Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Okuyup okuyup yazamiyorum bu aralar .
İncim nezle oldu salya sumuk dolaşıyoruz bugun doktora gideceğiz.
Angy tebrikler Canim 2. Yigen geliyor demek
Suba nasya büyüdüler bence artık daha uzun uyuyacaklar
Arastam. İda istediği kadar uğraşsın o bir prenses ve asla çirkin olamaz olsa olsa cok Tatli olur :)
Saolun kizlar guzel dileklerinz icin..SUBACIM ablam bankaci nasi altindan kalkar bilmiyrm vala..sende bosver gorunceni kaynani gelmeyen gelmesin salla bosver barisin dis hedigi cokkkk guzel gecsn ins...GUNEBAKANCM evt ablam 32 hftalik dogurmustu yigenimi smdide erken dogum riski yuksek ihtimal hayirlisiyla kucagna alsin ins....bnde senn gbiyim cnm esim pazar bile gidiyo ise..bde laf olsun diye gelen kizlar var ..bzim dukkanda resminizi gorup aaa evlimisiniz diyip geri gidiyolarms ;-) allahtan asiyis berkemal biliyosunuz ben dukkanin guvebnlik kameralarndan takipteyim ;-) ARASTACM o cirkin surati isiririm naparsa ypsin cirkin olmasi inkansz idosun....KURABIYEM cnm temiz olmasina cok svndm tahlillerin ...
Aysecim evet her Dr farklı söylüyor ben de şekerli vermek istemiyorum çok çaresiz kalirsam pekmezli falan denerim belki ben suyun tadini sevsin istiyorum ama sevmiyor
Arkadasimin bizden buyuk bebisi var ondan duymustum ama acikcasi bana da biraz fazla geldi bu miktar 1 cay bardagi icse öpüp basima koycam ben
Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
parme incime geçmiş olsun
medcezir alışmak için çorluyu sev herşey güzel olacak öle düşün cnm
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
selfie çılgınlığıEki Görüntüle 1023464
saçlarını yesinler seninn anneciğinin hep böyle yanında dizinin dibinde ol emi senn:)
Aaa hayırlı olsun umarım en kisa zamanda duzene sokarsınız herseyi Elif Ece nasil peki degisimden cok etkilendi mı ?
Sagol tatlım benim
Asırı olmasıda bar biraz
ayrıca çikin olamaz idoş
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
Hepiniz çok güzel ve çok tatlısınız.. Bizde özendik oğluşumla selfie pozu çekilcez
Gunebakan,arasta,suloz masallah bebislerle birlikte cok cok cok tatlisiniz...
Vayyy gözlerim kamaştı cok ama cok uyumlu ve guzelsiniz :)
selfie pozlarınızı yesinler sizin
harikasınız kızlar ilk fırsatta bizde çekiliciiizz :)
Çok tatlisiniz canim Selim de atki beresiyle çok seker olmuş masallah
süpersiniz anneler ve bebişler
Teşekkür ediyoruz hepinizden selfie bekliyoruzDünüşüm benim selime bak bal ya yirim sizii tatlışlar 😚
CuCu
Durummm Durummm
Sizde çok güzelsiniz maşallah size şapkaya bayıldım :))Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
Teşekkürler amin inşallah.oğlunla birlikte yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın maşallah size
Teşekkür ederiz canımm :)allahım yarebbimmmm çok tatlısınız yaaa vallahi ben modadan epey uzak kalmışım selfie de neymiş sayenizde öğrenmiş oldum
ayrıca çikin olamaz idoş
hımm bizdede oldu ama uyurken sadece tek tük.şimdi nasıl iyidir umarım
allahım yarebbimmmm çok tatlısınız yaaa vallahi ben modadan epey uzak kalmışım selfie de neymiş sayenizde öğrenmiş oldum
Teşekkür ediyoruz hepinizden selfie bekliyoruz
Durummm DurummmCanlarımm çok güzelsiniz çook
Sizde çok güzelsiniz maşallah size şapkaya bayıldım :))
Teşekkürler amin inşallah.
Teşekkür ederiz canımm :)
CUCUM KURABIYEM cok tatlısınz mınnoslrla yaknda bzde gelıcez selfıemzle:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?