2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hayir canim seker koymuyoruz.
Bugday bir gun onceden suda beklettin.Ertesi gun kaynattin,suzdun.
Oyle sade iken soguyunca icine ne istersen kattin.
Ayrica nohutta katti annem guzel oldu.

Son düzenleme:
Cok sagol valla cok yardimci oldun yapicam bende en kisa surede bende
Aminn cümlemizin inşallah canım çok sağol..

Amin canim amin

SUBA saol tatlımmm sızdende bı selfıe bklıyoruz.....GENCANNECIK saol cnm bnm :)

Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.

Ya herşey ne kadar güzel canım sende ne kadar zayıflamışsın maşallah ya bende bi diş görsem yapıcam imrendim

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Maşallah ikinize de gördükçe ben de hevesleniyorum diş buğdayı için
Haftaya ben de yapıcam kısmetse şimdiden başladı telaşı ne hazırlıcaz fln sürekli bi araştırma peşindeyim😊

Oğluşun ünlü bi yazar olunca bize de imzalı kitaplarını yollar artık😉

Çok teşekkür ederiz sağolasın Allahım hepimizi korusun inşallah..

çok çok geçmiş olsun canım :S hamileyken 3 ay çekmiştim kulak yüzünden. belki 10 kere gittim geldim dr.a.. en son mantar çıktı kulakta. off berbattı yaa

Oyy benim güzel gözlü fındığım ve bitter çikiletam yaa allahım çok güzelsiniz siz ya ardam boncuk gözlüm ana oğul öperim sizii çuk fina 😘😍

CuCu

Bi guzel annisle yakışıklı bebis burdaa varmisss masallahh sizee

canlarım güzel sözleriniz için çoooookk teşekkür ediyoruzzz hepinizi öpüyorum meleklerinizle beraber

çok geçmiş olsun canım yaa umarım bir an önce iyileşir anneciğin.. dualarım sizinle...

ben kaçırmışım canım ya kıyamam minişine ./ neyse ki geçmeye başlamış sevindim.. inşallah yakında tamamen geçer

NAZLIBEBİŞ alıntıda bulamadım sizi.. maşallah size boncuklar ana oğul çook tatlısınız kii

Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.

Ayyy harika görünüyor herşeyy özellikle de sen ve Barış kuzu tabi ki ellerinize sağlık çok güzel olmuş diş buğdayınız canım. ikramlara da değinmek bile istemiyoruumm görmezden geleyim bari

Arkadaslar cok tesekkur ederim.Begendiginize sevindim.
Guzel oldu amac toplanmak,biraraya gelip guzel vakit gecirmekti tabi bir gelenegide yerine getirmis olduk.
Yapmak isteyipte kararsiz olanlar mutlaka yapin derim.
Ben cok arastirdim bir suru blok okudum daha farkli guzelliklerde yapmak isterdim ama biliyorsunuz vefat olayi vardi abartiya kacmak istemedim.
İkramliklarida sirf fikir olsun diye koydum hakkinizi helal edin.

Nasyacim biraz kilo verdim sanirim ama ne kadar bilmiyorum tartilmadim aylardir.

Sessiz okuyucuyum ama simdi yazmadan edemedim. Anneler ve bebekleri çoook guzeller masallah hepinize. Ben ve eşim yeşil gözlüyüz ama iki çocuğumuza kahverengi göz oldular bu biraz icimde kaldı belkide bu yüzden NAZLIBEBİS in ogluna bayildim Allahim o gözler nekadarda güzel rabbim nazardan saklasın.

Kızlar cumartesiye kadar yokum kv gidiyoz.
bana sabır dileyin😃😀
ki kociş gezdircem evde çok durdurmucam diyor ya bakalım😵
özleyeceğim sizi kaçamak yapıp gelicem.
valiz yapıyorum şimdi sbh gideceğiz Allah nasip ederse.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…