2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

Merhaba,

50 kiloda başladım :) hala 50yim.
sudioz kötü geçtiğinden bahsetmişsin. Biraz daha anlatırmısın.

Benimde hiç iyi geçmiyor. Varlığını 2 hafta önce öğrendim ve o gün grip oldum. Öksürük boğaz enfeksiyonu, kabızlık vs Çok ileri derecede yorgunluk yaşıyorum. yemek yerken midem ağrıyor yemezsem de halsiz bitkin kalıyorum. Saatte bir birşeyler yemezsem baş ağrısı mide ağrısı oluyor. Çalışıyorum ve 2 haftadır işe doğru düzgün gidemedim

Doktora henüz gidemedim çünkü dışarı çıktığımda fenalık geçiriyorum. Nefes alamıyorum... oysaki hiç böyle sorunları olan biri değildim.

52 kilo boyum da 1.60 :)

Maşallah canım kilon gayet iyi.

Çok geçmiş olsun canım. Bende de aşırı kabızlık ve aşırı yorgunluk uykusuzluk var.Offf çok zorluyo beni bu 3ü.

geçmiş olsun canım, bende de aynı durumlar vardı.yorgunluk halsizlik, kabızlık, bunlar 6 . hafta geçti, şimdi 8 haftalık bebeğim mide bulantıları, istifar, kokulara karşı hassasiyet, dayanamıyorum hiçbir kokuya, kızımda da böyleydim tam 9 ay sürdü, inşallah bunda ayda geçer, yoksa dayanamıyom, ne yemek yapabiliyom ne iş, üstelik birde çocuğum var bakıma ihtiyacı var, bide tuvalet eğitimine başladım. çok zor bi dönemdeyim. allah hepimizin yardımcısı olsun. seninde geçer umarım.anne olmak zor

kızlar bende en kilolulardan biriyim galiba evlenmeden önce 62 kiloydum düğünde rekor kırıp 50 ye düştüm şu an 64 kiloyum ama çok şiştim resmen ben ya hiç bir pantolonum olmuyo düğmeler kapanmıyo bu kadar erken hamilelik pantolonuna geçmekte abes olurmuki ne etcem bilemedim ben şimdi

canım kilom dengesiz bir iki kilo farkediyor. sabah kalktığımda tartılayım 57 gece yatarken 58 59 ama kilo almadım hiç şuan hamilelikten öncede aynıydım. düğün üzeri 54 e düştüm çok çirkin oldum zayıflayınca şimdi daha iyiyim toparladım kendimi.hiç kiloluyum diye üzülmesin kimse ben bir zayıfladım bir dahada alamadım. ve sağlık sorunları başladı.hepimizin bebekleri sağıklı olsun isterse 100 kilo olayım. hiç problem değil :)

benimde boyum 1.55, kilom 49 ile hamile kaldım ama çok yiyemiyorum ilk doktor kontrolünde 49 dum düşmüş olabilirim

Ben 80 kiloyla hamile kaldım olsun yapıcak bişi yok doğumdan sonra veririm gönül isterki 80 kiloda kalayım bi mucize olsun ama yok galiba hedefim 86-90

48- 49 kilo ile hamile kaldım.. boyum 1,67
bi hedefim yok kilo almak istiyordum ztn :)
oğlumda da 45 kilo ile hamile kalıp 23 kilo almıştım
doğumdan sonra hepsii fıssss diye gittiiiii
belki bunda yaş ilerledi ya hemen gitmezler :)))

bende azcık tombiklerdenim kızlarrr.. geçtiğimiz eylül ayında düşük yaptım, o ara benim kilo olayı biraz arttı tabi.. şimdi tekrar hamileyim. 4 haftalıkken gittiğimizde 68,5 kiloydum. 1 hafta önce tartıldığımda 70.6, bugün tartıldığımda ise 69,3 kiloyum. bu dengesizlik de surdan geliyor; ilk öğrendiğimde inanılmaz bi açlığım vardı, yedim de yedim.. şu son 1 haftadır da akşam yemek yiyemiyorum,çok yemişim gibi kokusuyla burnuma kadar doluyorum resmen. :) şimdi 10+2 haftalık hamileyim, bakalım gidişat ne olacak. doktoruma göre mayalı bir yapım varmış,kilo alabilecek gibiymişim.yazdı çizdi maksimum 93le :18: doğuma girersin dedi.. NE DİYOSUNNNN!! demişimmm adama :)))

ne guzel hepiniz zayifsiniz ben ilk hamileligimi 76 ile baslamistim 12 kilo aldim simdi 70-71 arasi basladim bugunlerde 73 u gordum ama doymuyorum ben ve sigarayida biraktim ins cok fazla almam

