2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Mimmm harika bir tarif olmuş Canim . Afiyet olsun asuya :)

Bnde bosaltayim kutuyu cnm tekrar gnderirim smdi ;-) oyy eve misafr glmesi bile degisiklik cnm o siir yazan elleri parmaklari isiririm ama ben ;-)

Yaramaz eyluse siirler ;-)

Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.
Canım başta siz olmak üzere herşey çok güzel görünüyor. Allah içinize sindirsin :)
Aydın'a gidiyoruz hava çok güzellll tşklee kızlar öptük sizi Eki Görüntüle 1027726
İyi yolculuklar
oo tarif harika canım.. afiyet olsun asu kuşa

Kızlar benden size bi çorba tarifi..
5-6 parça balkabağı
1 havuç
1 patates
Yarım çay bardağı kadar irmik
1 diş sarımsak
1 çay kaşığının ucuylada kimyon
Bunların hepsini tencreye koyup 2,5-3 bardak suyla pişirdim.. Emir çok sevdii..

Bide sizden yardım istiyorum.. Brokoliyi nasıl verebilirim? Nelerle karıştıyosunuz ne koyuyosunuz başka içine? Daha önce yapan annişler bi fikir verebilir mi banaa?

Bide sizden yardım istiyorum.. Brokoliyi nasıl verebilirim? Nelerle karıştıyosunuz ne koyuyosunuz başka içine? Daha önce yapan annişler bi fikir verebilir mi banaa?

canım ben daha hiç vermedim ama geçen gün denk gelmişti gurme bebekte değişik tarifler var...

Mimmm harika bir tarif olmuş Canim . Afiyet olsun asuya :)

Canım başta siz olmak üzere herşey çok güzel görünüyor. Allah içinize sindirsin :)

İyi yolculuklar

oo tarif harika canım.. afiyet olsun asu kuşa

Teşekkürler canlarım bütün bebişlerimiz afiyetle yesin mamasını

Afiyet olsun Emir' e annesi eminim çok lezzetli olmuştur

Çikoyu yakalamak biraz zor oldu ama bu da bizden Eki Görüntüle 1028093

Çikonun annesi 😍

Yaşasın Çikonun da selfie pozu geldi :) Çok tatlısınız canım ya maşallah

kızlar oyle ozledım kı sızı...en cokda kuzucuklarınızı...:))
bu aralar ders calısmaktan pek gıremıyorumm..ama aklımın hep bı kosesındesınız..acaba ne yapıyolar,nasıllar dıyeee...arada idili emzirriken tel den okuyabılıyorum ama cevap yazamıyorum....özlendınız bılesınız...ne guzel bı aıle olmusuz bız boyleee

Yaşasın Çikonun da selfie pozu geldi :) Çok tatlısınız canım ya maşallah

kaç gündür neler çekiyorum bir bilsen poz yakalamak için.. adam 2 sn durmuyor yerinde :) en iyisi bu oldu artık :) çok teşekkürler canım :)

kızlar bu arada biraz önce bir çorba yaptım çiko bayıla bayıla yedi....gerçi sizin de yapıyor olma olasılığınız yüksek ama ben yine de yazayım :)
2 yaprak ıspanak
küçük bir parça pırasa
yarım patates
yarım havuç
1 tatlı kaşığı irmik
1 tatlı kaşığı zeytin yağı
sebzeleri göz kararı suda haşladım, altını kapatmaya yakın irmiği koydum...mikserden geçirip zeytin yağını ilave ettim...

Son düzenleme:
Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.

Ayy ne güzel hazırlamışsınız sende oğluşunda çok güzel görünüyorsunuz maşallah size 💙
Geleceğin yazarı he hadi inş :)

CuCu

Miraba herkese 😘
Bizim bugünkü menümüz
İrmikli kaşık mamasının içine peynir mımırta sarısı pekmez tereyağ

Tavuklu pırasa havuçlu domates Püreli şehriyeli çorba
Portakal suyu

Birazdan yoğurt vericem ve 1 saat sonra karışık kuru ve taze meyve püresi fındığın tarifi 😘

CuCu

Maşallah çikoya anneciği sana daig dan da beğenmiştim zaten çokkkk tatlı çıkmışsınız yaaa

Menüler tarifler verilmiş afiyet bal şeker olsun kuzucuklara

Ya kızlar bişi sorcam ayy yine pis muhabbetlere gircem ama böle bi koku yok yaaaaaaa
Kızlar sizin miniklerin pırtları kakaları kokuo mu
Annem üşütmüşündür çocuğu Dio
O yüzden mi kokuo ki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…