Kızlar geçen hafta Asuya krep yedirmeyi deneyeceğimden bahsetmiştim. İlk denememde devam sütüyle yaptım yemedi malesef. Bu keçi bazlı devam sütüne dilini değdirmiyor ya tuhaf bişey çorbaya bile koysak anlıyorNeyse bu hafta suyla yaptım ve hapur hupur yedi
İşte yapılışı 5 dakikanızı alacak pratik tarif
Malzemeler;
1 yumurtanın sarıs
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 fincan kadar su (devam sütü de kullanılabilir)
Yapılışı;
Küçük bir kapta hepsini karıştırıp krep tavasında pişiriyoruz. Minik yaramazlara yedirirken labne yiyenler sürüp pekmeze batırabilirler ııımmmm çok lezzetli
Cok guzel bir hava var degilmi dostlar,icim bir hos oluyor gunesi gorunce.
Arkadasim aramisti dun,bugun oturmaya gelecekler.Onlarin cocuklariyla birlikte 4 cocuk olur,yine curcuna beni bekliyor.
Gunebakan sagol canim.
Evettt eylusune siir yazmakla baslayacak benim pasam.
Kurabiye iyi yolculuklar,kendinize iyi bakin.
Ang mesaj gelmedi kutumu bosalttigim halde
Hatta oradan yazdim sana bu seferde senin kutun dolu oldugundan gelmedi sana mesajim.
Yaramaz eyluse siirler ;-)Teşekkür ederiz canlarım
Çok sevindim iyiye gitmesine canım iz de kalmaz zaten merak etme
Çok güzel olmuş diş buğdayınız canım maşallah keyfiniz neşeniz daim olsunDemek yazar olacak Barış Eylüşe şiir mi yazacak acaba
Süper değişiklik olur canım gezersiniz takma sen kayınvalideyi. Bu arada nerede oturuyordu? Şimdiden iyi yolculuklar...
Canım başta siz olmak üzere herşey çok güzel görünüyor. Allah içinize sindirsin :)Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.
İyi yolculuklarAydın'a gidiyoruz hava çok güzellll tşklee kızlar öptük sizi Eki Görüntüle 1027726
oo tarif harika canım.. afiyet olsun asu kuşaKızlar geçen hafta Asuya krep yedirmeyi deneyeceğimden bahsetmiştim. İlk denememde devam sütüyle yaptım yemedi malesef. Bu keçi bazlı devam sütüne dilini değdirmiyor ya tuhaf bişey çorbaya bile koysak anlıyorNeyse bu hafta suyla yaptım ve hapur hupur yedi
İşte yapılışı 5 dakikanızı alacak pratik tarif
Malzemeler;
1 yumurtanın sarısı
1 yemek kaşığı tam buğday unu
1 fincan kadar su (devam sütü de kullanılabilir)
Yapılışı;
Küçük bir kapta hepsini karıştırıp krep tavasında pişiriyoruz. Minik yaramazlara yedirirken labne yiyenler sürüp pekmeze batırabilirler ııımmmm çok lezzetli
Canım, patates, havuç birazda irmikle çorbasını yapıyorum ben :)Bide sizden yardım istiyorum.. Brokoliyi nasıl verebilirim? Nelerle karıştıyosunuz ne koyuyosunuz başka içine? Daha önce yapan annişler bi fikir verebilir mi banaa?
Bide sizden yardım istiyorum.. Brokoliyi nasıl verebilirim? Nelerle karıştıyosunuz ne koyuyosunuz başka içine? Daha önce yapan annişler bi fikir verebilir mi banaa?
Mimmm harika bir tarif olmuş Canim . Afiyet olsun asuya :)
Canım başta siz olmak üzere herşey çok güzel görünüyor. Allah içinize sindirsin :)
İyi yolculuklar
oo tarif harika canım.. afiyet olsun asu kuşa
Kızlar benden size bi çorba tarifi..
5-6 parça balkabağı
1 havuç
1 patates
Yarım çay bardağı kadar irmik
1 diş sarımsak
1 çay kaşığının ucuylada kimyon
Bunların hepsini tencreye koyup 2,5-3 bardak suyla pişirdim.. Emir çok sevdii..
Yaşasın Çikonun da selfie pozu geldi :) Çok tatlısınız canım ya maşallah
Buyrunn dis bugdayimizdan bir kac resim.
Meslek seciminde kitabi aldi oglusum yazar olacak ins.
Canım, patates, havuç birazda irmikle çorbasını yapıyorum ben :)
canım ben daha hiç vermedim ama geçen gün denk gelmişti gurme bebekte değişik tarifler var...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?