2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Evet cnm artık yaşımız oldu ama hiç huyumuzda düzelme yok daha cadı bir kız oluyoruz..
Sizde harika görünüyorsunuz maşallahhh kuzuma

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Saol subacım... İyiki doğurmuşum gerçekten iyiki doğurmuşuz meleklerimizi

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Nice yaşlara canım çok güzeller maşallah

Mertimm partin harika görünüyor. Herşey çok güzel siz daha güzelsiniz canım

Slm kizlar uzun zamandr yazamadim...hrrkes iyidr umarim...DOGUM GNU OLAN BEBSLERIMIZE SAGLIKLI YASLAR OLSUN INS .RESIMLER COK GUZEL...buyuduler dun gibiydi hersey....bzde dogum gnune hazrlaniyoruz resimleri paylasirim ins..GUNEBAKANCM kararina sevndim dusuk tehlikende gecer ins hemen...hepinizi cok opuyorum

Canim nasilsin,bende seni merak ediyordum bir turlu arayamadim.
Eylusum nasil,buyumus fistik gibi bir kiz olmustur kesin
Opuyorum ikinizide.

Nice yaşlara canım çok güzeller maşallah

Mertimm partin harika görünüyor. Herşey çok güzel siz daha güzelsiniz canım

yeni sayfada herkesi alıntı ile cevaplayamadım
çok tşk ederiz partimiz güzel geçti eğlenceliydi

emeklerimi çok çok beğendi misafirlerimiz ikramlarda güzeldi
diş hediğide yaptık o gün Mert kalem seçti okuyup pilot olacak inş öyle hayal ediyoruz kendiside isterse tabi

sağlıkla büyüyor yavrularımız yaşları doldu bile .. sizlerinde doğum günleri kutlu olsun
nice nice yaşlar dilerim
öpüldünüz

merhaba güzell annişler ve tatlımı tatlı bebişleri :) artık eskisi gibi sık sık giremiyoruz ne yazık ki ama hepinizi çok özledim ben

geçen pazar kızımın doğum gününü yaptık kutlayan herkese teşekkür ederim ve sizlerin de bebişlerinizin doğum gününü kutlarım daha nice yaşlarını görürüz inşallah...
ne çabuk büyüdülerde 1. yaşlarını kutlar olduk şaşıyorum doğrusu..

aslında biz sizlerden sonra doğup sizlerden sonra doğum günü partisi yapacaktık ama Öykünün 1 ay erken doğmasıyla bu parti de öne attı kendini..
kısmette böylesi varmış geçen sene bu zamanlar çok kötü günler geçiriyordum. Bu sene şükürler olsun 1. yaşını kutluyoruz.. Allah yokluklarını göstermesin...

Sizlere de fikir vermesi adına gelelim partinin detaylarına:
Bizim temamız prensesti ve konsept renklerimiz mint yeşili ve pembeydi
partide ki detaylar bu renklere uygun olarak hazırlandı.
ben kızımla bir örnek giyindim babamızda gömlek rengiyle bize uyum sağladı.
kızımın elbisesi özel dikim oldu istediğim gibi bulamayınca işe arkadaşımla koyulduk ve elbiseyi kendimiz diktik bana da belime bi fiyonk diktik
kızımın bandanası benim saç bandım ve kızımın ayakkabısını ben hazırladım.
doğum gününde ki tüm detayları kendimiz yaptık süsleme banner afiş anı çerçevesi kürdanlıklar pipetlikler hediye etiketi kurabiye etiketi mekan süslemesi tüller hepsinin hazırlaması babasıyla bana ait.
konuklara hediye olarak magnet hazırladım keçeden ve incilerden oluşan içinde de Öykünün tam doğum gününde çekilen bir resmi var :)

doğum günü partisi epey kalabalık oldu gönlüme göre istediğim gibi bir parti oldu Allah utandırmadı..
İnşallah sizlerinde öyle olur.. şimdilik hepinizi öpüyoruz ve sevgiyle kucaklıyoruz Öykü'mle...

işte bunlar da resimlerimiz...

Eklentiler

• öyküm (2).webp
    17,5 KB · Görüntüleme: 91
  • öyküm (10).webp
    22 KB · Görüntüleme: 91
  • öyküm (11).webp
    21,7 KB · Görüntüleme: 92
  • öyküm (5).webp
    34,3 KB · Görüntüleme: 97
  • öyküm (6).webp
    53,7 KB · Görüntüleme: 85
  • öyküm (8).webp
    46 KB · Görüntüleme: 99
  • öyküm (3).webp
    34,1 KB · Görüntüleme: 93
  • öyküm (4).webp
    45,3 KB · Görüntüleme: 103
  • öyküm (9).webp
    53,5 KB · Görüntüleme: 88
  • öyküm (1).webp
    18,8 KB · Görüntüleme: 94
Nice
güzel yaşlar kutlayın inşallah birlikte.Yaptığın herşeye bayıldım.Anne kız çok şık olmuşsunuz.Öylü'ye daha nice güzel yaşlar dilerim.Fıstık olmuş kızın.Mutluluk'çum,Bursa'daydın yanlış hatırlamıyorsam.Tüm bunları nerden aldın?ben yalnızca ebebek mağazasının yanında bir yer var,orda bulabildim süslemekiçin bişeyler.Melis'ime çok güzel bir elbise arıyorum ama ya çok abartılı ya da çok günlük şeyler bulabiliyorum.Şöyle bebeğe yakışır bişeyler yok.Kısmetse bizde ayın 30'unda kutluycaz.2 eylül salı gününe geliyor,çok vaktim kalmadı,ancak hazırlanırım.Seni ve güzel kızını çooooook öpüyorum.Sevgiler ve emeğine sağlık

Mut

Mutluluk,canım kusura bakma sorduğum tüm detaylara cevap yazmışsın ama ben site yapılandırıldığı için mesajının tamamını görmeyip yalnızca resimlere baktım.Çok büyük bir emek be gönlüne göre olmadına çok sevindim.Elinize kolunuza ve emeğinize sağlık

Mutlulukk Öykü ve sen yine muhteşem görünüyorsunuz canım herşeyin içine sinmesine çok sevindim çok mutlu görünüyorsunuz gerçekten :)

Maşallah anneli kızlı ne güzel olmuşsunuz öyle,sağlıklı uzun ömürler öyküye:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…