merhaba kızlar bende aralık annesi olacağım ikinci kez. 5 aralık gözüküyor bi aksilik olmazsa.şuan 7. haftaya gircem ve kötü geçiyor. ilk hamileliğimde çok kötü geçmişti sizlerin nasıl geçiyor. burdan sohbet edelim sürekli.52 kilo ile hamile kaldım bu ara kilo verdim ama hiç tartılmadım. 7 mayısta ilk kontrole gitcem bakalım.
52 kilo boyum da 1.60 :)
50 kiloda başladım :) hala 50yim.
sudioz kötü geçtiğinden bahsetmişsin. Biraz daha anlatırmısın.
Benimde hiç iyi geçmiyor. Varlığını 2 hafta önce öğrendim ve o gün grip oldum. Öksürük boğaz enfeksiyonu, kabızlık vs Çok ileri derecede yorgunluk yaşıyorum. yemek yerken midem ağrıyor yemezsem de halsiz bitkin kalıyorum. Saatte bir birşeyler yemezsem baş ağrısı mide ağrısı oluyor. Çalışıyorum ve 2 haftadır işe doğru düzgün gidemedim
Doktora henüz gidemedim çünkü dışarı çıktığımda fenalık geçiriyorum. Nefes alamıyorum... oysaki hiç böyle sorunları olan biri değildim.
Merhaba,
50 kiloda başladım :) hala 50yim.
sudioz kötü geçtiğinden bahsetmişsin. Biraz daha anlatırmısın.
Benimde hiç iyi geçmiyor. Varlığını 2 hafta önce öğrendim ve o gün grip oldum. Öksürük boğaz enfeksiyonu, kabızlık vs Çok ileri derecede yorgunluk yaşıyorum. yemek yerken midem ağrıyor yemezsem de halsiz bitkin kalıyorum. Saatte bir birşeyler yemezsem baş ağrısı mide ağrısı oluyor. Çalışıyorum ve 2 haftadır işe doğru düzgün gidemedim
Doktora henüz gidemedim çünkü dışarı çıktığımda fenalık geçiriyorum. Nefes alamıyorum... oysaki hiç böyle sorunları olan biri değildim.
Hayırlı olsun canım. Benim yorgunluk dışında bi sıkıntı yok. 2013 aralık annelerinde genel sohbetleri yapıyoz canım. Oraya gel epey kalabalığız.
Canım maşallah boyun kilon süpermişAma 2 kiloyu erkenmi almışsın. Gerçi boy var maşallah:))
Evet Aralık annişleri bebişlerinize kaç kg ile hamile kaldınız ve hamileliğinizi kaç kg ile bitirebilmeyi istiyorsunuz gelin paylaşalım. hem kilo takibi yapar hemde sağlıklı, bebeğe yararlı yediklerimizi konuşuruz.
canım hayirli olsun bebisin bagli oldugun saglik ocaginda bu testlerin yapilmasi lazim zira ozel kliniklerin calisma saatleride senin mesai saatlerin gibidir niyr okadar para vereceksinki daha sonralari zaten yapilacak birsuru test icin hast. dunya kadar harcama yapicazMerhaba sevgili anne adayları,
Aslında konu başlığı kilo kontrolü ama aynı dönem hamile kalanlardan olduğumuz için size sormanın doğru olacağını düşündüm.
Ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim. Bu arada hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce yeni bir işe başlamıştım.
Şimdi yaptırmam gereken 13 tane test var ve yeni olduğum için işten izin almam imkansız.
Hepinizin bildiği, kan, troid, sarılık, hepatit v.s testleri.
Eşim az önce özel bir kliniğe sordu ve 500 TL hesap çıkardılar.
Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız, bana önerebileceğiniz bir özel klinik var mı?
Mesai saatleri dışında (8-18) her saat gidebilirim.
İstanbul Avrupa Yakasındayım ama karşıya da geçebilirim.
İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler, o kadar sıkıntılıyım ki umarım bugünleri atlatırım.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
Merhaba sevgili anne adayları,
Aslında konu başlığı kilo kontrolü ama aynı dönem hamile kalanlardan olduğumuz için size sormanın doğru olacağını düşündüm.
Ben de bugün itibariyle 7. haftama girdim. Bu arada hamile olduğumu öğrenmeden 3 gün önce yeni bir işe başlamıştım.
Şimdi yaptırmam gereken 13 tane test var ve yeni olduğum için işten izin almam imkansız.
Hepinizin bildiği, kan, troid, sarılık, hepatit v.s testleri.
Eşim az önce özel bir kliniğe sordu ve 500 TL hesap çıkardılar.
Siz testlerinizi nerelerde yaptırdınız, bana önerebileceğiniz bir özel klinik var mı?
Mesai saatleri dışında (8-18) her saat gidebilirim.
İstanbul Avrupa Yakasındayım ama karşıya da geçebilirim.
İlginiz ve yardımınız için şimdiden teşekkürler, o kadar sıkıntılıyım ki umarım bugünleri atlatırım.
Hepinize sağlıklı bir hamilelik dönemi dilerim.
evet henüz kimse benim kiloma yaklaşmamış bile :)
ben 83 ile hamile kalmışım ama 6. haftada öğrendiğimde 78.5 kiloydum.
şuan 79 kiloyum90'ı aşmamak tek hedefiiiiim.:18:
boyum 1.73 ve 9. haftadayım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?