2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

başınız sağolsun cnm Allah sabrını versin
bunalım yapma sakın doğacak yavrunu düşün bir melek daha yeşerecek
iki kalp birden atacak içinde tebrik ederim
Asu kuşum abla olacak
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

bugün bende pert içindeyim elimin ayağımın feri yok sabah mert bizim karyoladan düştü
nasıl oldu ne an oldu gözümün önüne getiremiyorum
düştüğü yerdeki hali gözümde anlık kaza oldu oynuyordu kafamı başka yere çevirmemle düşmesi bir oldu
ellerinin üstüne düştü vurmadı kafasını bi yere Allahım korudu yavrumu.
durup durup ağlıyorum kızıyorum kendime çok etkilendim
gün içinde kaçkere düştü bgn ağladı içim bi tuhaf
aşırı yaramaz aşırı hareketli yürüyo 8-9 adım bütün evi sıralıyo dolap kapaklarını çekmeceleri açıyo
saniye gözümden ayıramıyorum

kendiside bende aşırı yoruluyoruz
buarada da çok çok düşkün oldu bana kimseye gitmiyor hiç kimseyi istemiyo ıı ıı diye kızıyor heleki yemek masası serildiğinde mümkünatı yok yemek yiyemiyorum bi haftadır hem şımarık hem yaramaZlığı tavan yaptı ne yapıcam bilmiyorum

sizin bıdıklar nasıl kızlar çok ilgiden şımarıyo olabilir mi annemeler kv ler ayrı bi ayrı sürekli istediği oluyo ağlayarak yaptırıyo istediğini

eşimde baba diyor sen bebekliğinden beri hiç ağlatmadın ı dedi koştun a dedi gittin baktın
bırakmadın biras ağlasın korkma ölmez çatlayana kdr ağlamıyo ya sen mızmızlanmasına bile izin vermedin dio

napayım tek başına kolay sanki büyütmek kendisi işte akşama kdr yalnızım ndn ağlatayım ne işim varda çocuktan başka

ayy çok dolmuşum bgn uyudu bıdığım
bulaşıkmı yerleştirsem ütümü yapsam yatsam mı bilemedim dermanım kalmamış
iyi geceler arkadaşlarım

sanki beni anlatmissin bizimde oglumuzla durumlarimiz ayni herkesin asiri ilgisi herseyi aglayarak yaptirmasi butun gun saniye yanliz kalmiyor inanki yedirdigim meyvenin bile tabagini o uyuynca yikiyorum biraz kendi kendine oyalanmalari lazim ama yok gecen hafta benimde oglum ilk defa karyoladan dustu kendi yataginda yatmiyor beyfendi illa bizim yatagimizda yatacak uyudugunda bile yanindan ayrilamiyorum kapi caldi bende actim uyuyordu o ama emeklemis bir ses geldi icerden neye ugradigimi sasirdim sol kolu terse katlanmis üzerine dusmustu kirildi sandim ama cok sukur birsey olmadi

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

simdi alisamasanda birazcık zorlasanda bu asu icin cok iyi olacak erkenden ablalik duygusunu tadicak ve sana yardimci olacak belki onu oynatacak bile ikisi birlikte buyuyecek birbirlerine oyun arkadasi olacaklar zorluguyla beraber guzellikleride var canim sakin bebegine onu istemedigini hissettirme asuda nasil sevindiysen bundada oyle sevinmelisin Rabbimin lutfu sana o

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Günlerdir giremiyorum annemdeyim cnm bi bakim dedim cok üzüldüm kuzenin için basiniz sagolsun allah mekanını cennet eylesin. Ve hamileligin çoook sasirdim ne desem bilemedim hayırlısı olsun kuzum rabbim ömür versin yavrularina kaza kursunu oldu sana teselli olur inşallah.

Sağol canım kimseye söyleyecek güç bulamıyorum kendim kabullenemedim çünkü

Canım benim ben de seni, sizleri çok seviyorum. Pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum ama şu durumda hangisinden pişman olacağımı da kestiremiyorum bir garip hallerdeyim.

Sağol canım Eloşumun doğum günü kutlu olsun çok uzak kaldım doğum günlerinden... Kendisi bebek daha nasıl abla olacak bilemiyorum...

Sağol canım olumlu düşünmeye çalışıyorum inan ki ruh halim hiç iyi değil
Geçmiş olsun Merte allahtan kötü bişey olmamış. Bu ağlayarak yaptırma olayı konuşma öncesi bir dönem sanırım canım ne istediğini tam olarak anlatamadığı için ağlıyor. Her dönem gibi bu da geçicek kalabalıkla ya da yalnızlıkla ilgisi yok.

