Allah hepimize Çelik gibi sinirler ve SABIRLAR versin. Bazen gerçekten tahammül sınırlarını aşıyorlar! Yapacak bir şey yok.. Sabır sabır sabır! Çiş olayını nasipse yaza halletmeyi düşünüyorum. Babaannemiz çok istekli nedense2 yas sendromunu bzde bazen dibine kdr yasiyoruz..allah hepimizinn yardmcisi olsun.vla cnm iyi cesaret seninki allah hayirlisini versin.eylul bnm zamanimi yeterince aliyo bide cis olayini hlletmk istiyorum ikincinin planlarini ypmadan en azindan kendine birazda olsa yetmeli diye dusunuyrm.ikinci icin erken diyen esim bkacgundr kardesi olsa eylul kiskanmz flan diyo bunum arkasi gelicek bakalm hyirlisi.....
çok teşekkürler canım, aslında az da olsa sütüm vardı. bıraktırırken vicdanım el vermedi, ama hiç yemek yemiyordu. içim sızlasa da bırakmak zorunda kaldım. az da olsa yemeye başladı. kilosuna takılmıyorum ama boy çok kısa. sağlığı yerinde ya. gerisi önemli değil.Neredeyse hepimiz aynı sorunları yaşadık. Ben doğru düzgün emziremedim bile..hep mama verdim 10 aylık da sütten kesildigenel olarak iştahsızlık hiç peşimizi bırakmadı! Ek gıdaya geçiş tam anlamıyla kabustu! Yaptığım o püre gibi şeyleri hiç yemedi desem yeridir. Bizim yediğimiz yemeklerden yedirdim genelde o da 1-2 kaşık. Şükürler olsun kör topal geldik bu günlere. Boy kilo olayına ilk önceleri bayaa takılıyordum..şimdi çok da umursamıyorum. İştah şurubu baya işe yaramıştı bizde. Zincobest adı. Şimdi yine kullanmaya başladık, lanet 2 yaş zımbırtısı çok değişik bir şey! Canım Dr sağlığı yerinde diyorsa hiç moralini bozma. Arkadaşımın kızı 25 aylık köpek dişleri çıkmadı 9kg ve 80cm. 4,5kg doğmuştu. Genetik Faktörler çok çook etkili gerçekten. Ayrıca çok hareketli çocuklar zor kilo alıyor malesef.
Kıssadan hisse üzme kendini. Şükürler olsun sağlıklı evlatlarımız var. Bu günümüz için Sonsuz şükürler olsun
Canım sizin boyunuzdan kısa olmayacağına eminimçok teşekkürler canım, aslında az da olsa sütüm vardı. bıraktırırken vicdanım el vermedi, ama hiç yemek yemiyordu. içim sızlasa da bırakmak zorunda kaldım. az da olsa yemeye başladı. kilosuna takılmıyorum ama boy çok kısa. sağlığı yerinde ya. gerisi önemli değil.
her seferinde yegenimi örnek gösteriyorum ama yine söyleyeyim. 28 ayını bitirdi. 11 kiloya ulaşamadı daha. ufak tefek zayıf. çok iştahsız, yediğinide kusar vs. dr a gidip bütün tahlilleri yaptılar. maşallah sağlıklı. dr herşey normal sıkıntı yapmayın demiş. benim oğlan 15 kilo ama cok sık hastalanır. o oyle değil. yani bazı çocuklar zayif olur. ilerde kilolanır,gelişir. kimide kiloludur ama bir bakmışsın eltimin oğlu gibi çocuk gittikçe uzar ve zayıf bir delikanlı oluverir :) hiç sıkıntı etme, yeterki sağlığı yerinde olsun.çok teşekkürler. doktorum boyunun çok kısa olduğunu söyledi. endokrine yönlendirdi. fakat eşim kabul etmedi. gereksiz bir sürü tahlil yapıp çocuğu yıpratırlar dedi. ben de biraz daha bekleyeyim dedim. bazı doktorlar 3 yaşına kadar gelişimine müdahale etmeyin diyorlar. her şeyden önce sağlığı iyi olsun da. Rabbim acılarını göstermesin.
