2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Merhaba kızlar dun ikraya cok güzel bi parti yaptik ugur bocegi konseptli ikra artik 1yasinda foto teldrn ekleyemedimmemleketteyim maaileebi parti oldu:)

HAyirli olsun Canim ikramımın birinci yası tebrik ederim :) Doğumgunun guzel geçmesine cok sevibdim en kisa sürede resimlerinizi bekliyoruz

Selam kizlar bizde bugun oyku'nun dogum gununu kutladik kocaman bir parti yaptik acik havada
Konsept renklerimiz mint yesili ve pembe temamizda prenses oldu anne kiz takim giyindik babayida kendimize uydurduk
Fotolari en kisa surede yukleyecegim
Cok ama cok icine sinen bir parti oldu umarim sizlerinkide oyle olur sirayla bu ay dogum gunlerini gorucez bu bicirlarin.. Cok sukur artik 1 yaslarini gorduk...

Gözün Aydın ve hayirli olsun tatlın eminim harikalar yaratmissindir . Tekrar dogum gunünü kutlarım öykünün . Fotografları merakla bekliyoruz gözlerimiz Bayram etsin :)

Merhaba kızlar geçmiş bayramlarınızı kutluyorum... Doğum günleri olan bebişleri de tüm sevgimle kucaklıyorum bizimki ay sonunda hazırlıklara başlamadım bile epey sıkışıcam. Neyse ikinci bebişi doğurucam şuan düşük tehlikesi var hala geçmiş değil hayırlısı bakalım. Bi girip hamilelik takvimi yapayım dedim sonra da mart annelerine göz atarım :)

maşallah maşallah cnm çok güzel bir karar
hayırlısıyla sağlıkla kucağına al cnm
heycanlandım mart annesi😃
tehliken geçecektir cnm

asu kuşum nasıl sen nasılsın
ayşe den numaranı aldım birtürlü arayamadım
mert üst dişlerini patlattı
bayram zehir geçti arifeden bigün önce başladı isal kusma ikigün acildeydik
daha yeni yeni topluyo ağzına lokma sokmuyordu
sürekli emdi. bnmde ayrı bi yoğunluğum vardı ondan cnm
arıcam müsayit zmnda konuşalım

şimdide dğm günü telaşı çarşamba günü partimiz herşey bitti sayılır bi ikramlar kaldı salonu süsledik
bittim yorgunluktan

mert yürüyorrrrrrrr artık bir hafta oldu😃😀😃😀

öykücüm yeni yaşın kutlu olsun
tüm bebiklerim kutlu olsun
sağlıkla büyüsünler 1 yıl oldu ....

maşallah hepimize

sevgiler

valla canım hiç sıkılma bende ağustos 2013 annesiyim kızım bugün 1 yasına bastı.ve 2 ay sonra doğumum var yani 8 aylık hamileyimçok zor günler geçirdim ama bu duruma da alıştım hiç sıkıntı yapma.

haberlerinizi almak n güzel
yaşınızı şimdiden kutlarım
kurabiyeleriniz çok hoş ben kendim yapacağım kurabiyeleri😃
uykunuz düzene girer inş

geçmiş olsun çokkk
dikkat et sağlık herşeyin başı
allah kbl etsin orucunu
iyi insanlarla karşılaştırsın rabbim güvenilir bi bakıcı bulursun inş

mert akıllıda subacım çok çok fenaa
yandım ki ne yandım

Allah kbl etsin cnm çok güzel olmuş düşünceniz iftar sonra pasta vs
bnde magnet yaptırdım
kurabiye kndim yapıcam
pastamız siparişte
şirinler konseptimiz
tşrt yaptırdım merte 1 yazıyo üzerinde şirin kafalar var
banner afiş yaptırdım mertin resmi var iyiki doğdun mert yazıyor şirinler içinde
etiket bastırdım tabaklara su şişelerine çubuklara ikram üstlerine konuşcak 1 yaş mum çubuk süs aldım
1 yaş balon
1 yaş flama afiş
mavi bardak tabak çatal
mavi beyaz peçete
mavi cupkek kalıbı
şimdilik aklımdakiler aldıklarım bunlar
fikir olsun diye yazdım
herkese kolay gelsin kucaklıyorum

görüşürüz yine

günebakan suloz arasta parme ayşe özleniyorsunuzzzz[/QUOTE]

