PARME, DURUSEL, ANGY, ECEERDOGAN
Kızlar hepinize çok çok geçmiş olsun :S
Parmecm Arda da dün elektrik süpürgesine vurdu kafayı :/ tehayyul etmesi biraz zor ama oldu işte bi şekilde. hem de ben yanı başındayken.. artık bu kazalar maalesef ki daha sık olacak sanırım :18: büyüdükçe tehlike kat sayısı artıyor. bu durumda bize 4 kol 4 göz daha lazım sankimAllah beterinden korusun bütün bebeklerimizi
bizimkide sevmedi canım ama mecbur yicekler :)
evdeki yemeklerden denedin mi ben azcık parmağımla tattırdım bayıldı :) ama kendine özel yaptıklarımı sevmedi
Aynen canım akşam bizim yediğimiz yemeğin suyuna minik minik ekmekler bandırıp verdim ayıla bayıla yedi sıpa :)
Saol tatlin sizede geçmiş olsun Allah korusun yavrularimiziPARME, DURUSEL, ANGY, ECEERDOGAN
Parmecm Arda da dün elektrik süpürgesine vurdu kafayı :/ tehayyul etmesi biraz zor ama oldu işte bi şekilde. hem de ben yanı başındayken.. artık bu kazalar maalesef ki daha sık olacak sanırım :18: büyüdükçe tehlike kat sayısı artıyor. bu durumda bize 4 kol 4 göz daha lazım sankimAllah beterinden korusun bütün bebeklerimizi
dün gece kapanışı ben yapmışım sabah da açılışı yapayım madem
günaydııııınnnnn herkeseeeeeeeeeçoook güzel bir gün olsun, zıpırcıklar verdiğimiz bütün kaşıklara aaaaaa diye açsın ağızlarını hm hımm diye beğensinler, vermeyince ağlasınlar inşallahh
ek gıda topiğinin sabah duası da böyle oluyor kızlar napalımm:118::119::122:
çikom büyüdü de poz veriyor artık :)Eki Görüntüle 1007906
Eki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
Koy ver gitsin dünüşüm ya ne işi 3 günlükk dünya tadını çıkar
allahım allahım seni yerimmm selimmmmmmmm yerimmmmm kurbaneyy kurbaneyy
ahh dünüşüm haklısın 3 günlük dünya başlarım işinede gücünedeee
buda bizden gelsin ozamannn duruştan selime kocaman sevgilerrr
Eki Görüntüle 1007883
Dün biz de bir kaza atlattık aklım çıktı ömrümden ömür gitti . İnci cok mizmiz hic sürmüyordu yemeğini hazırlayım diye mutfakta yere oturttum bir düştü kafası bulaşık Mak sivri köşesine denk geldi . O agladi sustu ben susamadım sonuc dün şişti kafası ama bugun inmiş Neyseki iyi görünüyor
Bundan sonra cok dikkatli olmak güvenlik önlemlerini almak lazım cok hareketliler artık cok T
günaydııııınnnnn herkeseeeeeeeeeçoook güzel bir gün olsun, zıpırcıklar verdiğimiz bütün kaşıklara aaaaaa diye açsın ağızlarını hm hımm diye beğensinler, vermeyince ağlasınlar inşallahh
Eki Görüntüle 1008066
cucu yazık yiyemedi birde video çektimde o çok komik ama onu ekleyemiyorum sanırım :26:
Eki Görüntüle 1007883
Arkadaşlar merhaba 2 gündür giremiyorum.Ela çok mızmız.Kucaktan inmiyor.Ağlamıyor ama sık sık gözlerinden yaşlar süzülüyor.Biraz öksürüğüde var.Üşüttüm mü acaba.Benimde gözlerim uykusuzluktan yanıyor.Merhaba demek için geldim.Yarın elanın kontrolü var.İnşallah idrarındaki iltihab kalmamıştır :18:.Yarın hastaneden sonra küçük hanım izin verirse gelirim.Hepicinizi öptük.
Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee
Toprakcımm merhaba tanıştığıma çok memnun oldum tatlımayrıca ben senin yandan gülüşünü yerimm yakışıklı oğlan
bacanak naaber yaaayeni panpa yapmışsın hayırlı olsun sen böyle karizmasın ayrıca olum saçı neapcann
Durum benim duru güzelliğim sırma saçlımher zamanki gibi çoook tatlısın bebeğimm
Çikocaaannoturuşundaki heybeti asaleti severimm ben ama tatlı kuzum benim
İlkercmm çorbayı sevmemiş halin buysa kim bilir sevsen nasıl tatlı oluyodur bu surat
bu arada bu önlükten bizde de vaaarr
bu ama benim hayatımda gördüğüm en tatlı kirpi kiiiimaşallah sana canımm
PARME, DURUSEL, ANGY, ECEERDOGAN
Alishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..
nasıl duru bir güzelliktir bu yarabbim. maşallah cimcimem
bizim de birgün saçlarımız olacak ve bağlıycaz inşallah :)))
Siz varya hepinizz çok güzel çok tatlı çok ballısınız maşallah size güzellerim
Canım çok geçmiş olsun ğyi haberlerle geleceksin inşallah kızımın adaşı iyileşmiştir
Günaydın datlum amiinnn bu güzel dualara
Günaydın kızlar :) Mutlu günler herkese. Ben tatlı rejimine son hız devam ediyorum. 3600 grama veda ettim gün itibariylediyete başlarken 6 kilo diye başladım ama 10 kiloya diktim gözümü. Hadi bakalım hayırlısı gidecek bu göbiş
Kızlar şaka maka 7 ayı geçtik doğum gününe az kaldı. Ben konsept olarak papatyayı belirledim gibi. Çimler üzerinde papatyalarla dolu bir masa çok hoş olabilir gibi geldi bana. Daha güzel bir fikir gelirse bu fikrim değişebilir de bilemiyorum:) Bazı şeyleri kendim hazırlamak istiyorum aklımda birkaç bişey var bakalım :))
Bu arada benim çok çok azaldı çok üzülüyorum sabah akşam dereotu yiyorum madem suyu içiyorum rezene falan artık hiç bir şey kâr etmiyor son çarem irmikli tatlıları deneyeceğim o da iyi süt yapıyordu ....
Merhaba hanımlar. işten güçten pek fırsat bulamıyorum girmeye :)
ne zormuş hem çalışıp hem bebiş büyütmek :)
kızımın akşam bayıla bayıla yediği bir tarif vereyim size :))
1 avuç bal kabağını az su ile haşladım sonra içine 1 yemek kaşığı irmik koydum . irmik şişince altını kapattım. içine 1 adet hurma koydum muhallebinin sıcaklığı ile iyice ezildi 1 çay kaşığı da pekmez koydum :))
kızım çokk beğendi. kuzucuklarınıza tavsiye edilir :))
6,5 aylığız 20 Ağustos doğumlu :)
Eki Görüntüle 1007766 birazdan uyanacak olan TOPRAK
Dice humana ve hipp de içiyorum yine de sağol
Ayy Allah korumuş İnci'yi ben Aren'e hiç güvenmiyorum nereye gidersem etrafına bir sürü yastık minder dolduruyorum ,mutfakta zaten mama koltuğunda oturuyor isterse düşsün bakalım ... Kızlar Aren plastik ördek sesinden , rendeleme ve diş fırçasının sesinden fena korkuyor sizin bıcırların korktuğu sesler var mı ??
Eki Görüntüle 1007883
Merhabalar :)
Bir konuda fikirlerinize ihtiyacım var Poyraz da Alerjik bronşit olduğu için evde daha dikkatli olmamız gerekiyormuş.
Doktorumuz anti alerjik yorgan yastık kullanmamızı ve buharlı mopları tavsiye etti.
