2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Günaydın kızlar hepinizin bebişlerine bayıldım bütün ağustos böcükleri harika :)

Canım çok sevindim bu habere derin bir oh çekmişsindir artık... Sanırım sütümüz çalıştığımız için azalıyor sürekli emzirmiyoruz ondan kaynaklı olabilir bir de hormonlara da bağlı diye düşünüyorum regl dönemlerinde felaket azalıyor 30 ml süt sağdığımı bilirim o dönemlerde ... Ne kadar büyük sıkıntı oluyor ...

ayyy teşekkür ederizzz canım yaa sende bizim içimizi ısıttın bu güzel habelerinleesizinde uzucak saçlarınızkiiii hem onlar her halleriyle güzellllllllllll

çok çok çok sevindim canımmmmmmmm gözün aydınnn harika bi haber bu

Kızlar günaydın :)))

Dün bir mucize gerçekleştiği için güne çok güzel başladım Kendime öğlen yemeği için çerkez tavuğu yapmıştım dün. Sonra akşam üstü aklıma İdoşa da ona benzer bişey yapmak geldi. Tavuğu hiç denememiştim, belki sever diye sıvadım kolları, tam buğday ekmeği, tavuk suyu ve tavuk göğsünü attım robota ve bir güzel karıştırdım. Sonuç olarak İda 11kaşık yedi ve arkasından şansımı biraz daha zorlıyım dedim ve armut pişirdim tarçınla püre yaptım ve yarım armut yedi. Çok mutlu oldum yaa

Heheyyy ne güzel haberler sabah sabah maşallah kuzucuklara

Ayrıca yarım yarım okuyunca alıntı yapamadım ama kirpicanıma güzel sözleriniz için teşekkürlerr:13:

Tondora bizde kahvaltı fln yok yazıcam bak şimdi, sebze çorbası bile yapmadım henüz

Kızlar ya ben evde olduğum zamanlarda doğru dürüst ek gıda vermiom oğluma
Belli bi düzenimiz yok hala hata mı ediom acaba öle aklıma gelirse meyve ya da yoğurt veriom
Daha tam işe de başlamadığımdan(haftaya tam olarak başlıcam ) bi sisteme oturtmadık

Demir ilacından sonra su verio musunuz ( dişleri pırtlayanlar için sorum)

Canım ben yediği her şeyden sonra mutlaka su veriyorum demir ilacından sonra da ağzında kötü tat kalmasın diye veriyorum ... Yumurta ve peynir yedikten mutlaka su veriyorum çok susamış oluyor..

amin amiinn :)

Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..

sağol cnm amin :)

vuu aferin idaya demekki kurallara uymuyacak bunlar listede ne yoksa onları seviyorlar :)

gözün aydın canım çok sevindim.
Bu kuzucukların hepsi sapsağlıklı olsun Allahım Amin :))

Sağol günebakan bu arada asu çooook tatlıııı ....topiğin tüm kızları gibi o da çok güzel ...gözlerimizi alamıyoruz kızlardan

Teşekkür ederim canım tüm bebekler çok güzel

Oh oh ohh nasıl sevindim anlatamam canım benım herşey daha iyi olacak bundan sonra gözün aydın hihoyt

Günebakan bende çok sevindim maşallah yavruna. Benim ten ten oğlum uyandı fırsat bulursam yine gelmek istiyorum herkese güzel günler

Teşekkürler kızlar hepiniz canımsınız Derin bir ohh çekip keçili ek gıdalarla yolumuza devam ediyoruz artık. Verdiğiniz moraller için ayrıca teşekkür ederim

Ya kızlar bu bebişler daha minnacık olduklarının farkında değiller sanırım Aren de öyle illa bizim yediğimiz yemekleri istiyor ... Ben de çorbalarını ona göre yapıyorum kendi yediklerimize yakın sadece tuzsuz ve daha az baharatlı ... Bugün ona bizim içli köfteye benzer bir yemek yapacağım. Biraz kıyma kavurup üstüne çok az soğan biraz karabiber , muskat ve biber salçası son olarak da bulgur ekleyeceğim kısık ateşte pişirdim mi bence güzel olur ... Sonucu yarın yazarım :) Aaa bir de geçenlerde Aren'e yemeğini yoğurtla birlikte yedirmek istedim bir kaşık yemek üstüne bir kaşık yoğurt verdim , yemeği istemedi sadece yoğurt istedi beyefendi ağzına yemek gelince ağladı yoğurt verince sustu çok güzel ifade ediyor kendini deliriyorum ben bu çocuğaaaa

çok güzel bi haber bu canımmm sonunda damak zevkine uygun bişey bulunduuu papatya prensesin ohh süper süper afiyetlerolsun devamı hep gelsin inşşşşşş

maşallah idoşaaaa. güzel bi tarif canım. deneyelim biz de :))

canım maşallah asu büyüyecek tabi annesi bi şekilde büyüyorlar sağlıklı keyifli olsunlar yeterki. gözün aydın :)

ayyy evet illa bizim yemeklerr
bende dün akşam biz kuru fasulye yerken deli olan kızceme tam bugday ekmeğinden koparıp koparı bandırdım suyuna bi sevdi bi sevdiii üstünede lakır lakır suyu içtiiii çok alemler çok

Off seyyah naptın

Ay canım biz dört kardeşiz hepimiz de iştahsızdık ben doğduğumdan beri iştahsızmışım sütü bile zorla emiyormuşum , annem de çok üstümüze düşerdi yiyelim diye sokaklarda parklarda gezdire gezdire yedirirdi resmen , büyüdük yine iştahsızlık devam etti , sofraya otururken oklava ile otururdu korkudan yerdik ama hiç bir zaman vurmadı ...

İdoşum sonunda ek gıdaya alışmaya başlıyor canım benim çok sevindim

Pislik ya tiksindim bu nasıl muamele? Videoyu çeken şahıs da bunu komik bulduğu için mi çekmiş anlamadım?

gözün aydın canım çok sevindim.
Bu kuzucukların hepsi sapsağlıklı olsun Allahım Amin :))

Teşekkür ederim canım AMİNNN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…