günaydın kızlar hepimize güzel bir gün olsun inşallah.yine pazartesi yine iş başladı yine kuzumu koklaya koklaya ayrıldım sabahın köründe evden.anne olmak ne zor offffffffffff of valla.en zoruda oğlumdan ayrılmak sabahları.angy senin adına sevindim canım kocan istemiyormuş yaBnde suan ikinci icin erken diyorum canim.yeterince zorlaniyorum zaten simdiye kadar bi suphem olmadi bundan snrada olmaz ins. benm esimde erken suan diyo cok sukur:-D devam sutu bzde devam ama hala citi piti minyonuz.bnce senn sutun yariyodr dedigin gbi cnm
milletde derman kalmıyor bu bıdıklar yüzünden. kimse nete girecek vakit bulamıyordur. Büyüdükçe herşeyden anlar oldular, artık hıst pıştlarla kandıramıyoruz. e haliyle daha cok yoruluyoruz :)iyi akşamlar kızlar... kimseler uğramıyor artık buralara galiba.terkedilmiş kasabalara dönmüş topic.ben ancak takılabildim buralara ama epey geç oldu . gelin toplaşak yeniden gızlar
2 yas sendromunu bzde bazen dibine kdr yasiyoruz..allah hepimizinn yardmcisi olsun.vla cnm iyi cesaret seninki allah hayirlisini versin.eylul bnm zamanimi yeterince aliyo bide cis olayini hlletmk istiyorum ikincinin planlarini ypmadan en azindan kendine birazda olsa yetmeli diye dusunuyrm.ikinci icin erken diyen esim bkacgundr kardesi olsa eylul kiskanmz flan diyo bunum arkasi gelicek bakalm hyirlisi.....Selamlar kızlar. Bayadır hiç bakamadım buralara.. Grip üstüne ishal üstüne erken gelen 2.azılar yetmezmiş gibi 2 yaş sendromuyemiyor yatmıyor oturmuyor sürekli ağlıyor kendini yerden yere atması daha bi şiddetlendi fenalardayız diye Dr götürdüm..dr 2 yaş sendromuna Hoşgeldiniz dedi
Konuşma işinde biraz yavaşız..derdini anlatamayınca da daha bi celalleniyoryemek yemediği için zayıfladı 12,5kg boyumuz son surat uzamakta 89cm olduk. 2. Bebe konusuna gelince...hayırlı ne zaman tutarsa düşünüyoruz da bakalım... Annem çok kızıyor,senin neyine 2. Bu zaten çok hareketli falan fistan.. Neyse işte durumlar böyle.
canım hepimizin sorunu iştahsızlık benim kızımda 5 ağustos doğumlu 20 aylık , 10,500 kilo boyumuz iyi ama çok zor yemek yiyen bir çocuk, doktorumuz kilosunun çok kötü olmadığını söylüyor bizde balık yağı omnivit kullanıyoruz yalnız balık şurubunu baharda kesin demişti doktor , yazın kullanılmıyor sanırım ama iştah açıyor, her çocuğun gelişimi farklı , sağlıkları yerinde olsun da kilo çok önemli değil diye düşünüyorum artık sende kendini çok üzme:))benim oğlum da ağustos 2013 doğumlu. 3.150 gr doğdu. bir türlü kilo almıyo, boy uzamıyo. ilk 6 ay kilo alımı çok güzeldi. ek gıdaya geçerken çok sorun yaşadık. yoğurt, mama, meyve, sebze çorbaları hiçbiri yediremedim. 19 aylıkken sütten kestim, doktorum söyledi kesmemi. sütten kesince inek sütüne başladık. öncesinde içiremiyordum. 20 aylık olduk 77 cm 10 kilo. geçen ay balık yağına başladık. zinco mega kullanıyorum. ayrıca kaşık demir şurubu veriyorum. geçen ay 9.5 kiloydu bir ayda yarım kilo çok şükür aldı. ama yemek yedirmekte hala çok zorlanıyorum. sadece ön dişleri var. azıları bile daha çıkmadı. ama yaşıtlara göre daha hareketli. Allaha çok şükür sağlıklı ama bu kadar küçük olunca üzülüyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
çok teşekkürler. doktorum boyunun çok kısa olduğunu söyledi. endokrine yönlendirdi. fakat eşim kabul etmedi. gereksiz bir sürü tahlil yapıp çocuğu yıpratırlar dedi. ben de biraz daha bekleyeyim dedim. bazı doktorlar 3 yaşına kadar gelişimine müdahale etmeyin diyorlar. her şeyden önce sağlığı iyi olsun da. Rabbim acılarını göstermesin.canım hepimizin sorunu iştahsızlık benim kızımda 5 ağustos doğumlu 20 aylık , 10,500 kilo boyumuz iyi ama çok zor yemek yiyen bir çocuk, doktorumuz kilosunun çok kötü olmadığını söylüyor bizde balık yağı omnivit kullanıyoruz yalnız balık şurubunu baharda kesin demişti doktor , yazın kullanılmıyor sanırım ama iştah açıyor, her çocuğun gelişimi farklı , sağlıkları yerinde olsun da kilo çok önemli değil diye düşünüyorum artık sende kendini çok üzme:))
Neredeyse hepimiz aynı sorunları yaşadık. Ben doğru düzgün emziremedim bile..hep mama verdim 10 aylık da sütten kesildibenim oğlum da ağustos 2013 doğumlu. 3.150 gr doğdu. bir türlü kilo almıyo, boy uzamıyo. ilk 6 ay kilo alımı çok güzeldi. ek gıdaya geçerken çok sorun yaşadık. yoğurt, mama, meyve, sebze çorbaları hiçbiri yediremedim. 19 aylıkken sütten kestim, doktorum söyledi kesmemi. sütten kesince inek sütüne başladık. öncesinde içiremiyordum. 20 aylık olduk 77 cm 10 kilo. geçen ay balık yağına başladık. zinco mega kullanıyorum. ayrıca kaşık demir şurubu veriyorum. geçen ay 9.5 kiloydu bir ayda yarım kilo çok şükür aldı. ama yemek yedirmekte hala çok zorlanıyorum. sadece ön dişleri var. azıları bile daha çıkmadı. ama yaşıtlara göre daha hareketli. Allaha çok şükür sağlıklı ama bu kadar küçük olunca üzülüyorum. ne yapıcam bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?