Çok güzelsiniz sizde 👍😊
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
anası kızından kızı anasından güzel şekerler sizi :)
Gunebakan,arasta,suloz bebislerle çok tatlisiniz...
ayrıca çikin olamaz idoş
parme incime geçmiş olsun
medcezir alışmak için çorluyu sev herşey güzel olacak öle düşün cnm
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
selfie çılgınlığıEki Görüntüle 1023464
Tişikkür ederiz :) sizdende bekliyoruzzz 😉
CuCu
ayrıca çikin olamaz idoş
mert mama dede baba anne diyor eli ile gel gel yapıyor ben hergün bişi çalıştırıyorum. ellerin nerde diom gösterio fış fış kayıkçıyı bilio öne arkaya sallanıo bullum bullum diom elini ağzına götürüo ses çıkarmaya çalışıo 1 hafta hergün aynı şey üzerinde durunca öğrenio sonra unutabiliyo istem dışı yaptıkları tekrar ettikleride var dedededede vs.
Kesinlikle insan böyle fıstık bebisi de böyle guzel olunca modayı kaçırmamalı :))
Harika bir poz daha anali bebisli cok guzelsiniz :)
Cucu ve kurabiye supersiniz masallah...
Gunebakan bencede kopyalayip bir calisma yap tatlim hos bir ani olur.
Bizde en kisa zamanda ekleriz.
Genca canim hedik soyle yapiliyor;
Asurelik bugdayi hasliyorsun,soguyunca icine kuru meyvelerden(kayisi,findik,ceviz,uzum vs.)koyuyorsun.Renkli sekerlerle susleyip tamamliyrsun.
Gelen misafirlere ne ikram edecegin sana kalmis.Biz borek,acma,sarma,mercimek koftesi,islak kek,revani yapiyoruz.
Dis seklinde kurabiye yaptirdim hediye olarak misafirlere dagiticam.
Evi balonlarla vs.susleyecegiz.İste hedik dedigimiz olay budur.
anası kızından kızı anasından güzel şekerler sizi :)
siz de çoookk tatlısınız ama :)
biz de yapalım dedik ama çikocan çekilmek istemedi yarına inş :)
bu da bızdennnn :)Eki Görüntüle 1025077
ayrıca çikin olamaz idoş
wuhuuuuuuu
sıra sıra selfieler
hepsi de birbirinden güzeller
bayıldım hepinize hatunlarve tabi ki güzelliğinize güzellik katan bebikolarımm nazar değmesin hiç birinize
Tişikkürler fındığım 😘
Sizdende bekliyozzz Ardayla 😍
CuCu
hiç bekletmedim bak gordüyn mü cucumm
Aman yarabbim güzelliklere bak :) Çok güzelsiniz kızlar
Canım geçmiş olsunnGünaydın kızlar alıntılayamadım ama bütün fotolara bayıldım tabikide çok ama çok tatlısınız
Ben berbat bir hafta sonu geçirdim pazar sabahı kalktığımda bir kulağım neredeyse hiç duymuyordu hastane hastane gezdik kbb uzmanı olmadığı için bişey yapamadılar şuan çok kötüyüm damla kullanıyorum yarın randevum var kulağım temizliyçcekler of of o kadar kötü bişeyki anlatamamallah kimsenin başına vermesin sanrım fazla akıntı kulak zarımı tamamen kapatmış ondan olmuş birazda kulak çubuğuyla karıştırınca iyice kapanmış umarım bir an önce kurtulurum kızlar ya
ayrıca çikin olamaz idoş
Cucu ve kurabiye supersiniz masallah...
Gunebakan bencede kopyalayip bir calisma yap tatlim hos bir ani olur.
Bizde en kisa zamanda ekleriz.
Genca canim hedik soyle yapiliyor;
Asurelik bugdayi hasliyorsun,soguyunca icine kuru meyvelerden(kayisi,findik,ceviz,uzum vs.)koyuyorsun.Renkli sekerlerle susleyip tamamliyrsun.
Gelen misafirlere ne ikram edecegin sana kalmis.Biz borek,acma,sarma,mercimek koftesi,islak kek,revani yapiyoruz.
Dis seklinde kurabiye yaptirdim hediye olarak misafirlere dagiticam.
Evi balonlarla vs.susleyecegiz.İste hedik dedigimiz olay budur.
Günaydın kızlar alıntılayamadım ama bütün fotolara bayıldım tabikide çok ama çok tatlısınız
Ben berbat bir hafta sonu geçirdim pazar sabahı kalktığımda bir kulağım neredeyse hiç duymuyordu hastane hastane gezdik kbb uzmanı olmadığı için bişey yapamadılar şuan çok kötüyüm damla kullanıyorum yarın randevum var kulağım temizliyçcekler of of o kadar kötü bişeyki anlatamamallah kimsenin başına vermesin sanrım fazla akıntı kulak zarımı tamamen kapatmış ondan olmuş birazda kulak çubuğuyla karıştırınca iyice kapanmış umarım bir an önce kurtulurum kızlar ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?