Merhaba arkadaşlarım... İyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef kuzenimi kaybettik bugün tam 2 hafta oldu. Keşkeler anlamsız artık giden dönmüyorben karmakarışığım bunalımın dibindeyken hamile olduğumu öğrendim şuan daha beter durumdayım ruh halim berbat. Şu durumda hiç istemeyeceğim bişeydi hayatın bana bir şakası sanki...
Merhaba arkadaşlarım... İyi haber vermeyi çok isterdim ama malesef kuzenimi kaybettik bugün tam 2 hafta oldu. Keşkeler anlamsız artık giden dönmüyorben karmakarışığım bunalımın dibindeyken hamile olduğumu öğrendim şuan daha beter durumdayım ruh halim berbat. Şu durumda hiç istemeyeceğim bişeydi hayatın bana bir şakası sanki...
başınız sağolsun cnm Allah sabrını versin
bunalım yapma sakın doğacak yavrunu düşün bir melek daha yeşerecek
iki kalp birden atacak içinde tebrik ederim
Asu kuşum abla olacak
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bugün bende pert içindeyim elimin ayağımın feri yok sabah mert bizim karyoladan düştü
nasıl oldu ne an oldu gözümün önüne getiremiyorum
düştüğü yerdeki hali gözümde anlık kaza oldu oynuyordu kafamı başka yere çevirmemle düşmesi bir oldu
ellerinin üstüne düştü vurmadı kafasını bi yere Allahım korudu yavrumu.
durup durup ağlıyorum kızıyorum kendime çok etkilendim
gün içinde kaçkere düştü bgn ağladı içim bi tuhaf
aşırı yaramaz aşırı hareketli yürüyo 8-9 adım bütün evi sıralıyo dolap kapaklarını çekmeceleri açıyo
saniye gözümden ayıramıyorum
kendiside bende aşırı yoruluyoruz
buarada da çok çok düşkün oldu bana kimseye gitmiyor hiç kimseyi istemiyo ıı ıı diye kızıyor heleki yemek masası serildiğinde mümkünatı yok yemek yiyemiyorum bi haftadır hem şımarık hem yaramaZlığı tavan yaptı ne yapıcam bilmiyorum
sizin bıdıklar nasıl kızlar çok ilgiden şımarıyo olabilir mi annemeler kv ler ayrı bi ayrı sürekli istediği oluyo ağlayarak yaptırıyo istediğini
eşimde baba diyor sen bebekliğinden beri hiç ağlatmadın ı dedi koştun a dedi gittin baktın
bırakmadın biras ağlasın korkma ölmez çatlayana kdr ağlamıyo ya sen mızmızlanmasına bile izin vermedin dio
napayım tek başına kolay sanki büyütmek kendisi işte akşama kdr yalnızım ndn ağlatayım ne işim varda çocuktan başka
ayy çok dolmuşum bgn uyudu bıdığım
bulaşıkmı yerleştirsem ütümü yapsam yatsam mı bilemedim dermanım kalmamış
iyi geceler arkadaşlarım
Basınız sagolsun canm çok üzüldüm ama bir yandanda canına can katıcak yawrun içinde çok sevindim ailenize bir can bir nefes bir umut olucak bebegin inşallah yeğenin belkide evladının adında yasıcak hiç üzülme ve ailenle bunu paylaş ve ablan yada abin buna çok sevinecektir inan canm
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Tatlım Canim benim basın sagolsun Allah kalan ömrünü bebeklerine bağışlasin . Su an böyle hissetmen cok normal . Ama İnan bu Allah'ın sana Bır lütfu . İhtiyacın olan kuvveti sana asu kuş ve icinde ki melegin verecek . HAyirli olsun Bır tanem seni cok seviyoruz
Canıımm teşekkür ederim evet doğru cumartesi günüydü küçük bi pasta kestik kutladık ama büyük kutlama bayramın 3 . Günü olacak inşallah iple çekiyorum fotoları paylaşıcam sizlerle😘
Canım başınız saolsun allah sabır versin bütün ailenize🙏ve hamileliğintebrik ederim asu erkenden abla olacak inşallah allah gücünü verir canım şuan istemiyor olabilirsin ama biz anneyiz artık asla kıyamayız onlara
başınız sağolsun cnm Allah sabrını versin
bunalım yapma sakın doğacak yavrunu düşün bir melek daha yeşerecek
iki kalp birden atacak içinde tebrik ederim
Asu kuşum abla olacak
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin
bugün bende pert içindeyim elimin ayağımın feri yok sabah mert bizim karyoladan düştü
nasıl oldu ne an oldu gözümün önüne getiremiyorum
düştüğü yerdeki hali gözümde anlık kaza oldu oynuyordu kafamı başka yere çevirmemle düşmesi bir oldu
ellerinin üstüne düştü vurmadı kafasını bi yere Allahım korudu yavrumu.
