Tebrikler arastam vallahi azimlisin başarırsın yaşam koçum olur musun :)
Papatya çok güzel fikir canım İda' ya çok yakışacak tam da onu yansıtıyor bence
Aynı durumdayız seyyahcım kilolarıma kilo katıyorum son günlerde yediklerimle...
Teşekkürler tarifin için canım
Toprak sen de tüm Ağustos bebikleri gibi çok güzelsin gülüşünü yediğim
Geçen hafta sonu evde sular kesikti gelmiş mi diye musluğu açtım kucağımda da Asu var su gelirken pat pat yapar ya o sesten çok korktu nasıl kucağıma saklanıyo eli ayağına dolaştı çok komikti
Güzel gözlü Selim teyzoşun seni yemek için sabırsızlanıyor
Duruşum içimi açtınız yine bu ne güzellikBiz sahte tavşan kulağı takalım siz saçtan davşan yapın yani nispet mi bu
Ohh maşallah köşesine kurulmuşşş tam bir küçük adam. Lider vasıfları seziyorum sende çikom yanakların tam yemelik
Canım sana naçizane tavsiyem alerji uzmanı bir çocuk doktoruna gidin. Odasında halı kullanmayın. Her gün dışarı çıkın hava alsın kapalı ortamda kalmasın devamlı. Bildiklerim bunlar ama en önemlisi doktor.
Arı temasına bayıldım canımmmm ay siz paylaştıkça ben iyice heyecanlandım yav :18: Çok zevkli olacak. Herşeyi kendim yapmayı çok istiyorum inşallah vaktim olur. Ardayı arı kostümünün içinde düşündüm çok tatlı olacak çoook
En güzel kirpi senmisin acaba tatlı çocukMaşallah canım
Canım kendini üzme hepsi aynı bir günleri bir günlerine uymuyor ki. Tatlara da zamanla alışıyorlar. Asu ilk tattığında elmayı hiç sevmemişti. Şimdi 1 elmayı silip süpürüp devamını ister hale geldi. Bazı gün sadece meme istiyor özellikle ben yanındaysam ek gıda çok az alıyor.
Geçmiş olsun canım dişten olabilir belki :26: İnşallah enfeksiyon tamamen geçmiştir
Aminnn en güzel dua bu zaten
Canım çok sevindim bu habere derin bir oh çekmişsindir artık... Sanırım sütümüz çalıştığımız için azalıyor sürekli emzirmiyoruz ondan kaynaklı olabilir bir de hormonlara da bağlı diye düşünüyorum regl dönemlerinde felaket azalıyor 30 ml süt sağdığımı bilirim o dönemlerde ... Ne kadar büyük sıkıntı oluyor ...Kızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamışKilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook
Tebrikler arastam vallahi azimlisin başarırsın yaşam koçum olur musun :)
Papatya çok güzel fikir canım İda' ya çok yakışacak tam da onu yansıtıyor bence
Aynı durumdayız seyyahcım kilolarıma kilo katıyorum son günlerde yediklerimle...
Teşekkürler tarifin için canım
Toprak sen de tüm Ağustos bebikleri gibi çok güzelsin gülüşünü yediğim
Geçen hafta sonu evde sular kesikti gelmiş mi diye musluğu açtım kucağımda da Asu var su gelirken pat pat yapar ya o sesten çok korktu nasıl kucağıma saklanıyo eli ayağına dolaştı çok komikti
Güzel gözlü Selim teyzoşun seni yemek için sabırsızlanıyor
Duruşum içimi açtınız yine bu ne güzellikBiz sahte tavşan kulağı takalım siz saçtan davşan yapın yani nispet mi bu
Ohh maşallah köşesine kurulmuşşş tam bir küçük adam. Lider vasıfları seziyorum sende çikom yanakların tam yemelik
Canım sana naçizane tavsiyem alerji uzmanı bir çocuk doktoruna gidin. Odasında halı kullanmayın. Her gün dışarı çıkın hava alsın kapalı ortamda kalmasın devamlı. Bildiklerim bunlar ama en önemlisi doktor.
Arı temasına bayıldım canımmmm ay siz paylaştıkça ben iyice heyecanlandım yav :18: Çok zevkli olacak. Herşeyi kendim yapmayı çok istiyorum inşallah vaktim olur. Ardayı arı kostümünün içinde düşündüm çok tatlı olacak çoook
En güzel kirpi senmisin acaba tatlı çocukMaşallah canım
Canım kendini üzme hepsi aynı bir günleri bir günlerine uymuyor ki. Tatlara da zamanla alışıyorlar. Asu ilk tattığında elmayı hiç sevmemişti. Şimdi 1 elmayı silip süpürüp devamını ister hale geldi. Bazı gün sadece meme istiyor özellikle ben yanındaysam ek gıda çok az alıyor.
