Hepinşze musmutlu, huzurlu bir hafta diliyorum kızlar...
NASYA çok geçmiş olsun.. Hamilelikte benimde bikez olmuştu çok kötü bişey Allah şifa versin tez vakitte inşallah..
Selfie paylaşan arkadaşlar ve minikleri hepinşz çok güzelsiniz kocaman bi maşallah herkese..
Emircik dün gezerken gayet keyifliydi ama bugün mız mız mız sürekli ağlıyobusaat oldu daha hiçbişey yapamadım ev aldı gidiyo...
Bi selfiede bizden gelsin, öptük hepinizi :)Eki Görüntüle 1026359
Günaydın kızlar uykusuz bir gecenin sabahından merhaba. Gece 6 defa uyandı ida uykumdan hiç verim alamadım bu yüzden. Sersem gibiyim😔
Kızlar dayanamayıp sabahtan gittim doktora kulağımı bir aletle aspire etti süpürdü bir anda dünyam değişti duymaya başladım doktorun boynunamsarıldım resmen oh be ancak geldim eve biraz hava aldırdım kuzuyada geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim hepinize ve doktorun uyarısı asla kulak temizleme çubuğu kullanmayın bebişlere sakın ha kullanmayın umarım tekrarlamaz çok yıprattı beni şimdi iyiim çok şükür bir kayfe keyfi yapıcım öpüyorum hepinizi canlarım
kızlar sizede iyi haftalar...
Annem dün rahatsızlandı geçen yıl bu sıralar yoğun bakımda kaldı çok uzun bir süre böbrekleri çalışmıyor birde kalp krizi yaşamış yine .. kalbe bakılır ama eğer anjio olursa kesin diyalize bağlanması lazım (anjio sırasında verilen ilaç zararlı çünkü ) ama annem yürüyemiyor gidip gelmesi epey zor olur diye istemiyoruz annemde istemedi..doktorlarda gidebildiği kadar dayansın diye müdahale etmediler . bu seferde akciğerleri ödem yapmış vücudu su toplamış kalbi zorlamış çünkü kalbindende rahatsız şimdi hastanede ve benim aklım onda kızlar nolur dua edin ve tüm diğer hastalar şifasını bulsun inşallah.
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız annenle 🙏kızlar sizede iyi haftalar...
Annem dün rahatsızlandı geçen yıl bu sıralar yoğun bakımda kaldı çok uzun bir süre böbrekleri çalışmıyor birde kalp krizi yaşamış yine .. kalbe bakılır ama eğer anjio olursa kesin diyalize bağlanması lazım (anjio sırasında verilen ilaç zararlı çünkü ) ama annem yürüyemiyor gidip gelmesi epey zor olur diye istemiyoruz annemde istemedi..doktorlarda gidebildiği kadar dayansın diye müdahale etmediler . bu seferde akciğerleri ödem yapmış vücudu su toplamış kalbi zorlamış çünkü kalbindende rahatsız şimdi hastanede ve benim aklım onda kızlar nolur dua edin ve tüm diğer hastalar şifasını bulsun inşallah.
Maşallah sana da oğluna da bayılıyorum canım... Gözler çok çok güzel 😘Hepinşze musmutlu, huzurlu bir hafta diliyorum kızlar...
NASYA çok geçmiş olsun.. Hamilelikte benimde bikez olmuştu çok kötü bişey Allah şifa versin tez vakitte inşallah..
Selfie paylaşan arkadaşlar ve minikleri hepinşz çok güzelsiniz kocaman bi maşallah herkese..
Emircik dün gezerken gayet keyifliydi ama bugün mız mız mız sürekli ağlıyobusaat oldu daha hiçbişey yapamadım ev aldı gidiyo...
Ben kullanmak zorunda kalıyorum canım kulak akıntısı çok çikonun ama dışından alıveriyorum pisliği...Çok sevindim canım gecmisler olsun 😘 kulak çubuğu inanılmaz tehlikeli bişey kullanmamak lazım hele bebeklerde aman aman havluyla bi suyunu alıyorum tamam
CuCu
Asu' ya mama sandalyesi aldık Kraft Basic modelinden. Malum annemin evinde fazla yer kaplamayalım derdindeyiz :) Çok pratik katlanınca küçücük kalıyor. Pikniğe bile götürülür o kadar pratik :) Biz beğendik kızımla tavsiye ederim
Asu' ya mama sandalyesi aldık Kraft Basic modelinden. Malum annemin evinde fazla yer kaplamayalım derdindeyiz :) Çok pratik katlanınca küçücük kalıyor. Pikniğe bile götürülür o kadar pratik :) Biz beğendik kızımla tavsiye ederim
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız annenle 🙏
Maşallah sana da oğluna da bayılıyorum canım... Gözler çok çok güzel 😘
Ben kullanmak zorunda kalıyorum canım kulak akıntısı çok çikonun ama dışından alıveriyorum pisliği...
Bu arada bu iphone uygulamasında çoklu alıntı yapabilen var mı ben çözemedim??
Maşallah size çok güzelsiniz ikinizde maviş mavişş.Hepinşze musmutlu, huzurlu bir hafta diliyorum kızlar...
