2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Hosgeldin tam gunu evet :) seni de cok özlemiştik . Masal bebek nasil ek gıdaya başladınız mı ?

bende sizleri çok özledim cnm.. masal çok ii valla dediğini anlamıyoruz ama ağlayar hersey yaptırıyor :) cnm yogurt mayalayıp denemiştim beğenmedi. ara ara elma ve armut suyu rendeleyip suyunu süzüyorum onu pek beğendik diyebilirim. bide biz sırf mamayla beslendiyimiz için bi öğününüde meyveli pirinç unu yapıyorum kaşıkla yediriyorum..

şimdi birçom yerde seramik bıçaklar var canım. meyve bıçağı boyutunda özhanda görmüştüm.. benide gören özhanın sponsurluğunu aldım sanacak ama yok öyle bişey

şimdi birçom yerde seramik bıçaklar var canım. meyve bıçağı boyutunda özhanda görmüştüm.. benide gören özhanın sponsurluğunu aldım sanacak ama yok öyle bişey

Hehe :) beğendiğimiz seylere referans olacağız tabi tatlım . İstanbulda yok sanırım özhan market ya da ben bilmiyorum . Bursadaki arkadaslar icin fikir olur en azından teşekkürler :)

sanırım tam gününde kk ya girdim. süper bir başlık bu cnm aklınızı seveyim sizin...
Ay canım yaa ne iyi ettin hoşgeldin. Kız geçen bursaya geldim Avmleri gezmeye acaba seni görür müyüm diye hep bakındım hep bebeklere baktım maviş Masaldan tanıycaktım güya ama yoktun

Canım bak hiç aklıma gelmedi süpersin evet seramik bıçak ben de bakayım :))

canım özhan marketlere keçi sütü geliyormuş günlük diye duymuştum. istersen bi araştır.. yakınlarda varsa sorabilirsin. ben bizim burda gördüm

Özhan marketler burda olsa keşke

seramik bıçağa n11 den bak istersen canım... orda emsanın 3lü seti var küçük gibi duruyor bıçağın biri...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım sende ne iyi etmişsin yararlı bi sayfa açarak ay kuzum yaaakıyamam sana mutlu ettin beni ya bende çanakkeleye geldiğimde hep hamiş bakıyordum acaba arasta olabilir mi diye valla keşke imkan olsaydı yada haberim olsaydı o avmlere zıplardım hemen

hemen açtıralım oralara özhan marketi

İyi oldu canım yaa bebişlerimizi hep beraber doyuralım burda işte :) Ay zaten bütün gün ne yemek pişircem derdi var bi de kara kara ne yedircem bebeğime diye düşünmeyelim di mi ama :))

İyi oldu canım yaa bebişlerimizi hep beraber doyuralım burda işte :) Ay zaten bütün gün ne yemek pişircem derdi var bi de kara kara ne yedircem bebeğime diye düşünmeyelim di mi ama :))

Ne pisirdin anam bugun biz gne makarnekse talim :-D

Merhaba kızlar, sizleri tekrar okuyabilmek çok hoş! Ben yakında işe başlayacağım. Bu nedenle çok sık giremeyeceğim ama iki çocuktan ve işten fırsat bulursam aranızda olacağım. Arasta İda'ya çok geçmiş olsun. Kuzum hemen iyileşmiş ama süper!

Arasta cım ben altı ay sonunda ek gıdaya geçmeyi planlıyorum ama bu konuyu bizim için araştırman çok iyi olur. Çünkü ben de bir yerde, nerde hatırlamıyorum ama bir doktor vb. sitesiydi. Anne sütünden yoğurt önermiyoruz, anne sütünü süt olarak almasını istiyoruz gibi bir şey okumuştum. Eğer bir sakınca yoksa bende depolanmış anne sütü var acaba onlardan yapabilir miyiz, yoksa anne sütünün taze mi olması gerekiyor?

Aaa sanırım aynı programda bir doktordan duymuştum ben de:))

Kızlar bu yoğurt mayası dediğiniz süt mayalamak için kullanılan bir parça yoğurt mu acaba? Market yoğurduyla mayalanır mı süt? Ya da başkasının mayaladığı yoğurttan mı bir parça alacağız? Ay ne cahilim bu konuda:))

altı haftayı gorunce gozlerım bı acıldı.gormelıydın :))uzun surmesın yaaa :)
canım bende gecen hafta dr muza sordumm..dolbda stok yaptııgm sutler var..onlardan yogurt yapabılırmıyım dıyee..hayır dedıı..sen onlarıı icirerek tuket dedı..bı makaledede okumustum.cocuk dr ıdı..anne sutu ıle yogurt yapabılırmiş..ama taze sıkılmıs olacak :))

hayırlı ugurlu olsun canımm hepımızee..ıyıkı boyle bı topıgımız oldu...ıyıkı sen actın topıgımızı :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…