2013 Ağustos Bebekleri Sağlıklı Besleniyor

Can kızlar... Acayıp özlemişim sizii.. Sizinle güzel bır hamılelık gecırdıkten sonra tekrar burada buluşmak enfes... Bebeklerınızın doğum gününüü ve sizlerin annelık günlerınızı kutlarım.. Bızım kı 25 agustos az kaldı.. Heyecanım dorukta.. Ancak öyle bazen bunalıyorum kı gene sıze ıhtıyacım var.. Kızım toka, şapka, eşarp, mama önlüğü vs takmıyor.. Kızım pusete bınmıyor.. Ve gene sevgılı kızım mama sandalyesıne oturmuyor.. Ev savaş alanı ve ben yorgun asker.. Üzerimde ne varsa çekiştirip emiyor.. Hemde olur olmaz yerlerde.. Süt olmadığı zaman bile.. Öğle uykularımız cok yorucu.. Ve ben ağlamaklı ve yorgun.. Evde tek başıma olduğum için şimdi annemleyım.. 2 hafta olucak ve belkı ılkkez dınlendım.. Ama savaş, hep bır ağlama... Öyle yüksek bir inadı var ki, hayır kelimesi anlamsız kalıyor.. Başımın ağrısı bir yana tipi kaymış abuk subuk bir insan oldum. Ne olur akıl verin. Sevgıyle öpüyorum

Slm kızlar 35gunluk tatilin ardindan seci. Gunu eve donduk bir haftadir bakici aliyoruz eve sonuc felaket bana yapisiyor ve ciglik çığlık aglama yemek yememe uyumama vs vs hersey mevcut bide grip olduk sucicegimi deilmi drlarin fikir ayriligina düştüğü bi hastalık gecirdik tatilde rus bebelerden bulaştıhala oksuruk grip devam perşembe ise başlıyorum mudurle sıkıntılar devam izin aldığım icin küs bana stresim tavannnnn anlicaniz lutfen dua edin. Biblocum bizimde sizden fazlamiz var eksiğimiz yok inan inat koca sesle aglama toka taktirmama ki zaten pek sacimiz yok:) hersey mevcut.

Selam Canim seni tekrar görmek ne guzel
Ah kelin ilaci olsa basına surerdi annelik gercekten cok zor Bır sınav bazılarımız daha fazla zorlanıyoruz sen de sanırım onlardansin yapacak cok fazla birşey yok sabretmekten baska ne yazık ki inkanın varsa arada Bır uzaklaşmaya çalış Bır kac saatligine nefes almak icin

selam anneler
hamilelik döneminde bi ara katılmıştım aranıza ama sonra malum çocuk,iş derken katılamadım
fakaaat şimdi yardımınıza ihtiyacım var şimdiye kadar her şey çok güzel gidiyordu 9,5 aylıkken kilosu 11.1 di fakat gün geçtikçe kilo kaybetti doğum günü geçeli 1 hafta oldu aşısını yaptırdığımızda 10,2 idi çok iştahsızlaştı yemiyor tükürüyor tahlil yaptırdım bişey çıkmadı sizce ne yapayım???????

durusel ne güzel bakıcınızı bulmuşsunuz. Ben 10 gün sonra işe başlayacağım; ama hala birini bulamadım. İkra bakıcıya en kısa sürede alışır umarım.
günebakan bizim dr. kilo alımı konusunda bazı dr.lardan fazla bekliyor. Diyelim ki 400 gr normalken o 700 gr diyordu.Genel olarak pek önemsemiyor; ama bu ay şu kadar alsa iyi olurdu diyor.Kızım 25-50 persentil arasında. Başka dr.lar hemen mama derken o bir şey demediği için bu dr.la yola devam ediyoruz. Şu daha iyi olurdu dediğinde de kulaklarımı tıkıyorum Hamileliğin nasıl gidiyor, kaçıncı haftadasın, bulantın var mı? Çocuk bakmak çok zor; ama minik hallerini şimdiden özledim.

Merhaba,

çocuğunu bakıcıya bırakan bir anne olarak yazmadan edemedim :)

Bakıcı bulmak için çok geç kalmışsınız. Ben iş başı yapmama 3 ay varken arabaya başladım. 2 ay varken buldum. 1 ay öncesinde çalışmaya başladık. cocugun yemesini içmesini uykusunu herseyi öğrensin ve cocugumda ona alışsın diye. 3 hafta hergün birlikteydik.son hafta yarımşar gün birakip çıktım. hani birden tam gün beni görmezse kötü olmasın yavaştan alışsın diye. Benim içinde aynı şey geçerliydi.

diş dönemlerinde iştahsızlaşıyorlar, benim oğlum dönemsel iştahsızlıkları olmasına rağmen her yarım saatte bir tekrar tekrar denedim. çorbasını içmese meyve onu yemese yoğurt şeklinde... birinde yemese diğerinde yedi. o yüzden bir kilo kaybı olmadı. 1 yaş aşısında 12 kilo 80 cm geldi.

siz kan tahlili yaptırmışsınız bişey çıkmadıysa sorun yok demektir. kilo kaybı hareket ve iştahsızlıkla olmuştur. bence hiç sıkıntı yapmayın. kilo kaybı çok ilerlerse tekrar dr a götürürsünüz. bence şuan kilosuda iyi.

teşekkürler içimi rahatlattınız deniyorum bıkmadan usanmadan annelik zor meziyet :)

Bakıcı aramaya yeni başlamadım.Ben de 3 aydır arıyorum zaten. Ne var ki bulamadım.Benim amacım da 2-3 ay önce başlatıp alışmasını sağlamaktı. Kimse "Haydi ben işe gidiyorum." diyerek bakıcının kucağına çocuk bırakmak istemez. Siz şanslıymışsınız. Şansınız böyle devam eder umarım.

