Kızlar yardımıznıza ihtiyacım var,dün gece hiç uyumadım desem yeri var,oğlum 2 saatte bir sürekli ağlayarak uyandı ama ne ağlamak feryat figan sakinleşmiyo,dün akşam yine iftar vakti durmayınca babası biraz sesini yükseltmişti korkup dahada ağlamıştı tabi ne anlasın çocuk,ilk önce dedim o aklına geldikçe ağlıyo heralde korkuttun çocuğu diye eşime kızdım sonra ikinciye bidaha aynı şekilde resmen çığlık atıyo baktım ateşi yükseldi bebekken bu kadar ağladığını bilmem artık bende ağlıcak duruma geldim,normal bi ağlama olsa kucağa alınca veya meme verince susardı memede almadı baktım zor yutkunuyo dedim diş boğaza vurdu heralde yine yorgun düştü uyuyup kaldı 1 saat uyumadan tekrar sabahı zor ettik ateş birden yükseliyo birden düşüyo sabah doktora götürdük kulaklarıda kaşınıyordu baktı kulaklarında bişey yok dedi,boğazlarına bakarken herpes virüs dedi yani ağzı yara olmuş vücudu pul pul dökülürse panik yapma bulaşıcı değil bu yaştaki çocuklarda olur dedi ağrılı olurmuş ağlaması ondanmış antibiyotiğe gerek yok başlangıcında getirmişsin dedi şurup ve ilaç hazırlanacakmış bunları verin dedi,eğer çok ilerlerse ağızdan beslenemez duruma gelir damardan serumla beslenir dedi gözlerim yerinden çıkıyordu ki sizinki çok yeni ilerlemez tükürüğüne dikkat edin sizede bulaşabilir dedi,varmı bunu geçiren arkadaşlar anlamadığım burun akıntısıda var ne zormuş yaaa
Geçmiş olsun tatlım inşallah çabucak geçer de iyileşir kuzum ...Kızlar yardımıznıza ihtiyacım var,dün gece hiç uyumadım desem yeri var,oğlum 2 saatte bir sürekli ağlayarak uyandı ama ne ağlamak feryat figan sakinleşmiyo,dün akşam yine iftar vakti durmayınca babası biraz sesini yükseltmişti korkup dahada ağlamıştı tabi ne anlasın çocuk,ilk önce dedim o aklına geldikçe ağlıyo heralde korkuttun çocuğu diye eşime kızdım sonra ikinciye bidaha aynı şekilde resmen çığlık atıyo baktım ateşi yükseldi bebekken bu kadar ağladığını bilmem artık bende ağlıcak duruma geldim,normal bi ağlama olsa kucağa alınca veya meme verince susardı memede almadı baktım zor yutkunuyo dedim diş boğaza vurdu heralde yine yorgun düştü uyuyup kaldı 1 saat uyumadan tekrar sabahı zor ettik ateş birden yükseliyo birden düşüyo sabah doktora götürdük kulaklarıda kaşınıyordu baktı kulaklarında bişey yok dedi,boğazlarına bakarken herpes virüs dedi yani ağzı yara olmuş vücudu pul pul dökülürse panik yapma bulaşıcı değil bu yaştaki çocuklarda olur dedi ağrılı olurmuş ağlaması ondanmış antibiyotiğe gerek yok başlangıcında getirmişsin dedi şurup ve ilaç hazırlanacakmış bunları verin dedi,eğer çok ilerlerse ağızdan beslenemez duruma gelir damardan serumla beslenir dedi gözlerim yerinden çıkıyordu ki sizinki çok yeni ilerlemez tükürüğüne dikkat edin sizede bulaşabilir dedi,varmı bunu geçiren arkadaşlar anlamadığım burun akıntısıda var ne zormuş yaaa
hayatımsın merhaba yazını görünce bende durumumu paylaşmak istedim o güzel hazırladığın odadan
hatırlıyorum seni arada girip takip ediyorum yazmaya pek fırsatım olmuyor:)
