Canim baktm ama birsey yok
Güle güle kullanın canım asu mis mis mamalar yesin 😘
CuCu
Maşallah size çok güzelsiniz ikinizde maviş mavişş.
Canım geçmiş olsun :)
Sizin drlar yapılcak bişey yok demiş en azından.
Benimki "Bence uykusu gelince koy yatağına uyusun" demişti.
Şaka gibi
Uçup giden alıntılarım:
Tandora annene geçmiş olsun canım.
Günebakancım mama sandalyenizi güle güle kullanın
ArkadaşlarımmGeriye dönüp alıntı yapamıyorum, ama geçmiş olsun dileklerinizi , önerilerinizi telefondan olabildiğince takip ettim, gerçekten çok teşekkür ederim. Şu anda çok şükür iyi durumdayız yanağımızdaki şişlik geçti, antibiyotiğe ve kremlere devam üç gün daha. Çok az kızarıklık var şu anda yanağımızda o kadar o da geçecek inş, iz bile kalmayacak gibi. O kadar korkmuştum ki, sizin mesajlarınızı okudukça güç topladım. [Google a yazdığınızda çıkan korkunç atopik dermatit fotoğrafları var ya aynı öyle olmuştuk çünkü ( ] Ha bu arada yüzümüz geçti ama kullandığımız ilaçlardan kıçımız kızardı bu seferde :) ama o da geçecek. Selfieleriniz süper , hepinize maşallah
İns.bu haftamiz sakin ve bol uykulu gecer arkadaslar.
Dun dis bugdayimizi yaptik.Cok guzel gecti baya kalabaliktik ki cok kisi cagirmamistim.
Hii gorumce ve kv de geldi
Birkac resim eklicem.
Nasya cok gecmis olsun canim.
Ang anne -kiz yine harikasiniz masallah.
Nazliii gozlerinize bayildim masallah rabbim korusunuz ne guzelsiniz.
Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.
Kızlar cumartesiye kadar yokum kv gidiyoz.
bana sabır dileyin😃😀
ki kociş gezdircem evde çok durdurmucam diyor ya bakalım😵
özleyeceğim sizi kaçamak yapıp gelicem.
valiz yapıyorum şimdi sbh gideceğiz Allah nasip ederse.
Bence mevsimin de etkisi var. Ah yavrucuk, kaşıyamaz da şimdi o. Geçecek inşallah. Yumurtaya ara verdik. Balığa başlayabilirmişiz; ama çok alerjen old. için başlamayacağım.Zaten yavaş yavaş zamanı geçiyor.Geçmiş olsun canım Allah annene şifa versin. Dua edicem onun için.
Fırsat buldukça uyu canım gece uykusu olmayınca insan bütün gün kendine gelemiyor.
Çok merak ettim canım stüdyo resimlerini de görmek isterim :)
Teşekkür ederim canım
Kaşıntı çok kötü ya malesefMevsimin de etkisi var mı bilmiyorum ama Asu' nun da çok arttı kaşıntısı
Wuhuuuu süpersiniz boncuklar
Dediğin gibi yedirince daha kötü galiba. Bir yerde okumuştum; yatırmadan önce yedirince hazımsızlıktan daha çok uyanırmış bu minik insanlar. Bazıları da daha çok uyuyor diyor. Nabza göre şerbet vermek lazım :26: Gece uyanınca tekrar nasıl uyutuyorsun? Ben emzirmezsem kıyamet kopuyorCanm allah anneciğine acil şifalar versin tabiki dua ederiz allah yardımcınız olsun
Ah ah benım doktorda uykusuzluğa yapacak bişey yok diyo bende senin gibi yedirip yatırıyorum sonuç dahada kötü oluyo hey allahım gecede 6 kere uyanıp geri uyursa bende mutlusu olmuyo o kadar kötülerini gördümki ben artık uykudan ümidimi kestim egzaması içinde geçmiş olsun canım inşallah azalır
canımm inş. benim gibi sen de sağ salim atlatırsın :) bol bol gezersiniz havalar güzel bu aralar....(izmirdeyse tabi :) )Kızlar cumartesiye kadar yokum kv gidiyoz.