Bu ruh halimden kurtulmayı ben de istiyorum canım umarım becerebilirim.

Sağol canım cennete uğurladık meleğimizi... Hayırlısı olur inşallah gerçekten zamansız oldu.

Günebakan başınız sağolsun

hamilelik haberin içinde tebrik ediyorum bu durumu hemen olmasada bence yavaş yavaş içine sine sine kabullen bence Allahın bir mucizesi bu sana.. abimlerinde bebekleri 3 aylıkken yengem hamile olduğunu öğrenmişti zor olsada şimdi ikiside bi şekilde bakılıyor aynı anda büyüyorlar ikiz gibi düşün

Tatilde Bır aile ile tanısip samimi olduk 21 aylık Oğulları 30 aylık kızları . Kizina altı yaslarında Bır cocuk geldi yanına oyun oynayalım mı dedi kiz hayir benim kardesim var dedi :)

Annesi babası tabi zorlanıyorlardi ama oyle sandığımız kadar degil ve kadin bana şiddetle hemen hamile kalmamı tavsiye etti . Cocuklar da uslu degildi ha .

Kaza ile gelmiş ikinci cocuk bu arada . Yani herseyde vardır Bır hayir . Bu ara sana iyi gelen sevdiğin insanlarla görüş sevdiğin seyleri yap haberleri acma fırsatın varsa biraz tatil yap Bır rolantiyeye al hayatı bakalım İnan iyi gelecek sana yavaş yavaş çıkacaksın bu durumdan . Hem ne Diyordu şarkı da gecsede yolumuz bozkırlardan güneşlere cikar sokaklar

Cnm basiniz saolsun allah geride kalanlara sabir saglik versin.hamilelik haberine gelince sasrdim hemen kabullenememeni anliyorm ama zaamanla alisicaksn allah ummadgn anda verdi vardr herseyde bi hayir asu kusun abla olmasi gerekiyoms demekki..hakknda hayirlisi olsun cnm

Sağol canım abinle yengene de allah kolaylık versin onlarınki daha da küçükmüş. Yengen emzirmeye devam etti mi?

Evet iki sıkı arkadaş olabilirler belki. Biraz tatil çok iyi gelecek aslında... İzmirin göbeğinde denize kuma hasretim.

Amin canım sağol. Hayırlısını yaşayalım inşallah...

günebakan, geçmiş olsun. Minik meleğin için de kutlarım. Şu an hissettiklerin gayet doğal. Çoğu kişi de eminim böyle hissederdi. İki ihtimali de düşünüyorsun anladığım kadarıyla da; ama bence diğerini aklının ucundan bile geçirme. İlk yeğenim henüz 13 aylıkken ablam hamile old. öğrenip aldırmayı düşünmüştü.Bu fikirden vazgeçirmiştik. Sonra Allah o canın kıymetini daha iyi anlaması için düşük tehlikesiyle ablamı sınamıştı. O zor günlerde ablam her şeyi anlamış, her gün ağlamıştı. Zor olacağını tahmin ediyorum; fakat bu fikri ne kadar çabuk kabullenirsen o kadar iyi. Hem annen de destek olur.Ne güzel Asu'ya da bakıyor.Bunda da yardımcı olur. Biz de buradan destek veririz
kurabiyem bizim cadı da bu aralar çok sık ağlıyor. Geçen hafta 6. hastalık geçirdik.Ağlamaları tavan yaptı. Ben de senin gibiydim.Mızmızlansa bile koşardım.Eşim de eşin gibi düşünüyor. Bazen ben de acaba hata mı ettim diyorum.Belki bu da geçici bir dönemdir.Ben 1 m uzaklaşsam bizimki ağlamaya başlıyor.İşe başlayınca ne olacağını merak ediyor ve korkuyorum.Biraz dişimizi sıkıp her şeyi elde edemeyeceklerini yavaş yavaş anlatmamız lazım.Kuralları artık koymaya başlamalıyız. Biz onların çok küçük old. düşünsek de onlar zihnen epey büyüdüler.

