Afiyet olsun inşallah bir gün İda da sevecek :))

Sen de benim için öp kokla mıncır çikomu Bütün bebiş şarkıları feda olsun ona

Canım yaa çok geçmiş olsun bu ara popişini hazır suyla ve pamukla sil sakın ıslak mendil değdirme bir de altına muşamba ve onun üzerine de temiz bir çarşaf ser aç pipiyi havalansın canım. Ben krem olarak bepanten kullanıyorum hep İdoşa çok iyi geliyor :))
Hemmen gugıl amcama danıştım ve tahmin ettiğim Topuz'u gördüm arastaya çok yakışır o topuz diodum eminim yakışmıştır ve eminim ida ya da çokkkk yakışacak ilerde

Ahahah çok teşekkürler canım. Bana yakıştı mı bilmiyorum ama İdoşa yakışacağı kesin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…