Evet alishia ben de seni hatırlıyorum :26: Eşimle dört bir yandan araştırıyoruz bumeseleyi mutlu sona ulaşırsam öğrendiklerimi paylaşırım sizinleı ıhh erkekim var bi tanecikkkk
Aa ben hatırlıom senin nicki yine bi doğum topiğindendi heralde
Henüz ben de almadım hiç bi fikrim de yok be yazık ki sizden kopya çekerim artık çünkü benim oğlum da sığamıo pusete ya da anakucağı adı her neyse
Aa gözün aydın ama hava orda ii mi merak ettim burası yağmur çamur şimşek fln yıkılıo da sabahtan beri...
Hemmen gugıl amcama danıştım ve tahmin ettiğim Topuz'u gördüm arastaya çok yakışır o topuz diodum eminim yakışmıştır ve eminim ida ya da çokkkk yakışacak ilerde
evet canım vücudunda kırmızı lekeler oluştu. dikkat et sen de...hadi yaa alerjide yapabiliyor demek aklımda olsun o zaman :S aslında en iyisi kırmızı et
aynen canım çok iyi geldi..çikom çokk mutluyu bugün :)aaa süper cnm ıkı keyıf bırdennnn :)
vayyyy bıdığa bak sen emeklemeler de başladı artıkgünaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))
canım bizde de aynı sorun var maalesef sığamıyoruz artık... ama ben maxi cosi iyi diye duymuştum hatta bugün baktık baya güzel görünüyordu...MerhabaKızlar sizi fırsat buldukça takip ediyorum.(altta kullanıcı adımı yakalayanlar vardır ) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oluyor; öğünler,gelişim,Nerde ne kullanmalı.... Hepiniz sağolun Belki daha önce konuştunuz ben görmediim bilmiyorum ama oto koltuğu için araştırma yapan yada fikri olan var mı? Ben kararsız kaldım römer mi maxi cosi mi yada başka bir marka mı...? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
saol canım :)ang günaydın tatlımayserb gözün aydın çıkın gezin süper hava var eminim orası kat kat daha güzeldir durusell ikra aldı başını gidiyor ikraa gel teyzeye gel gel geelll dice hoş geldin canım günebakanımm selam sanada günaydın :) güzel hafta sonları arastaa ve güzel helen sizede merhabaa
saol kuzum artık rahatım :)gözün aydın ayşecim, sonunda seni bzie bırakacak kv.
maalesef iyi değildi AVMde takıldık...olsun o bile yetti bize :)ı ıhh erkekim var bi tanecikkkk
Aa ben hatırlıom senin nicki yine bi doğum topiğindendi heralde
Henüz ben de almadım hiç bi fikrim de yok be yazık ki sizden kopya çekerim artık çünkü benim oğlum da sığamıo pusete ya da anakucağı adı her neyse
Aa gözün aydın ama hava orda ii mi merak ettim burası yağmur çamur şimşek fln yıkılıo da sabahtan beri...
Hemmen gugıl amcama danıştım ve tahmin ettiğim Topuz'u gördüm arastaya çok yakışır o topuz diodum eminim yakışmıştır ve eminim ida ya da çokkkk yakışacak ilerde
Merhaba anneler herkese iyi hafta sonlarıKaç günlerden beri takipteyim ama yazamıyorum çalışan anneliğe alışamadım daha:)Gelelim hatırlayabildiklerime..
Angy geçmiş olsun canım bizimki de düşmüştü öğreniyorlar düşe kalka büyümeyi..
Herasera senin doğum günün,parme sizin de yıldönümünüz kutlu olsun..Bebişlerinizle nice güzel yıllara..
Cemileyd geçmiş olsun size de canım sonuçlar iyi çıkar inş..
Güzel fıstık İda,Minik kuş Asu,kurbağa prens Çiko,güzeller güzeli Öykü,Aren bebiş çok güzelsiniz maşallah hepinize...Atladıklarım varsa k.bakmayın kızlar..
Kızlar ben kahvaltı için oğluşa bebe bisküvisi yaptım rondodan çekip pekmez ve devam sütüyle karıştırdım sevdi kuşum sizle de paylaşmak istedim.
2 çay bardağı tam buğday unu
2 çay bardağı pirinç unu(istenirse konmayabilir)
Yarım çay bardağı irmik
4 yemek kaşığı tereyağ
1 yemek kaşığı yoğurt
Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847
Arkadaşlar idrar kültürü sonuçları çıktı.Çok şükür birşey yokmuş.Böbreklerine bakmak için ultrasonu kontrole gittiğimizde duruma göre ieteyecekmiş.