cnm benim bulamadin demek peki bi fikrin varmi bulamazsan bakacak biri falan okul acilana kadar idare edersin olmazsa rapor filan ayy en zoru bırakıp gitmek gelince bir saat emdi öptü mememi cok üzüldüm bisey yememis uyumamis daha küçükken birakmak daha iiymis sanki bugün anladım(

Ancak 5 günlük rapor alabilirim.Doğumdan sonra kızımın yanında daha uzun kalabileyim diye hep rapor aldım. Yarın yine birisiyle görüşeceğiz. İnşallah bu sefer olur. Olmazsa daha önce bahsettiğim, 4 yaşında çocuğu olan kişiye bir süreliğine baktıracağım. Oy yaaa, deme öyle, kıyamam İkra'ya.Yavrum benim. Anne kuzusu bunlar. Minik kuş ya. Bizimki de bugün arkadaşım gelince ben mutfağa gittiğimde içini çeke çeke ağladı. Dediğin gibi birkaç ay önce bırakmak belki daha iyiydi; ama kıyamadık işte. Doya doya emsin diye aylıksız izin almıştım. İyiki de almışım. Sen de yalnız büyütüyorsun ya, alışmaları o yüzden zaman alacak. İlgilenen birileri olsaydı bu kadar etkilenmezlerdi. Bakıcınız nasıl biri? İnşallah içine sinen biridir. Ayrı kaldığınız ilk gün müydü? Tatiliniz iyi geçmiştir inşallah.Epey uzun bir tatil olmuş ne güzel.

Yazdıklarınızdan aramaya geç başlamışsınız sandım :))
İnsan çok zor karar veriyor...İnşallah biran önce içinize sinen iyi birini bulursunuz.

Çocukları bilinçlendikçe bırakmak daha zor ama insan daha küçükkende bırakmak istemiyor, bırakamıyor. Olabildiğince işe dönüşü ötelemeye çalışıyoruz. 4 aylıkken bırakan arakadaşlarım var nasıl bıraktıklarına şaşırıyorum. 11 aylıkken bıraktım elimde olsa 1.5 yaşa kadar bırakmazdım :) 1.5 aydır haftanın 4 günü çalışıyorum. alıştımmı diye sorarsanız valla her bırakışımda yüzüme bakısında içim parçalanıyor

Ayyy canım ben kızıma doğduğundan beri şapka taktıramadım. Ne güzel şapkalar aldım özenip birkaç saniye fotoğraf çekene kadar zor durdu başında Toka olarak minik tutturmalı tokalardan alıyorum onu da ilk çekip bakıyor sonra tekrar takıyoruz aynada kendini gösteriyorum beğeniyor cici olmuş diye ikna oluyor Ayrıca hiç biri hayır dan anlayacak yaşta değiller canım üzme kendini. Annene daha sık gitmeye çalış bunalımın geçene kadar

Geçmiş olsun canım bakıcınız hayırlı olsun. Seni görmediği zaman bakıcıyla başbaşa kalınca daha az huysuzluk yapacaktır. Bu gerçekten böyle... Nazları bize geçiyor bıdıkların :)

Diş dönemidir muhtemelen canım zorlamadan 1 er saat arayla tekrar teklif et başka çaresi yok Kilonuz iyi bence gerilemesi duracaktır bu ara yürümeye de başladıysa normal.

Ahh ben persentile bakmıyorum bileeee en son % 7 deydik düşün Yarın Asu' yu doktora götürücem vajinasında kırmızı yuvarlak bişey var pişikten dedik ama 5 gün oldu geçmedi onu göstericem hem bakalım son durumu nasıl. Hamileliğim fena değil canım başka sağlık problemim çıktı o yüzden çok iştahsızım inşallah bebişe etkisi olmuyordur. Bir zayıf bebeği daha bünyem kaldırır mı bilmiyorum.

anladım cnm umarım bulursun dün ilk gunumuzdu uyurken ciktim bugün uyandı cok zor ayrıldık gece akşam hiiic bırakmadı meme meme dedi gezdi cok üzülüyorum yemek yemio hasta bide uyumuyo uff cok zormus calisan anne olmak(tatil guzel gecti cnm cok şükür memlekete ordan antalta tarafina gittik donuste Konyaya gezdik baya ama iste sonrası kötü oldu.

İnşallah cnm bir an önce alisir sen nasılsın hamilelik nasil gidiyor yiyemiyormusun geçmiş olsun bunyen zayif düşmesin bak kendine kuzum.

2 aylikken birakan bile var cnm bizde 13aylik olacaz ama ikra bana çoook duskun bi bebek reocumun da dediği gibi yalniz biyutmekten birazda herhalde.hepimize kolaylik versin rabbim.

İnşallah cnm bir an önce alisir sen nasılsın hamilelik nasil gidiyor yiyemiyormusun geçmiş olsun bunyen zayif düşmesin bak kendine kuzum.

Alışacak tatlım ya sana yapacak yalnız yapacağını akşamları :) Hamileliğin keyifli zamanları daha başlamadı ama fena değilim.

Nerde bu annisler yahuu kimse kalmamis artik forumda
Arasta cok gecmis olsun sistit belasi birakmadi pesinizi
Gunebakan bebegin hayirli olsun asu abla oldu :)
Dogum gununu kutlayan bocuklerin fotolarini isteriz ona goree :)
Buyudulerde yas gunu kutlamalari basladi bu bidiklarin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…