vaayyyy çikocannnn maşallah yavrumm sana İlker le seni yanyana koysak güreş edersiniz vallahiama çokta yakışıklısın sen beaa
maşallah güzel bebişlere
Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim
hepinize kocaman kocaman tişikkürler teyzoşlar kocaman öpüldünüz
çikommm sana ne denirkiii küçük aslanım benim yaa nasılda kurulmuşşş yarebbimmmyerimm seni küçük adammmmmmmmm
Saol cnm evet kötü bi tecrübe bu arada ciko çooook tatlı yerimm ben onu maşallah tontis
te allaammm yaa o nasıl poz o nasıl bir duruş o nasıl bir gülüşşkolunuda atmış koltuğa paşa bu paşaaa
kızlarr çikom size çok teşekkür ediyormuş hepinizi de kocaman öpmüşÇikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
bi de zafer benim gülücükleri saçmış
Ve benim uyku yalan olur iki kelime yazana kadar oğluş uyandı
yaaaa ben bu konsepte bayıldım ama Arduşa çookkk yakışacak arı vız vız vız :)selam kızlarr
bugünkü menümüz;
kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba
akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi
ve de tabi kii anne sütü
ARASTAM papatya teması harika fikir canımher yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de
ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlarArda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf
Eki Görüntüle 1008067
daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym
o yiyememiş ama ağzı burnu yiyilesi olmuş annesi :)Eki Görüntüle 1008066
cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak
Bizim konsept belli Yavru kartal olcak oğluşum doğum gününde de.
tişikkür ederiz Ayşe deyzesiiioyss Selim'i atlamışımona da yavru kartal olmak çoookk yakışacak :) konseptler yavaş yavaş beliriyor :)
Oo sende kartaliçesin demek :13:Sagolun kıslar cok şükür birşey olmadı iki sn icin bırakmıştım uzun uzun durmuyor zaten birde yanları ve arkası güvenli idi nerden bileyim saniyede one dogru takla atar gibi kapaklanacaginiama hersey olabiliyormuş öğrendim
Siyah havucu bulmana cok sevindim Canim :)
Duruya kirmizi zaten cok yakışıyor ugur bocugu harika olcak Selim zaten doğuştan kartal . Benim de yükselenim çarşı Selim :)
Duruuum duruum, davşanııım, palmiyelerinin altında güneşlenmek istediğim, balımm ne güzelsin sen yaaallahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
ahh dünüşüm haklısın 3 günlük dünya başlarım işinede gücünedeee
buda bizden gelsin ozamannn duruştan selime kocaman sevgilerrr
Eki Görüntüle 1007883
yerler seni Selimmm :)
Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)
canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız
Selim sizi yer, bu ara iştahı çok iyi maşallahçikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Çikooo adamım bu ne tarz yaa, çok yakışıklısın maşallah sana..
ahahaha ayy tandora çok sinirli bir anımda okudum gülmekten öldüm,saçlarını neden kestiniz demişsin ya şu soruyla cevap vermek istiyorum sana:selim naptılar yavrum sanaa saçlarını neden kestiniz sulozcum ama yinede çok yakışıklı selimcim
dice yakışıklını çok beğendim çok tatlı maşallah haylaz bir erkeğe benziyor :) uğraştırıyor sanırım :)
- Hangi saçları?
