Dun 2,5 saat uyuyan baris bey bugun bu saat oldu anca yarim saat uyudu.
Onu uyutucam derken cok yoruldum basim agiriyor.(
Gunebakan oyle canim cok cok onemli degil gelmemeleri ama insan yinede uzuluyor aysenin dedigi gibi.Suloz bilmezlermi canim gorumcemle her biraraya gelisimizde konusuyorduk.
Kv bir kere konustuk fikrini almak istedim yapma laf,soz olur dedi bende kim ne derse desin umrumda degil sonucta kirki bekliyrum dedim oylece kapadim onun yaninda bir daha acmadim.
Ang sagol canim ins.
Arasta cirkin bir ordek gordum oradaaaaonun burnunu isirim ben
Parme,kurabiye gecmis olsun.
Med hosgeldin iyi olmaniza sevindim cok sukur elifin sagligi yerinde ya alisir yeni duzeninize.Bebislerimizin ablasi o,oto koltugunda pembeli bir resmi vardi hatirliyorum cok tatliydi musait oldugunda yeni halini paylasirsan seviniriz canim.
Cucumm alintiyi cozduk bana bildirim gelmiyor. Nasil yapiliyor var mi bilen :what::what:Deneme 1 2 3 😃😃😃
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Ayy canim ya valla ne kadar benziyorlar uyusun yemek yiyeyim diye ugras ugras zorla uyuttum ayagimdam indiremedim uyaniyor sipa
uyusun sonea yerim dedim zil caldi uyandi
Cucumm alintiyi cozduk bana bildirim gelmiyor. Nasil yapiliyor var mi bilen :what::what:
Bende yokValla dünüş ben ayarlamadım geliyor ama ayarlarda kişisel ayarlamalar var sol üstte çıkıyor benim 😉
Canim alintilamak istedigin mesajlarin ustune tiklayinca alintiliyor hepsini. Cozecegiz insallah hep birlikteÇirkinimi beğenen tüm teyzişlere teşekkürler :))
Çoklu alıntıyı ben de bulamadım kızlar Kurcalıyorum sağını solunu bakalım😃😃
mirabağğ ne kadar güzel çıkmışsınız, neden öyle kötü baktın Asucum ya :))
Bende yok( neyse artik yapacak bisey yok.
Canim alintilamak istedigin mesajlarin ustune tiklayinca alintiliyor hepsini. Cozecegiz insallah hep birlikte
Çirkinimi beğenen tüm teyzişlere teşekkürler :))
Çoklu alıntıyı ben de bulamadım kızlar Kurcalıyorum sağını solunu bakalım😃😃
mirabağğ ne kadar güzel çıkmışsınız, neden öyle kötü baktın Asucum ya :))
Bizim hiç selfiemiz yok oğluşumla
Canım sağ üstte 3 nokta var Ordan web görüntüsünü secersen çoklu alıntı yapabilirsin :*
Herkes uygulamayı çözmeye dalmış :))
Uzay' dan Uydu aracılığı ile gönderildi.
ÖpüyorumÖle valla hep birlikte öğreniciiiz dünüşüm :)
Pek yakında :)Selfie modasına uymak lazım hemen bir selfie bekliyorum. Hatta herkes çekilsin albüm yapalım
Çok uyumlu çook güzelsinizz.
Miraba asucum ve güzel annis
Selfie selfie bakışlarınızı yerim :)
Kız günebakan selfieniZi sevsinler sizin. Ikiniz de çok ama çok tatlısınız kuzucuklarım benim 😘
Oy sizin selfienizi yesinler çok tatlısınız yaw bende ösendim akşam çekicem şuan pijama terlik modu haha
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?