Geçmiş olsun canım dişten olabilir belki :26: İnşallah enfeksiyon tamamen geçmiştir
Aminnn en güzel dua bu zaten
Kızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamışKilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook
Kızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamışKilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook
Kızlar günaydın :)))
Dün bir mucize gerçekleştiği için güne çok güzel başladımKendime öğlen yemeği için çerkez tavuğu yapmıştım dün. Sonra akşam üstü aklıma İdoşa da ona benzer bişey yapmak geldi. Tavuğu hiç denememiştim, belki sever diye sıvadım kolları, tam buğday ekmeği, tavuk suyu ve tavuk göğsünü attım robota ve bir güzel karıştırdım. Sonuç olarak İda 11kaşık yedi ve arkasından şansımı biraz daha zorlıyım dedim ve armut pişirdim tarçınla püre yaptım ve yarım armut yedi. Çok mutlu oldum yaa
Heheyyy ne güzel haberler sabah sabah maşallah kuzucuklara
Ayrıca yarım yarım okuyunca alıntı yapamadım ama kirpicanıma güzel sözleriniz için teşekkürlerr:13:
Tondora bizde kahvaltı fln yok yazıcam bak şimdi, sebze çorbası bile yapmadım henüz
Kızlar ya ben evde olduğum zamanlarda doğru dürüst ek gıda vermiom oğluma
Belli bi düzenimiz yok hala hata mı ediom acaba öle aklıma gelirse meyve ya da yoğurt veriom
Daha tam işe de başlamadığımdan(haftaya tam olarak başlıcam ) bi sisteme oturtmadık
Demir ilacından sonra su verio musunuz ( dişleri pırtlayanlar için sorum)
dün gece kapanışı ben yapmışım sabah da açılışı yapayım madem
günaydııııınnnnn herkeseeeeeeeeeçoook güzel bir gün olsun, zıpırcıklar verdiğimiz bütün kaşıklara aaaaaa diye açsın ağızlarını hm hımm diye beğensinler, vermeyince ağlasınlar inşallahh
ek gıda topiğinin sabah duası da böyle oluyor kızlar napalımm:118::119::122:
Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..
Dün bir mucize gerçekleştiği için güne çok güzel başladımKendime öğlen yemeği için çerkez tavuğu yapmıştım dün. Sonra akşam üstü aklıma İdoşa da ona benzer bişey yapmak geldi. Tavuğu hiç denememiştim, belki sever diye sıvadım kolları, tam buğday ekmeği, tavuk suyu ve tavuk göğsünü attım robota ve bir güzel karıştırdım. Sonuç olarak İda 11kaşık yedi ve arkasından şansımı biraz daha zorlıyım dedim ve armut pişirdim tarçınla püre yaptım ve yarım armut yedi. Çok mutlu oldum yaa
Sağol günebakan bu arada asu çooook tatlıııı ....topiğin tüm kızları gibi o da çok güzel ...gözlerimizi alamıyoruz kızlardan
Oh oh ohh nasıl sevindim anlatamam canım benım herşey daha iyi olacak bundan sonra gözün aydın hihoyt
Günebakan bende çok sevindim maşallah yavruna. Benim ten ten oğlum uyandı fırsat bulursam yine gelmek istiyorum herkese güzel günler
Günaydın kızlar hepinizin bebişlerine bayıldım bütün ağustos böcükleri harika :)
Canım çok sevindim bu habere derin bir oh çekmişsindir artık... Sanırım sütümüz çalıştığımız için azalıyor sürekli emzirmiyoruz ondan kaynaklı olabilir bir de hormonlara da bağlı diye düşünüyorum regl dönemlerinde felaket azalıyor 30 ml süt sağdığımı bilirim o dönemlerde ... Ne kadar büyük sıkıntı oluyor ...
ayyy teşekkür ederizzz canım yaa sende bizim içimizi ısıttın bu güzel habelerinleesizinde uzucak saçlarınızkiiii hem onlar her halleriyle güzellllllllllll
çok çok çok sevindim canımmmmmmmm gözün aydınnn harika bi haber bu
Kızlar şu videoyu izledim içim kıyıldı resmen çok üzüldüm , nolur çocuklarınızı yemek için zorlamayın karnı doysun diye kalbini kırmaya gerek yok acıkınca zaten yiyecekler...
https://www.facebook.com/photo.php?v=566557273409504
Ya kızlar bu bebişler daha minnacık olduklarının farkında değiller sanırım Aren de öyle illa bizim yediğimiz yemekleri istiyor ... Ben de çorbalarını ona göre yapıyorum kendi yediklerimize yakın sadece tuzsuz ve daha az baharatlı ... Bugün ona bizim içli köfteye benzer bir yemek yapacağım. Biraz kıyma kavurup üstüne çok az soğan biraz karabiber , muskat ve biber salçası son olarak da bulgur ekleyeceğim kısık ateşte pişirdim mi bence güzel olur ... Sonucu yarın yazarım :) Aaa bir de geçenlerde Aren'e yemeğini yoğurtla birlikte yedirmek istedim bir kaşık yemek üstüne bir kaşık yoğurt verdim , yemeği istemedi sadece yoğurt istedi beyefendi ağzına yemek gelince ağladı yoğurt verince sustu çok güzel ifade ediyor kendini deliriyorum ben bu çocuğaaaa
Off seyyah naptın
Kızlar şu videoyu izledim içim kıyıldı resmen çok üzüldüm , nolur çocuklarınızı yemek için zorlamayın karnı doysun diye kalbini kırmaya gerek yok acıkınca zaten yiyecekler...
gözün aydın canım çok sevindim.
Bu kuzucukların hepsi sapsağlıklı olsun Allahım Amin :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?