2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

yerler seni Selimmm :)

Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)

canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

ayhh çok tatlısınız siz yaa duru cimcimem benim yaa sevimli surat

hepinize kocaman kocaman tişikkürler teyzoşlar kocaman öpüldünüz
çikommm sana ne denirkiii küçük aslanım benim yaa nasılda kurulmuşşş yarebbimmmyerimm seni küçük adammmmmmmmm

ayy sizin orası kimbilir nasıldır şimdi dimii off hemen yaz gelsin atıcam kendimi yeşilliklere oğluşumlaa

erkekini yerim senin pardon canım yaşlılık iştee resim koyarmısın görelim erkekini

yerler seni Selimmm :)

Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)

canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız

Saol cnm evet kötü bi tecrübe bu arada ciko çooook tatlı yerimm ben onu maşallah tontis

Ayyyy en zoru ön üst dis valla öldürdü ikra beni bide bazen diorum emeklemeseydi pufff terlikleri yakalayip yalio sehpaya tirmanmaya calisio felaket disten de canavar zaten cildiricigimmmm vee 3gunfur hic ek gida yemio((

İştee karmakarışık garip görünümlü sebze çorbamız hazıırr henüz sebzeleri ezmedim tabi

Gözleri biraz çekik ve burnu küçük olduğu için diğer bebeklere göre yoksa bu alerji dışında bir sağlık sorunu yada hareketlerinde bir gerilik yok sadece yüz yapısından dolayı...

tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım
her çekik gözlü olan bebişte down olacak değil ya korkutmuşlar seni boş yere

selimin yakışıklılığı yeter canım benim :)

bende konsept olarak balerin düşünüyorum
hatta keçeden balerin ayakkabısı yapıp dağıtıcam kafamda oluşturdum bende bir şeyler
seninde papatya fikrini çok çok beğendim harika olur beyazlar içinde

o sırma saçlar okşandıkça uykuya kolay dalıyo bugün öğle uykusu için denedim yine işe yaradı umarım etkisi devam eder

inciiiiiiiimmmmmmm kurban olduğuuuummm hiç kıyamam ben sana bitanem
annesi öptümü geçer hiç bişeysi kalmaz inşallah

ayyy çok fena oldum okuyunca bile geçmiş olsun canımmm Rabbim beterinden korusun etrafımda burnuna boncuk kaçan soluk borusunda bilye kalanlar duyuyorum çok tırsıyorum :18:

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar

yahu bu selimin şirinliği beni benden alıyor çok ama çok tatlısın sen suratını yidiğimmmm keltoroşum

allaahhhh saçlara bak yaaa yerim seniiiii dupduru maşallah o saçlar ne ölee iki tane kuyruk ben öykününküleri böyle toplamadım hiç bir gün deniyeyim bakiimm duruyla panpa olurlar

te allaammm yaa o nasıl poz o nasıl bir duruş o nasıl bir gülüşş kolunuda atmış koltuğa paşa bu paşaaa

Öyle cnm amin allah korusun tum bebekleri cok zor artik cok dikkatli olmamiz lazim

İştee karmakarışık garip görünümlü sebze çorbamız hazıırr henüz sebzeleri ezmedim tabi

Eki Görüntüle 1007994

pancar gibi renk vermiş valla cnm inş sever mis mis içer

tişikkür ederiz canım
dene canım dene bakalım nasıl olcak resmini çek panpişler buluşsun

Yerim ben o saclari ama çok kiskandik ikra gorse yolar arkadasin kizini yoluo hep 9aylik sacinda toka görünce yapisio ben kelim panpa sende takamazsin dio)yerim bunları ben yaa masallah

Güzeller şehir dışında çalışıyorum, o nedenle hızlıca baktım geçmişe ve çok güzel bebişler gördüm, hepsine maşallah, o kadar güzeller ki!
Parme cim İnci kuzuma geçmişler olsun. Durusel Allah korumuş, geçmiş olsun.
Bir de doğum günümü kutlayan bütün güzel arkadaşlarım, teşekkür ederim, çok tatlısınız...

Son düzenleme:
selam kızlarr

bugünkü menümüz;

kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu

öğlen: yoğurt

ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba

akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi

ve de tabi kii anne sütü

ARASTAM papatya teması harika fikir canım her yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de

ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlar Arda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf

daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym

ayy canım ben kutlamadım bugünmü değilmi anlayamadım
doğumgünün kutlu olsun canım iiki doğmussun
kolay gelsin sanada bu aradaaa

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:

Yerim ben o saclari ama çok kiskandik ikra gorse yolar arkadasin kizini yoluo hep 9aylik sacinda toka görünce yapisio ben kelim panpa sende takamazsin dio)yerim bunları ben yaa masallah

ahahaha çaçaroz bunlar canım valla ikram kuzum seninde uzucak saçların canım annişin ozaman öle güzell tıkı tıkılar alıcakki sanaaa ayy kendi saçımı toplamıyımmm öle tepede topuzla geziyom kaç aydır duruşa bakmaktann
kız annesi olmak güzel yaa süsle püsle

aa çok şirin olur bence canım bende henüz ne yapacağıma karar vermedim sanırım bu konudada pastacı ablam imdadıma yetişecek :)

ayy afiyet olsun arduşumaa
ayy temaya bayıldım fındık yaa arı vız vız vız çok yakışırrr valla çicekler böcüklerrr

Eki Görüntüle 1008066

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:

ahahah yerim o suratııı ayy sevmedinmi kuzum senn annişin okadar uğraştı gitti aldı yaptı sen yemedin ayy çok tatlı bi yüz ifadesiii ama yesen süper olcaktııı
bi dahakine napalım
bende çok yapıp döktüm artık genelde sevdiği şeylerii yapıyorum

gerçekten cucum bakıyorum kendime evde sürekli onun için birşeyler yapıyorum şuan için herşey o her işi ona göre ayarlıyorum daha bizim için yemek hazırlayamadım şimdi fırsat bulursam yemek yapıcam. tabii önce İlker beyi doyurmam gerek çorbada heba oldu valla
duru neler yiyor canım bizimkini farkettim sanırım tatlı şeyleri daha çok seviyor birde bizim yemeklerimizden yiyor

Yaa battaniyemi fln kaptım geldim güya uyucaktın göz ucuyla bi bakim dedim ama bunlar neeeee

Maşallah sen ne tatlı bi bıdıksın yaa saçlara bak Oyyy
Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnn
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeli
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
Eki Görüntüle 1008066

bi de zafer benim gülücükleri saçmış

Ve benim uyku yalan olur iki kelime yazana kadar oğluş uyandı

Son düzenleme:

kokoşuz valla napalım kız olmanın zorluklarıı

senin kirpinn çok tatlı canım çokkk oyyşş ya hepsi çok güzel bu bebetolarınn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…