yerler seni Selimmm :)
Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)
canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
ayhh çok tatlısınız siz yaa duru cimcimem benim yaa sevimli surat
Sagolun kızlar teşekkür ederim ben de seni öpüyorum Canim
Dice masallah harika görünüyor bayıldım yavruna
Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim
Selim bakışların yine beni benden aldı dayanamam sana Selim
Durunun o adil güzelliği bahar yüzu zaten sayfaya renk getirmiş her zaman ki gibi
Cidden bugün sayımız çok az. Pazartesi sendromu sanırım canım:)) Hafta sonu herkes gezdi şimdi iş zamanı sanırım :))
Evet yaz geliyor canım yaa bütün ağaçlar çiçek açtı cıvıl cıvıl heryer. Burada şükürler olsun ki yağmur da var. Ama hava çok ılık :))
ı ıhh erkekim var bi tanecikkkk
Aa ben hatırlıom senin nicki yine bi doğum topiğindendi heralde
Henüz ben de almadım hiç bi fikrim de yok be yazık ki sizden kopya çekerim artık çünkü benim oğlum da sığamıo pusete ya da anakucağı adı her neyse
Aa gözün aydın ama hava orda ii mi merak ettim burası yağmur çamur şimşek fln yıkılıo da sabahtan beri...
Hemmen gugıl amcama danıştım ve tahmin ettiğim Topuz'u gördüm arastaya çok yakışır o topuz diodum eminim yakışmıştır ve eminim ida ya da çokkkk yakışacak ilerde
yerler seni Selimmm :)
Durumun o duru güzelliğine söylenecek laf yok zaten :)
canımm size de çoookk geçmiş olsun....kötü bir tecrübe yaşamışsınız
Gözleri biraz çekik ve burnu küçük olduğu için diğer bebeklere göre yoksa bu alerji dışında bir sağlık sorunu yada hareketlerinde bir gerilik yok sadece yüz yapısından dolayı...
Alerjik bronşitle ilgili bir fikrim yok ama yaşadıpınız aksilikler için geçmiş olsun üzüldüm. Allah korusun risk var demeleri bile çok üzücü. Korkarak okuyordum ki tahlillerin temiz çıktığını gördüm çok sevindim.
Güzel haberlerini bekliyoruz canım
Evet Selim de 17 Temmuz doğumlu :)
Ah ahh azcık saçımız olaydı bizde denerdik
Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))
canım çok çok geçmiş olsun... neyse ki bişey çıkmamış... alerjik bronşit hakkında benim de bir bilgim yok ama umarım o da yanlış teşhistir....
güzel haberlerinizi bekliyoruzzz :)
sabah öptüm kokladım mıncırdım senin için teyzesi :)
aynen canımm... alışmışız çikom da ben de yalnızlığa fazlası sıkıyor ikimizi de....
vayyyyy kucak dolusu tebrik gönderiyorum canım sana... ben de başlıyorum artık gerçi tatlı da yemem ben ama neyden kısacağım bakacağız artık ...
benim de göbişim gitsin sadece başkada bişey istemiyorum...
bizde yok ki o sırma saçlar:) inş. tesadüf değildir canım...
süper bir fikir... papatya en sevdiğim çiçek :) gerçekten de az kaldı yavaştan başlanmalı kendimiz yapmak istiyoruz çoğu şeyi anca yaparız :)
olsun canım üzülme artık gelmese bile yeterince aldı anne sütünü..
Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T
Ayy cnm geçmiş olsun ikrada nezamandir oturuyo ama illa arkasina bi ince yastik battaniye vs koyuyorum ola ki yapisirsa yere yumusak dussun die bizde 2gun once bogazina köfte kaçtı mosmor oldu eşim de vardı allahım çaresizlik ne kötü bi yandan karnina bastirdim bi yandsn elim agzinda bi yandan sırtına vurdum su da icemiyor ama aglamaktan helak oldum esim aldi kucagina bi silkeledi bende parmagimla cektim, cikardim ama tukendik cok kotu olduk Allahim korusyn yavrularimizi
Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
ahh dünüşüm haklısın 3 günlük dünya başlarım işinede gücünedeee
buda bizden gelsin ozamannn duruştan selime kocaman sevgilerrr
Eki Görüntüle 1007883
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım
her çekik gözlü olan bebişte down olacak değil ya korkutmuşlar seni boş yere
selimin yakışıklılığı yeter canım benim :)
bende konsept olarak balerin düşünüyorum
hatta keçeden balerin ayakkabısı yapıp dağıtıcam kafamda oluşturdum bende bir şeyler
seninde papatya fikrini çok çok beğendim harika olur beyazlar içinde
o sırma saçlar okşandıkça uykuya kolay dalıyo bugün öğle uykusu için denedim yine işe yaradı umarım etkisi devam eder
inciiiiiiiimmmmmmm kurban olduğuuuummm hiç kıyamam ben sana bitanem
annesi öptümü geçer hiç bişeysi kalmaz inşallah
ayyy çok fena oldum okuyunca bile geçmiş olsun canımmm Rabbim beterinden korusun etrafımda burnuna boncuk kaçan soluk borusunda bilye kalanlar duyuyorum çok tırsıyorum :18:
yahu bu selimin şirinliği beni benden alıyor çok ama çok tatlısın sen suratını yidiğimmmm keltoroşum