bana sabır dileyin😃😀
ki kociş gezdircem evde çok durdurmucam diyor ya bakalım😵
özleyeceğim sizi kaçamak yapıp gelicem.
valiz yapıyorum şimdi sbh gideceğiz Allah nasip ederse.
offff biz de 6.30- 7.00 arası kalkıyoruz yaa, beni uyandırıyor paşam sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor :) afiyet olsun Arduşa :)günaydınlar olsun hepimizeee
Arda kurulu saat gibi her gün 6 bucukta uyanıyoryapacak çooook işi var sanki beyimin benim gözler kapandı kapanacak ama onda enerji full kademede neyse alıştık artık buna şükür diyelim dimi :)
bugünün menüsünü de yazayım canlar ;
kahvaltı : yumurta, peynir, tam buğday ekmeği, pekmez, tereyağı, portakal suyu
öğlen: yoğurt
ikindi: kıymalı tarhana çorbası
akşam : meyveli muhallebi
maşallah sizee harikasınız ana-oğul
geçmiş olsun canım temizlenince tekrar eetmez umarım
çok geçmiş olsun canım yaa acil şifalar diliyorum
vay vay vaay 2 çift boncuk görüyorum doğal nazarlık :) maşallah sizee
canımm inş. benim gibi sen de sağ salim atlatırsın :) bol bol gezersiniz havalar güzel bu aralar....(izmirdeyse tabi :) )
offff biz de 6.30- 7.00 arası kalkıyoruz yaa, beni uyandırıyor paşam sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor :) afiyet olsun Arduşa :)
kızlar ben de yumurtaya ara veriyorum. bizim de dermatitimiz arttı bu aralar... bi de yumurtaya alerji varsa aşıya gittiğinde hemşireye söyleyin dedi annem. aşılarda da etki gösterebiliyormuş, gerçi o emekli olalı çok oldu aşılarda da değişti mi içerikleri bilemem...
GÜNEBAKAN canım dün kaynamış mama sandalyeniz.... hayırlı olsun, Asum bol bol mamalar yesin :)
canımm inş. benim gibi sen de sağ salim atlatırsın :) bol bol gezersiniz havalar güzel bu aralar....(izmirdeyse tabi :) )
offff biz de 6.30- 7.00 arası kalkıyoruz yaa, beni uyandırıyor paşam sonra 1 saat sonra tekrar uyuyor :) afiyet olsun Arduşa :)
kızlar ben de yumurtaya ara veriyorum. bizim de dermatitimiz arttı bu aralar... bi de yumurtaya alerji varsa aşıya gittiğinde hemşireye söyleyin dedi annem. aşılarda da etki gösterebiliyormuş, gerçi o emekli olalı çok oldu aşılarda da değişti mi içerikleri bilemem...
GÜNEBAKAN canım dün kaynamış mama sandalyeniz.... hayırlı olsun, Asum bol bol mamalar yesin :)
Kızlar günaydın. Boncuğu uyurken ben de iki kelam edeyim dedimDün gece saç saça baş başa uyuduk. Yok yooook kavga etmedik Kucağımda pışpışlayarak uyuttum. Yatağa bıraktığım an sensör çalıştığı için yatar pozisyonda biraz kucakta beklettim.Bizim cadı o an saçlarıma yapışıverdi.Sağlı sollu yanaştı kerata Uyanmasın diye dakikalarca öyle bekledim. Sağı kurtardım kaldı soool. Öyle bir yapışmış ki, bıraktırsam avaz avaz ağlayacak :84: Ben de hemen bir manevrayla minik parmaklarını bıraktırdığım an oyuncağının bacağını eline tutturuverdim
Bugünkü menümüz:
Kahvaltı: Bebek bisküvisi içine labne ve armut.