Sagolun kızlar teşekkür ederim ben de seni öpüyorum Canim
Dice masallah harika görünüyor bayıldım yavruna
Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim
Selim bakışların yine beni benden aldı dayanamam sana Selim
Durunun o adil güzelliği bahar yüzu zaten sayfaya renk getirmiş her zaman ki gibi
Canım çok geçmiş olsun, ayy okudum çok fena oldum seni düşünemiyorum bile. Allah bir daha göstermesin.Ayy cnm geçmiş olsun ikrada nezamandir oturuyo ama illa arkasina bi ince yastik battaniye vs koyuyorum ola ki yapisirsa yere yumusak dussun die bizde 2gun once bogazina köfte kaçtı mosmor oldu eşim de vardı allahım çaresizlik ne kötü bi yandan karnina bastirdim bi yandsn elim agzinda bi yandan sırtına vurdum su da icemiyor ama aglamaktan helak oldum esim aldi kucagina bi silkeledi bende parmagimla cektim, cikardim ama tukendik cok kotu olduk Allahim korusyn yavrularimizi
Finduuk menülerde, konseptte süper.öğlen: yoğurt
ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba
selam kızlarr
bugünkü menümüz;
kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu
akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi
ve de tabi kii anne sütü
ARASTAM papatya teması harika fikir canımher yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de
ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlarArda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf
Eki Görüntüle 1008067
daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym
Arı olup, papatya idaya konarsınız artık :d
Ahahah tipe bak. Çok tatlısın ama sen şapsiikEki Görüntüle 1008066
cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
Y
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnn
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeli
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
Teşekkür ederiz canım, senin kirpinde çook şeker. Sizin doğum günü konseptiniz de kirpili olsun bari, kostüme gerek yok kirpi hazır
Benim gelinim kızçem böcük mü olcaaak, uç uç böceğimm kv sana terlik pabuç alacaaak
tişikkür ederiz Ayşe deyzesiii
Oo sende kartaliçesin demek :13:
Duruuum duruum, davşanııım, palmiyelerinin altında güneşlenmek istediğim, balımm ne güzelsin sen yaa
Selim sizi yer, bu ara iştahı çok iyi maşallah
ahahaha ayy tandora çok sinirli bir anımda okudum gülmekten öldüm,saçlarını neden kestiniz demişsin ya şu soruyla cevap vermek istiyorum sana:
- Hangi saçları?
Canım çok geçmiş olsun, ayy okudum çok fena oldum seni düşünemiyorum bile. Allah bir daha göstermesin.
Finduuk menülerde, konseptte süper.
Ahahah tipe bak. Çok tatlısın ama sen şapsiik
Teşekkür ederiz canım, senin kirpinde çook şeker. Sizin doğum günü konseptiniz de kirpili olsun bari, kostüme gerek yok kirpi hazır
yaza kadar daha bi uzar dünüşşş serilirsin palmiye altınaaa ahahaha
slm kızlarr..eylül cok mız mız doktora goturduk bugun ıdrar tahlılı ıstedı tam olarak gecmısıde okuyamadm....herkes ıyıdr umarım...bırbırınden tatlı bebısler gordummm cıko ılker durus selocan yerım ısırırım onlarıı :) PARMECM gecmıs olsun gecende eylus dusunce bnde cok korkmuştum ınsanın elı ayağı dolanıyo atladgm vrsa kusura bkmayın kızlarrr :)
ayy gecmiş olsun tatlışımm inş bi sorun yoktur yaa
duruda öle mızmızdı arkasından dişler patladı belki öle bişeydir eylüşünde canımmm kokla bizim için canım
slm kızlarr..eylül cok mız mız doktora goturduk bugun ıdrar tahlılı ıstedı tam olarak gecmısıde okuyamadm....herkes ıyıdr umarım...bırbırınden tatlı bebısler gordummm cıko ılker durus selocan yerım ısırırım onlarıı :) PARMECM gecmıs olsun gecende eylus dusunce bnde cok korkmuştum ınsanın elı ayağı dolanıyo atladgm vrsa kusura bkmayın kızlarrr :)
Kızlar selam, keyifler nasıl? Benim minik cadı uyanmak üzere.Hemen bir arkadaşa bakıp çıkacağım moduyla selam vereyim dedim. Parme geçmiş olsun.Hera mutlu ve bereketli yıllar dilerim.Cemileyd çok şükür sonuçlarınız iyiymiş.
Bizim dr. kızım fazla kilo almıyor diye ek gıda günde 3-4 çay bardağı alsın demişti; ama kızım o kadar yemiyor.Daha doğrusu bir gün iyi diğer gün kötü.Zaten diş sıkıntısını atlatalı 2 gün oldu.Dün 1.5 çay brd kadar yedi.Bugünse 5-6 kaşık.Sizler ne kadar yediriyorsunuz?Ek gıdaya kaç hafta önce başladınız?