durup durup ağlıyorum kızıyorum kendime çok etkilendim
gün içinde kaçkere düştü bgn ağladı içim bi tuhaf
aşırı yaramaz aşırı hareketli yürüyo 8-9 adım bütün evi sıralıyo dolap kapaklarını çekmeceleri açıyo
saniye gözümden ayıramıyorum
kendiside bende aşırı yoruluyoruz
buarada da çok çok düşkün oldu bana kimseye gitmiyor hiç kimseyi istemiyo ıı ıı diye kızıyor heleki yemek masası serildiğinde mümkünatı yok yemek yiyemiyorum bi haftadır hem şımarık hem yaramaZlığı tavan yaptı ne yapıcam bilmiyorum
sizin bıdıklar nasıl kızlar çok ilgiden şımarıyo olabilir mi annemeler kv ler ayrı bi ayrı sürekli istediği oluyo ağlayarak yaptırıyo istediğini
eşimde baba diyor sen bebekliğinden beri hiç ağlatmadın ı dedi koştun a dedi gittin baktın
bırakmadın biras ağlasın korkma ölmez çatlayana kdr ağlamıyo ya sen mızmızlanmasına bile izin vermedin dio
napayım tek başına kolay sanki büyütmek kendisi işte akşama kdr yalnızım ndn ağlatayım ne işim varda çocuktan başka
ayy çok dolmuşum bgn uyudu bıdığım
bulaşıkmı yerleştirsem ütümü yapsam yatsam mı bilemedim dermanım kalmamış
iyi geceler arkadaşlarım
simdi alisamasanda birazcık zorlasanda bu asu icin cok iyi olacak erkenden ablalik duygusunu tadicak ve sana yardimci olacak belki onu oynatacak bile ikisi birlikte buyuyecek birbirlerine oyun arkadasi olacaklar zorluguyla beraber guzellikleride var canim sakin bebegine onu istemedigini hissettirme asuda nasil sevindiysen bundada oyle sevinmelisin Rabbimin lutfu sana o
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Günlerdir giremiyorum annemdeyim cnm bi bakim dedim cok üzüldüm kuzenin için basiniz sagolsun allah mekanını cennet eylesin. Ve hamileligin çoook sasirdim ne desem bilemedim hayırlısı olsun kuzum rabbim ömür versin yavrularina kaza kursunu oldu sana teselli olur inşallah.
Sağol canım kimseye söyleyecek güç bulamıyorum kendim kabullenemedim çünkü
Canım benim ben de seni, sizleri çok seviyorum. Pişman olacağım bir karar vermek istemiyorum ama şu durumda hangisinden pişman olacağımı da kestiremiyorum bir garip hallerdeyim.
Sağol canım Eloşumun doğum günü kutlu olsun çok uzak kaldım doğum günlerinden... Kendisi bebek daha nasıl abla olacak bilemiyorum...
Sağol canım olumlu düşünmeye çalışıyorum inan ki ruh halim hiç iyi değil
Geçmiş olsun Merte allahtan kötü bişey olmamış. Bu ağlayarak yaptırma olayı konuşma öncesi bir dönem sanırım canım ne istediğini tam olarak anlatamadığı için ağlıyor. Her dönem gibi bu da geçicek kalabalıkla ya da yalnızlıkla ilgisi yok.
Bu ruh halimden kurtulmayı ben de istiyorum canım umarım becerebilirim.
Sağol canım cennete uğurladık meleğimizi... Hayırlısı olur inşallah gerçekten zamansız oldu.
Hoşbulduk Canim :) keyif ile paylaşıcam ama biz partimizi 16 Ağustos'ta yapacağız . Biraz beklemen gerekecek :)
parmee canım bizimde 16 ağustos :)
parmee canım bizimde 16 ağustos :)
Günebakan başınız sağolsun
hamilelik haberin içinde tebrik ediyorum bu durumu hemen olmasada bence yavaş yavaş içine sine sine kabullen bence Allahın bir mucizesi bu sana.. abimlerinde bebekleri 3 aylıkken yengem hamile olduğunu öğrenmişti zor olsada şimdi ikiside bi şekilde bakılıyor aynı anda büyüyorlar ikiz gibi düşün
Tatilde Bır aile ile tanısip samimi olduk 21 aylık Oğulları 30 aylık kızları . Kizina altı yaslarında Bır cocuk geldi yanına oyun oynayalım mı dedi kiz hayir benim kardesim var dedi :)
Annesi babası tabi zorlanıyorlardi ama oyle sandığımız kadar degil ve kadin bana şiddetle hemen hamile kalmamı tavsiye etti . Cocuklar da uslu degildi ha .
Kaza ile gelmiş ikinci cocuk bu arada . Yani herseyde vardır Bır hayir . Bu ara sana iyi gelen sevdiğin insanlarla görüş sevdiğin seyleri yap haberleri acma fırsatın varsa biraz tatil yap Bır rolantiyeye al hayatı bakalım İnan iyi gelecek sana yavaş yavaş çıkacaksın bu durumdan . Hem ne Diyordu şarkı da gecsede yolumuz bozkırlardan güneşlere cikar sokaklar
Cnm basiniz saolsun allah geride kalanlara sabir saglik versin.hamilelik haberine gelince sasrdim hemen kabullenememeni anliyorm ama zaamanla alisicaksn allah ummadgn anda verdi vardr herseyde bi hayir asu kusun abla olmasi gerekiyoms demekki..hakknda hayirlisi olsun cnm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?