Merak edip soran tüm arkadaşlara teşekkür ederim.
günaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))
Merhaba minnakların güzel anneleri;
1 ay önce falan yazmıştım daha sonra yazamadım ama hep takipteyim:))
Bu bir ay da bayağı sorunlar yaşadık bebeğime down sendromu şüphesi dediler çok üzüldüm çok yıprandım testler tahliller ama çok şükür bişey yokmuş
Bugünde dünden beri çok sık öksürüyordu annem sabah dr götürdü (ben çalıştığım için izin alamadım malesef)alerjik bronşit demiş dr 3 kere hava vermişler akşam yine çağırmışlar akşam nöbetçi olduğu için annesi babası gelsin detaylı anlatırım demiş çok moralim bozuldu sanki herşey üst üste geliyor bu bebeklerde alerji konusunda bilgisi olan var mı ?:26:
Günaydın kızlarr!! Bugün kvyi uğurluyorum eşim de izin almış. Kvyi bırakıp bi güzel gezeriz
günaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))
MerhabaKızlar sizi fırsat buldukça takip ediyorum.(altta kullanıcı adımı yakalayanlar vardır ) paylaşımlarınız benim için çok faydalı oluyor; öğünler,gelişim,Nerde ne kullanmalı.... Hepiniz sağolun Belki daha önce konuştunuz ben görmediim bilmiyorum ama oto koltuğu için araştırma yapan yada fikri olan var mı? Ben kararsız kaldım römer mi maxi cosi mi yada başka bir marka mı...? Bilginiz varsa cevaplarsanız sevinirim
Canlar kusuruma bakmayın bugün çok bakamadım. İşlerimi toparladım yarın için işten izin aldım yokum. Kardiyolojide kontrolümüz var ve aşılarımızı olucaz. İşimiz çok yani yarın da giremeyebilirim. Size güzel haberlerle dönücem inşallah öpüldünüz hepiniz
Alerjik bronşitle ilgili bir fikrim yok ama yaşadıpınız aksilikler için geçmiş olsun üzüldüm. Allah korusun risk var demeleri bile çok üzücü. Korkarak okuyordum ki tahlillerin temiz çıktığını gördüm çok sevindim.Merhaba minnakların güzel anneleri;
Bu bir ay da bayağı sorunlar yaşadık bebeğime down sendromu şüphesi dediler çok üzüldüm çok yıprandım testler tahliller ama çok şükür bişey yokmuş
Bugünde dünden beri çok sık öksürüyordu annem sabah dr götürdü (ben çalıştığım için izin alamadım malesef)alerjik bronşit demiş dr 3 kere hava vermişler akşam yine çağırmışlar akşam nöbetçi olduğu için annesi babası gelsin detaylı anlatırım demiş çok moralim bozuldu sanki herşey üst üste geliyor bu bebeklerde alerji konusunda bilgisi olan var mı ?:26:
Güzel haberlerini bekliyoruz canımCanlar kusuruma bakmayın bugün çok bakamadım. İşlerimi toparladım yarın için işten izin aldım yokum. Kardiyolojide kontrolümüz var ve aşılarımızı olucaz. İşimiz çok yani yarın da giremeyebilirim. Size güzel haberlerle dönücem inşallah öpüldünüz hepiniz
Evet Selim de 17 Temmuz doğumlu :)Merhaba canım hoşbuldumEvet takvimler aynıymış Oğlumu Ağustos 7 de beklerken dayanamadı 17 Temmuz da geldi kucağıma... Selim de 17 temmuzluysa çok hoş bir rastlantı olacak
Ah ahh azcık saçımız olaydı bizde denerdikkızlar bu gece Öykü'yü farklı bir şekilde uyuttum ve oldukça kısa sürede uyuyuverdi umarım tesadüf değildir yarın yine denicem
Öykü'yü yatırdım ağlıyordu her zaman ki gibi hafifçe beşiğinde salladım olmazsa olmazımız ninni eşliğinde uyutmaya çalışırken saçlarıyla oynamaya başladım bi baktım gözler kayıyo hafif hafif kafasını okşamaya saçlarını karıştırmaya devam ettim TAK uyudu
sonuç harika Alahım inşallah hep işe yarar bu taktik
sareya çok teşekkür ederiz canım..
tarifinde çok güzel deneyeceğim ilk fırsatta
ayy çok tatlısın ama sen maşallah sana
geçmiş olsun canım
oooo aceleci ikraa maşallah sana
çok çok geçmiş olsun canım down sendromundan nasıl şüphelendiler ki? down sendromu kendini fiziksel olarak belli ediyor zaten
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhhh .......