senin kirpinn çok tatlı canım çokkk oyyşş ya hepsi çok güzel bu bebetolarınn
senin kirpin de çookk tatlı ama maşallah ona
Teşekkürler ablalarımmmTeşekkür ederiz canım, senin kirpinde çook şeker. Sizin doğum günü konseptiniz de kirpili olsun bari, kostüme gerek yok kirpi hazır
Geçmiş olsun inş idrarda bişi çıkmazslm kızlarr..eylül cok mız mız doktora goturduk bugun ıdrar tahlılı ıstedı tam olarak gecmısıde okuyamadm....herkes ıyıdr umarım...bırbırınden tatlı bebısler gordummm cıko ılker durus selocan yerım ısırırım onlarıı :) PARMECM gecmıs olsun gecende eylus dusunce bnde cok korkmuştum ınsanın elı ayağı dolanıyo atladgm vrsa kusura bkmayın kızlarrr :)
maşallah çok tatlı bu kirpi
inş bişeyi yoktur eylüşün
valla canım benim kide kilo almıyor ama yedikler benim kızın 3-4 çay brd olmuyordur yanikeşke olsa
nasıl normal kilo alımını sağlarız bende düşünmekteyim
Acaba nezle gibi bişi mi oldu kuzucuk gözler neden sulanır ki:26: geçmiş olsunArkadaşlar merhaba 2 gündür giremiyorum.Ela çok mızmız.Kucaktan inmiyor.Ağlamıyor ama sık sık gözlerinden yaşlar süzülüyor.Biraz öksürüğüde var.Üşüttüm mü acaba.Benimde gözlerim uykusuzluktan yanıyor.Merhaba demek için geldim.Yarın elanın kontrolü var.İnşallah idrarındaki iltihab kalmamıştır :18:.Yarın hastaneden sonra küçük hanım izin verirse gelirim.Hepicinizi öptük.
sareya çok teşekkür ederiz canım..
tarifinde çok güzel deneyeceğim ilk fırsatta
ayy çok tatlısın ama sen maşallah sana
geçmiş olsun canım
oooo aceleci ikraa maşallah sana
çok çok geçmiş olsun canım down sendromundan nasıl şüphelendiler ki? down sendromu kendini fiziksel olarak belli ediyor zaten
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasın inşallahhhh .......
Kızımı beğenen tüm teyzoşlara teşekkürlerÇok öpüyo İda ellerinizden Verdiğiniz moral için de teşekkürler kızlar bi dahakine hastanedeki kızları arayıp bilgi aliciğim Yoksa herkes gider mersine ben giderim tersine durumlarına devam edeceğimden eminim kociş sayesinde
Heraseracım doğum günün kutlu olsun güzelim. Tatlı kızınla, yakışıklı oğlunla ve eşinle mutlu nice yıllara canım
Tarif veren arkadaşlar çok sağolun tarifler harika görünüyür
Sereya mama sandalyesi çok güzel güle güle kullanın bol bol mamişler yesin onda minik kuşun :))
Duruselcim ben o İkranın emekleyen poposunu yerim maşallah benim kızıma
Dice oto koltuğu ben hiç bakmadım daha ama eşim maxi cosi diyodu sanırım. Aklımda öyle kalmış bizim ana kucağı oto koltuğuna sığıyor daha bakalım haziranda filan alıcaz biz sanırım
bende yapıcam bisküviden inş tutturabilirm :)
maşallah güle güle kullanın
çok sevindimmm
ayy maşallahh ya darısı bizlere
HERESERA doğum günün kutlu olsun mutlu huzuru yıllar diliyrum
Herasera doğum günün kutlu olsun canım, sağlıklı mutlu nice yaşların olsun.
Mama sandalyenizde üzerinde oturan da çok güzel canım. Güle güle kulanın.
Geçmiş olsun cemilecim. Çok sevindim iyi haberler getirmene.
Ayşecim sen nereye götürüyorsun çikoyu rutin kontroller için ?
bizede vegaferon vermişti canım, ama Selim vegaferpnu içtikten sonra kusuyordu o yüzden değiştirdi doktorumuz. Şuan Ferrum kullanıyorz.