Canım benim başınız sağolsun.Kuzenine Allah rahmet eylesin sizlerede sabrını versin inşallah.Hamileliğinide tebrik ederim,Rabbim rızkını vermişse ailenize bir minik daha katılacak.Şu an psikolojik olarak iyi olmadığın için sağlıklı düşünememen çok normal.Allah'tan senin ve herkes için herşeyin hayırlısını dilerim.Allah'a emanet olun

Günebakan başınız sağolsun Allah mekanını cennet etsin inş

Hamilelik haberine ben de çok sevindim Allah verdiyse vardır bi hikmeti Ben de hep adetim bi gün gecikse acaba hamie olabilir miyim diom olsam sevinirim de içten içe istiom aslında :)
Kuzucuklarla başa çıkmak bu dönemler daha da Zormuş Allah kolaylık versin hepimize
Ben geçen hafta mastit oldum ağrı ateş vs çok kötüydüm onun üstüne bi de idrar yolu enf antibiyotik kullanıom bebeğimi mümkün olduğu kadar az emzirmeye çalışıom ama ağla ağla bi hal oldum psikolojim bozuldu sütümü sağıp döktükçe içim gidio bi garip ruh hallerindeyim son 4 günüm geçse de rahat rahat emzirebilsem yavrumu

nasyacım 1 yaşınız kutlu olsun. birlikte nice mutlu yıllar kutlarsınız inşallah. bizim d.günümüz de yarın 24 temmuz. iftar sonrası ufak bi pasta ve kutlama yapıcaz baba-anne-oğul. asıl kutlama bayramdan sonra memlekette kuzenlerle birlikte inşallah. başka yaşına giren kuzucuk varsa ve atladıysam onlara da uzun ömürler dilerim.

cnm öncelikle başınız sağolsun. allah ailesine, sizlere sabır versin. yeni bebeğini de tebrik ederim. her ne kadar plansız olduğunu düşünsen de ve ilk bakışta kaygı verici ve korkutucu gelse de, ben hayırlı olacağını ve ileride harika bir zamanlamayla dünyaya geldiğini düşüneceğine eminim. şu an sadece plandışı olmasının şaşkınlığını ve tedirginliğini yaşıyorsun ama bi süre sonra geçecek göreceksin. geri dönüşü olmadığına göre keyifli bir hamilelik geçirmeye bak, bebeğinle iletişimini sıkı tut.

etrafımız böyle örneklerle dolu. benim çok yakın arkadaşım da bebeği 6-7 aylıkken hamile kaldı. lohusalık döneminde konuştuğumuzda morali çok bozuktu, akademik hayatının bittiğini düşünüyordu. hatta ilk başta bir düşük yapmıştı ve sonraki hamileliği çok zor olmuştu ve çok üzülmüştü bebeği olmadığı için. neden üzülmüşümki hayatım bir odanın içinde geçiyor, y.dışı-kongre vs. gidemiyorum diye dert yanıyordu. ama lohusalık bittikten sonra gayet iyi adapte oldu, herşey yoluna girdi. Allah mutlaka yardımcın olacaktır, hiç endişelenme. bak sana bir de nazar boncuğu gönderiyorum kendine, asuya ve yeni bebişimize iyi bak cnm. Allaha emanet olun..

Günebakan çok çok afedersin. Bir önceki mesajımı gece vakti yorgunken yazdığım için "Başın sağ olsun." yerine "Geçmiş olsun." yazmışım.Allah sabır versin. Mekanı Cennet olsun.

Slm kızlar benim aklıma takildi benim gibi hala adet olmayan varmi ya doktora gitcemde bi sorum dedim.

Gunebakan canimm basiniz sagolsun cok uzuldum.
Hamileligin icin cok sasirdim.Allah yardimcin olsun vardir bir hayir Rabbim size bagislasin ins.
Emzirme konusunu sormussun kesmen lazim canim asuyu hamileyken emzirilmiyor.
Birseye ihtiyacin olursa yanindayiz canim kendini uzme bu saatten sonra yapilacak bisey yok.

Sumuhallebisi dogum gununuz kutlu olsun,nice senelere ins.Bir dogum gunu fotosu bekleriz artik minik kuzudan.

Durucum ben 6.ayimda regl oldum ama cok duzensizim.
Heray farkli tarihlerde oluyorum.Buda beni rahatsiz ediyor dr.duzelmezse gel ilac vericem demisti firsat bulursam gidicem ins.

Kurabiye barista aynen mert gibi herseyi aglayarak yaptiriyor.Aglamasina dayanamiyorum artik cildirtti beni annem birak aglasin catlamaz diyor ama gelde gor siddettini daha da arttirarak ve kendini yolarak aglamaya devam ediyor.

Bizim dogum gunu 26 temmuz c.tesi heyecan sardi.
Dunde temizlik icin bayan geldi ben barisi alip gorumceme gittim.
Eve geldim miss miss temizlik gibisi yok.
Kendinize ve kuzucuklariniza iyi bakin opuyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…