2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

canım bilinçsiz hecelemeler normal artık. baba mama dede gibi kelimeler söyleyebilirler :)

en son 3-4 aylıkken görmüştüm sanırım kendi kendine uyuduğunu :) ama şaşırttı 2. uykusunda da aynısını yaptı tabi böyle gider mi bilmiyorum... uykusu gelince gözlerini ovuşturur zaten çikom. biraz geç kalırsa uyumaya çok mızmızlanıyo, yatağına yatırdım ağladı kucağıma aldım ağladı. ben de yatağına koyup pepe kuklası var eline onu verdim. mızmızlanamızmızlana uyudu. bakalım akşam da deneyeceğim. inş. artık öyle uyumak istiyordur...

Haftasonu bizi özlemeyin diye kızımla selfie pozumuzu paylaşayım
Eki Görüntüle 1022835
günebakan ben seni ilk defa görüyorum çookk tatlıymışsın :) Asu ma zaten lafım yokkk :) selfienizi yesinler sizin.... en kısa zamanda ben de çekeceğim:)

Madem öyle bi selfie de bizden gelsin 😆

Eki Görüntüle 1022910
vayyy siz de çokk tatlısınız şekerler :)

yaaa Selim e atkı bere çok yakışmış ama size de 100 puan :)

cnngmz basladı kelımeler cıkmaya o kucuk agızlarından bızımkıde baba dıyo babasını gorunce cosuyo del del de dıyor arkamızdanama anne demıyoq maalesef ne guzel bı duygudur kım bılır:)

Hepiniz çok güzel ve çok tatlısınız.. Bizde özendik oğluşumla selfie pozu çekilcez

Teşekkürler canlar herkesten selfie bekliyoruz Ben kopyalıyım bunları belkim bişey yaparım

Bayildim hepinize;-) topikte selfie cilginligi basladi;-) en kisa zamanda bzdende gelicek bi tane

Eki Görüntüle 1022910

Kiz bu nasil selfie profesyonel fotoğrafçı çekmiş gibi cok guzelsiniz cok :)

Vayyy gözlerim kamaştı cok ama cok uyumlu ve guzelsiniz :)

GUNEBAKAN tatlım sizin alıntı gitmiş o asu kuşunun bakışını severim seni de görmek iyi geldi özlemisiz yavrum ya fıstıklar sizi

MEDCEZir hepimiz birşeylere katlanıyoruz gelecegimiz icin hem Çorlu kocaman yer istanbulda yakın kuşa zamanda kurarsınız düzeninizi icini daraltma buralara daha sık uğra :)

NASYA Canim benim bilmem mı beni kimler düşünür merak eder hic öpüyorum sizi

Gecmis olsun dileklerinizi de kızlar hepinizin ayri ayri aldım kalbime kaydettim alıntıların gidiyor ondan kişisel yazamadim hepinizi öpüyorum mucks

selfie pozlarınızı yesinler sizin
harikasınız kızlar ilk fırsatta bizde çekiliciiizz :)

Çok tatlisiniz canim Selim de atki beresiyle çok seker olmuş masallah

Eki Görüntüle 1022910

Süslü hanimlar sizi..cook guzelsiniz anali kizli arastacim

Haftasonu bizi özlemeyin diye kızımla selfie pozumuzu paylaşayım
Eki Görüntüle 1022835

Günebakan ben de seni ilk kez görüyorum seni merak ediyordum fotodan bile sicakkanli ve ictenligin belli oluyor canim asu kusunla çok tatlisinizz

Parme,kurebiyem,blackr geçmiş olsun Yavrucuklariniza...
Ben de 5 gündür cok hastayim kizlar yagiz da öksürmeye basladi ona da geçmemiştir inş..biz yine agiz kapatmalara,yemek istememelere,uykusuzluklara,mizmizliklara ,sut arttirmanin yollarini aramaya devam ediyoruz...bizden haberler boyle iyi haberlerimiz de var 2.disimiz geldi, hoyyt,deh gibi tuhaf kelimelerden sonra anne baba demeye basladik ve artik biri öpücük atinca karsiligini veriyoruzz..hepinize iyi hafta sonlari güzeller ben de artik iyileşmek istiyorum:;((

Aysecim evet her Dr farklı söylüyor ben de şekerli vermek istemiyorum çok çaresiz kalirsam pekmezli falan denerim belki ben suyun tadini sevsin istiyorum ama sevmiyor

Arkadasimin bizden buyuk bebisi var ondan duymustum ama acikcasi bana da biraz fazla geldi bu miktar 1 cay bardagi icse öpüp basima koycam ben

Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
parme incime geçmiş olsun
medcezir alışmak için çorluyu sev herşey güzel olacak öle düşün cnm
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
selfie çılgınlığı

Güzel kurubiş ve kuzusu miraba çok güzel çıkmışsınız bizde tişikkür ederiz duruşla 😘 iyi geceler uykucuklar 😴

CuCu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…