2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Geçmiş olsun Allah beterinden saklasın.. Dediğin gibi artık bize 4 kol 4 göz lazım :)

Saol tatlin sizede geçmiş olsun Allah korusun yavrularimizi

Günaydııııınnnnn yürekten amiinnn diorum duana cnm))))

nasıl duru bir güzelliktir bu yarabbim. maşallah cimcimem
bizim de birgün saçlarımız olacak ve bağlıycaz inşallah :)))

geçmiş olsun canım. Annemin hep dediği şey Melekler yakalar onları bişi olmaz inşaAllah.

bizde koltuktan düştük. uyuyodu bizde mutfakta kahvaltı yapıyoduk. o nasıl bir ağlayış hıçkıra hıçkıra. Rabbim korusun yavrularımızı...

günaydın canım yürekten aminnnn dualarına :))

Eki Görüntüle 1008066

cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))

Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar

Siz varya hepinizz çok güzel çok tatlı çok ballısınız maşallah size güzellerim

Canım çok geçmiş olsun ğyi haberlerle geleceksin inşallah kızımın adaşı iyileşmiştir

Günaydın datlum amiinnn bu güzel dualara

Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee

Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..

nasıl duru bir güzelliktir bu yarabbim. maşallah cimcimem
bizim de birgün saçlarımız olacak ve bağlıycaz inşallah :)))

karmakarışık oldu ama idare edin artık teyzoşlar tişikkür ederizzzgüzel sözlerinizeeeee
hepinizin melekleri çok güzelll çok tatlı hepsini kocaman kocaman öpüyoruzzz:)
günaydın fındığımmm inş dediğin gibi güzel bigün olur hepimiz içinnnnnnnnnn

Tebrikler arastam vallahi azimlisin başarırsın yaşam koçum olur musun :)

Papatya çok güzel fikir canım İda' ya çok yakışacak tam da onu yansıtıyor bence

Aynı durumdayız seyyahcım kilolarıma kilo katıyorum son günlerde yediklerimle...

Teşekkürler tarifin için canım

Toprak sen de tüm Ağustos bebikleri gibi çok güzelsin gülüşünü yediğim

Geçen hafta sonu evde sular kesikti gelmiş mi diye musluğu açtım kucağımda da Asu var su gelirken pat pat yapar ya o sesten çok korktu nasıl kucağıma saklanıyo eli ayağına dolaştı çok komikti

Güzel gözlü Selim teyzoşun seni yemek için sabırsızlanıyor

Duruşum içimi açtınız yine bu ne güzellik Biz sahte tavşan kulağı takalım siz saçtan davşan yapın yani nispet mi bu

çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906

Ohh maşallah köşesine kurulmuşşş tam bir küçük adam. Lider vasıfları seziyorum sende çikom yanakların tam yemelik

Canım sana naçizane tavsiyem alerji uzmanı bir çocuk doktoruna gidin. Odasında halı kullanmayın. Her gün dışarı çıkın hava alsın kapalı ortamda kalmasın devamlı. Bildiklerim bunlar ama en önemlisi doktor.

Arı temasına bayıldım canımmmm ay siz paylaştıkça ben iyice heyecanlandım yav :18: Çok zevkli olacak. Herşeyi kendim yapmayı çok istiyorum inşallah vaktim olur. Ardayı arı kostümünün içinde düşündüm çok tatlı olacak çoook

En güzel kirpi senmisin acaba tatlı çocuk Maşallah canım

Canım kendini üzme hepsi aynı bir günleri bir günlerine uymuyor ki. Tatlara da zamanla alışıyorlar. Asu ilk tattığında elmayı hiç sevmemişti. Şimdi 1 elmayı silip süpürüp devamını ister hale geldi. Bazı gün sadece meme istiyor özellikle ben yanındaysam ek gıda çok az alıyor.

Geçmiş olsun canım dişten olabilir belki :26: İnşallah enfeksiyon tamamen geçmiştir

Aminnn en güzel dua bu zaten

bırak dağınık kalsın panpa sen böyle daha karizmasınnnn

sağol tandora evet biraz yaramaz bi minik benimki

maşallah güzel bebişlere

çok geçmiş olsun iyidir inşallah kıyamam hiçç
çok dikkat etmemiz lazım herşey bir anlık :/

Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee

Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..
kızlar çok teşekkürler ....bende bu miniklere bayıldım doğrusu ne iyi olmuş da doğurmuşuz ,ohhhhh sefamız olsun

merhaba Böyle güzel anneleri, arkadaşları görünce keyfimiz yerine geldi

Kızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamış Kilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook

Sağol günebakan bu arada asu çooook tatlıııı ....topiğin tüm kızları gibi o da çok güzel ...gözlerimizi alamıyoruz kızlardan

Son düzenleme:

hahaha vallahi öyle birde önce güldü bana sonra öğürmeye başladı çok komikti sıpa :) önlükdaş olduk demek he Arduşla

günaydın nasya teşekkürler :)

kızlar bir sorum var yine.. kahvaltıyı en geç kaçta yedirmek lazım? birde bizim listede çorbalara yani sebze tatlarına alıştıktan sonra kahvaltıya geçilir yazıyor siz nasıl yaptınız?

Son düzenleme:

Oh oh ohh nasıl sevindim anlatamam canım benım herşey daha iyi olacak bundan sonra gözün aydın hihoyt

Günebakan bende çok sevindim maşallah yavruna. Benim ten ten oğlum uyandı fırsat bulursam yine gelmek istiyorum herkese güzel günler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…