2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Bizde de durum aynı.Yardım etmeye gelince herkes bir köşeye saklanmış.Eğlence varsa herkes "ceeee" diyor. İnsanın sinirleri yıpranıyor. Allah kolaylık versin. Sen nasıl uyutuyorsun?

Evet evet.Erken doğum etkilermiş. Her şey doğuma göre hesaplanıyor ya, bu da doğumla ilgili. Benimkisi heves ve merak :18: Yürümeye başlayınca da keşke geç yürüseydi diye söylenirim

😄😄 bilmiom valla ne derim onunda zamanı gelince isyan ederiz ☺️😀😀

Aynen canm tek bende sanıyordum bu durumu demek insanların hepsi böle ben olsam dayanamam valla tek cocugum herseyde bi hayır vardır diyorum napım.
Ilk 5 ay kendi kendilerine uyudular canm insaat başlayınca salladım hazıran bası tekrardan kendi kendilerine uyumaya alıştırdım inşaatta bitti şükür sorunsuz uyuyorlar canm. Sen nasıl uyutuyorsun

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Son düzenleme:
Bugun ney alerji yaptı bilmiom buğlem az kabardı galba yumurta beyazı yaptı domatese alerjı yoktu bi haftadır beyazını tattırıyordum alerjı bakıyordum nohut kadar ilk verdiğinde agız kenarı az kızardı ama ben sildiğim için oldu sandım bu sefer biraz fazla kabardı dr aradım damla verdi esim alıp gelene kadarda gecti kızarıklık anlamadım gitti

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Eklentiler

• $ImageUploadedByKadınlar Kulübü1405197906.938238.webp
    9,6 KB · Görüntüleme: 45

hoşgeldinizzz
geçmiş olsun bir yaşından sonra verseniz daha sağlıklı olur

bende ikiz eşiyim çok güzel duygu
büyüdüklerinde çok çok güzel olacak
Allah kolaylık versin sana
maşallah bıdıklarına

mert yaramazlığın son sınırında artık
emekleme son gaz devam
duvarları sıralayarak taa yatak odasına gelmiş
artık 10 adım falan yürüyo gözü çok kara düşcekmiş önünde bişi varmış umru değil
sürekli yürüme çabasında
heran gözüm üzerinde
yorgunummm a dostlar
yarın anneme gidicem dinlenmeye
klimayla duruyoz sürekli gece gündüz açık 24-25 derecelerde ev
sıcakta ne uyuyor ne oynuyor çok fena çokk
keyifçi

halen daha iki dişimiz var
aloo abi aba baba dede mama meme söylüyor sürekli bıcır bıcır hiç susmuyo
bi anne yi zor kalınca sölüo bıdık besle büyüt 😃😀😃😃

amcası göstermiş ben nası üflüom dio
püf püf yapıo
çok taklitçi😃

anam ne övdüm oğluşu😜
her anları ayrı bi güzel
maşallah yavrularımıza nazarlardan korusun rabbim

bu ayki kontrolde inek sütü sula karıştırıp azcık başla dedi dr vereceksen eğer dedi
bnm sütüm var emiyo arada dışarda çok zor kalırsam memede uyuyor ya uyutamazsam aptaml veriyom
inek sütü vercek olan var mı
muhallebi krep yarı su yarı süt lü yapıp yedirmiştim bişi olmamıştı

görüşürs kızlar öpüldünüz

Tsk canım ☺️ 1.5 yasa kadarverme dedi ama Prof bana alerjik seyleri 1 ayda 1 tekrarlamamı söylemişti alışması için bi süre sonra tekrar denicem yumurta beyazını hem 1 yasına girmiş olucak diğer kızıma vermeye devam edicem beyazından.

Masallah kuzuna adım atmaya baslamıs resimdeki kızımda tutunup kalabileceği her yerden kalkıyor ayağa bana yaklaştığında atıyo kendini zor tutuyorum daha güvenemiyor inşallah bir kaç aya yürür digeri yeni sürünüyo oturuyo küçük bi rahatsızlıktan dolayı ilaç kullandı 4 ay hep uykulu geçirdi gelişim dönemini az geri kaldı ama azimli yapıcak 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

yapar annesi sağlıklı olsunlarda geç yürüsünler
ikizlerin biri hep girişken olurmuş
her ikiz böyledir
ilkleri hep biri yapar diğeri peşinden gelîr
buda onların ayrı bi birey olduğunu gösterir
her çocuk gelişimi aynı değiş sonuçta
mşllh mşllh yürücek bıdıklar
koşmaca başlıyorr
bizde 6 ağustos doğumluyuz
sevgiler

Tesekkür ederim cnm ☺️ ilaç kullanmasaydı yaklardı kardeşini ama saglıklı bir bebek canm bunada sükür 😊

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Dün aynı şey benimde başıma geldi pişik kreminin kapağını açmış yemeye bile başlamış Bu arada biz yürümeye başladık pıtır pıtır dolanıyo odada tek aşına kaldığı zaman daha çok cesaret ediyo geçen akşam iftar hazırlarken nerde dedim bi gittik yatak odasında dolanıp duruyo :)15 gün arkadaşım ın kızıyla durdular 4 yaşında çok seviyolar birbirini acaba ondan mı özendi diye düşündüm.

