canım bilinçsiz hecelemeler normal artık. baba mama dede gibi kelimeler söyleyebilirler :)Kizlarrrr sizinle bi sevincimizi paylasmak istiyoruz benim kucuk oglum iki haftadir felan anne diye sesleniyordu annelik duygusu bana oyle geliyor dedim ama cevremdeki herkeste anlamis ve anne diyor bu dediler gecen aksamda babasi isten gelince kapiyi acar acmaz baba bababa dedi yine dedikki cikardigi seslerin arasında cikmistir ama iki gundurde gelgel gel diyor hemde elleriyle isaret yapiyor erken degilmi konuslarmi artik sizce
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
en son 3-4 aylıkken görmüştüm sanırım kendi kendine uyuduğunu :) ama şaşırttı 2. uykusunda da aynısını yaptı tabi böyle gider mi bilmiyorum... uykusu gelince gözlerini ovuşturur zaten çikom. biraz geç kalırsa uyumaya çok mızmızlanıyo, yatağına yatırdım ağladı kucağıma aldım ağladı. ben de yatağına koyup pepe kuklası var eline onu verdim. mızmızlanamızmızlana uyudu. bakalım akşam da deneyeceğim. inş. artık öyle uyumak istiyordur...Gece uykuları bir alem. Bizimki de 2 perdelik tiyatro oynuyor sanki.İlk bölüm komedi, ikincisi dram. İlk bölümde dün gece 4 saat uyudu.Ooooh dedim.2. bölümde kalkış saatleri:02.15-02.30-03.30-05.30-06.30. Ayşe kendi kendine nasıl uyuyor? Ağlıyor mu hiç?
günebakan ben seni ilk defa görüyorum çookk tatlıymışsın :) Asu ma zaten lafım yokkk :) selfienizi yesinler sizin.... en kısa zamanda ben de çekeceğim:)
vayyy siz de çokk tatlısınız şekerler :)
yaaa Selim e atkı bere çok yakışmış ama size de 100 puan :)
Kızlar bu arada biri çirkin olmayı öğrendi
Eki Görüntüle 1022469 Eki Görüntüle 1022476
İstesende çirkin olamazsınki güzelliik :) Akıl küpü bunlar ya çok hızlı öğreniyorlar..
Maşallah sana..
Bak gördünmü varmışÇok tatlısınız her zamanki gibi
Teşekkür ederiz kiiyaaa Selim e atkı bere çok yakışmış ama size de 100 puan :)
canım bilinçsiz hecelemeler normal artık. baba mama dede gibi kelimeler söyleyebilirler :)
en son 3-4 aylıkken görmüştüm sanırım kendi kendine uyuduğunu :) ama şaşırttı 2. uykusunda da aynısını yaptı tabi böyle gider mi bilmiyorum... uykusu gelince gözlerini ovuşturur zaten çikom. biraz geç kalırsa uyumaya çok mızmızlanıyo, yatağına yatırdım ağladı kucağıma aldım ağladı. ben de yatağına koyup pepe kuklası var eline onu verdim. mızmızlanamızmızlana uyudu. bakalım akşam da deneyeceğim. inş. artık öyle uyumak istiyordur...
günebakan ben seni ilk defa görüyorum çookk tatlıymışsın :) Asu ma zaten lafım yokkk :) selfienizi yesinler sizin.... en kısa zamanda ben de çekeceğim:)
vayyy siz de çokk tatlısınız şekerler :)
yaaa Selim e atkı bere çok yakışmış ama size de 100 puan :)
Hepiniz çok güzel ve çok tatlısınız.. Bizde özendik oğluşumla selfie pozu çekilcez
çok sevindim yakışıklının iyi olmasına, maşallah ona :)
aynen öyle canım Allah yürü ya kulum desin :) arkadaşını çok uyanık gördümAsuya yapmışsın hiç verir misin....
biz de bir hafta sonra ete başlayacağız ilk iyi gidiyordu artık ağzını kilitliyor resmen. ben de zorlamıyorum...bugün kahvaltıyı da ayrı ayrı verince yedi...belki et olunca yer, babası gibi etçil olacak sanırım...bunu da yazıyorum kenara deneyeceğim hemen :) afiyet olsun prensesimize :)
canım çiko da su içmiyor, doktorumuza söylediğimizde demek ki anne sütünden yeterince alıyor ihtiyacı olsa reddetmez dedi. her doktor ayrı söylüyor anlamadım... annem de tv de izlemiş içmiyorsa çok az şeker koyun demiş doktor ama ben şekr vermk istemiyorum...
Arkadasimin bizden buyuk bebisi var ondan duymustum ama acikcasi bana da biraz fazla geldi bu miktar 1 cay bardagi icse öpüp basima koycam benBi bardak mııı
Nerden aldın bu bilgiyi
Benim oğlum içio ama ben vermeyi unutuom
Öle çok ek gıda yemio bu aralar ben de gerek duymuom o yüZden
Bi de hala biberon kullanıoz acil suluk almam lazım alışsın die
Gülüşünü yesinler senin
Çık şükür ii olmasına sevindim
Yaaaçok geçmiş olsun
Off o sendroma ben de yarın başlıcam çok tırsıyorum
Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
parme incime geçmiş olsun
medcezir alışmak için çorluyu sev herşey güzel olacak öle düşün cnm
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
selfie çılgınlığıEki Görüntüle 1023464
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?