2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

ahh bu hava değişimleri bi sıcak bi soğuk hepimizi etkiliyor oğlumla babamızda hasta bizimde bi bu çocuklar bide adamların hastalıkları hiiiiç çekilmiyor yahu

ablana allah kolaylık versin diğer yavrusuda daha küçük ama umarım sağlıklı sekilde alır bebeğini irlikte hooop diye büyüyüverirlerr

bende tvde duymuştum ama 9 aylık bi bebek için 1 bardak mutlaka içmeli demişti heralde susasalar isterler yemeklerden sonra veriyorum bi iki fırt çekiyor sadece 9 aylık bebek için içine bi miktar pudra şekeri koy dedi dr birde çişli bez sayısına bakmalıymışız öyle demişti

sizide beğendimm çok çok bizmki durmuyo kıçını attırıyo sevmiyo kameralara küsmüş :)

şu hedikte neler yapılıyorr biri bana anlatsa yaa benim yarın son günümm evime gidince netim yok ve bende yapmak istiyorum hediğii(

kizlar umarim hepiniz iyisinizdir.pek firsatim olmuyor su siralar nete giremiyorum.mama sandalyesi alicam tavsiyelerinize ihtiyacim var.
Chicco poly alicam ama ikinci bir tane de annemlere aliyim diyorum cok pahali olmayan ama kalitesiz de olmayan tavsiyelerinizi bekliyorum.ikeayi dusunmuyorum cunku annem tekerlekli istiyor.simdiden tesekkur ederim

Aaa hayırlı olsun umarım en kisa zamanda duzene sokarsınız herseyi Elif Ece nasil peki degisimden cok etkilendi mı ?

Sagol tatlım benim

Asırı olmasıda bar biraz

hımm bizdede oldu ama uyurken sadece tek tük.şimdi nasıl iyidir umarım

Haftasonu bizi özlemeyin diye kızımla selfie pozumuzu paylaşayım
Eki Görüntüle 1022835

Madem öyle bi selfie de bizden gelsin 😆

Eki Görüntüle 1022910

Eki Görüntüle 1023447

Buda bizden selfie 😃modaya uymak lazım

CuCu

allahım yarebbimmmm çok tatlısınız yaaa vallahi ben modadan epey uzak kalmışım selfie de neymiş sayenizde öğrenmiş oldum

Hepiniz çok güzel ve çok tatlısınız.. Bizde özendik oğluşumla selfie pozu çekilcez

Gunebakan,arasta,suloz masallah bebislerle birlikte cok cok cok tatlisiniz...

Vayyy gözlerim kamaştı cok ama cok uyumlu ve guzelsiniz :)

selfie pozlarınızı yesinler sizin
harikasınız kızlar ilk fırsatta bizde çekiliciiizz :)

Çok tatlisiniz canim Selim de atki beresiyle çok seker olmuş masallah

süpersiniz anneler ve bebişler

Dünüşüm benim selime bak bal ya yirim sizii tatlışlar 😚

CuCu
Teşekkür ediyoruz hepinizden selfie bekliyoruz
Eki Görüntüle 1023447

Buda bizden selfie 😃modaya uymak lazım

CuCu
Durummm Durummm Canlarımm çok güzelsiniz çook
Sizde çok güzelsiniz maşallah size şapkaya bayıldım :))
oğlunla birlikte yüzünüzden gülücükler hiç eksik olmasın maşallah size
Teşekkürler amin inşallah.
allahım yarebbimmmm çok tatlısınız yaaa vallahi ben modadan epey uzak kalmışım selfie de neymiş sayenizde öğrenmiş oldum
Teşekkür ederiz canımm :)

Maşallah Mert'e ne çok şey öğrenmiş :)
Anne oğul çok şekersiniz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Tişikkür ederiz :) sizdende bekliyoruzzz 😉

CuCu

O senin güzel bakan gözlerin benim tatlı dünüşüm öperiz kocaman

CuCu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…