51 kilo ile hamile kaldım ve henüz kilo almadıminşallah fazla almam

Merhaba sevgili anne adayları,

Aslında konu başlığı kilo kontrolü ama aynı dönem hamile kalanlardan olduğumuz için size sormanın doğru olacağını düşündüm.

Ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim. Bu arada hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce yeni bir işe başlamıştım.

Şimdi yaptırmam gereken 13 tane test var ve yeni olduğum için işten izin almam imkansız.

Hepinizin bildiği, kan, troid, sarılık, hepatit v.s testleri.

Eşim az önce özel bir kliniğe sordu ve 500 TL hesap çıkardılar.

Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız, bana önerebileceğiniz bir özel klinik var mı?

Mesai saatleri dışında (8-18) her saat gidebilirim.

İstanbul Avrupa Yakasındayım ama karşıya da geçebilirim.

İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler, o kadar sıkıntılıyım ki umarım bugünleri atlatırım.

Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.

canım hayirli olsun bebisin bagli oldugun saglik ocaginda bu testlerin yapilmasi lazim zira ozel kliniklerin calisma saatleride senin mesai saatlerin gibidir niyr okadar para vereceksinki daha sonralari zaten yapilacak birsuru test icin hast. dunya kadar harcama yapicaz

Merhaba öncelikle tebrik ederim sağlıkla bebeğini kucağına almanı dilerim.
Eger ki mesai saatleri dışında bir klinik hastane arıyorsan bildiğim kadarıyla özel hastanelerin hepsinin laboratuvarlarının hepsi 24 saat acık ben Kadıköy sifada sabah 7de tahlil yaptırdığımı biliyorum.
Evine veya işyerine yakın bir özel hastaneyi arayıp sorabilirsin ve fiyatlarınıda öğrenebilirsin.
Umarım yardımcı olur sana.

evet henüz kimse benim kiloma yaklaşmamış bile :)
ben 83 ile hamile kalmışım ama 6. haftada öğrendiğimde 78.5 kiloydum.
şuan 79 kiloyum 90'ı aşmamak tek hedefiiiiim.:18:
boyum 1.73 ve 9. haftadayım.

evet henüz kimse benim kiloma yaklaşmamış bile :)
ben 83 ile hamile kalmışım ama 6. haftada öğrendiğimde 78.5 kiloydum.
şuan 79 kiloyum 90'ı aşmamak tek hedefiiiiim.:18:
boyum 1.73 ve 9. haftadayım.

bugün tartıldım, 77.9 kiloydum çok mutlu oldum.
3. ay bitene kadar 75 olsam şahane oluuur

ben de 33 yaşındayım arkadaşlar..11.haftamın içine yeni girdim. boyum 1.71, kilom ise 67 idi hamile kaldığımda. Eşim çok şişman olduğumu düşünüyor ve zayıflamamı istiyordu hamilelik öncesi. Ama ne yazık ki hevesi kursağında kaldı ve ben bir anda hamile kaldım.Hamilelikteki durumum tam içler acısı. O kusmalar, bulantılar derken 7. haftadan tam bugüne kadar doğru düzgün hiçbir şey yiyemediğim için tam 4 kilo verip zayıfladım..nerede süt içmek ya da peynir yemek!! hepsinden midem bulanır oldu..Eşim de bu duruma yönelik şöyle dedi: "keşke hamile kalmadan da önce böyle olsaydın; en azından o zaman dört kilo verip, hamileyken vereceğin kilolarla toplam 10 kiloya yakın kilo vermiş olurdun!" işte ah bu erkekler!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…