Fakir in steam mop unu kullanan yada fikri olan var ise ve anti alerjik yorgan yastık kullananların yardımlarını rica ediyorum.
selam kızlarr
bugünkü menümüz;
kahvaltı: tuzsuz lor peynir, yumurta sarısı, pekmez, elma suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: ıspanaklı,havuçlu,patatesli, bulgurlu çorba
akşam : karışık meyve püreli pirinç unlu muhallebi
ve de tabi kii anne sütü
ARASTAM papatya teması harika fikir canımher yer sarı beyaz mevsimlerden de yaz ne de yakışır valla ikinize de
ben arı temalı doğum günü düşünüyorum kızlar.. sarılar siyahlarArda ya bir arı kostümü bakalım düşünüyorum bişeyler inşallah oldurabilirim
bu da örnek bir fotoğraf
Eki Görüntüle 1008067
daha yazacaklarım vardı ama arduş durmuyor bari bunları yollaym sonra yıne geleym
Kızlar selam, keyifler nasıl? Benim minik cadı uyanmak üzere.Hemen bir arkadaşa bakıp çıkacağım moduyla selam vereyim dedim. Parme geçmiş olsun.Hera mutlu ve bereketli yıllar dilerim.Cemileyd çok şükür sonuçlarınız iyiymiş.
Bizim dr. kızım fazla kilo almıyor diye ek gıda günde 3-4 çay bardağı alsın demişti; ama kızım o kadar yemiyor.Daha doğrusu bir gün iyi diğer gün kötü.Zaten diş sıkıntısını atlatalı 2 gün oldu.Dün 1.5 çay brd kadar yedi.Bugünse 5-6 kaşık.Sizler ne kadar yediriyorsunuz?Ek gıdaya kaç hafta önce başladınız?
Arkadaşlar merhaba 2 gündür giremiyorum.Ela çok mızmız.Kucaktan inmiyor.Ağlamıyor ama sık sık gözlerinden yaşlar süzülüyor.Biraz öksürüğüde var.Üşüttüm mü acaba.Benimde gözlerim uykusuzluktan yanıyor.Merhaba demek için geldim.Yarın elanın kontrolü var.İnşallah idrarındaki iltihab kalmamıştır :18:.Yarın hastaneden sonra küçük hanım izin verirse gelirim.Hepicinizi öptük.
bırak dağınık kalsın panpa sen böyle daha karizmasınnnnEki Görüntüle 1007806 Selam panpa, memnun oldum saçlarını kıskandım :))
sağol tandora evet biraz yaramaz bi minik benimkiselim naptılar yavrum sanaa saçlarını neden kestiniz sulozcum ama yinede çok yakışıklı selimcim
dice yakışıklını çok beğendim çok tatlı maşallah haylaz bir erkeğe benziyor :) uğraştırıyor sanırım :)
maşallah güzel bebişlere
çok geçmiş olsun iyidir inşallah kıyamam hiçç
çok dikkat etmemiz lazım herşey bir anlık :/
Sagolun kızlar teşekkür ederim ben de seni öpüyorum Canim
Dice masallah harika görünüyor bayıldım yavruna
Ayse ben o cikoyu ısırmadan duramam söyleyim
Selim bakışların yine beni benden aldı dayanamam sana Selim
Durunun o adil güzelliği bahar yüzu zaten sayfaya renk getirmiş her zaman ki gibi
Yaa battaniyemi fln kaptım geldim güya uyucaktın göz ucuyla bi bakim dedim ama bunlar neeeee
Maşallah sen ne tatlı bi bıdıksın yaa saçlara bak Oyyy
Ehehehh kel Selim karizmatik Selim burnunu yerim Selim çok tatlısınnnn
Süslü seniiii ne de yakışmış o tokalar dünya güzeli
Çikooo tam bi little man sin adamımmm kreasyonlar nerden yakışıklıı
bi de zafer benim gülücükleri saçmış
Ve benim uyku yalan olur iki kelime yazana kadar oğluş uyandı
Gözüm gönlüm acildi bu yakisiklilar ve prensesler cook tatlilar annelerii kocaman maşallah gönderiyorum hepsineee
kızlar çok teşekkürler ....bende bu miniklere bayıldım doğrusu ne iyi olmuş da doğurmuşuz ,ohhhhh sefamız olsunAlishia, tondra, ayseerb, cucu, suloz, dice hepinizin miniklerine maşallah.. Allah nazarlardan korusun..
