2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

vaayyyy çikocannnn maşallah yavrumm sana İlker le seni yanyana koysak güreş edersiniz vallahi ama çokta yakışıklısın sen beaa

maşallah güzel bebişlere

Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim

hepinize kocaman kocaman tişikkürler teyzoşlar kocaman öpüldünüz
çikommm sana ne denirkiii küçük aslanım benim yaa nasılda kurulmuşşş yarebbimmmyerimm seni küçük adammmmmmmmm

Saol cnm evet kötü bi tecrübe bu arada ciko çooook tatlı yerimm ben onu maşallah tontis

te allaammm yaa o nasıl poz o nasıl bir duruş o nasıl bir gülüşş kolunuda atmış koltuğa paşa bu paşaaa

Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı

bi de zafer benim gülücükleri saçmış

Ve benim uyku yalan olur iki kelime yazana kadar oğluş uyandı
kızlarr çikom size çok teşekkür ediyormuş hepinizi de kocaman öpmüş valla biz koyduk koltuğa paşam pozunu kendi verdi :) face de koymuştum pozu annem arıyor siz mi koydunuz kolunu oraya kendi mi koydu diye :)

yaaaa ben bu konsepte bayıldım ama Arduşa çookkk yakışacak arı vız vız vız :)

Eki Görüntüle 1008066

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
o yiyememiş ama ağzı burnu yiyilesi olmuş annesi :)

senin kirpin de çookk tatlı ama maşallah ona

slm kızlarr..eylül cok mız mız doktora goturduk bugun ıdrar tahlılı ıstedı tam olarak gecmısıde okuyamadm....herkes ıyıdr umarım...bırbırınden tatlı bebısler gordummm cıko ılker durus selocan yerım ısırırım onlarıı :) PARMECM gecmıs olsun gecende eylus dusunce bnde cok korkmuştum ınsanın elı ayağı dolanıyo atladgm vrsa kusura bkmayın kızlarrr :)

Kızlar selam, keyifler nasıl? Benim minik cadı uyanmak üzere.Hemen bir arkadaşa bakıp çıkacağım moduyla selam vereyim dedim. Parme geçmiş olsun.Hera mutlu ve bereketli yıllar dilerim.Cemileyd çok şükür sonuçlarınız iyiymiş.
Bizim dr. kızım fazla kilo almıyor diye ek gıda günde 3-4 çay bardağı alsın demişti; ama kızım o kadar yemiyor.Daha doğrusu bir gün iyi diğer gün kötü.Zaten diş sıkıntısını atlatalı 2 gün oldu.Dün 1.5 çay brd kadar yedi.Bugünse 5-6 kaşık.Sizler ne kadar yediriyorsunuz?Ek gıdaya kaç hafta önce başladınız?

Dün yediği çorbayı da paylaşmak istiyorum. Pirinç, havuç (Rendeleyip koyunca daha çabuk pişiyor.) ve 3 yaprak kadar ıspanağı pişirip z.yağı ekledim ve yarı pütürlü olarak yedirdim.

maşallah çok tatlı bu kirpi

inş bişeyi yoktur eylüşün

valla canım benim kide kilo almıyor ama yedikler benim kızın 3-4 çay brd olmuyordur yani keşke olsa
nasıl normal kilo alımını sağlarız bende düşünmekteyim

Benim böceğim sebze çorbalarını hiçbir şekilde yemiyor.. Değişik sebzelerle denedim olmadı. Acaba pütürlümü istemiyo dedim blenderda iyice püre yaptım,olmadı.. Perşembe dr kontrolü var doktora sorucam eğer uygunsa bide tavuklu falan denicem belki o zaman sever

Arkadaşlar merhaba 2 gündür giremiyorum.Ela çok mızmız.Kucaktan inmiyor .Ağlamıyor ama sık sık gözlerinden yaşlar süzülüyor.Biraz öksürüğüde var.Üşüttüm mü acaba.Benimde gözlerim uykusuzluktan yanıyor.Merhaba demek için geldim.Yarın elanın kontrolü var.İnşallah idrarındaki iltihab kalmamıştır :18:.Yarın hastaneden sonra küçük hanım izin verirse gelirim.Hepicinizi öptük.

