yalova Korupark AVMnin 3. katında, Toyz Shop'un ilerisindeki "Balon Evi" adlı küçük dükkandan, Cumhuriyet Caddesi'ndeki Has İnci, Cemrek Süsleme vb. dükkanlardan ve bazı kırtasiyelerden de süsleme malzemeleri bulabilirsin. Balon Evi'nden ben de bir şeyler aldım. 1 yaş masa örtüsü, hediye poşetleri, cupcake standı, isim bayrağı, kağıt fenerler, tavan süsleri, balon, peçete, bardak, taç, anı çerçevesi, balon çubuğu... var. Şimdiden kolay gelsin.Mutluluk,canım kusura bakma sorduğum tüm detaylara cevap yazmışsın ama ben site yapılandırıldığı için mesajının tamamını görmeyip yalnızca resimlere baktım.Çok büyük bir emek be gönlüne göre olmadına çok sevindim.Elinize kolunuza ve emeğinize sağlık
Nice
güzel yaşlar kutlayın inşallah birlikte.Yaptığın herşeye bayıldım.Anne kız çok şık olmuşsunuz.Öylü'ye daha nice güzel yaşlar dilerim.Fıstık olmuş kızın.Mutluluk'çum,Bursa'daydın yanlış hatırlamıyorsam.Tüm bunları nerden aldın?ben yalnızca ebebek mağazasının yanında bir yer var,orda bulabildim süslemekiçin bişeyler.Melis'ime çok güzel bir elbise arıyorum ama ya çok abartılı ya da çok günlük şeyler bulabiliyorum.Şöyle bebeğe yakışır bişeyler yok.Kısmetse bizde ayın 30'unda kutluycaz.2 eylül salı gününe geliyor,çok vaktim kalmadı,ancak hazırlanırım.Seni ve güzel kızını çooooook öpüyorum.Sevgiler ve emeğine sağlık
Mutluluk,canım kusura bakma sorduğum tüm detaylara cevap yazmışsın ama ben site yapılandırıldığı için mesajının tamamını görmeyip yalnızca resimlere baktım.Çok büyük bir emek be gönlüne göre olmadına çok sevindim.Elinize kolunuza ve emeğinize sağlık
Mutlulukk Öykü ve sen yine muhteşem görünüyorsunuz canım herşeyin içine sinmesine çok sevindim çok mutlu görünüyorsunuz gerçekten :)
Gunaydinlar,iyi haftalar.
Mutluluk bayildim size masallah.
Hersey super gorunuyor.
Maşallah anneli kızlı ne güzel olmuşsunuz öyle,sağlıklı uzun ömürler öyküye:)
Mutluluk ellerine sağlık. Her şey sizin gibi çok güzel gözüküyor.Allah Öykü'ye hayırlı, sağlıklı ve dilediği gibi bir ömür versin.Öykü'yü saç bandını başında tuttuğu için ayrıca tebrik ederim :) Benim minnoş hemen çıkartıyor da.
Kızlar biz de perşembe günü eşim, ben ve kızım kutlama yapacağız. O gün bizim aynı zamanda evlilik yıldönümümüz.Meleğim planlamamamıza rağmen o gün doğdu. Bu beni ayrıca mutlu ediyor.Allah'ın bize güzel bir hediyesi olarak yuvamızı süsledi. Perşembe günü için pasta yaptırıyoruz. Yanına da kurabiye, sarma, mercimek köftesi gibi klasik şeyler düşünüyorum. Evi de süsleyeceğiz. Burada kimsemiz olmadığı için kendi aramızda kutlayacağız. İlk yaşı bize özel olsun diye de komşu, arkadaş vs. davet etmeyeceğiz. İnşallah 2. yaşında büyük hazırlık yaparız. Küçük bir kutlama da olsa heyecanlıyım.Diğer yandan da yanımızda kimse olmadığı için buruk. Neyse...
Mutluluk sende öykü de partın de cok cok guzel olmus . Emeginize ellerinize saglik .