Kızlar dayanamayıp sabahtan gittim doktora kulağımı bir aletle aspire etti süpürdü bir anda dünyam değişti duymaya başladım doktorun boynunamsarıldım resmen oh be ancak geldim eve biraz hava aldırdım kuzuyada geçmiş olsun dileğinde bulunan bütün arkadaşlarım çok çok teşekkür ederim hepinize ve doktorun uyarısı asla kulak temizleme çubuğu kullanmayın bebişlere sakın ha kullanmayın umarım tekrarlamaz çok yıprattı beni şimdi iyiim çok şükür bir kayfe keyfi yapıcım öpüyorum hepinizi canlarım
Canım geçmiş olsun :)Canm allah anneciğine acil şifalar versin tabiki dua ederiz allah yardımcınız olsun
Ah ah benım doktorda uykusuzluğa yapacak bişey yok diyo bende senin gibi yedirip yatırıyorum sonuç dahada kötü oluyo hey allahım gecede 6 kere uyanıp geri uyursa bende mutlusu olmuyo o kadar kötülerini gördümki ben artık uykudan ümidimi kestim egzaması içinde geçmiş olsun canım inşallah azalır
Cucu ve kurabiye supersiniz masallah...
Gunebakan bencede kopyalayip bir calisma yap tatlim hos bir ani olur.
Bizde en kisa zamanda ekleriz.
Genca canim hedik soyle yapiliyor;
Asurelik bugdayi hasliyorsun,soguyunca icine kuru meyvelerden(kayisi,findik,ceviz,uzum vs.)koyuyorsun.Renkli sekerlerle susleyip tamamliyrsun.
Gelen misafirlere ne ikram edecegin sana kalmis.Biz borek,acma,sarma,mercimek koftesi,islak kek,revani yapiyoruz.
Dis seklinde kurabiye yaptirdim hediye olarak misafirlere dagiticam.
Evi balonlarla vs.susleyecegiz.İste hedik dedigimiz olay budur.
bu da bızdennnn :)Eki Görüntüle 1025077
bu da bızdennnn :)Eki Görüntüle 1025077
Vay vay vay
Gözlere bak bir tane degil iki tane boncuk masallah size :)
maşallah sizee harikasınız ana-oğul
geçmiş olsun canım temizlenince tekrar eetmez umarım
çok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar diliyorum
vay vay vaay 2 çift boncuk görüyorum doğal nazarlık :) maşallah sizee
Geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin. Dua edicem onun için.
Fırsat buldukça uyu canım gece uykusu olmayınca insan bütün gün kendine gelemiyor.
Çok merak ettim canım stüdyo resimlerini de görmek isterim :)
Teşekkür ederim canım
Kaşıntı çok kötü ya malesefMevsimin de etkisi var mı bilmiyorum ama Asu' nun da çok arttı kaşıntısı
Wuhuuuu süpersiniz boncuklar
Oyu Oyy boncuk ailesi nazalıklara bak kocaman maşallah size güzel anniş ve tatlı oğlu 😘
CuCu
Canım çok geçmiş olsun. Dualarımız annenle 🙏
Maşallah sana da oğluna da bayılıyorum canım... Gözler çok çok güzel 😘
Ben kullanmak zorunda kalıyorum canım kulak akıntısı çok çikonun ama dışından alıveriyorum pisliği...
Bu arada bu iphone uygulamasında çoklu alıntı yapabilen var mı ben çözemedim??
kocaman bir nazar boncuğu size
mavi mavi sizin maviş gözleriniz 😃
Maşallah size çok güzelsiniz ikinizde maviş mavişş.
Canım geçmiş olsun :)
Sizin drlar yapılcak bişey yok demiş en azından.
Benimki "Bence uykusu gelince koy yatağına uyusun" demişti.
Şaka gibi
Uçup giden alıntılarım:
Tandora annene geçmiş olsun canım.
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın
Günaydın kızlar alıntılayamadım ama bütün fotolara bayıldım tabikide çok ama çok tatlısınız
Ben berbat bir hafta sonu geçirdim pazar sabahı kalktığımda bir kulağım neredeyse hiç duymuyordu hastane hastane gezdik kbb uzmanı olmadığı için bişey yapamadılar şuan çok kötüyüm damla kullanıyorum yarın randevum var kulağım temizliyçcekler of of o kadar kötü bişeyki anlatamamallah kimsenin başına vermesin sanrım fazla akıntı kulak zarımı tamamen kapatmış ondan olmuş birazda kulak çubuğuyla karıştırınca iyice kapanmış umarım bir an önce kurtulurum kızlar ya
kızlar sizede iyi haftalar...
ArkadaşlarımmGeriye dönüp alıntı yapamıyorum, ama geçmiş olsun dileklerinizi , önerilerinizi telefondan olabildiğince takip ettim, gerçekten çok teşekkür ederim. Şu anda çok şükür iyi durumdayız yanağımızdaki şişlik geçti, antibiyotiğe ve kremlere devam üç gün daha. Çok az kızarıklık var şu anda yanağımızda o kadar o da geçecek inş, iz bile kalmayacak gibi. O kadar korkmuştum ki, sizin mesajlarınızı okudukça güç topladım. [Google a yazdığınızda çıkan korkunç atopik dermatit fotoğrafları var ya aynı öyle olmuştuk çünkü ( ] Ha bu arada yüzümüz geçti ama kullandığımız ilaçlardan kıçımız kızardı bu seferde :) ama o da geçecek. Selfieleriniz süper , hepinize maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?