2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Oyu Oyy boncuk ailesi nazalıklara bak kocaman maşallah size güzel anniş ve tatlı oğlu 😘

CuCu

Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin sabahından merhaba. Gece 6 defa uyandı ida uykumdan hiç verim alamadım bu yüzden. Sersem gibiyim😔

Zıptırdı bunlar bu ara dişlerden heralde kuzum inş geçici bişeydir uykusuzluk berbat bişey 😞

CuCu

Çok sevindim canım gecmisler olsun 😘 kulak çubuğu inanılmaz tehlikeli bişey kullanmamak lazım hele bebeklerde aman aman havluyla bi suyunu alıyorum tamam

CuCu

Ayy canım çok çok gecmis olsun Allah acil şifalar versin annişine 😔

CuCu

Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız annenle 🙏

Maşallah sana da oğluna da bayılıyorum canım... Gözler çok çok güzel 😘

Çok sevindim canım gecmisler olsun 😘 kulak çubuğu inanılmaz tehlikeli bişey kullanmamak lazım hele bebeklerde aman aman havluyla bi suyunu alıyorum tamam

CuCu
Ben kullanmak zorunda kalıyorum canım kulak akıntısı çok çikonun ama dışından alıveriyorum pisliği...

Bu arada bu iphone uygulamasında çoklu alıntı yapabilen var mı ben çözemedim??

Güle güle kullanın canım asu mis mis mamalar yesin 😘

CuCu

Güle güle kullanın canım asu mis mis mamalar yesin inş 😘

CuCu

Aman dikkatli ol canım pamukla silsen olmuyormu olsa yaparım desene 😉
Bilmiyom brnde çözemedim çoklu alıntıyı yaa web görünüm yaptım ordanda olmadı anlamadım 😜

CuCu

kocaman bir nazar boncuğu size
mavi mavi sizin maviş gözleriniz 😃

Maşallah size çok güzelsiniz ikinizde maviş mavişş.

Canım geçmiş olsun :)
Sizin drlar yapılcak bişey yok demiş en azından.
Benimki "Bence uykusu gelince koy yatağına uyusun" demişti.
Şaka gibi

Uçup giden alıntılarım:
Tandora annene geçmiş olsun canım.
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın

Cok sagol bilgin icin annemler felan hic yapmamislar kv felanda yapmamis o yuzden bu konu hakkinda bi fikrim yoktu taa ki sen cevap verene dek yapmak istiyorum evim kucuk aile kalabalik hala karar veremedim ama icimde kalsin istemiyorum bide hasladiktan sonra sekerde koyuyoruz dimi ayni asure gibi

Vay vay vay
Gözlere bak bir tane degil iki tane boncuk masallah size :)

Oyu Oyy boncuk ailesi nazalıklara bak kocaman maşallah size güzel anniş ve tatlı oğlu 😘

CuCu

kocaman bir nazar boncuğu size
mavi mavi sizin maviş gözleriniz 😃

Hepinize çoook teşekkür ederiz teyzelerii bakan gözlerinizin güzelliği..

Arkadaşlarımm Geriye dönüp alıntı yapamıyorum, ama geçmiş olsun dileklerinizi , önerilerinizi telefondan olabildiğince takip ettim, gerçekten çok teşekkür ederim. Şu anda çok şükür iyi durumdayız yanağımızdaki şişlik geçti, antibiyotiğe ve kremlere devam üç gün daha. Çok az kızarıklık var şu anda yanağımızda o kadar o da geçecek inş, iz bile kalmayacak gibi. O kadar korkmuştum ki, sizin mesajlarınızı okudukça güç topladım. [Google a yazdığınızda çıkan korkunç atopik dermatit fotoğrafları var ya aynı öyle olmuştuk çünkü( ] Ha bu arada yüzümüz geçti ama kullandığımız ilaçlardan kıçımız kızardı bu seferde :) ama o da geçecek. Selfieleriniz süper , hepinize maşallah

Ay bilirim o kulak tikanmasini cok zor biseydir gecmis olsunn

Gecmis olsun umarim en kisa zamanda sagligina yeniden kavusur annecigin

Bu altin sacli bebisin guzel boncuk gozlerini megerse anneciginden almis masallah sizee her daim yuzunuzden gulucuklerinizi rabbim eksik etmesin

Gecer canim bak gecmeye baslamis bile iz de kalmaz insallah en kisa surede doner eskiye

İns.bu haftamiz sakin ve bol uykulu gecer arkadaslar.
Dun dis bugdayimizi yaptik.Cok guzel gecti baya kalabaliktik ki cok kisi cagirmamistim.
Hii gorumce ve kv de geldi
Birkac resim eklicem.

Nasya cok gecmis olsun canim.

Ang anne -kiz yine harikasiniz masallah.
Nazliii gozlerinize bayildim masallah rabbim korusunuz ne guzelsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…