Merhaba arkaşlar uzun zaman oldu görüşmeyeli çok hareketlendiler giremiyoruz ama arada birbirizmizden haberdar olmalıyız dimi😜benim bebeğim bu cumartesi 1 yaşında oluyo ama kutlamayı bayramın 3.günü yapacağız inşallah yavaştan hazırlanıyorum ailelerimizle bizbize olucaz kurabiyelerini yaptırdım hello kıttylı süper oldular pastası ve diğer malzemelrinizde hello kıttyli çocuğu şimdiden aşılıyorum🐥artık zaman öyle güzel geçiyorki rabbime hergün şükrediyorum onu bize verdiği için🙏doğum günü fotolarınıda paylaşıcam inşallah haa bu arada benim miniğim plaja ve havuz kenarına bayılıyor o kadar mutluki şezlongların etrafında neşeyle dolanıyor daha tutunmadan yürüyemedi ama emekleyerek ve tutunarak evin içinde dönüp duruyor uykusuzluğumuz tam gaz devam ama ben artık durumu kabullendim ve alıştım yapacak bişey yok hepinizi kucaklıyorum😘😘😘

Maşallah canm fotografları ben dört gözle beklicem cünkü ayın 3 de bizim dogumgunumız var süsleme yapıcam örnek alabilirim 😄 yakın zamanda uykunuz oturur inşallah

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Maşallah canm fotografları ben dört gözle beklicem cünkü ayın 3 de bizim dogumgunumız var süsleme yapıcam örnek alabilirim 😄 yakın zamanda uykunuz oturur inşallah

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Canım çokteşekkür ederim heyecanlıyız bakalım o günü iple çekiyoruz sendende bekliyoruz resimleri

Bu arada çok yakın bir arkadaşım evinde mis gibi tereyağlı şeker hamuru kurabiyeler yapıyor ilgilenen varsa iletişim bilgilerini verebilirim kızlar bizim kurabiyelerimiz böyle

uzun bi aradan sonra herkese merhaba. tezi bitirdim artık rahat rahat girerim derken sağ bileğimde iltihap oluştu. doğumdan sonra olmuştu ilk kez, oğlumu kaldıramamaya başlayınca mecburen kortizon iğne yaptırmıştım ve geçmişti. bu defa kortizonla geçmedi, fizik tedavi alıyorum ama tam iyileşiyor gibi oluyor kullanmaya başlayınca tekrar ağrıyor. işin kötüsü sağ elimi kullanmadığımdan sol da zorlanmadan dolayı ağrıyor. gece gündüz atel takıyorum. ya oğlumu yanlış kucaklıyorum ondan oluyor ya da fazla bilgisayar kullandığımdan da olabilirmiş. bir aydır bilgisayar açmadım, ne çalışabiliyorum ne oğlumu gönlümce kucaklayabiliyorum ne de evimin işine yetişebiliyorum. çok sıkıldım. Allah engelli insanlara sabır versin, yardımcıları olsun.

10 gün sonra 1 yaşında olucaz biz de. çok ama çok heyecanlıyım. evde başbaşa küçük bi kutlama yapıcaz. oruç oruç alışverişe çıkamıyorum tansiyonum düşüyor hemen, bikaç süs almak istiyorum aslında. bayramda memlekette kuzenleriyle birlikte kutlamak ayrı bir eglence olacak.

bu arada ben okula başladım, oğluma da eşim bakıyor tatilde olduğundan. eylülde bakıcı alıcam ama bulamamaktan endişe ediyorum. biriyle görüştüm ama içime sinmedi. diğer haberdar ettiğim yerlerden de bi ses çıkmadı. inşallah iyi bi insana denk geliriz.

herkese sağlıklı günler dilerim..

