2013 Aralık Anneleri Kaç Kilo ile Hamile Kaldınız Hedef Kaç Kilo ile Bitirmek

57.5 ile hamile kaldım aşırı şişkinlikten dolayı biraz gramlar fazla geliyor.:) ama ilk hamileliğimde 22 kilo aldığım için korkuyorum ve bu defa almak istemiyorum o kadar. ama maalesef bende de o potansiyel var bu arada şimdi 7+4üm

ben de 58 ile başladım 8. haftamız yarın bitiyor şimdilik 58 kiloyum inşallah 65i geçmeyecek kısmet bakalım

en şişko benim desenize:) 72yle kaldım hala 72 yim..90ı bulmaz heralde:)

iyi akşamlar
bende yazmak istedim bu topiğe
bana uygun bir topik olmuş
ben 58 ile hamile kaldığımı öğrendim
iki aylığım 60 oldum bile

Ilk hamileliğimde çok kilo almıştım. Bunda nasıl olacak bakalım. (Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71.0
6. Hafta. -71.0
8. Hafta -71.0
10. Hafta -72.0
11. Hafta -71.70 ...

merhaba kızlar bnde aralık annesi olucam inş 55 kg civarnda hamile kaldım şuan 52-53 arasındayım en fazla 10 kg almak istiorum sonradan vermesi zor olmasın=)

72 kilo ile hamile kaldım, şimdi 67 kiloyum.
hemen hemen hiçbir şey yiyemiyorum
gerçi boyumda kısa şimdilik kilo vermem iyi ama bende de potansiyel iyi:)
doktor, diyetisyen ile beraber gideriz bir süre sonra dedi:)

Son düzenleme:
benim kadar kilolu yok sanırım aranızda ben 127 kiloyla hamile kaldım şuan 8.haftadayım 125 im rabbim bana yardım eder inşallah. çok almadan doğum yapmam için dua edin kızlar

Merhabalar hamileliğimi öğrendiğimde bebeğim 4 haftalıktı 57 kiloydum şuan 11 haftalık sevgi pıtırcığım 58 kiloyum beslenme uzmanlarına göre hamilelikte ilk dört ayda alınan bir iki kilo normalmiş. Dilerim sonrasında da dengeli ilerlerim şimdilik kendimi yeme konusunda baskın olabiliyorum ama ileriki aylarda bu güçleşiyormuş bebeğime faydalı besinleri sık sık azar azar yemeye çalışıyorum arada kaçamaklarda yapıyorum hamurişleri vs :)) çeşitlilik katmak zor olsada ikimizin sağlığı söz konusu her şey bizim için.

ben de hamileliğimi öğrendiğimde 61 62 kiloydum sonra
istifralar , beslenememe yüzünden 56 ya düştüm
şuan 12. haftam bitti 57 kiloyum.
herkes kilo alır bende verdim

Son düzenleme:
benimde midem bulantılarım olmasına rağmen genede 61 oldum.
öğrendiğimde 58 dim.
Allah herkese kolaylıklar versin.
sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
son 50 yılın en sıcak yazı olucakmış bu sene
yandık ki ne yandık.

benim kadar kilolu yok sanırım aranızda ben 127 kiloyla hamile kaldım şuan 8.haftadayım 125 im rabbim bana yardım eder inşallah. çok almadan doğum yapmam için dua edin kızlar

Inşallah çok fazla kilo almazsın. Doktorum programında duymuştum. Eğer fazla kiloyla hamile kalıyorsa 5 6 kilo alması yeterli olurmuş. Oda bebeğin kendi kilosu zaten. Bebek için özel olarak kalorili beslenmesine gerek yok dedi doktor. Paylaşmak istedim.

bende şu anda 50 kiloyum zaten ideal kilom en az 55 olmalı. geçen hamileliğimde full yattım zaten problemli diye onda bile alamadım kilo. bu defa biraz almayı ve doğum sonrası 55 te kalmayı ümid ediyorum

(Boyum 1.70)
1. Hafta -72.7
4. Hafta -71
8. Hafta -71
12. Hafta -72

Son düzenleme:
ben 63,5 ile hamile kaldım.şuanda hamileliğimin 12. haftasındayım 65 kilo olmuşum :) doktorum 1,5 kilo aldım diye çoook kızdı

sanırım topikin en şişko hamile kalanı benim:) 64 küsürlerdeydim hamile kaldığımda üstelik boyumda uzun değil:) şuanda 9+2 deyim ve 62 ye düştüm hiçbirşey yiyemiyorum, su bile içemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…