Amin. Vay uyanık Barış vay! O kadar garantici ha!Ne güzel, uykularınız bu aralar iyiymiş. Bizim 11. ay kabus gibiydi.Yemek, uyku, huzursuzluk, dişler, emme...İki gündür bizimki de fena uyumuyor.En azından 2-3 sa kesintisiz uyuyor. Bakarsın Barış 1 aya kadar yürür.Emeklemeyi geciktirenler daha kısa sürede yürüyebilirmiş. Bizimki cesaret edemiyor. Doğum gününde "Al bu mutluluk sana yeter." dercesine kendi kendine yarıya kadar kalktı, sonra yere oturdu. Arada ellerini de bırakıyor; ama yürüme yok. Sonrasında zorlanacağını bilse de insan yürümesini istiyor değil mi? Her bebek farklı işte.Arkadaşımın bebeği daha emeklemiyor, arada bir sıralıyormuş.O da nevi şahsına münhasır.Minik insan oldular artık.Her hareketi bizi zevkten öldürür. Daha bilinçli hareket ediyorlar. Ağlamaları bile bilinçli ya! Hatta silah olarak kullanıyorlar.Selam
Arasta,ang,parme dogum gunleriniz kutlu olsun.
Foto bekliyoruz lutfen yazip cikmayin
Reoc baris kilo almayi birak,kg vermisti canim.
Bizede bayramda yurur demisti ama tik yok
11.ayinda emekledigine gore 15.ayda yurur diyorum ben bizimkineAyrica barista sanirim garantici cunku ayaktayken yere otururken bile bacaklarini aciyor,kendini iyice sabitleyip yavas yavas totoyu birakiyor.
Buaralar uykumuz iyi cok sukur.Erken uyudugu icinde sabah 6_7 gibi uyaniyor benim gozler acilmadan o uzerime cikip oyun oynamaya calisiyor.
Cok tatli oldu yaa sipa olurum onun kokusuna ben.Allah hepsini kazadan,beladan korusun ins.
Bebeğinizi sağlık ve huzurla büyütün. "İlk 1 ay ne olursa olsun 3 saatte bir emzirin." demişti doktorumuz.Kızımda da sarılık olmamasına rağmen biz hep emzirdik. Kan şekerinin düşmemesi için bu gerekli. Ağlamaya gelince: Minik kuşum 4-5 ayda sadece 3-4 kez ağladı desemslm arkadaşlar.2008 mayıs ve 2014 ağustos annesiyim.ilk kızımda yaşadığımız ilk günleri tamamen unutmuşum.sizlerin bilgileri daha taze diye sormak istedim.36 haftalık doğum yaptım.kızım 12 günlük.sarılık yok.çok fazla uyuyor ve nerdeyse hiç ağlamıyor.çok az ınga diyor arkası yok.40ına kadar uyuyacak diyorlar ama ben biraz pimpiriklendim .Allahım korusun ama tuhaflık mı var diye.gelen giden çok sakin dedikçe.sizlerden benim gibi durum yaşayan oldu mu?cevaplarsanız çok sevinirim.Allah herkesin hepimizin evladını korusun inşallah
Selam kızlar uzun bir aradan sonra tekrar merhaba. Bebişlerimiz yaşına girdi ve ben tüm bebişlerimizin 1. yaş gününü kutluyorum. Allah uzun, sağlıklı ömürler nasip etsin hepsine. Nice yaşlarını görelim :))
Doğum günü partilerine şöyle bir göz gezdirdim de çok güzel olmuşlar. El emeği göz nuru çok belli. Ellerinize sağlık kızlar.
Bize gelince bu sistit belası peşimizi bırakmıyor. Geçen pazartesi çıktık hastaneden,4 gün yattık. Kaç yeri delindi yavurum, kaç serum yedi. En güçlü antibiyotikleri kullandık. Neyse şimdi iyi çok şükür. Doktor ablamız idrarı bakterilerden koruyucu bir şurup verdi 3 ay onu kullanıcaz. Antibiyotiğe de şurup olarak devam ediyoruz.