Ustunde dis izleri var azici kemirdi bizimki

Kızlar doğum günlerinin resimlerini paylaştınız mı yaa sayfalara bak bak bulamadım,bende resimli magnet yaptırıcam 6-9 cm ideal mi sizce? Başka neler yaptınız kurabiyeyi mevlütte dağıtmıştım o yüzden bu sefer değişik olsun istedim.fikirlerinizi resimlerinizi bekliyorum merakla

ozel gunlerinize renk katmak unutulmaz bir ani birakmak ister misiniz ☺

Eklentiler

• $1407265088039.webp
    21,3 KB · Görüntüleme: 77
  • $1407265103850.webp
    29,8 KB · Görüntüleme: 64
Reklam içerikli mesaj !

Eklentiler

• $a97231f2ae6811e3bfa312a0ed1ac256_6.webp
    13,7 KB · Görüntüleme: 49
Son düzenleyen: Moderatör:
slm kızlarr herkesi çoook özledimm..
bütün bbeişlerimizin doğum günün kutluyorumm bendeee.. çokk özledim hepiniziii.. n

biz doğum günümüzüü aile araıı kutladıkk güzell geçtiii..

derinimm dün yaş tahlillerinii yaptıık... demir120 kan da 18 çıktı ikiside yüksekkk.. 15 gün sonra kontrole çağırdı doktorr. bu kötü bişey mi bilmiyorummm,, ama çok korkuyorummm. bilgisii olan lütfennn yardımmm etsinn banaa...

hepinizi öpüyrmmm..

Bekliyorum canım konuşalım görüşelim özledim sizi :) İlk yaşınız kutlu olsun şimdiden

Canım ne kadar zor olacağını tahmin edebiliyorum Allah sabır versin bizlere... İkinci doğunca kafayı yemeyiz inşallah :)

İnşallah korkulacak bir şey değildir canım. Haber ver bize de. Yeni yaşınız kutlu olsun

Kızlar bu arada benim farklı bir sağlık problemim çıktı. Gebeliğin rutin testlerinde karaciğer enzimlerim çok yüksekti. Doktor dahiliyeye yönlendirdi. Ultrasona girdim safra kesemde taş varmış o etkiliyormuş karaciğerimi. Sıkı diyete başlıyorum 1 ay gözlemliycez bakalım inşallah karaciğerim düzelir :18:

Canim benim öncelikle cok sevindim kararın icin . Ne guzel Bır Mart annesi olursun asu da Mart ablası

Kendine cok dikkat et Canim bu süre icinde yormamaya çalış biliyorum cok mümkün degil ama . Bu arada tas bende de var . Yağlı ağır yiyince agrir. Ben ameliyat olmayı su aşamada düşünmüyorum . Belki ılerde daha kotu olursa o zaman düşünürüm .sana da gecmis olsun

günebakan ve parme geçmiş olsun.
Tüm bebeklerin doğum günleri kutlu olsun.
Ben çooooooooooooooooooooook zor durumdayım.Günebakan hani "2. çocuktan sonra inşallah kafayı yemeyiz." diyorsun ya, ben ilkinde yemeye başladım.Nerdeyse 1 yıldır eşimle bir kez dışarı çıktık.O da 1 saati yol, kalanı da çocuğa kıyafet alma şeklindeydi.Çıldırıyorum her gün.Sürekli ağlıyor, sürekli memnuniyetsiz. Sabah akşam dışarı çıkarıyorum, evde oyun kuruyorum yok! Zaten oyun oynamıyor bile.2 haftadır parmağımızı tutup evde tur attırıyor. Tam oturuyorum, 2 dk geçmeden tekrar kalkıyorum.3-4 dk dolaş, yine kalk.Sersemleştim iyice. 50-55 cmlik yatağımıza, kaydırağa, merdivenlere tek başına tırmanıyor.Gerisini siz düşünün.Uykular zaten hiç düzelmedi.1 yaşına yaklaştı, hala gece en az 5 kez kalkıyor.10 dk uyu, kalk, 1 sa uyu, kalk.Yemek desen ayrı bir dert.Yoğurt nadiren yiyor. Miktar olarak yemekleri hep az yiyor.Bazen saatte 1 emmek istiyor. Diğer zamanlarda 3 saatte bir.Artık iyice bunaldım. Bakıcı hala bulamadık.2 aydır arıyoruz. 1200-1300 TL isteyen mi dersin, 1000+sigorta diyen mi, "Aaa 700-800 TL çok az" diyen mi?Artık o kadar yoruldum ki... Yemek yiyip yemediğimi sorgular hale geldim. Zaten yediğimden de pek bir şey anlamıyorum ya! Çok bunaldım. Gülmeyi unuttum.Her gün ağlıyor, her gün çıldırıyorum.Şu an tek çözüm bir yardımcı.Eşim de aynı durumda.Hem bana yardım ediyor hem işe gidiyor. Allah herkesin yardımcısı olsun.