Alerjik bronşitle ilgili bir fikrim yok ama yaşadıpınız aksilikler için geçmiş olsun üzüldüm. Allah korusun risk var demeleri bile çok üzücü. Korkarak okuyordum ki tahlillerin temiz çıktığını gördüm çok sevindim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Evet Selim de 17 Temmuz doğumlu :)
Ah ahh azcık saçımız olaydı bizde denerdik
Evet çok şükür tahliller temiz çıktı ama o sonuçalr gelene kadar ben bittim
Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldıGünaydın kızlar :) Mutlu günler herkese. Ben tatlı rejimine son hız devam ediyorum. 3600 grama veda ettim gün itibariylediyete başlarken 6 kilo diye başladım ama 10 kiloya diktim gözümü. Hadi bakalım hayırlısı gidecek bu göbiş
günaydın canım, iyiyiz sende iyisindir umarım.Günaydın kızlar nasılsınız .... İşlerin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum hepinizi çok özledim ... Ben et vermeye başladım Aren'e tavuk göğsünden çorba yapıyorum çok seviyor. Tavuk göğsü pirinç biraz da domates (ev yapımı konserve ) koyuyorum çok seviyor . Benim böcüğüm yemeklerini çorba kıvamında istemiyor illa hafif katı ve mümkünse az ezilmiş seviyorSiz yemeklerine baharat ekliyor musunuz ben bazen hafif karabiber koyuyorum ve bazen de muskat rendeliyorum azıcık ...
Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldı
günaydın canım, iyiyiz sende iyisindir umarım.
Tavuk göğsünü nasıl yediriyorsun, küçük parçalara mı bölüyosun çorbanın içinde?
canım çok çok geçmiş olsun... neyse ki bişey çıkmamış... alerjik bronşit hakkında benim de bir bilgim yok ama umarım o da yanlış teşhistir....Merhaba minnakların güzel anneleri;
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)Canlar kusuruma bakmayın bugün çok bakamadım. İşlerimi toparladım yarın için işten izin aldım yokum. Kardiyolojide kontrolümüz var ve aşılarımızı olucaz. İşimiz çok yani yarın da giremeyebilirim. Size güzel haberlerle dönücem inşallah öpüldünüz hepiniz
sabah öptüm kokladım mıncırdım senin için teyzesi :)Sen de benim için öp kokla mıncır çikomuBütün bebiş şarkıları feda olsun ona
aynen canımm... alışmışız çikom da ben de yalnızlığa fazlası sıkıyor ikimizi de....haydii gözün aydın Ayşecan evinin hükümranlığı yeniden senin tekelinde demek :))
vayyyyy kucak dolusu tebrik gönderiyorum canım sana... ben de başlıyorum artık gerçi tatlı da yemem ben ama neyden kısacağım bakacağız artık ...Günaydın kızlar :) Mutlu günler herkese. Ben tatlı rejimine son hız devam ediyorum. 3600 grama veda ettim gün itibariylediyete başlarken 6 kilo diye başladım ama 10 kiloya diktim gözümü. Hadi bakalım hayırlısı gidecek bu göbiş
bizde yok ki o sırma saçlar:) inş. tesadüf değildir canım...kızlar bu gece Öykü'yü farklı bir şekilde uyuttum ve oldukça kısa sürede uyuyuverdi umarım tesadüf değildir yarın yine denicem
Öykü'yü yatırdım ağlıyordu her zaman ki gibi hafifçe beşiğinde salladım olmazsa olmazımız ninni eşliğinde uyutmaya çalışırken saçlarıyla oynamaya başladım bi baktım gözler kayıyo hafif hafif kafasını okşamaya saçlarını karıştırmaya devam ettim TAK uyudu
sonuç harika Alahım inşallah hep işe yarar bu taktik
süper bir fikir... papatya en sevdiğim çiçek :) gerçekten de az kaldı yavaştan başlanmalı kendimiz yapmak istiyoruz çoğu şeyi anca yaparız :)Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))
Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....
Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))
Ayseerb aldı da yine de insan üzülüyor çünkü gerçekten hastalıklardan her şeyden koruyor anne sütü... Bir de bizim dişimiz çok problemli çıkıyor geçenlerde bir hafta işkence çekik resmen ek gıda da yiyemedi kuzum tek çare süt
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?