Bu arada biz de doğum günümüzü yaptık. Kızım tam bir papatya prenses oldu. Herşey çok güzeldi :))
Ve hepinizi çok özledim kızlar
Slm kizlar biz bugun 1 gun erken olsada dogum gnumuzu yaptik kuzu konsepti kizima cok yakisti SUBACm bzi merak etmissn tatlim ev tasidik bu arada foruma hc bakamadm iyiz cok sukur barisim ve sende iyisinuzdr umarim...ARASTA bu sistit yakanizi birakmadi cok gcmis olsn cnm...hepinizi opuyorum
Bugün 1 yaş kontrolümüze gittik. Bu ay kızım sadece 100 gr almış. O kadar hareketli ki, şaşırmadım.Hem artık alıştım. Boyu güzel uzamış: 2 cm. 3 tane de aşımız vardı: Kızamık, kızamıkçık, zatürre. Buraya kadar her şey güzel.Dr. yürüyüp yürümediğini sordu. Biraz konuştuktan sonra "Garantici bir bebek o zaman.Bazı bebekler önce tehlikeleri hesaplar, kendini sonra bırakır; bazıları da hiç düşünmeden tehlikeye atılır. Sizinki gibi bebekler genelde 14. ayda yürür." dedi. Daha 2 ay yürümeyecek belki de.Ben bu kadar hareketliyken 11. ayda yürümesini bekliyordum; ama taaa 14'te yürüyecek.Canım sıkıldı. Üzülecek pek çok şey varken bu küçük bir şey biliyorum; ama anne olarak beni anlayacağınız için size anlattım. Sanırım bir de azı dişimiz gelecek. Yemek ve uyku sıkıntıları tam gaz ileri. Dr. kilo alımı daha da düşerse emzirmeyi bıraktıracağını söyledi.Kızım 20 dk,1 sa, 2 sa, 3 sa arayla,yani aklına ne zaman eserse, emiyor.Artık oyuncağı oldum :) 4-5 sa emmese esrar çekmiş gibi (Nasıl old. bilmiyorum; ama TVden izlediğim kadarıyla) ya da saatlerce nefes alamamış gibi sesler çıkarıyor. Ben dr. emzirme dese de emzireceğim. Belki azaltması için çaba göstermem lazım. Gerçekten de emzik gibi kullanıyor. Çok da tatlı emiyor afacan.İnşallah 2 yaşa kadar emzireceğim.
Selam kizlar ,
dogum gunu kutlamamızı Bugun yaptık . Hersey cok güzeldi cok guzel vakit geçirdik . Cok yoruldum ama değdi onca emeğe . Konseptimizi zaten söylemiştim inci tanesine inciler pek yakıştı . Renkler yine isminden esinlenerek cagla yesili , somon ve kremdi .
Bır kafenin bahçesinde ailelerimiz ve sadece cok yakın dostlarımız ile kahvaltı yaptık . Oyle iste geldi gecti .
Allah hepimize ve hepsine uzun ömürler versin cok uzun yıllar kutlayalım doğumlarını insallah .
Selam
Arasta,ang,parme dogum gunleriniz kutlu olsun.
Foto bekliyoruz lutfen yazip cikmayin
Reoc baris kilo almayi birak,kg vermisti canim.
Bizede bayramda yurur demisti ama tik yok
11.ayinda emekledigine gore 15.ayda yurur diyorum ben bizimkineAyrica barista sanirim garantici cunku ayaktayken yere otururken bile bacaklarini aciyor,kendini iyice sabitleyip yavas yavas totoyu birakiyor.
Buaralar uykumuz iyi cok sukur.Erken uyudugu icinde sabah 6_7 gibi uyaniyor benim gozler acilmadan o uzerime cikip oyun oynamaya calisiyor.
Cok tatli oldu yaa sipa olurum onun kokusuna ben.Allah hepsini kazadan,beladan korusun ins.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?