Çok güzelmiş ben kurabiye yaptırmadım eski usul kısır kek yapıcam 😊 pasta yaptırıyorum bi tek süslemeler yapıcam ayın 23 de esimin memleketine gidicez 1 de döncez o yünden evi hazır bırakıcam 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Çok gecmiş olsun cnm ya üzüldüm inşallah fizik tedavi iğneler ilaçlar hemen geçirir çpk zor bende dizlerinden çekiyorum iki bebegi aynı anda kaldırmak zorunda kalıyorum bazen halterci gbi hissediyorum kendimi 😀

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Merhaba kızlar koşturmacalar arttı iyice kışın nasıl tutucaz bu yaramazları ... Sezer aramıza hoşgeldin Allah sana sabırlar versin çok zor olmalı ben Aren ile baş edemiyorum bazen, yardımsız büyütmek imkansız ...

Ay geçmiş olsun bir rahat edemedin ya nedir bu çektiğin ... Umarım tedavi yararlı olur sen de kuzunu doya doya taşırsın ...

Nasya ne guzel anlatmissi,icim bir hos oldu helede fistigi havuz basinda dusununce
Kurabiyeleriniz cok guzel gorunuyor.Sizin dogum gunu bizden bir hafta once
Sen haftalik kontrole getirdiginde ben o o gun nst kapisinda sira bekliyordum sonra doguma alindim Hey gidi gunler ne cabuk gecti koca bir sene.

Sumuhalesi gecmis olsun.
Sezer hosgeldin canim,kizlarin cok tatli masallah.
Kurabiye masallah merte cok akilli bir bidik.

Gel gelelim bize 26 temmuz dogum gunumuz.
Babasi o gun kurban kestirecek ve yemek yapilacak.
Et,pilav,salata,ayran.Once İftar vericez gelenlere sonra pasta ve kurupasta cay esliginde. Kurabiye yaptirmadim dis bugdayinda yapmistik
Magnet yaptirdim bugun geldi cok guzel olmus.
Birde susler,balonlar aldik evi suslemek icin.

Gunebakan hasta olan yakinin nasil canim ins.duzelme vardir.?

olabilir annesi maşallah
şimdi daha bi çok başlıyo yaramazlıklar

QUOTE=NASYA85;36146364]Canım çokteşekkür ederim heyecanlıyız bakalım o günü iple çekiyoruz sendende bekliyoruz resimleri

Bu arada çok yakın bir arkadaşım evinde mis gibi tereyağlı şeker hamuru kurabiyeler yapıyor ilgilenen varsa iletişim bilgilerini verebilirim kızlar bizim kurabiyelerimiz böyleEki Görüntüle 1189004 [/QUOTE]

haberlerinizi almak n güzel
yaşınızı şimdiden kutlarım
kurabiyeleriniz çok hoş ben kendim yapacağım kurabiyeleri😃
uykunuz düzene girer inş

geçmiş olsun çokkk
dikkat et sağlık herşeyin başı
allah kbl etsin orucunu
iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim güvenilir bi bakıcı bulursun inş

mert akıllıda subacım çok çok fenaa
yandım ki ne yandım

Allah kbl etsin cnm çok güzel olmuş düşünceniz iftar sonra pasta vs
bnde magnet yaptırdım
kurabiye kndim yapıcam
pastamız siparişte
şirinler konseptimiz
tşrt yaptırdım merte 1 yazıyo üzerinde şirin kafalar var
banner afiş yaptırdım mertin resmi var iyiki doğdun mert yazıyor şirinler içinde
etiket bastırdım tabaklara su şişelerine çubuklara ikram üstlerine konuşcak 1 yaş mum çubuk süs aldım
1 yaş balon
1 yaş flama afiş
mavi bardak tabak çatal
mavi beyaz peçete
mavi cupkek kalıbı
şimdilik aklımdakiler aldıklarım bunlar
fikir olsun diye yazdım
herkese kolay gelsin kucaklıyorum

görüşürüz yine

günebakan suloz arasta parme ayşe özleniyorsunuzzzz

bu arada güneş kremi aldım dermatalog sebamed önerdi Merte
45 faktör 35 TL eczanede bilginize

mert 8-9 adım atıyor artık kendi başına
o yüzden adım ayakkabısı aldım ortapedik
ksk de çocuk ortapedi ayakkabı satan biyer 40 TL
çokta içime sindi
doktorumuz yürümeye başlayınca alın demişti

mert hergün balkonda havuzda çok hoşuna gidiyor
ramazan nedeniyle tatile geç gideceğiz eşim oruç tutuyor
oğluşu böyle serinletiyorum sonra hemen banyo sonrada uykuu😃😀

Ohh ne güzell cnm allah etsin magnet nerde yaptirdin cnm yaa foto paylasirmisin bende karar veremedim magnete kiyafetlerimiz geldi bizimde ugur bocego tutu tsort kanat asasi ve taciayakkabimiz kaldı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…