2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Ohh ne güzell cnm allah etsin magnet nerde yaptirdin cnm yaa foto paylasirmisin bende karar veremedim magnete kiyafetlerimiz geldi bizimde ugur bocego tutu tsort kanat asasi ve taciayakkabimiz kaldı

Sagol canim tabiki eklerim
Fotomagnet sitesinden siparis verdim sade hos bisey oldu bana gore
25 adeti kargo dahil 50 tl

Imkansız diye birsey yoktur canm rabbim kuvvetini veriyor ama inan tek basına çocuk daha güzel büyütülüyor sakin ılımlı bir bebek oluyorlar kalabalık ses insanların sitresi bebekleri agrasif yapıyor gelen mıncıklıo giden mıncıklıo hiç sevmem öle seler sükürler olsun cnm kendi bildigim gbi büyütüyorum herkeste kıskanıyor nasıl yaptı nasıl baktı imkansız olmaz öle sey 😄😄

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Subacım evet canım bak üzerinden 1 yıl geçti miniklerimiz yaşlarına giriyor çok şükür bugünleride gördük o gün geldi aklıma benımde şimdi😥doğum günü yaklaştıkça iyice duygusala bağladım geçen yıl bugünler eloşu ilk görüşüm hepsi bir bir gözümde doğum gününü mutluluktan ağlayarak geçirmezsem iyidir:2:magnetleriniz çok güzel olmuş yakışıklı barışımın resmi olupta kötü olması mümkün değil zaten bu larda bizim magnetlerimiz çok yakın bir arkaşım yaptı benımde

Slm kizlar..keyifler yerndedr umarim.bz hastalik flan derken ugrastik baya..dogum gunleri yaklasti artik.buyuduler yaslarina giriyolar allah musmutlu guzel bi omur versn kuzularamiza...magnetler cok hos olmus banada fikir oldu...hepinizi ppuyorum

Yakım bir akrabamız yapıcaktı pastamızı ve az önce yapamayacağını ve teyzesinin oğlunun düğününe gitmesi gerektiğini söyledi ve ben me yapacağımı hiç bilmiyorum çok üzüldüm ağlıyorum heveslenmiştim çok yawrularımın ilk doğum günü özel olucaktı ama ben kime yaptırıcam bu kadar kısa zamanda ne nereye konuşup anlasıcam ayın 23 ile 2 arası istanbulda yokum cok üzgünüm 😭😭😭

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Herkese selam,

Bır süredir yine giremedim . Tatile gittik yeni donduk inci deniz gunes kum kısacası herseye bayıldı cok guzel gecti sorunsuz ama cok yorulduk o ayri

Biraz okudum gecmisi dogumgunu hazırlıkları başlamış . Bır süredir ben de hazırlanıyorum a
Biraz yorgunluğum geçsin sus pus islerine bakicam .

Bu arada yaptırdığınız seyler cok guzel olmus güle güle kullanın. Bizim konseptimiz kızımın ismi yani cagla yesili ve inci :))

Merhaba anneler , ben de bu senenin ağustos annesi olucam inşallah , size bi sorum olcak cevap verirseniz sevinirim, benim gebelikte 35.haftam ve göbek deliği çukurum tamamen dışarı fırlamış durumda, bundan çok rahatsızım çünkü içinde bi et beni vardı , şimdi o da dışarda ve ufak ufak kopup duruyo, biyerlere takılıp tamamen kopmasından korkuyorum , acaba bu fırlamış göbek delikleri ne zaman tekrar içeri giriyor ???

Dogumdan bir süre sonra geciyor cnm benim ikiz gebelik artık düm düz olmustu göbek deliğim dogumdan 1 ay sonra normal halini almıştı dogumdan sonrada düzelmişti ama ikiz gebelik oldugun için zaman almıştı 6 ayda dogum çizgim durmuştu kese yaparak kurtulmuştum 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Teşekkürederim canım , içimi rahatlattın, ikizlerinle birlikte upuzun sağlıklı ömürler dilerim canım...

Gunaydinlar,hayirli haftalar dilerim.

Nasyacim bitanecik kuzumuzun,elosumuzun dogum gunu kutlu olsun.Nice saglikli gunlerini gorelim ins.
(Yanlis hatirlamiyorsam c.tesi gunuydu degilmi?)

Baris kuzumda kuru oksuruk var.Viks krem buyuklerde ise yariyorda acaba bebeklere de kullanilabilirmi bilgisi olan varmi?

Parmis hosgeldin canim sevindim guzel gecmesine.
Konseptinizde cok guzel,merakla bekliyorum parti resimlerinizi.

Merhaba arkadaşlarım... İyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef kuzenimi kaybettik bugün tam 2 hafta oldu. Keşkeler anlamsız artık giden dönmüyor ben karmakarışığım bunalımın dibindeyken hamile olduğumu öğrendim şuan daha beter durumdayım ruh halim berbat. Şu durumda hiç istemeyeceğim bişeydi hayatın bana bir şakası sanki...

Başınız sağolsun canım. Çok üzüldüm. Hamile misin doğru mu anladım? Üzülme lütfen herşeyde bir hayır vardır.

Basınız sagolsun canm çok üzüldüm ama bir yandanda canına can katıcak yawrun içinde çok sevindim ailenize bir can bir nefes bir umut olucak bebegin inşallah yeğenin belkide evladının adında yasıcak hiç üzülme ve ailenle bunu paylaş ve ablan yada abin buna çok sevinecektir inan canm

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Tatlım Canim benim basın sagolsun Allah kalan ömrünü bebeklerine bağışlasin . Su an böyle hissetmen cok normal . Ama İnan bu Allah'ın sana Bır lütfu . İhtiyacın olan kuvveti sana asu kuş ve icinde ki melegin verecek . HAyirli olsun Bır tanem seni cok seviyoruz

Hoşbulduk Canim :) keyif ile paylaşıcam ama biz partimizi 16 Ağustos'ta yapacağız . Biraz beklemen gerekecek :)

Canıımm teşekkür ederim evet doğru cumartesi günüydü küçük bi pasta kestik kutladık ama büyük kutlama bayramın 3 . Günü olacak inşallah iple çekiyorum fotoları paylaşıcam sizlerle😘

Canım başınız saolsun allah sabır versin bütün ailenize🙏ve hamileliğin tebrik ederim asu erkenden abla olacak inşallah allah gücünü verir canım şuan istemiyor olabilirsin ama biz anneyiz artık asla kıyamayız onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…