bebegini saglikla kucagina alirsin ins ....benim kizim buyuk cisini soyluyo bndw tuvalete tutyorum yada lazimliga oturtuyorum.bu yaz kucuk cis olayinida cozmek istiyorum onuda soylermi kendisi bilmiyrmSlmlar herkese ben de sizler gibi ağustos 2013 annesiyim. Ve gördüğünüz gibi inşallah bu ağustosta ikinci bebeğim geliyor. Doğumdan önce tuvalet olayını çözmek istiyorum. Acaba içinizde tuvalet eğitimini tamamlamış ya da şu an vermekte olan var mı. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
Merhaba. Biz tuvalet eğitimine 3 Nisanda yani kızım 19.5 aylıkken başladık.Aslında ben tuvalet iletişimi uygulamıştım.Kısa süre uygulayabilmiştim.Malum atak dönemleri... 10. ayından 12-13. aya dek arada bir tuvaletini klozete yapıyordu.Sonra ben işe dönünce ve yürümeye başlayıp azı ve köpek dişlerini çıkarmaya başlayınca tuvalete çiş yapmaz oldu. Ben bez dışında bir yere de ihtiyaç giderebileceğini unutmaması için yine de tuvalete oturtuyordum.Aylardan sonra 17. ayda çiş tuvalete yapıldı.Bir iki de kaka.Sonra yine yok; ama ben yine oturttum. Bunu zorlayarak yapmadım tabiiki.Hep neşeliydi WCde. 15-16 aylıkken zaten bezine çiş kaka yaparken haber veriyordu.Slmlar herkese ben de sizler gibi ağustos 2013 annesiyim. Ve gördüğünüz gibi inşallah bu ağustosta ikinci bebeğim geliyor. Doğumdan önce tuvalet olayını çözmek istiyorum. Acaba içinizde tuvalet eğitimini tamamlamış ya da şu an vermekte olan var mı. Tavsiyelerinize ihtiyacım var.
subacm cok gecms olsun tatlim.kiyamam ben barisima...Merhabalar
Reoc yazini bor cirpida,keyifle okudum.Maşallah zor zamanların geçmis.Seni çok pozitif hissettim.Allah daha iyi etsin inş.WC alistirman da super olmuş.Tebrik ediyorum seni ve yavrunu.
Nasilsiniz arkadaşlar,durumlar nasil?
Görüyorum ki 2 yas sendromlari son surat devam.
Ne sormuş gerçekten bazen bizde yasiyoruz.
Bizimde gecen hafta kontrolumuz vardi.21 aylik oglusum.Boyu 88 cm kilosu 13,5 Dr.gayet iyi dedi.Fazla kilo aldirmaya calisma,zorla yedirme,obez bir çocuk istemiyorum dedi.Çok şükür bu aralar istahi normal.
Memeden kesme konusunu baya enine-boyuna konuştuk.Artik biraktirmam gerektiğini söyledi.Nasil yapacagim konusunda fikirler verdi fakat ben hic hazir değilim.Meme olayi beni çok zorlasada(gece sayisiz defa kalkmasi,gündüz yakami cekistirmesi,misafirliklerde yatak odasina götürmesi gibi) ben kiyamiyorummmm.
Meme kurtaricim,susturucum.oglumla bagim,göz göze baktigimiz en güzel,en özel,en kutsal an.Ben simdi boyle duygusal bakarken nasil keseyim dostlar?
Bir kaç ay düsünücem karar vericem.Önce benim hazir olmam lazim
Burada turkcell hat kullananlar gurme bebek te bir uygulama var.Atina gore her hafta yeni yemek tarifleri gönderiyorlar.Benim çok hoşuma gitti.İlgilenirseniz arastirirsiniz.
Bunun dişinda birde kotu bir tecrübe yasadik.
Gecen gün kayinvalideme birakip 1 saat carsi islerimi halletmeye ciktim.Geldiğimde oğlum bahçede top oynarken dusmus çok fena agliyordu.Aldim sakinleştirmeye calistim,meme verdim yok.Kolunu gösterip agliyor.Eline birşey verdim tutacakmi diye kolunu kaldiramadi.
Hemen Dr.gittik,kolu cikmisyerine taklidi ama çok çok agladi.İçim gitti,bir yandan da kv çok kotu suçluluk hissediyor,ona bisey belli etmemeye calisiyorum,idare ediyorum off çok kotu bir günde.İlk gün hic kolunu kullanmadi,ikinci gün yarim yamalak bakalim inş unutacak.
Bizden haberler boyle kendinize ve kuzulariniza iyi bakin hoscakalin.
mrb canlar...hepimizn anneler gunu kutlu olsun..yavrularimzla saglikli huzurlu bi omur versin allah...pufyy cok gecmis olsun canim ..ins tedavi sonuc verir amelyata gerek kalmaz.
herseyin hayirlisi cnm allah hayirli zmanda versin senn sagligkn oncelik..bnmkide bu ara ikinci diye tutturmaya basladi sen demistin bnakızlar anneler günümüz kutlu olsun. Sonsuz şükürler ki evlat sıcaklığını ve sevgisini yaşıyoruz. Annem diyen evlatlarımız var
Teşekkürler canım. İnşallah!! Yarın Dr kontrolüm var bakalım ne durumdayım. 2. Çocuu düşünüyordum onu da askıya almak zorunda kaldım..Rabbim hayırlısını bilir ve verir
Hepinizi seviyor ve öpüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?