senin kirpinn çok tatlı canım çokkk oyyşş ya hepsi çok güzel bu bebetolarınn

senin kirpin de çookk tatlı ama maşallah ona

Teşekkür ederiz canım, senin kirpinde çook şeker. Sizin doğum günü konseptiniz de kirpili olsun bari, kostüme gerek yok kirpi hazır
Teşekkürler ablalarımmm
Geçmiş olsun inş idrarda bişi çıkmaz

Acaba nezle gibi bişi mi oldu kuzucuk gözler neden sulanır ki:26: geçmiş olsun

bende yapıcam bisküviden inş tutturabilirm :)

maşallah güle güle kullanın

çok sevindimmm

ayy maşallahh ya darısı bizlere

HERESERA doğum günün kutlu olsun mutlu huzuru yıllar diliyrum

Canlarim çok tesekkur ediyoruz güzel sozleriniz için mis kokulu bebislerinizi kokluyorum...

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

Eki Görüntüle 1008066

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:

Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee

Son düzenleme:

Oyy yakışıklı kirpii ne tatlı saçları var :) kuzum benim maşallahh

sorma canım her yer battı çok komikti :)

bizimkide sevmedi canım ama mecbur yicekler :)

evdeki yemeklerden denedin mi ben azcık parmağımla tattırdım bayıldı :) ama kendine özel yaptıklarımı sevmedi

inşallah önemli birşeyi yoktur cnm geçmiş olsun . bizde sizi öpüyoruz

selam canım bizde yeni yeni çorbalara başladık maalesef ilkerde beğenmedi yemiyor hiç özellikle karnını aç bırakmaya çalışıyorum yesin diye ama bizde pek işe yaramadı sizde yeni başladıysanız alışamamıştır henüz yavaş yavaş yer umarım ..

bu arada ben yeni bir şey keşfettim bizim bücürük yoğurduda yemiyordu parmağımla verdim hemen açtı ağzını kaşığı reddediyor .. bizim İlker oldu İlkel

Son düzenleme:

Toprakcımm merhaba tanıştığıma çok memnun oldum tatlım ayrıca ben senin yandan gülüşünü yerimm yakışıklı oğlan

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar

bacanak naaber yaaa yeni panpa yapmışsın hayırlı olsun sen böyle karizmasın ayrıca olum saçı neapcann

Durum benim duru güzelliğim sırma saçlım her zamanki gibi çoook tatlısın bebeğimm

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

Çikocaaann oturuşundaki heybeti asaleti severimm ben ama tatlı kuzum benim
Eki Görüntüle 1008066

İlkercmm çorbayı sevmemiş halin buysa kim bilir sevsen nasıl tatlı oluyodur bu surat
bu arada bu önlükten bizde de vaaarr

bu ama benim hayatımda gördüğüm en tatlı kirpi kiiii maşallah sana canımm

PARME, DURUSEL, ANGY, ECEERDOGAN

Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun :S
Parmecm Arda da dün elektrik süpürgesine vurdu kafayı :/ tehayyul etmesi biraz zor ama oldu işte bi şekilde. hem de ben yanı başındayken.. artık bu kazalar maalesef ki daha sık olacak sanırım :18: büyüdükçe tehlike kat sayısı artıyor. bu durumda bize 4 kol 4 göz daha lazım sankim Allah beterinden korusun bütün bebeklerimizi

dün gece kapanışı ben yapmışım sabah da açılışı yapayım madem

günaydııııınnnnn herkeseeeeeeeee çoook güzel bir gün olsun, zıpırcıklar verdiğimiz bütün kaşıklara aaaaaa diye açsın ağızlarını hm hımm diye beğensinler, vermeyince ağlasınlar inşallahh

ek gıda topiğinin sabah duası da böyle oluyor kızlar napalımm :118::119::122:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…