merhabaToprakcımm merhaba tanıştığıma çok memnun oldum tatlımayrıca ben senin yandan gülüşünü yerimm yakışıklı oğlan
bacanak naaber yaaayeni panpa yapmışsın hayırlı olsun sen böyle karizmasın ayrıca olum saçı neapcann
Durum benim duru güzelliğim sırma saçlımher zamanki gibi çoook tatlısın bebeğimm
İlkercmm çorbayı sevmemiş halin buysa kim bilir sevsen nasıl tatlı oluyodur bu surat
Sağol günebakan bu arada asu çooook tatlıııı ....topiğin tüm kızları gibi o da çok güzel ...gözlerimizi alamıyoruz kızlardanTebrikler arastam vallahi azimlisin başarırsın yaşam koçum olur musun :)
Papatya çok güzel fikir canım İda' ya çok yakışacak tam da onu yansıtıyor bence
Aynı durumdayız seyyahcım kilolarıma kilo katıyorum son günlerde yediklerimle...
Teşekkürler tarifin için canım
Toprak sen de tüm Ağustos bebikleri gibi çok güzelsin gülüşünü yediğim
Geçen hafta sonu evde sular kesikti gelmiş mi diye musluğu açtım kucağımda da Asu var su gelirken pat pat yapar ya o sesten çok korktu nasıl kucağıma saklanıyo eli ayağına dolaştı çok komikti
Güzel gözlü Selim teyzoşun seni yemek için sabırsızlanıyor
Duruşum içimi açtınız yine bu ne güzellikBiz sahte tavşan kulağı takalım siz saçtan davşan yapın yani nispet mi bu
Ohh maşallah köşesine kurulmuşşş tam bir küçük adam. Lider vasıfları seziyorum sende çikom yanakların tam yemelik
Canım sana naçizane tavsiyem alerji uzmanı bir çocuk doktoruna gidin. Odasında halı kullanmayın. Her gün dışarı çıkın hava alsın kapalı ortamda kalmasın devamlı. Bildiklerim bunlar ama en önemlisi doktor.
Arı temasına bayıldım canımmmm ay siz paylaştıkça ben iyice heyecanlandım yav :18: Çok zevkli olacak. Herşeyi kendim yapmayı çok istiyorum inşallah vaktim olur. Ardayı arı kostümünün içinde düşündüm çok tatlı olacak çoook
En güzel kirpi senmisin acaba tatlı çocukMaşallah canım
Canım kendini üzme hepsi aynı bir günleri bir günlerine uymuyor ki. Tatlara da zamanla alışıyorlar. Asu ilk tattığında elmayı hiç sevmemişti. Şimdi 1 elmayı silip süpürüp devamını ister hale geldi. Bazı gün sadece meme istiyor özellikle ben yanındaysam ek gıda çok az alıyor.
Geçmiş olsun canım dişten olabilir belki :26: İnşallah enfeksiyon tamamen geçmiştir
Aminnn en güzel dua bu zaten
Toprakcımm merhaba tanıştığıma çok memnun oldum tatlımayrıca ben senin yandan gülüşünü yerimm yakışıklı oğlan
Siz varya hepinizz çok güzel çok tatlı çok ballısınız maşallah size güzellerim
Canım çok geçmiş olsun ğyi haberlerle geleceksin inşallah kızımın adaşı iyileşmiştir
Günaydın datlum amiinnn bu güzel dualara
Kızlaaar güzel haberlerle geldim. Canım kızımın kalple ilgili sıkıntısı kalmamışKilo alımı yeniden başlamış çok şükür 6700 gr olmuşuz % 20 persentildeyiz %1 yükselmişiz yani Bu bile çok sevindirici benim için kızlar... Boyumuz 66 cm olmuş. Yeniden uzamaya kilo almaya başladı minik kuzum benim çok mutluyum çoook
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?