iyi geceleeerr
saate bakıp bakıp "offf ben neden hala uyumuyorum?" diye sorup duruyorum kendime :44: ama cevap alamıyorum pek saygı değer iç sesimdensonra da sabah ayyh çook uykum varr yeaa diye söyleniyorum sanırım kendi kendime biraz zaman geçirme derdine düşmekten oluyor bütün bunlar off offff
afiyetler olsun yakışıklıyaayrıca çok da güzelmiş bu prensin tahtı annesi hayırlı olsun
Cemilecm çok sevindim canım bununla geçmiş gitmiş olsun
ben her gün yediriyorum canım.. üstelik 1 kere de değil. Arda sebze püresini ya da çorbasını sade yemiyor yoğurdu katınca götürüyoryani gün içinde yoğurdu sade de yediriyorum, meyveli de yapıyorum, sebzesine de katıyorum
Teşekkürler kızımın güzel teyzoşu şarkını çooook beğendik
Teşekkürler canım benim
Doğum günün kutlu olsun canım. Güzel ailenle nice güzel yaşlar gör
Afiyet bal şeker olsun kuzumaOğluşun çok tatlı canım maşallah çok neşeli görünüyor
Güzel haberlerle gelmişsin canım çok sevindim geçmiş olsun bir daha hastalanmasın inşallah
sareya mama sandalyeniz hayırlı olsun ne tatlı maviş maviş :)
arastacık :) ida helen kızım senin o tatlı duru güzelliğine bayılıyorum maşallahhh
Cemileyd sizede çok geçmiş olsun canım
heraa canım doğum günün kutlu olsun,mutlu yıllara ailenle... kızların alıntılarında gördüm geç oldu ama :)
Diğer arkadaşlar öpüyorum sizleridee
HerkEse selam ,
Heracim dogum gunün kutlu olsun bilsem ben de sana hediye gobderirdim :)
Sareya hayırlı olsun sandalyeniz cok guzel
Alıntılarda bunları gordum kaçırdığım birşey varsa özür .
Gelelim gündeme Arasta kilolar harika gidiyor Süpersin ve papatyaya gelince kır çiçeklerini cok sevdiğimi söylemiştim zaten idayi da cok ama cok seviyorum cok yakisacak :)
Eki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
Eki Görüntüle 1007883
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Eki Görüntüle 1008066
Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee
Yaa battaniyemi fln kaptım geldim güya uyucaktın göz ucuyla bi bakim dedim ama bunlar neeeee
Maşallah sen ne tatlı bi bıdıksın yaa saçlara bak Oyyy
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnn
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeli
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
tişikkür ederiz Ayşe deyzesiii
Oo sende kartaliçesin demek :13:
Duruuum duruum, davşanııım, palmiyelerinin altında güneşlenmek istediğim, balımm ne güzelsin sen yaa
Selim sizi yer, bu ara iştahı çok iyi maşallah
ahahaha ayy tandora çok sinirli bir anımda okudum gülmekten öldüm,saçlarını neden kestiniz demişsin ya şu soruyla cevap vermek istiyorum sana:
- Hangi saçları?
Canım çok geçmiş olsun, ayy okudum çok fena oldum seni düşünemiyorum bile. Allah bir daha göstermesin.
Finduuk menülerde, konseptte süper.
Ahahah tipe bak. Çok tatlısın ama sen şapsiik
iyi ya işte sinirlerini rahatlatmış oldumacaba selimin önceki fotoğrafları photoshop muydu yoksa ben gerçekten yaşlanıyormuyum
kızlarr çikom size çok teşekkür ediyormuş hepinizi de kocaman öpmüşvalla biz koyduk koltuğa paşam pozunu kendi verdi :) face de koymuştum pozu annem arıyor siz mi koydunuz kolunu oraya kendi mi koydu diye :)
yaaaa ben bu konsepte bayıldım ama Arduşa çookkk yakışacak arı vız vız vız :)
o yiyememiş ama ağzı burnu yiyilesi olmuş annesi :)
senin kirpin de çookk tatlı ama maşallah ona
zaten sonra ben onu yedim ayşecim :)
Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee
teşekkürler canım senin yakışıklında pek tatlı kuzucukk
Benim böceğim sebze çorbalarını hiçbir şekilde yemiyor.. Değişik seebzelerle denedim olmadı. Acaba pütürlümü istemiyo dedim blenderda iyice püre yaptım,olmadı.. Perşembe dr kontrolü var doktora sorucam eğer uygunsa bide tavuklu falan denicem belki o zaman sever
Kızlar selam, keyifler nasıl? Benim minik cadı uyanmak üzere.Hemen bir arkadaşa bakıp çıkacağım moduyla selam vereyim dedim. Parme geçmiş olsun.Hera mutlu ve bereketli yıllar dilerim.Cemileyd çok şükür sonuçlarınız iyiymiş.
Bizim dr. kızım fazla kilo almıyor diye ek gıda günde 3-4 çay bardağı alsın demişti; ama kızım o kadar yemiyor.Daha doğrusu bir gün iyi diğer gün kötü.Zaten diş sıkıntısını atlatalı 2 gün oldu.Dün 1.5 çay brd kadar yedi.Bugünse 5-6 kaşık.Sizler ne kadar yediriyorsunuz?Ek gıdaya kaç hafta önce başladınız?
Eki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
Eki Görüntüle 1007883
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Eki Görüntüle 1008066
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?