2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evet alishia ben de seni hatırlıyorum :26: Eşimle dört bir yandan araştırıyoruz bumeseleyi mutlu sona ulaşırsam öğrendiklerimi paylaşırım sizinle

hadi yaa alerjide yapabiliyor demek aklımda olsun o zaman :S aslında en iyisi kırmızı et
evet canım vücudunda kırmızı lekeler oluştu. dikkat et sen de...

aaa süper cnm ıkı keyıf bırdennnn :)
aynen canım çok iyi geldi..çikom çokk mutluyu bugün :)

günaydınn kızlaaarrr veee balteknem emeklerrr dört el üzerindee:)))
vayyyy bıdığa bak sen emeklemeler de başladı artık

canım bizde de aynı sorun var maalesef sığamıyoruz artık... ama ben maxi cosi iyi diye duymuştum hatta bugün baktık baya güzel görünüyordu...

saol canım :)

gözün aydın ayşecim, sonunda seni bzie bırakacak kv.
saol kuzum artık rahatım :)

maalesef iyi değildi AVMde takıldık...olsun o bile yetti bize :)

sareya çok teşekkür ederiz canım..
tarifinde çok güzel deneyeceğim ilk fırsatta

Kızlar joie havuç desenlii mama sandalyes bi daha indirime girmedi malum.biz de baby plus aldık bu da halimiz çok hoşumuza gittti teyzeleri hemen yemeye başladık hem mamaları hem de kendisini..Eki Görüntüle 1002847

ayy çok tatlısın ama sen maşallah sana

geçmiş olsun canım

oooo aceleci ikraa maşallah sana

çok çok geçmiş olsun canım down sendromundan nasıl şüphelendiler ki? down sendromu kendini fiziksel olarak belli ediyor zaten
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhhh .......

kızlar bu gece Öykü'yü farklı bir şekilde uyuttum ve oldukça kısa sürede uyuyuverdi umarım tesadüf değildir yarın yine denicem

Öykü'yü yatırdım ağlıyordu her zaman ki gibi hafifçe beşiğinde salladım olmazsa olmazımız ninni eşliğinde uyutmaya çalışırken saçlarıyla oynamaya başladım bi baktım gözler kayıyo hafif hafif kafasını okşamaya saçlarını karıştırmaya devam ettim TAK uyudu
sonuç harika Alahım inşallah hep işe yarar bu taktik

Günaydın kızlarr!! Bugün kvyi uğurluyorum eşim de izin almış. Kvyi bırakıp bi güzel gezeriz

haydii gözün aydın Ayşecan evinin hükümranlığı yeniden senin tekelinde demek :))

İkraaa maşallah kuşum sana yaa gelecek ay da yürüdüğünün haberini alırsak şaşırmycaz artık

hoş geldin dice biz de henüz oto koltuğu almadık ama kulağıma hep maxi cosi çalınmıştır çoğu kişinin favorisi olarak

ayy hadi inşallah güzel haberlerle gelirsin canım.. merakla bekliyoruz dönmeni

Günaydın kızlar :) Mutlu günler herkese. Ben tatlı rejimine son hız devam ediyorum. 3600 grama veda ettim gün itibariyle diyete başlarken 6 kilo diye başladım ama 10 kiloya diktim gözümü. Hadi bakalım hayırlısı gidecek bu göbiş

Alerjik bronşitle ilgili bir fikrim yok ama yaşadıpınız aksilikler için geçmiş olsun üzüldüm. Allah korusun risk var demeleri bile çok üzücü. Korkarak okuyordum ki tahlillerin temiz çıktığını gördüm çok sevindim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Merhaba canım hoşbuldum Evet takvimler aynıymış Oğlumu Ağustos 7 de beklerken dayanamadı 17 Temmuz da geldi kucağıma... Selim de 17 temmuzluysa çok hoş bir rastlantı olacak
Evet Selim de 17 Temmuz doğumlu :)
Ah ahh azcık saçımız olaydı bizde denerdik

Gözleri biraz çekik ve burnu küçük olduğu için diğer bebeklere göre yoksa bu alerji dışında bir sağlık sorunu yada hareketlerinde bir gerilik yok sadece yüz yapısından dolayı...