ağustos annesi olacaktım ama bebişim 37 haftalık doğunca temmuz annesi oldum birden :)
benim kızımda ne sıralıyor ne emekliyor ne oturduğu yerden kalkmak için bir çaba sarfediyor
her gören bunun artık yürümesi lazım deyince moraller bozuluyor malum
elbet her çocuğun gelişimi farklı kıyas yapmak doğru değil illa hemen yürüsün de demiyorum
ama belli şeyleri yapmayınca bir anne olarak gelişiminde yada başka bir problem var mı acaba die
kafamda sorular beliriyor sen bir doktora danıştın mı konuda gerçi çocuklarımızın arasında belki 1 aya
yakın zaman vardır bizim ki baya tembel bu konuda ama paylaşmak istedim sadece
Merhaba kızlar 3 agustos doğumlu ikiz kızlarım var benimde böyle bşr topic oldugunu bilmiyordumok sevindim 😃☺️
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Benmkide zayif canm alistim kafaya takmiyorum artik.ama eylul asiri hareketli bi cocuk 1 dakka durmuyo.doktor sen nasi basediyosun bununla diyo yemesnde sorun yoksa takilma diyo bnde artik dusunmuyorm tabi cvreden kac kilo zayif gbi laflar duyuyorm o ayri ....
O zaman hoşgeldin diyelim allah sabir versin valla ben tekiyle kafayi yiyorum sen ikisiyle nabiyorsun kim bilir
Teşekkür ederim canm bi görsen halimi delirmeme az var 😃 ama ikiz annelik çoğul annelik insana sabrı kafana vura vura öğretiyor yoksa olmuo cnm
Eki Görüntüle 1185999
Buğlem ve Eslem
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Tahmin edebiliyorum allah kolaylık versin maşallah su güzel kizcelereRabbim mutluluklar ini göstersin hep soldaki sanki biraz daha yaramaz duruyor
Doğru tahmin ettin cnm çok fena cok tutunup kalkıyor heryere üstüne çıkmaya çalışıyor strateji geliştirmesi hoşuma gidiyor özgür bırakıyorum keşfetsin diye zaten ne desemde anlamıyo kendine zarar vermesin die hep gözüm üstünde digeri daha yeni sürünüyo oturuyo bi ayaklansa ortalığı yıkıcak 😄😄😄 seninki neler yapıyor ?
Buğlem'im 👣 Eslem'im
Benimkide çok hareketli siraliyo koltuklrin tepesine sokmaya calisyo ayagini kwldirip ama yürümeye gelince otlekiki elimden tut yürüt diyor oturunca veriyor bir gargara üstüme tirmaniyor simdi olduğu gibi HR istediğim olsun istiyor geçenlerde almış pisik kremini acmis yanindayim bide ndusun iki sn gözünü ayirmaya gelmiyor her yerinde sürmüş yüzüne nkollarina ayaklar bacaklar halilar koltuklar bide meret cikmiyor kolay kolay tabi aras bembeyaz olmuş
gencannecik geçmiş olsun.Allah hep sağlıklı günler göstersin.sezer60 ikiz bebek sahibi olmak ayrı bir mutluluktur; ama çoooook zormuş.Yeğenlerim de ikiz. Allah gerçekten de sabır veriyor.Biraz gamsız olmak gerekiyor.İnşallah yardım eden birileri vardır.
Kızlar biz emeklemeye devam ediyoruz.Bu kadar hareketli bir çocuğun hala yürümemesi beni şaşırtıyor.Sanırım cesareti yok.3.5 aydır emekliyor.Ben 10.5 aylık emekler herhalde diyordum; ama tık yok.Şu an 11 aylık. Çok heveslenmiş ve çok istemiştim.Neyse...Sağlık olsun. Birkaç seferdir kendi kendine uyuyor.Artık bel ağrısı çekmiyorum.Sinirlerim de yıpranmıyor. İnşallah hep böyle sürer.Arada bir uğrayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?