Slm canlar bizimde artık. 1 yaşımız var.. Çok şükür 11 aylıkkende emeklemeye ve sıralamaya başladık nihayet :))) masalımdan önce ve sonra doğmuş teyzoşlarımın doğum günü kutlu olsun. Rabbim yüzlerini güldürsün..

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Masalcimin dogum gunu kutlu olsun . Harika görünüyorsunuz her zaman ki gibi :)

Yorulmamak hiiiç mümkün değil canım bebişlerin en hareketli zamanları bayramda büyük dedesi kızım için göçmen şivesiyle "kıçi yok bunun otursun" dedi gülmekten yarıldım yok galiba hakkaten biz oturtamıyoruz hanfendiyi. Diş partisinde hediye büyük bi bebek geldi onun sayesinde ilk kez geçen haftadan beri hadi bebeği besleyelim diye oturuyoruz en fazla 10 dakka... Benim taş sancı yapmıyor baya büyükmüş büyük taşlar kımıldamadığı için sancı yapmazmış ama işte karaciğerime yük oluyormuş değerlerim iki katından fazla çıktı Allah korusun ailede hepatit geçmişi olduğu için korktum.

Seni çok iyi anlıyorum canım. Böyle bir durumda üstüne hamile olduğunu öğrendiğini düşün Bu anlattıklarından benim şanslı olduğum nokta Asu' nun ağlayan bir bebek olmaması. Her zaman neşeli gülüyor eğleniyor bir odadan bir odaya sürekli bişeyler taşıyor mesela şifonyerden bişey çeker götürür mutfağa bırakır masanın üstünden dedesinin gözlüğünü alır götürür oyuncakların arasına bırakır. Sanki çocuğa görev vermişiz gibi eli boş gezmiyor düşün sen evin halini...

Masalcık 1 yaşında demek yeni yaşınız uğur getirsin canım çok güzelsiniz

Herkes doğum günü kutlarken biz de diş buğdayı yaptık

Selam arkadaslar nasilsiniz?

Hayatimsin cok guzel gorunuyorsunuz masallah size.İyiki dogurmussun prensesimizi.

Gunebakan gecmis olsun canim.Kararina sevindim hakkinda hayirlisi olsun.
Annenmi bakacak canim yeni dogan bebisede?
İs durumun nasil birara sikintilarin vardi canim hallettinmi?
Asu kusta cok tatli masallah

Reoc cogumuz yasadik bunlari ve yasamaya devam ediyoruz canim.Sabir diliyorum sana ve Rabbim guc kuvvet versin.

Jevay gecmis olsun hicbir bilgim yok malesef.

Nisanbu 6_9 ideal canin magnet icin.

Gelelim bize dogum gununu erteledik biliyorsunuz.
Nezaman yapacagimizda suan icin mechul.Bu yuzden canim sikkin,hic hevesim kalmadi
Barista 2 ay icinde 3 kez ateslendi.40,5 C cikti.Muaynede hic birseyi cikmiyor cok saglikli diyorlar.Kan ve idrar testi,idrar kulturu verdik bakalim sonuclari nasil cikacak.

Pek kimse yoktu sade bir doğum günü oldu ama çok güzel geçti kızlar en son pastadaki karakterleri kopardılar 😃

Buğlem'im 👣 Eslem'im

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…