Ohh ne güzell cnm allah etsin magnet nerde yaptirdin cnm yaa foto paylasirmisin bende karar veremedim magnete kiyafetlerimiz geldi bizimde ugur bocego tutu tsort kanat asasi ve taciayakkabimiz kaldı
Merhaba kızlar koşturmacalar arttı iyice kışın nasıl tutucaz bu yaramazları ... Sezer aramıza hoşgeldin Allah sana sabırlar versin çok zor olmalı ben Aren ile baş edemiyorum bazen, yardımsız büyütmek imkansız ...
Nasya ne guzel anlatmissi,icim bir hos oldu helede fistigi havuz basinda dusununce
Kurabiyeleriniz cok guzel gorunuyor.Sizin dogum gunu bizden bir hafta once
Sen haftalik kontrole getirdiginde ben o o gun nst kapisinda sira bekliyordum sonra doguma alindimHey gidi gunler ne cabuk gecti koca bir sene.
Sumuhalesi gecmis olsun.
Sezer hosgeldin canim,kizlarin cok tatli masallah.
Kurabiye masallah merte cok akilli bir bidik.
Gel gelelim bize 26 temmuz dogum gunumuz.
Babasi o gun kurban kestirecek ve yemek yapilacak.
Et,pilav,salata,ayran.Once İftar vericez gelenlere sonra pasta ve kurupasta cay esliginde.Kurabiye yaptirmadim dis bugdayinda yapmistik
Magnet yaptirdim bugun geldi cok guzel olmus.
Birde susler,balonlar aldik evi suslemek icin.
Gunebakan hasta olan yakinin nasil canim ins.duzelme vardir.?
Merhaba anneler , ben de bu senenin ağustos annesi olucam inşallah , size bi sorum olcak cevap verirseniz sevinirim, benim gebelikte 35.haftam ve göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış durumda, bundan çok rahatsızım çünkü içinde bi et beni vardı , şimdi o da dışarda ve ufak ufak kopup duruyo, biyerlere takılıp tamamen kopmasından korkuyorum , acaba bu fırlamış göbek delikleri ne zaman tekrar içeri giriyor ???
Dogumdan bir süre sonra geciyor cnm benim ikiz gebelik artık düm düz olmustu göbek deliğim dogumdan 1 ay sonra normal halini almıştı dogumdan sonrada düzelmişti ama ikiz gebelik oldugun için zaman almıştı 6 ayda dogum çizgim durmuştu kese yaparak kurtulmuştum 😃
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Teşekkürederim canım , içimi rahatlattın, ikizlerinle birlikte upuzun sağlıklı ömürler dilerim canım...
Merhaba arkadaşlarım... İyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef kuzenimi kaybettik bugün tam 2 hafta oldu. Keşkeler anlamsız artık giden dönmüyorben karmakarışığım bunalımın dibindeyken hamile olduğumu öğrendim şuan daha beter durumdayım ruh halim berbat. Şu durumda hiç istemeyeceğim bişeydi hayatın bana bir şakası sanki...
Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm. Hamile misin doğru mu anladım? Üzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır.
Merhaba arkadaşlarım... İyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef kuzenimi kaybettik bugün tam 2 hafta oldu. Keşkeler anlamsız artık giden dönmüyorben karmakarışığım bunalımın dibindeyken hamile olduğumu öğrendim şuan daha beter durumdayım ruh halim berbat. Şu durumda hiç istemeyeceğim bişeydi hayatın bana bir şakası sanki...
Gunaydinlar,hayirli haftalar dilerim.
Nasyacim bitanecik kuzumuzun,elosumuzun dogum gunu kutlu olsun.Nice saglikli gunlerini gorelim ins.
(Yanlis hatirlamiyorsam c.tesi gunuydu degilmi?)
Baris kuzumda kuru oksuruk var.Viks krem buyuklerde ise yariyorda acaba bebeklere de kullanilabilirmi bilgisi olan varmi?
Parmis hosgeldin canim sevindim guzel gecmesine.
Konseptinizde cok guzel,merakla bekliyorum parti resimlerinizi.
Gunaydinlar,hayirli haftalar dilerim.
Nasyacim bitanecik kuzumuzun,elosumuzun dogum gunu kutlu olsun.Nice saglikli gunlerini gorelim ins.
(Yanlis hatirlamiyorsam c.tesi gunuydu degilmi?)
Baris kuzumda kuru oksuruk var.Viks krem buyuklerde ise yariyorda acaba bebeklere de kullanilabilirmi bilgisi olan varmi?
Parmis hosgeldin canim sevindim guzel gecmesine.
Konseptinizde cok guzel,merakla bekliyorum parti resimlerinizi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?