Evet çok şükür tahliller temiz çıktı ama o sonuçalr gelene kadar ben bittim

Evet çok şükür tahliller temiz çıktı ama o sonuçalr gelene kadar ben bittim

GöZün Aydın canım. Çok şükür temiz çıkmış. Alerjik bronşitle ilgili bi bilgim yok. Çok geçmiş olsun ama moralini bozma. Büyüdükçe alerjisi azalır bence.

Günaydın kızlar nasılsınız .... İşlerin yoğunluğundan dolayı pek giremiyorum hepinizi çok özledim ... Ben et vermeye başladım Aren'e tavuk göğsünden çorba yapıyorum çok seviyor. Tavuk göğsü pirinç biraz da domates (ev yapımı konserve ) koyuyorum çok seviyor . Benim böcüğüm yemeklerini çorba kıvamında istemiyor illa hafif katı ve mümkünse az ezilmiş seviyor Siz yemeklerine baharat ekliyor musunuz ben bazen hafif karabiber koyuyorum ve bazen de muskat rendeliyorum azıcık ...

Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldı
günaydın canım, iyiyiz sende iyisindir umarım.
Tavuk göğsünü nasıl yediriyorsun, küçük parçalara mı bölüyosun çorbanın içinde?

Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))

Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....

Hadi bakalım arasta direnişe devam az kaldı

günaydın canım, iyiyiz sende iyisindir umarım.
Tavuk göğsünü nasıl yediriyorsun, küçük parçalara mı bölüyosun çorbanın içinde?

Evet canım minik minik parçalar halinde pişiriyorum sonra da çatalla eziyorum yeterli oluyor

canım çok çok geçmiş olsun... neyse ki bişey çıkmamış... alerjik bronşit hakkında benim de bir bilgim yok ama umarım o da yanlış teşhistir....

güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)

Sen de benim için öp kokla mıncır çikomu Bütün bebiş şarkıları feda olsun ona
sabah öptüm kokladım mıncırdım senin için teyzesi :)

haydii gözün aydın Ayşecan evinin hükümranlığı yeniden senin tekelinde demek :))
aynen canımm... alışmışız çikom da ben de yalnızlığa fazlası sıkıyor ikimizi de....

vayyyyy kucak dolusu tebrik gönderiyorum canım sana... ben de başlıyorum artık gerçi tatlı da yemem ben ama neyden kısacağım bakacağız artık ...
benim de göbişim gitsin sadece başkada bişey istemiyorum...

bizde yok ki o sırma saçlar:) inş. tesadüf değildir canım...

süper bir fikir... papatya en sevdiğim çiçek :) gerçekten de az kaldı yavaştan başlanmalı kendimiz yapmak istiyoruz çoğu şeyi anca yaparız :)

olsun canım üzülme artık gelmese bile yeterince aldı anne sütünü..

Ayseerb aldı da yine de insan üzülüyor çünkü gerçekten hastalıklardan her şeyden koruyor anne sütü... Bir de bizim dişimiz çok problemli çıkıyor geçenlerde bir hafta işkence çektik resmen ek gıda da yiyemedi kuzum tek çare süt

Son düzenleme:
Günaydın fıstık anneler nasılsınıız?
ECEERDOGAN çok geçmiş olsun bişey çıkmamasına çok sevindim.. Allah meleklerimizi korusun..
ARASTA valla süpersin çok iyi gidiyorsun. Dün itibariyle bende tatlıyı,abur cuburu bıraktım. Bakalım bende kurtulabilecekmiyim..
GÜNEBAKAN inşalla güzzel haberlerle geliceksin..
AYSEERB gözünüz aydın :)
Buarada 2 martta bizde tam 7aylık olduk.. O günden beri benim koca kafalı oğluşum desteksiz oturmaya başladı.. Ama çok uzun süre değil bir iki dakika :)

Papatya en sevdiğim çiçek İdoş'uma da sana da çok yakışır canım ... Ay biz ne yapsak acaba :44:

öyle canım hangimiz olsa üzülürüz. ama stres üzüntü daha çok engel oluyor gelmesine..bir de bende yorgunluk direk azaltıyor sütü.cocopops denedin mi??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…