allaahhhhsaçlara bak yaaa yerim seniiiii dupduru maşallah o saçlar ne ölee iki tane kuyruk ben öykününküleri böyle toplamadım hiç bir gün deniyeyim bakiimm duruyla panpa olurlar
te allaammm yaa o nasıl poz o nasıl bir duruş o nasıl bir gülüşşkolunuda atmış koltuğa paşa bu paşaaa
İştee karmakarışık garip görünümlü sebze çorbamız hazıırrhenüz sebzeleri ezmedim tabi
Eki Görüntüle 1007994
tahlillerin temiz çıkmasına çok sevindim canım
her çekik gözlü olan bebişte down olacak değil ya korkutmuşlar seni boş yere
selimin yakışıklılığı yeter canım benim :)
bende konsept olarak balerin düşünüyorum
hatta keçeden balerin ayakkabısı yapıp dağıtıcam kafamda oluşturdum bende bir şeyler
seninde papatya fikrini çok çok beğendim harika olur beyazlar içinde
o sırma saçlar okşandıkça uykuya kolay dalıyo bugün öğle uykusu için denedim yine işe yaradı umarım etkisi devam eder
inciiiiiiiimmmmmmm kurban olduğuuuummm hiç kıyamam ben sana bitanem
annesi öptümü geçer hiç bişeysi kalmaz inşallah
ayyy çok fena oldum okuyunca bile geçmiş olsun canımmm Rabbim beterinden korusun etrafımda burnuna boncuk kaçan soluk borusunda bilye kalanlar duyuyorum çok tırsıyorum :18:
yahu bu selimin şirinliği beni benden alıyor çok ama çok tatlısın sen suratını yidiğimmmm keltoroşum
allaahhhhsaçlara bak yaaa yerim seniiiii dupduru maşallah o saçlar ne ölee iki tane kuyruk ben öykününküleri böyle toplamadım hiç bir gün deniyeyim bakiimm duruyla panpa olurlar
te allaammm yaa o nasıl poz o nasıl bir duruş o nasıl bir gülüşşkolunuda atmış koltuğa paşa bu paşaaa
Güzeller şehir dışında çalışıyorum, o nedenle hızlıca baktım geçmişe ve çok güzel bebişler gördüm, hepsine maşallah, o kadar güzeller ki!
Parme cim İnci kuzuma geçmişler olsun. Bir de doğum günümü kutlayan bütün güzel arkadaşlarım, teşekkür ederim, çok tatlısınız...
Yerim ben o saclari ama çok kiskandik ikra gorse yolar arkadasin kizini yoluo hep 9aylik sacinda toka görünce yapisio ben kelim panpa sende takamazsin dio)yerim bunları ben yaa masallah
selam kızlarr
bugünkü menümüz;
kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba
akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi
ve de tabi kii anne sütü
ARASTAM papatya teması harika fikir canımher yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de
ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlarArda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf
Eki Görüntüle 1008067
daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym
selam kızlarr
bugünkü menümüz;
kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba
akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi
ve de tabi kii anne sütü
ARASTAM papatya teması harika fikir canımher yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de
ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlarArda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf
Eki Görüntüle 1008067
daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym
Eki Görüntüle 1008066
cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
ayy afiyet olsun arduşumaa
ayy temaya bayıldım fındık yaa arı vız vız vız çok yakışırrr vallaçicekler böcüklerrr
ahahah yerim o suratııı ayy sevmedinmi kuzum senn annişin okadar uğraştı gitti aldı yaptı sen yemedin ayy çok tatlı bi yüz ifadesiii ama yesen süper olcaktııı
bi dahakine napalım
bende çok yapıp döktüm artık genelde sevdiği şeylerii yapıyorum
Maşallah sen ne tatlı bi bıdıksın yaa saçlara bak OyyyEki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnnEki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeliallahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
ahh dünüşüm haklısın 3 günlük dünya başlarım işinede gücünedeee
buda bizden gelsin ozamannn duruştan selime kocaman sevgilerrr
Eki Görüntüle 1007883
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklııçikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Eki Görüntüle 1008066
cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
Yaa battaniyemi fln kaptım geldim güya uyucaktın göz ucuyla bi bakim dedim ama bunlar neeeee
Maşallah sen ne tatlı bi bıdıksın yaa saçlara bak Oyyy
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnn
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeli
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
bi de zafer benim gülücükleri saçmış
Ve benim uyku yalan olur iki kelime yazana kadar oğluş uyandı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?