Öğle: Şehriyeli tavuk çorbası
İkindi: Meyve veya yoğurt.Belki ikisi bir arada
Akşam:Çorba
Aydın'a gidiyoruz hava çok güzellll tşklee kızlar öptük sizi Eki Görüntüle 1027726
hayırlı yolculuklar canım...orda da güzeldir hava :)Aydın'a gidiyoruz hava çok güzellll tşklee kızlar öptük sizi
belki öpmeden değildir de yumurtadandır diye keseceğim bir yumurtayı... şapur şupur öpmüyoruz sonuçta.... yaa gel bi de bize sor bazen kendimi tutamayıp öpüveriyorum ama yanakları kızarınca da çok üzülüyorum ....Bizde yumurtanın etkisi olmuyor sanırım aman maşallah diyeyim kahvaltıda tek severek yediği şey o :) Teşekkür ederim mama sandalyemizle ilgili dileğin için canımBir de geçende çok öptük çikoyu ondan yanakları kızardı demiştin ya o yanaklara nasıl dayanılır zaten iyi dayanmışsınız bunca zaman
Kızlar geçen hafta Asuya krep yedirmeyi deneyeceğimden bahsetmiştim. İlk denememde devam sütüyle yaptım yemedi malesef. Bu keçi bazlı devam sütüne dilini değdirmiyor ya tuhaf bişey çorbaya bile koysak anlıyorNeyse bu hafta suyla yaptım ve hapur hupur yedi
İşte yapılışı 5 dakikanızı alacak pratik tarif
Malzemeler;
1 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 fincan kadar su (devam sütü de kullanılabilir)
Yapılışı;
Küçük bir kapta hepsini karıştırıp krep tavasında pişiriyoruz. Minik yaramazlara yedirirken labne yiyenler sürüp pekmeze batırabilirler ııımmmm çok lezzetli
Kızlar geçen hafta Asuya krep yedirmeyi deneyeceğimden bahsetmiştim. İlk denememde devam sütüyle yaptım yemedi malesef. Bu keçi bazlı devam sütüne dilini değdirmiyor ya tuhaf bişey çorbaya bile koysak anlıyorNeyse bu hafta suyla yaptım ve hapur hupur yedi
İşte yapılışı 5 dakikanızı alacak pratik tarif
Malzemeler;
1 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 fincan kadar su (devam sütü de kullanılabilir)
Yapılışı;
Küçük bir kapta hepsini karıştırıp krep tavasında pişiriyoruz. Minik yaramazlara yedirirken labne yiyenler sürüp pekmeze batırabilirler ııımmmm çok lezzetli
hayırlı yolculuklar canım...orda da güzeldir hava :)
güzel tarifmiş... yumurtaya döndüğümüzde yapayım ben de... ben bile sıkıldım çocuğun her gün aynı şeyi yemesinden... çikonun da en çok sevdiği öğün kahvaltı...ama çevremdeki bütün başak burçları kahvaltıyı çok seviyor belki burçlarının özelliğidir :)
Super bir tarif yarin sabah deneyecegim mutlaka.
Ekmek gibi ufacik parcalar yapip yedirecegiz degilmi?
Yok canım ben mi yanlış ifade ettim bilmiyorum diğer öğünlerde sıkıntımız yok sadece kahvaltıyı yemiyor. Kahvaltıda sadece yumurtasından yiyor. Bulamaç da yediremediğimiz için ağzını yalnızca yumurtaya açıyor yarımın yarısı kadar yiyor onu daKrep iyi oldu o açıdan sevdi sanki bakalım vazgeçmezse
Bence mevsimin de etkisi var. Ah yavrucuk, kaşıyamaz da şimdi o. Geçecek inşallah. Yumurtaya ara verdik. Balığa başlayabilirmişiz; ama çok alerjen old. için başlamayacağım.Zaten yavaş yavaş zamanı geçiyor.
Dediğin gibi yedirince daha kötü galiba. Bir yerde okumuştum; yatırmadan önce yedirince hazımsızlıktan daha çok uyanırmış bu minik insanlar. Bazıları da daha çok uyuyor diyor. Nabza göre şerbet vermek lazım :26: Gece uyanınca tekrar nasıl uyutuyorsun? Ben emzirmezsem kıyamet kopuyorMaalesef emerek uyumaya alıştı.Kucakta pışpışlayarak da uyuyor; ama gece vakti bazen kolayına kaçıp emziriyorum.Gerçi ikisi de pek iyi yöntemler değil Başkası zor uyutur. Geçmiş olsun dileğin için teşekkürler Uyku konusunda umudumu ben de kaybettim. 3-4 ay öncesini öyle özlüyorum ki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?